cmokec -> Rezultat (2.8.2005 21:23:16)
|
Jaz ne iščem krivca za vse napisano, ker ga ni. Tiste, ki si stvar jemljete k srcu, take pač ste in same dopustite, da vas kaj prizadane. Tiste pa, ki vse poveste direktno in brez ovinkov veste, da se da vse povedati včasih na bolj prijazen način. Nihče nas tudi v sodelovanje ne more prisiliti, niti nas odsloviti. To delamo same, ker tako želimo. do sem mi je še vse jasno. Ni mi pa jasno, da ena napiše svoje odločno mnenje in prikimavate vse in se strinjate, kimate in ploskate na vse pretege, da je to edina resnica. Seveda je oseba drugega mnenja užaljena, to javno napiše, pa se spet najdete in z njo tulite v isti rog. Vse skupaj mi smrdi po črednem nagonu, kot da ne mislite s svojo glavo. Bolj je očitno važno, s kom si. Če se z eno osebo strinjate, še ne pomeni, da napadate drugo. Prej je bila Al bina zakon, ker so seznami brezveze in ste lajale do onemoglosti, zdej je pa ona slaba, ker se ji šmirgla za vse in je brezkompromisna. Vse, ki ste se v tem zosu najdle, ste malo otročje. Glavo imejte še za kaj drugega, kot samo za jest in se počesat. Upam, da nisem s pisanjem katere prizadela, hočem samo, da se malo zamislite.
|
|
|
|