ronja -> RE: Uničeno oblačilo v vrtcu - kdo je odgovoren? (19.10.2010 10:00:30)
|
Pojma nimam, ali kdo za to odgovarja ali ne in kako se s temi računi zrihta, ampak ti lahko povem, kaj bi jaz naredila: dala bi mir v vrtcu, povedala, da se zgodi in da bom že zrihtala, potem pa bi na hlače in jakno kaj frajerskega našila čez tisti dve široki črti. Če vzameš filc, se niti cefral ne bo in lahko prišiješ tudi na roke. Potem bi tamalo vprašala, kaj bi rada imela gor in bi skup naredili slikico in potem bi našila zvečer, ko bi ona spala. Zadnjič je bila Ronja čisto barvasta po svojih edinih kavbojkah, ki jih zelo rada nosi. Vzg. mi je povedala, da so barvali in se je pač zgodilo, pa da gre dol. Sem rekla, da ni problema, če gre dol, pa sploh ne. No, dol sicer ni šlo, vsaj ne po 1. pranju, pa sem imela pač plan b, kako jih bom "uredila", če tudi po naslednjem pranju ne bo šlo dol (no, takrat pa je šlo, vsaj približno[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]). To so samo stvari, nič pomembnega. Seveda nisi ravno vesel, ampak če ti še račun plačajo za čistilnico, pa sploh ni problema.
|
|
|
|