Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: to se mi pa res ne zdi fer!!! 21.10.2010 11:37:39
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka IZVIRNO SPOROČILO: Naja31 Jaz ne delam za minimalno plačo, to si narobe razumela. Ampak za to plačo ki jo dobivam hodim v službo in delam. Nikoli pa ne bi delala tako kot onadva,ker sem pošten človek. Tudi na lastno škodo. a res? zakaj si ji pa potem fous? Zato, ker je (kot mi vsi) krvava pod kožo. Nihče od nas ni vsesplošnoodpuščajoči svetnik...
|
|
|
|
RE: to se mi pa res ne zdi fer!!! 21.10.2010 11:38:08
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31 Ja, no, saj razmišljam zakaj me je to tok prizadelo, ker se ponavadi ne vtikam v druge, pač naj vsaj počne po svoje. In če ona goljufa državo, nisem jaz nič na slabšem ali boljšem, ampak se mi zdi pa totalno nefer do ljudi, ki resnično potrebujejo neko obliko pomoči. prej sem te razumela, da se ti zdi nefer zato, ker ti ornk in trdo garas....!? hmm..
|
|
|
|
RE: to se mi pa res ne zdi fer!!! 21.10.2010 11:39:26
|
|
|
|
FLOWR12
|
Tudi jaz se vam bom pridružila pri tej debati, saj tudi meni ti ljudje grejo na bruhanje. Pri nas v šoli so vsi otroci privatnikov na subvenciji (100%), imajo zatonj izlete, šolo v naravi v glavnem ni da ni. Potem pa mi reče sine ko pride iz šole: "veš da je dobil sošolec (socilani ogroženec) nov mobi za 300 čukov, nevem katere firme kolo za 500 čukov, da ne govorim od oblačil oh in sploh firm. Prav vidim, da mu ni vseeno, ker mu mi vsega tega ne moremo privoščiti in v šoli nekaj veljaš, če firmo imaš. Fora je pa v tem, ker se ti "socialni ogroženci" s tem hvalijo in potem bahajo pred vsemi sošolci. Vsi imajo nobel hiše in avtomobile, pa dopuste vsaj trikrat na leto in še bi lahko naštevala. Kje je tu država., CSD ali ne vem kdo? Naja31 ne govori da zaradi tega nisi ne na slabšem in ne na boljšem. To ne drži. Na slabšem si in to zato, ker oni koristijo denar nas vseh davkoplačevalcev, do katerega pa niso upravičeni. SRAMOTA!!!!
|
|
|
|
RE: to se mi pa res ne zdi fer!!! 21.10.2010 11:41:02
|
|
|
|
Naja31
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka IZVIRNO SPOROČILO: Naja31 Jaz ne delam za minimalno plačo, to si narobe razumela. Ampak za to plačo ki jo dobivam hodim v službo in delam. Nikoli pa ne bi delala tako kot onadva,ker sem pošten človek. Tudi na lastno škodo. a res? zakaj si ji pa potem fous? Kaj si se pa ti name spravila? Đizus. Fouš sem ji, da tako easy gre skozi lajf, da cele dneve ne počne nič, pa je njeno finančno stanje 100_x_ boljše kot moje in to na račun goljufanja. Evo, zato. Kar ne pomeni, da si želim biti na njenem mestu.
< Sporočilo je popravil Naja31 -- 21.10.2010 11:43:48 >
|
|
|
|
RE: to se mi pa res ne zdi fer!!! 21.10.2010 11:43:00
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: baguSka IZVIRNO SPOROČILO: Naja31 Jaz ne delam za minimalno plačo, to si narobe razumela. Ampak za to plačo ki jo dobivam hodim v službo in delam. Nikoli pa ne bi delala tako kot onadva,ker sem pošten človek. Tudi na lastno škodo. a res? zakaj si ji pa potem fous? Zato, ker je (kot mi vsi) krvava pod kožo. Nihče od nas ni vsesplošnoodpuščajoči svetnik... zakaj odpuscajoci!? ji pac zavida, ker njena prijateljica zapravlja denar vsepovprek za drage stvari in nic ne dela, medtem ko sama hodi in trdo gara v svoji sluzbi... .. ne me napacno razumet.. tud sama sem med tistimi, ki od drzave ne dobi NIC!! pa zato ne obsojam takih ljudi.. kot je ena rekla: vse se vraca vse se placa al kuko ze.. ampak se s takimi ljudmi ne obremenjujem - bo ze se prisel MOJ cas. in za svojo sreco sem sama kovac...
|
|
|
|
RE: to se mi pa res ne zdi fer!!! 21.10.2010 11:43:27
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31 IZVIRNO SPOROČILO: baguSka IZVIRNO SPOROČILO: Naja31 Jaz ne delam za minimalno plačo, to si narobe razumela. Ampak za to plačo ki jo dobivam hodim v službo in delam. Nikoli pa ne bi delala tako kot onadva,ker sem pošten človek. Tudi na lastno škodo. a res? zakaj si ji pa potem fous? Kaj si se pa ti name spravila? Đizus. Ker si se tok zasekirala.
|
|
|
|
RE: to se mi pa res ne zdi fer!!! 21.10.2010 11:43:37
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Nihče od nas ni vsesplošnoodpuščajoči svetnik... Razen Zare. To si pozabila napisat.
< Sporočilo je popravil ZARA -- 21.10.2010 11:47:36 >
|
|
RE: to se mi pa res ne zdi fer!!! 21.10.2010 11:44:37
|
|
|
|
Naja31
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka IZVIRNO SPOROČILO: Naja31 IZVIRNO SPOROČILO: baguSka IZVIRNO SPOROČILO: Naja31 Jaz ne delam za minimalno plačo, to si narobe razumela. Ampak za to plačo ki jo dobivam hodim v službo in delam. Nikoli pa ne bi delala tako kot onadva,ker sem pošten človek. Tudi na lastno škodo. a res? zakaj si ji pa potem fous? Kaj si se pa ti name spravila? Đizus. Ker si se tok zasekirala. aja, za moje dobro? Zlata si .
|
|
|
|
RE: to se mi pa res ne zdi fer!!! 21.10.2010 11:45:01
|
|
|
|
baguSka
|
seveda me skrbi za tvoje pocutje!
|
|
|
|
RE: to se mi pa res ne zdi fer!!! 21.10.2010 11:46:36
|
|
|
|
Naja31
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: baguSka IZVIRNO SPOROČILO: Naja31 Jaz ne delam za minimalno plačo, to si narobe razumela. Ampak za to plačo ki jo dobivam hodim v službo in delam. Nikoli pa ne bi delala tako kot onadva,ker sem pošten človek. Tudi na lastno škodo. a res? zakaj si ji pa potem fous? Zato, ker je (kot mi vsi) krvava pod kožo. Nihče od nas ni vsesplošnoodpuščajoči svetnik... zakaj odpuscajoci!? ji pac zavida, ker njena prijateljica zapravlja denar vsepovprek za drage stvari in nic ne dela, medtem ko sama hodi in trdo gara v svoji sluzbi... .. ne me napacno razumet.. tud sama sem med tistimi, ki od drzave ne dobi NIC!! pa zato ne obsojam takih ljudi.. kot je ena rekla: vse se vraca vse se placa al kuko ze.. ampak se s takimi ljudmi ne obremenjujem - bo ze se prisel MOJ cas. in za svojo sreco sem sama kovac... Saj če bi zapravljala svoj trdo zaslužen denar, me ne bi motilo. Vse se vrača, res, če ne zdaj, pa ko gremo na drugi svet. Huda tolažba. Ok,vidim, da se mi ne splača sekirati. Hvala.
|
|
|
|
RE: to se mi pa res ne zdi fer!!! 21.10.2010 11:47:11
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka seveda me skrbi za tvoje pocutje! BaguSka, ne kvari povprečja, tukaj pluvamo čez socialne pijavke.
|
|
RE: to se mi pa res ne zdi fer!!! 21.10.2010 11:47:24
|
|
|
|
Naja31
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka seveda me skrbi za tvoje pocutje! Potem pa dobiš še en
|
|
|
|
RE: to se mi pa res ne zdi fer!!! 21.10.2010 11:48:43
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: baguSka IZVIRNO SPOROČILO: Naja31 Jaz ne delam za minimalno plačo, to si narobe razumela. Ampak za to plačo ki jo dobivam hodim v službo in delam. Nikoli pa ne bi delala tako kot onadva,ker sem pošten človek. Tudi na lastno škodo. a res? zakaj si ji pa potem fous? Zato, ker je (kot mi vsi) krvava pod kožo. Nihče od nas ni vsesplošnoodpuščajoči svetnik... zakaj odpuscajoci!? ji pac zavida, ker njena prijateljica zapravlja denar vsepovprek za drage stvari in nic ne dela, medtem ko sama hodi in trdo gara v svoji sluzbi... .. ne me napacno razumet.. tud sama sem med tistimi, ki od drzave ne dobi NIC!! pa zato ne obsojam takih ljudi.. kot je ena rekla: vse se vraca vse se placa al kuko ze.. ampak se s takimi ljudmi ne obremenjujem - bo ze se prisel MOJ cas. in za svojo sreco sem sama kovac... Torej trdiš, da ti nisi nikoli nikomur ničesar "fouš"?
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 21.10.2010 11:49:17 >
|
|
|
|
RE: to se mi pa res ne zdi fer!!! 21.10.2010 11:48:53
|
|
|
|
baguSka
|
ah, zakaj bi se sekirala rajsi uzivaj v tem kar imas in v tem kar pocnes... z drugimi se pa ne obremenjuj, ker se ne splaca ne? brezveze.. zivi in pusti ziveti jst pravim - vsak po svoje..
|
|
RE: to se mi pa res ne zdi fer!!! 21.10.2010 11:49:39
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: baguSka seveda me skrbi za tvoje pocutje! BaguSka, ne kvari povprečja, tukaj pluvamo čez socialne pijavke. bl boste to pocele, vec se vam bo vrnilo
|
|
|
|
RE: to se mi pa res ne zdi fer!!! 21.10.2010 11:50:40
|
|
|
|
baguSka
|
spelin - seveda sem tud jaz vcasih za kaksno stvar fous, ampak to se ne pomeni da ne privoscim
|
|
|
|
RE: to se mi pa res ne zdi fer!!! 21.10.2010 11:51:57
|
|
|
|
FLOWR12
|
Imam občuutek da smo nekomu stopili na žulj. AUUUUUU
|
|
|
|
RE: to se mi pa res ne zdi fer!!! 21.10.2010 11:52:49
|
|
|
|
baguSka
|
te boli?
|
|
|
|
RE: to se mi pa res ne zdi fer!!! 21.10.2010 11:55:12
|
|
|
|
FLOWR12
|
Če pi prebrala moj post zgoraj bi videla ali me boli ali ne. Bojim se da mogoče tebe
|
|
|
|
RE: to se mi pa res ne zdi fer!!! 21.10.2010 11:57:25
|
|
|
|
baguSka
|
trpim od bolecine.. ocitno ti nisi brala mene.
|
|
|
|
RE: to se mi pa res ne zdi fer!!! 21.10.2010 11:58:58
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLOWR12 Tudi jaz se vam bom pridružila pri tej debati, saj tudi meni ti ljudje grejo na bruhanje. SRAMOTA!!!! mam obcutek da ti bl trpis..
|
|
|
|
RE: to se mi pa res ne zdi fer!!! 21.10.2010 11:59:13
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka spelin - seveda sem tud jaz vcasih za kaksno stvar fous, ampak to se ne pomeni da ne privoscim Ja, ja...
|
|
|
|
RE: to se mi pa res ne zdi fer!!! 21.10.2010 11:59:50
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: baguSka spelin - seveda sem tud jaz vcasih za kaksno stvar fous, ampak to se ne pomeni da ne privoscim Ja, ja... tko pac je.. verjemi al pa ne.
|
|
|
|
RE: to se mi pa res ne zdi fer!!! 21.10.2010 12:04:04
|
|
|
|
FLOWR12
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka IZVIRNO SPOROČILO: FLOWR12 Tudi jaz se vam bom pridružila pri tej debati, saj tudi meni ti ljudje grejo na bruhanje. SRAMOTA!!!! mam obcutek da ti bl trpis.. Ne bi mogla rečt da glih trpim, samo v njihove pokvarjene ksihte težko gledam
|
|
|
|
RE: to se mi pa res ne zdi fer!!! 21.10.2010 12:06:11
|
|
|
|
baguSka
|
obrni se stran... ti bo veliko lazje pr srcku.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?