ČebelicaMaja -> RE: Uničeno oblačilo v vrtcu - kdo je odgovoren? (18.10.2010 18:56:04)
|
IZVIRNO SPOROČILO: digi Nihče! Tako kot v čakalnici pri dohtaru ni nihče odgovoren. Mislim pa da lahko potem še najmanj pričakujemo, da bo kdo v vrtcu odgovoren, ker potem bi vzgojiteljice morale pazit na cote in ne na otroke. In če rečejo enkrat nest v čistilnico, drugič račun?! Saj moraš nest v čistilnico, da dobiš račun! Kje je nejasnost?! I don´t get it [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] točno tako- pri nas je vzgojiteljica prav rekla- mi čuvamo otroke, ne pa igrač in oblačil. Sicer se maksimalno trudijo, se je pa tudi že zgodilo, da je nekdo vzel njene hlače in jih nikoli vrnil, pa da je kapa izginila in še kaj in enkrat celo čevlji, ki so se potem čudežno vrnili- ampak tako pač je - meni se kdaj opravičijo pa jim samo povem, da mi je bolj pomembno da so zunaj, da barvajo in da uživajo, kot pa da je vsa speglana in sijoča... ok- klopca je druga stvar- ampak jaz bi pač rekla (tako kot utdi sem), naj pozabijo vse skupaj- se zgodi- saj verjetno ni bilo nalašč...
|
|
|
|