lean
|
Večer evo še mene . Čili lepo, da si s oglasila po dolgem času pa hvala za čestitke. Priznam, da je tudi mene strah, kako bom sfolgala, saj Neva nima obstanka. Je danes opravila svojo prvo samostojno vožnjo s triciklom no, saj na koncu se nisem več smejala, namreč hišo imamo nekoliko na klancu in ona se je lepo sama vsedla na bicikl, seveda nisva opazla in se spustila lepo po klancu-po poti navzdol, samo namesto da bi noge dala na pedala, jih je dala tja, kjer lahko nogice počivajo. Da ne omenjam, kako vesela je bla, ko je šibala navzdol in to sama. No ustavla se je na robniku, kjer se je potem zvrnila, je nisem uspela ulovit. Še hvala bogu, da si ni nič nardila. Joj sam se moram še zdaj smejat , ko bi jo vidli, kako je bla srečna, da je spet nekaj pogruntala, falot mali. Pa hvala za info. glede bodijev, jih imam nagledane v sparu, bom pa verjetno nabavla že kar tiste brez rokavov, da bo lahko imela čez kratke rokave, sicer glih kake ekstra vročine ni pri nas, ob večerih še vedno kurimo , zdaj ko dežuje pa sploh hladno. Pa hb, da so prazniki mimo, tole letos ni blo normalno, sladkarij imamo za pol leta, tri ta velike vrečke, ramenk pa slučajno nismo mogli pojest. Skoz obiski, ko pa ni blo nikogar pa smo šli mi okrog. Pa vsem smo povedali za dojenčka, tako da je blo zlo veselo . Glede postelje, o njej tudi mi razmišljamo počasi, ima Nevo svojo sobo, katero je treba še opremit, bo verjetno poleti, da se bo tako upam navadla spat v nje preden pride november, drugače zdaj spi pri meni, ni hotla spat v svoji. Je pa zdaj že očitna razlika, namreč zdaj se ne premetava toliko kot prej, ko je bla po celi postelji, ampak bom verjetno vseeno naštimala tisto varnostno ograjo. No bomo vidli, če bo ona zato, če se bo pač zlo jokala, je ne bom silila, bo pač spala še naprej med nama, dojenček pa upam, da bo hotel spati v zibki, saj Neva z zibko tud ni imela problemov, je rada spala v njej, samo v posteljici pa ni šans, ne vem v čem je bla fora.