TuBoLina_86
|
hej ho! evo mene sem vas malo prebrala za nazaj, pa tukaj... ste kar tračave, ni kaj no, vsem, ki ste bubani pošiljam eno velko puso, pa da se čim prej pozdravite no, tudi mi smo v vrtcu, od 20.9. - amo bli teden dni v vrtcu - pa teden dni bolniške - vnetje uha..... pol spet teden dni vrtca - pa smo spet prehlajeni - kašljamo, zaenkrat je nosek sicer čist, upam da tako tudi ostane.... in da ne bomo spet na dopustu.... mu pa davam vsako jutro sirup echinax bimbi.... vitaminski dodatek, in mi zgleda, da malce pomaga - se ni poslabšalo kašljanje.... in smrkanja zaenkrat sploh ni... odkar je v vrtcu je nekaj novega - HODIMO po 3 tednih v vrtcu smo začeli hodit.... neverjetno, kako je, če si edini v skupini, ki hodi po 4 je v skupini od 1 - 3... je pa pravi mali bucko imamo nekje okrog 11 kg če pa tako rad je, mogoče pa bo zdaj šlo kaj dol, ko smo shodili, in ga nebo več tako težko dvigovat no, pa še malo o meni.... sem že med 12. in 13. tednom.... huh, kako čas šiba.... ta teden sem opravila NS ( 2 mm ) - vse ok, spol se ni videl.... danes sem imela pregled še pri moji G - in bila kregana shujšala sem namreč 4 kg - pa mi ni slabo, niti ne bruham, samo jesti pač ne morem ( smo kak mesec in pol na svojem, v bloku, in moram skrbet za gospodinjstvo, za malega, za tavelkega ...kuhat.... in še nimam pravega ritma jah, če pa je prej tast kuhal, ki je v penziji, jaz sem samo pospravljala, ko smo še bili tam....zdaj pa ko je vse na meni, pa se še ne znajdem.... in ko bom ujela ritem, se mi bo povrnil apetit.... samo upam, da ne preveč ) no, sem pa na NS imela tudi UZ v 3D, neverjetno, kako se to lepo vidi....
17.09.2009 ob 8:48 sem postala ponosna mamica malega sončka Tina ob rojstvu, 17.9.2009: 3140 g, 50 cm 1 leto : 10,5 kg, 77 cm
|