lean
|
Dobro jutro zdaj pa res ne smem pozabit kopirat, že tako komaj uspem pridet do compu. pol pa še to pozabim in ne objavi . Ma kdaj bo že ta RR delal normalno, tole mi gre že pošteno na živce. Še enkrat napsat pa ne uspem, že zdaj mam totalno gužvo, kako bom še zlaufala s službo . Za ****, moram se nekako organizirat, tako ne gre več , mal sem jezna nase, ne mi zamert. sasek sem že zlo pozna, a si jih že naročila? Jaz sem jih primerjala pa ni kakšne razlike, topla podlaga je prišita ločeno, na podplat in okrog copatka, ni kot vložek. Upam da razumeš, drugače ne znam razložit. Naša ima trenutno št. 21,5 pa imamo od 12 do 18, ko jih obujem ima 1cm še lufta, sam treba upoštevat, da elastika ko hodijo zateguje nazaj copat, tako da bom morala verjetno vseeno elastiko malenkost povečat, da ji ne bodo prehitro premajhni, da jih bo lahko nosila celo zimo. Tako da ni nujno, da mu bodo večja številka fejst preveliki, sam sigurno pa nisem. Poročaj za kakšne se boš oddločila klarilu bogica, naj se čimprej pozdravi. Neva tud še zmer kašlja in malo ji teče še z noska, se kar ne neha, sicer vročine nima pa dobro je razpoložena, sam tile napadi kašlja so včasih kar hudi. Je včeraj vseeno po enem tednu šla v vrtec, ker če bom zmer čakala, da ji ne bo nič potem jo lahko kar izpišem. Skoraj vsi otroci v vrtcu malo kašljajo in smrkajo. Me pa zanima kako dolgo bo, saj spet nekaj zelo razhaja in je zelo malo otrok v vrtcu. mož , Klemen faca mala, prebrisan kot vedno. Te moram vprašat, a ima mogoče podočnjake okrog oči? Sicer naša spi, ok ne tako veliko kot drugi pa ima skoz grozne podočnjake. So me že spraševali, če mala zelo slabo spi Pa a ste že vse nabavle zimske kombinizone. Iščem nekaj za v vrtec, nekaj bolj temnejšega pa možnosti da niso roza. Ti cenejši so vsi taki, ostali so pa kruto dragi, a je mogoče katera vidla kje kaj cenejšega in primernega? Brr, zdaj pa grem zakurit, zima je pred vrati, komaj se je začel mraz jaz pa že komaj čakam toplo poletje.