Kerensa* -> RE: Uničeno oblačilo v vrtcu - kdo je odgovoren? (18.10.2010 19:59:44)
|
V kolikor bi šlo "samo" za poškodovanje oblačila (barva na njem namreč ni uničenje), potem bi jaz vprašala vzgojiteljico, kako je prišlo do tega. Kristalno jasno mi je, da ne morejo imeti 9 ur vseh 20 otrok non-stop na očeh, sploh pa, če npr. vzgojiteljica pospravlja mizo, pomočnica vzgojiteljice pa npr. previja enega od otroka. Kakor je bilo zapisano - zgodi se "za treptaj oka". Tudi pri uničenju bi vprašala, kaj se je zgodilo. Trenutno si niti ne predstavljam situacije, ki bi se morala zgoditi, da bi jaz potem v vrtec dostavila račun iz čistilnice in pričakovala povrnitev stroškov (če pa le tega ne bi bilo, pa kakšno odškodninsko tožbo). Bi pa, v dotičnem primeru, zagotovo rekla (najprej vzgojiteljici), kakor pravi Milijonarka, naj v prihodnje področje, kjer se tako ali drugače kaj dela, zaščitijo. Vem, da otrok ne zna brati, ampak zna pa vzgojiteljica in med njene dolžnosti ob varovanju otrok spada ustno navodilo (po potrebi večkrat ponovljeno) otrokom, kam naj ne hodijo (in kontrola upoštevanja tega).
|
|
|
|