lean
|
Hm, poniknila kaj pa vem, skoz pridem pogledat pa ni neke gužve pol pa sem hitro na nosečniškem forumu Če nisem bla v prvi noseč. pa sem zdaj . Saj ne da bi imela preveč časa, sam navadla sem se, da pridem dopoldne, če sem doma pogledat, če je kaj novega. mož super, da Klemen že lepo govori, jaz pri naši ne vidm kakega napredka, se mi zdi da je skoz isto razen dodatnih besed. Stavki so še zmer samo dve besedi. Zizoman, če mu paše zakaj pa ne, ja tako bolj komot. Men je najhuje zdaj, ko moram takoj iz postelje, saj takoj ko se zbudi, je treba it delat kakav. Njena prva misel, ko vstane ati pa pa, mama kav. Da ne omenjam, da ga spije v petih minutah na eks. rožca upam, da bo s cukrom vse uredu, jaz bi še vola pojedla tako sem lačna, si ne predstavljam da bi zdaj morala na dieto. Pa čestitke za še eno punco, tud pri nas zaenkrat tako kaže. Jaz sem ful vesela, sem si želela še eno dečvo, moj pa itak fanta. Je rekel, ja nič bomo pa še enega nardili, ja itak , skoz sva pa govorila, da bo samo eden otrok. No ne bom rekla da ni možno, samo za zdaj mislim, da bosta dva kar dovolj, je treba prej službo pa finance zriktat. Pa čim lažje prenašaj vročino, jaz jo pa obužujem. Mi je skoz mrzlo, kovter rabim še, ko je zunaj 30 stopinj. Mi že prvič ni blo nikoli prevroče, tako da dvomim, da mi bo zdaj. Mi vsi pravijo, da sem čudna, sam kaj jaz bi najraje živela kje, kjer je skoz poletje. Pa Luciji , da jo bo čohal. Tolažba bolje prej kot kasneje.