Rezultat (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Micy -> Rezultat (2.8.2005 21:02:05)

Oh ta hinavšina. Zakaj ne poveste odkrito.
Jest se včasih z Albino strinjam včasih pa res zna bit mal preveč špikljiva in rada kej pokomentera v svojem smislu. Meni je ona kulll, niso mi pa kull seznami. Kerensa se mi zdi pa čist Ok ženska in ne vem zakaj ne sprejme mnenja drugih, to se mi zdi neumno in sila otročje da bi se zdaj umikala iz foruma, zato ker smo samo svoje mnenje povedale.

Lep večer vam vsem zdej grem pa jest po svojem možeku skakat.:rozica::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::nosecka:14tednov

SANDY -> Rezultat (2.8.2005 21:03:44)

Opa Micy, sam da ne bo kdo iz postle padu :)-:)-

Micy -> Rezultat (2.8.2005 21:05:16)

Joj upam da ne jest.:)-:)-

Joe -> Rezultat (2.8.2005 21:05:50)

Šokirana, ni mi treba biti noseč, da bi bil pod stalnim vplivom hormonov.

Kerensa je fajn.

anitaz -> Rezultat (2.8.2005 21:12:57)

Kerensa,ne delaj tega in ne pusti se!Ne pusti da "zmagajo" in te "spodijo"!!!Če jim kaj ni všeč,kar pišeš,naj te ne berejo,a ne??Saj si jasno v zadevi nakazala da gre za seznam,pa naj se vsak sam odloči ali bo pebral,ali ne bo,ali bo kaj napisal ali ne.Meni si ti super in rada te berem!!Očitno si nekako izrinila al bino in ji gre v nos:)-:bravo: Pa kaj!!Ne pusti se!Res!Tukaj smo zato,da vsak pove svoje,prebere kar ga zanima,ne pa da se pluva druge,kot to nekateri delajo!!!
Če boš res šla,te bomo pogrešali.:(

SANDY -> Rezultat (2.8.2005 21:19:16)

over and over and over again.....

india -> Rezultat (2.8.2005 21:20:25)

Malo preveč je to, da se določeni spravljajo na nekatere, ki pač kaj rečejo ali naredijo, pa ni vsem prav....100 ljudi - 100 čudi, a se tega ne zavedate?
Nimam nič ne proti Albini ne proti Kerensi, a ta,ki tako kritizira Kerenso, zakaj ni napadla tudi Punčice, ki je začela s seznami? Pa ne mislit, Punčica, da mi ni všeč ali da me ti motiš! NIkakor, a ni mi fer, da so se zdaj spravle na Kerenso, ki je samo pomagala.
Ta kregarija je pa tako otročja, da je kar smešno. Če komu ni kaj všeč, naj raje pove to na privat!

puncica -> Rezultat (2.8.2005 21:20:40)

Sandy a te spet niso z vozičkom v trgovino spustil da si tle:)-:)-:)-:)-

Moyca_ -> Rezultat (2.8.2005 21:20:42)

Tudi Albina se je že enkrat želela umaknit s foruma, mislim da se celo je pa so jo potem ene pregovorile- tako da tudi ona ima kri pod kožo in je samo človek

cmokec -> Rezultat (2.8.2005 21:23:16)

Jaz ne iščem krivca za vse napisano, ker ga ni. Tiste, ki si stvar jemljete k srcu, take pač ste in same dopustite, da vas kaj prizadane. Tiste pa, ki vse poveste direktno in brez ovinkov veste, da se da vse povedati včasih na bolj prijazen način. Nihče nas tudi v sodelovanje ne more prisiliti, niti nas odsloviti. To delamo same, ker tako želimo. do sem mi je še vse jasno.

Ni mi pa jasno, da ena napiše svoje odločno mnenje in prikimavate vse in se strinjate, kimate in ploskate na vse pretege, da je to edina resnica. Seveda je oseba drugega mnenja užaljena, to javno napiše, pa se spet najdete in z njo tulite v isti rog.

Vse skupaj mi smrdi po črednem nagonu, kot da ne mislite s svojo glavo. Bolj je očitno važno, s kom si.

Če se z eno osebo strinjate, še ne pomeni, da napadate drugo. Prej je bila Al bina zakon, ker so seznami brezveze in ste lajale do onemoglosti, zdej je pa ona slaba, ker se ji šmirgla za vse in je brezkompromisna. Vse, ki ste se v tem zosu najdle, ste malo otročje. Glavo imejte še za kaj drugega, kot samo za jest in se počesat.

Upam, da nisem s pisanjem katere prizadela, hočem samo, da se malo zamislite.

ZARA -> Rezultat (2.8.2005 21:23:43)

Ja MISKA sej jo je :)-:)-:)-!!!
puncica :)-:)-:)-:)-

puncica -> Rezultat (2.8.2005 21:23:49)

Zakaj so se spravle na Kerenso, zato ker jst nisem bila gor da bi jo tud branila in se noben ni spomno na mene :)-, sicer pa je s seznami začela ribicaPR, jst pa sem ji idejo ukradla. Sory ribicaPR:ups:

Sicer pa sem samo čakala kdaj bo izbruh:zmeden2:

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (2.8.2005 21:25:14)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

SANDY -> Rezultat (2.8.2005 21:28:36)

zej samo še tučem, če me kdo km ne bo spustu :)-:)-

india -> Rezultat (2.8.2005 21:30:10)

Punčica, saj pravim, brezveze...meni osebno sta seznama roj. dnevov všeč, vse ostalo pa je ali ni, v bistvu mi je vseeno, tiste,ki se pa s tem ne strinjajo,pa se pač ne vpišejo, pa kaj....

Bagi, jaz nisem nosečka, pa tudi ne tečka, le vrooooooooooooooooče mi je za znoret,hehe...a bazen je OK?

Marogica -> Rezultat (2.8.2005 21:35:51)

Draga Kerensa, ne vem sicer, kaj je bil razlog, da si se pustila sprovocirat. Imam te za eno redkih punc na RRju, ki je v mojih očeh "normalna". Mogoče, ker si nekomplicirana mamica in živiš na realnih tleh.
Mogoče si že opazila, da nimam dlake na jeziku in se je zgodilo, da bi mnoge rade z menoj diskutirale in dokazovale svoj prav. Meni pa je važno to, da povem svoje OSEBNO mnenje in odgovorim na vprašanje ter ne diskutiram z drugimi in se ne pustim sprovocirat(je kriva moja starost? 39). Kot sem že parkrat napisala, me pa naj ne berejo.
kdo je koliko časa na RR-ju, me ne briga. Tudi to je njegova osebna stvar, ostlaih pa se to sploh ne tiče.
V bistvu ne vem, kaj naj ti še napišem, ker ne poznam osnove tvoje odločitve. Rada pa bi ti povedala, da če boš vstrajala pri svoji odločitvi, te bom pogrešala. (mislim, da se na RR-ju še nisem tako raznežila...) Resno mislim.
Vsaj zame si bila dostikrat dokaz, da v svojih pogledih nisem tako "čudna", kot je, glede na ostale odgovore izgledalo.
Pa še nekaj. Rekla si, da je pametnejši tiho. Zakaj ne bi svoje pameti delila skozi odgovore z nami??????
lp Marogica

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (2.8.2005 21:36:27)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Pia73 -> Rezultat (2.8.2005 21:43:19)

Ja, cmokec točno tako kot si napisala.

Jaz berem teme,ki me zanimajo pa ni važno ali jih napiše Kerensa ali Al bina, ostalo preskočim,...

Jaz sem se tudi poslovila, pa prišla nazaj,... kaj češ,.. sem tudi krvava pod kožo,....

india -> Rezultat (2.8.2005 21:43:19)

Bagi, a lahko prinesem rožico????:)-:)-:)-
China town čaka!!!!!:bravo::bravo::bravo:

Kalina -> Rezultat (2.8.2005 21:44:34)

Jst grem pa na :morje::morje::morje::morje: huhuhuhhuhuhuu:bravo:

Ja vem ja punce, cist neumesna :ups: ;)

Erdbeere -> Rezultat (2.8.2005 21:44:53)

Joj no pa dejte nehat no....kar komu ni všeč nej lepo ne bere....ne vem a je al bini hudo, ker nje 14 dni ni bilo in ni bila v vodilni vlogi na forumu (jest mam tak občtek, da se ima za eno šefico, katera mora na vseh postih bit) Kerensa nikar ne ponikni...meni si pa marsikdaj kakšno pametno povedala in sem bila prov vesela tvojih postov....tko da Kerensa prosim piši še

cmokec -> Rezultat (2.8.2005 21:45:21)

O, mami, :rozica::rozica::rozica::rozica:

Kalina -> Rezultat (2.8.2005 21:47:13)

Hmmm, mam obcutek da bom dobila migrenski napad..:((

Skoda, k ni seksualni :ups: :) :)- 8) :sloncek:

Joe -> Rezultat (2.8.2005 21:58:35)

Kalina, brzdaj se! 8):bravo:

kofetek2010 -> Rezultat (2.8.2005 22:03:17)

danes je prav fajn, se počutim kot v srednji šoli skoraj same babe na kupu, le 2 sošolca :zmeden2: samo ne vem za kateri letnik smo, fazani po moje :)-

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>