Rezultat (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Maxica -> Rezultat (2.8.2005 23:46:15)

Res je šlo malo predaleč vse skupaj.:(
Prvo kot prvo, Al bina ni nič omenjala Kerenso konkretno, niti je ni žalila. Pač je napisala, da se ji zdi, da je teh seznamov že malo preveč. Ne vem, zakaj se zdaj napada Al bino. Mar ne sme izraziti svojega mnenja?:zmeden2:
Kerensa, preveč osebno si to vzela. Nihče te napada, ne vem, zakaj bi se morala umakniti z RRja zaradi tega?:zmeden2:Mar želiš dobiti pozornost uporabnic RRja in videti, koliko od njih je na tvoji strani?:zmeden2:Brezveze-sama veš, da si v redu punca, krasna mamica sinčku, partnerka :love: itd.itd.itd. Mar res rabiš potrditev tudi od uporabnikov RRja???
Tudi jaz mislim, da bi bila najboljša rešitev poseben forum za sezname. Prav zanimivo je tu pa tam pogledati na kakšen seznam, vendar kar je preveč, je preveč. Potem lahko samo še pričakujemo, kdaj je moj :duda: dobil prvi zobek, kdaj imajo naši starši obletnice itd. Do ene zdrave meje je pa cool. Če ne, pa en seznam na eno stran, pa bi bilo že bolje. Ker se res potem rado zgodi, da odpreš Naš vsakdan in na prvi strani so sami seznami. Na drugi in tretji strani pa morda čisto kakšna aktualna in zanimiva tema. Koliko od vas pa jutri še pogleda na tretjo stran?:zmeden:
Morda bi še kdo od "odgovornih" na RRju (Vesna itd.)povedal svoje mnenje oz.uradno mnenje glede teh seznamov.
Pa brez zamere, meni ste vsi fajn, zato sem tukaj in tukaj mislim ostati:).

zoya_ -> Rezultat (3.8.2005 12:19:25)

Mene pa prav briga, kaj si drugi mislijo in kaj govorijo, dokler meni admin RR-ja ne reče, da ne smem odpirat takih in drugačnih tem, se ne bi obremenjevala s tistimi, ki jim gredo te stvari v nos. Če komu kaj ne paše, naj preskoči temo... mene npr. vsi tisti datumi ne zanimajo, zato teme sploh ne odpiram, že naslov je dovolj jasen, kaj se za temo skriva. Bolj me jezijo tiste teme, ki imajo samo kakšen smajli ali pa dve ali eno besedo v naslovu teme, potem pa odpreš, pa čist nekaj kontra...

Karensa, na tvojem mestu se ne bi sekirala, sploh pa se ne bi izključevala iz foruma zarad ženski, ki nimajo boljšega dela, kot da je... druge. Take po navadi slej kot prej dobijo nazaj po glavi. Ni čudno da potem tle jamrajo, kako je možek niti ne povoha, beži od doma,... ni čudno, če pa že tle eno hudobijo zganja, kaj šele doma :grrr: Jaz bi tud ušla od doma, če bi mela zmaja pr bajti :)-

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]