|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki2009
14.11.2010 16:15:39   
Mož*
No, v SN je bilo vrhunsko. Vsi so vedeli, da smo tam: 7 otročkov je letalo okoli. Klemen in Ažbe sta dodobra obdelala trgovine, punce rože, vsi so strašansko napredovali in zrastli, kaj vse že znajo. Iz malih dojenčkov so zrasli v prav nadebudne, navihane malčke in malčiceuser posted image user posted image user posted image  

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 201
15.11.2010 7:37:02   
sasek79
Dobro jutro!

Super, da ste se zabavali v SN. Verjamem, da je bilo pestro in zabavno. user posted image  Upam, da bova tudi midva kdaj prišla zraven.

Ali že kaj razmišljate o Miklavžu in darilih za naše škratke. Vsak dan nas obsipavajo s temi katalogi igrač.  Kaj jim nameravate kupiti. Jaz se ša nisem odločila. Sigurno bo dobil kakšno knjigico - kartonko. Za kaj več pa še ne vem. Sem malo razmišljala o oroškem sesalcu. user posted image  Moram vprašati v vrtcu, če ga kaj zanima, ker tam ga imajo.

Pa še nekaj me zanima? Ali še dajete kapljice AD3 oz. D3. Kakšna navodila imate. Naša zdravnica je rekla, da mu jih moram dajati še celo zimo, pa ima mečavo že OK, pa hodi že tudi. Zadnje čase kar pozabljamo na to. user posted image

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 202
15.11.2010 7:45:45   
baby blue
Dobro jutro

Darila... huuhhh ja kup katalogov dobivamo na dom ampak nimam pa pojma kaj bi ji kupila. najbrž se bom odločila v zadnjem hipu. Ne mislim nikakor pretiravat ker zdej ji je vse drugo bolj zanimivo kot igrače. Igrače so fajne samo iz škatle za metat user posted image

kapljic D3 ne dajem več. je patronažna pri enem letu rekla ko smo imeli pregled da ni več potrebno tako da jih sedaj 2 meseca že ne jemlje več

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 203
15.11.2010 7:47:16   
sasek79
IZVIRNO SPOROČILO: Rosca79

Ojla,
včeraj sem pozabila na koncu kopirat pa je šlo v malorouser posted image pa se mi ni dalo še enkrat napisat...
Nam je uspelo že tadrugo noč prefurat brez joškauser posted image tolk sem vesela in ponosna na sebe, sploh pa na mojega dragega, joj sploh ne morem verjet da kar lahko spim...Najboljš mi je zvečer ko zaspi, kar vem da sem FREJ do jutrauser posted image
Prvo noč se je kar dost drla, ampak niti ni bilo tako hudo kot sva z mojim pričakovala, danes pa me je zbudila samo 1x ko je nekaj jamrala. Ma jo moj odlično prepriča in ona že spi. Se je pa hitro odločil da nosenja pri njem ni, tako da zaspi zraven njega v postli.
Je bil pa prvi večer res cel projekt, vse precej drugače: dala sem jo v žakelj, v katerem ne spi od starosti pol leta in se ji navadno notri čisto zmeša, joškale sva se pred spanjem v sede in zaspala je po dvournem uspavanju v svoji posteljci. Se me je pa potem zjutraj kar oklepa okoli vratu pa lupčka, kakšno veselje ker me ne vidi celo nočuser posted image
lean: me veseli da so vam všečuser posted image medve imava včasih kar te copatke za transport če vem da ne bo nič zunaj hodila. So tako fajn tople, pa še tiste ima ki zgledajo kot teniske z vezalkami... doma so pa tudi fajn, ker nimamo vsega podkletenega pa je kar hladno, kljub ladijskemu podu

vsi otročki bolančki čimprej se pozdraviteuser posted image user posted image user posted image

Rosca super, da vam tako lepo uspeva. Imate pa podobno kot pri nas. Ga tudi odstavljam ponoči. Me je tudi presenetil kako hitro se je sprijaznil, da zize ni. Res drži to, da ko se mamica odloči, da je konec, gre lažje. Če pa še ati pomaga, je pa sploh lažje. Zbuja pa se še vedno veliko - nič manj kot prej. Danes ponoči je bil prav bogi. Ne vem, ali ga je kaj bolelo, ali se mu je sanjalo. Se je kar naprej zbujal v hudem joku in je prav cvilil - povsem prebudil se pa ni. Tako je bilo že večkrat in je vedno minilo. Mogoče ga spet kakšen zobek napada. Ima namreč samo sedem zob (vse enke, zgornje dvojke in eno štirko - o spodnjih dvojkah ni ne duha ne sluha). Podnevi je Ažbe normalno razpoložen, vseskozi si seveda drsa dlesni.

Koliko se je zbujala tvoja punčka prej in koliko se sedaj? Ali je kaj drugače.

(odgovor članu Rosca79)
Neposredna povezava do sporočila: 204
15.11.2010 9:59:25   
Rosca79
Oj dobro jutro,

Sasek: ti bom kar opisala včerajšnji urnik spanja že čez dan...vstala ob pol 9h se podojile, sodelovala med vožnjo v SN, nazaj grede spala ene pol ure do doma se pravi od pol 13 do 13.30. Ker so praznovali Martini v hiši je imela en trop bratrancev in sestričen in hude akcije, tako da je padla po dojenju ob pol 17h do 20h. Sem že mislila da spi kar za nočuser posted image , kar ni se zbudila...In posledično sva šle spet na jošk šele ob pol polnoči, pa je potem kar kmalu zaspala v svoji posteljci. Prvič se je zbudila ob pol 4h ponoč, poj ob pol 7h, pa zdej se prebuja, torej skoraj do 10h.
Prej pa je bila zbujena na vsako uro, velikokrat pa se je zbudila še vmes.
Sprememba očitnauser posted image
Evo budna...grem

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 205
15.11.2010 10:36:50   
sasek79

Oj dobro jutro,

Sasek: ti bom kar opisala včerajšnji urnik spanja že čez dan...vstala ob pol 9h se podojile, sodelovala med vožnjo v SN, nazaj grede spala ene pol ure do doma se pravi od pol 13 do 13.30. Ker so praznovali Martini v hiši je imela en trop bratrancev in sestričen in hude akcije, tako da je padla po dojenju ob pol 17h do 20h. Sem že mislila da spi kar za nočuser posted image , kar ni se zbudila...In posledično sva šle spet na jošk šele ob pol polnoči, pa je potem kar kmalu zaspala v svoji posteljci. Prvič se je zbudila ob pol 4h ponoč, poj ob pol 7h, pa zdej se prebuja, torej skoraj do 10h.
Prej pa je bila zbujena na vsako uro, velikokrat pa se je zbudila še vmes.
Sprememba očitnauser posted image
Evo budna...grem

user posted image  super - upam, da bo tudi pri nas kmalu bolje. user posted image  Pri nas se dojiva samo še zvečer.

< Sporočilo je popravil sasek79 -- 15.11.2010 10:37:21 >

(odgovor članu Rosca79)
Neposredna povezava do sporočila: 206
15.11.2010 16:51:58   
Rosca79
Spet sem frej...spi od 14huser posted image naš otrok je začel res prov spatuser posted image

Sasek: bo, bo bolje, sej v bistvu mu samo ne smeš dati druge opcije pa se bo prej ali slej - za vse bolje da čimprej - pač sprijaznil z novo situacijo. Ja se odločiš in tako mora biti. Sem prvo noč poslušala njen jok in se kulirala da nisem šla tja in ji kar dala jošk, pa čeprov sem vedla da ima pri sebi atija, ki jo boža, pa poje pa ne vem kaj še vse. Se je treba predvsem zavedat da je to v njegovo dobro, da začne spat in da bo naspan.

Drugače pa srečanje v SN user posted image midve sva sicer bolj vpadniciuser posted image ...ampak punce ki jih tam srečava še iz drugega foruma so res super. Upam pa, da se tudi me res kdaj uspemo dobit s svojimi sončki.

D3 če povem po pravici, sva jih precej malo pojedle

Miklavž pri nas prinese samo sadje in sladkarije, božičku pa bomo narisal kakšno knjigico, ker igrače bi pa lahko že v trgovini prodajaluser posted image
Zej pa spet akcija...se zbuja

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 207
15.11.2010 18:34:43   
Mož*
Dober večer!
Kapljice D3 dajem po shemi in jih bom dajala celotno 2. leto.
Za Miklavža in Božička se pri nas ne obdarujemo, morda bo kako malenkost prinesel dedek Mraz, čeprav smo v prejšnjih letih obnovoletna obdarovanja že zdavnaj opustili.
Klemen dnevno spanje tu in tam celo opusti. Včeraj je najprej norel po SN, popoldne pa še 4 ure na martinovanju pri sorodnikih. Prvič od zjutraj je zaspal šele ob 21.30 v avtu, ob vračanju; je bila pa potem noč za odtenek boljša, saj se je zbidil le kake 10X in se je le priklapjal in ne bil ravno stalno priklopljen. Tudi danes v vrtcu je spal le pol ure, kar bo očitno vse do še ne vem, kdaj.

(odgovor članu Rosca79)
Neposredna povezava do sporočila: 208
15.11.2010 23:30:49   
lean
Večer

naša bejba je doma in uživamo. Kašlja, z nosa ji še obilno teče pa nekaj malega tud z okic, vročine pa ni, skratka gre na bolje. Jo prehlad prav nič ne ustavi, ima energije še pa še user posted image .

user posted image se vas je res nabralo lepo število. Ta teden, v petek smo tudi mi v Lj, upam da bo do takrat zdrava. Se dobim z nekdanjimi soštudenti, sedaj dobrimi prijateljami. Bo pa šla zraven še mami, da jo bo vmes malo zabavala, če bo naši dečvi postalo dolgčas. user posted image se še kar ne morem navadit, da bi šla kam sama brez tamale.

rosca super, da vam gre na boljše. Mi se zaenkrat še dojimo ponoči, po novem tudi podnevi user posted image , ima očitno spet neko obdobje, ko se hoče crkljat. Me prav zanima, kako bo dolgo trajalo.
Se pa ponoči, če ni nič narobe (bolezen, zobki, včasih polna luna) zbudi max 4x, tako da je to kar uredu. Podnevi spi 1,5 uro.
Kaplice sem tud jaz rekla, da jih bom dajala še celo zimo pa zdaj ko hodi v vrtec vedno pozabim user posted image , tako da jih že dolgo ni dobila.

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 209
16.11.2010 17:16:55   
Klarilu
dan
premal cajtada kej napišem
evo že morm it

http://www.mozaik-kreativnosti.com/predstavitev-ustvarjalcev/slikarstvo/teja-bucar/

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 210
18.11.2010 7:25:04   
sasek79
Dobro jutro!

Kje pa ste vse? Včeraj se ni nobena oglasila. Se vidi, da so naši škratki čedalje večji nagajivci in nas polno zaposljujejo.

Včeraj sem Ažbetu naročila pet knjigic preko knjižnega diskonta. So ful ugodne. user posted image

Načvekajte kaj zanimivega, da bom imela kaj brati. user posted image

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 211
18.11.2010 8:38:09   
Klarilu
dan!
danes sem frej,tko da pol moram itak tamala dva peljat k zdravnic k tamala spet kašlja tko grdo in pa oba učka ima vneta,tamavči pa še zmeri ni nič boljuser posted image

končno so me noge nehale bolet k sem mela tak musklfiber,tko da zdej v službi nosim balerinke k me je v ponedeljek izučil da ne smem met petke,k v petkah delat počepe in to 8 ur no gouser posted image ta vikend delam in to od zjutri pa do zvečera do pol 22user posted image

http://www.mozaik-kreativnosti.com/predstavitev-ustvarjalcev/slikarstvo/teja-bucar/

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 212
18.11.2010 9:20:49   
sasek79
IZVIRNO SPOROČILO: Klarilu

dan!
danes sem frej,tko da pol moram itak tamala dva peljat k zdravnic k tamala spet kašlja tko grdo in pa oba učka ima vneta,tamavči pa še zmeri ni nič boljuser posted image

končno so me noge nehale bolet k sem mela tak musklfiber,tko da zdej v službi nosim balerinke k me je v ponedeljek izučil da ne smem met petke,k v petkah delat počepe in to 8 ur no gouser posted image ta vikend delam in to od zjutri pa do zvečera do pol 22user posted image

Ali si dobila službo? user posted image

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 213
18.11.2010 9:44:16   
Klarilu
jauser posted image a nisem nič omenilauser posted image sem zmešana k kurauser posted image user posted image v ponedeljek sem začela

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 214
18.11.2010 10:30:09   
sasek79
IZVIRNO SPOROČILO: Klarilu

jauser posted image a nisem nič omenilauser posted image sem zmešana k kurauser posted image user posted image v ponedeljek sem začela

Ne vem, mogoče si, pa je šlo mimo mene. Moj spomin je kot švicarski sir.

Se vidi, da imaš službo, ker te ni nič kaj na RR. user posted image

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 215
18.11.2010 12:04:19   
baby blue
Dober dan

Pa se javim malo... Pri nas nič novega... Lana zdrava in odkar hodi ni niti sekunde pri miru... user posted image Vsem bolančkom želim da se čimprej pozdravijo...

Klarilu čestitke za službo... user posted image

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 216
18.11.2010 21:54:22   
čili
oj punčke user posted image
in fantki user posted image
Jaz sem ta teden tolk utrujena da zvečer samo ležim na kavču in ne morem pisat...
Mali je super ( trk,trk...) V njegovi skupini je od 14-ih samo pet , z njim vred user posted image Sicer se imajo fajn saj je pet otrok na tri vzg. Ostali imajo sračke, bruhajo ,angino...Uf upam, da nič ne pokasiramo!!
Ga je pa vzg. danes dobro označila z " uživatorjem " - pri hrani , igri, dirkanju , vragolijah...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 217
18.11.2010 22:38:05   
lean
Hi

jaz tud kar vsak dan padem v posteljo, me mala "namuči" user posted image , z njo zaspim pred osmo, potem vstanem ob pol enajstih se stuširam in po eni uri že spet spim, enostavno se ne morem naspat user posted image . Kljub kašlju mala spi super, malo ima vnete tudi okice. Bomo jutri vseeno šle v LJ, se mi ne da več bit nonstop v hiši. Drugače ne zgleda bolno, sam taka pa ni glih za v vrtec. Mi še ni jasno kako bo to šlo januarja, ko bom začela še jaz delat, glih v novi službi si ne bom mogla skoz privoščit bit doma user posted image .
Klarilu user posted image za službo, upam, da ti je ok, delat cel vikend user posted image , sam kaj češ včasih je pač treba potrpet.

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 218
19.11.2010 13:31:55   
sasek79
Dober dan!

Lean in Rosca: Vidve sta naročili Jinwood podložene copatke. Kakšna je številjka v primerjavi z nepodloženimi. Ali so nekoliko manjše od nepodloženeih. Našemu fantu so tiste od 12-18 m skoraj čisto prav in se bojim, da mu bodo podložene premajhne. Bojim pa se tudi, da bodo tiste večje fulllll pre velike. Prosim za nasvet. user posted image

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 219
19.11.2010 20:58:28   
Mož*
Dober dan, oz. bolje dober večer. Dnevi kar letijo, služba me totalno okupira, pa mali po njej. Je izjemno buden in tudi v vrtcu je ta teden spal le 1x. Ostali čas ga morajo zabavati. Očitno se počuti kot doma.user posted image Noči so prav tako klasične - na pol-trajnem priklopu. Je vsak dan večji lumpek: vse zvleče, pa zna pomežiknit, pa mahat, pa poveljuje kot en general. izjemno natančno usmeri prst in potem nekaj pripoveduje.

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 220
19.11.2010 21:28:46   
Rosca79
Oj!
V tretje zdej pišem......sem rahlouser posted image ...tanajbolj itak nase 
Sasek: mi nimamo nepodloženih od te firme, tako da primerjave ne morem narest, ti pa loh povem da podložene merijo v dolžino 14cm od zunaj, notri se maček itak precej pomečka, naša punca ima nogo nekje 11,5cm pa ima notri več kot cm prostora spredaj, s tem da ji elastika malo potegne copat nazaj. Težko ti pa rečem da kupi večje, ker za poletje pa res niso primerne, so tople kot vraguser posted image Zmeri nogico pa si malo preračunaj
Kaj je knjižni diskont?

Drugače mi smo v redu. Danes je po ne vem kako dolgem času spala do prvega bujenje 6 ur, potem jo je ati spravil spat še do jutra. Vedno bolje ji greuser posted image

Imamo pa v hiši še dve sestričnici in konkretno akcijo, sploh triletnico je treba imeti kar nonstop na očeh, ima svoje muheuser posted image Lucija uživa, jst pa težko uspem priti do računalnikauser posted image

Larilu: čestitam za službouser posted image in veliko sreče!

Meni se pa v ponedeljek zaključi porodniška...

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 221
21.11.2010 13:53:17   
sasek79

Oj!
V tretje zdej pišem......sem rahlouser posted image ...tanajbolj itak nase 
Sasek: mi nimamo nepodloženih od te firme, tako da primerjave ne morem narest, ti pa loh povem da podložene merijo v dolžino 14cm od zunaj, notri se maček itak precej pomečka, naša punca ima nogo nekje 11,5cm pa ima notri več kot cm prostora spredaj, s tem da ji elastika malo potegne copat nazaj. Težko ti pa rečem da kupi večje, ker za poletje pa res niso primerne, so tople kot vraguser posted image Zmeri nogico pa si malo preračunaj
Kaj je knjižni diskont?

Drugače mi smo v redu. Danes je po ne vem kako dolgem času spala do prvega bujenje 6 ur, potem jo je ati spravil spat še do jutra. Vedno bolje ji greuser posted image

Imamo pa v hiši še dve sestričnici in konkretno akcijo, sploh triletnico je treba imeti kar nonstop na očeh, ima svoje muheuser posted image Lucija uživa, jst pa težko uspem priti do računalnikauser posted image

Larilu: čestitam za službouser posted image in veliko sreče!

Meni se pa v ponedeljek zaključi porodniška...

Dober dan

Knjižni diskont: http://www.knjiznidiskont.si/katalog/otroske_knjige/

Jaz sem tokrat prvič tukaj naročala knjige, mi ga je priporočila prijateljica, ki je že večkrat naročala in je zadovoljna s knjigami. Pravi, da so lepotne napakice minimalne.

(odgovor članu Rosca79)
Neposredna povezava do sporočila: 222
22.11.2010 9:03:21   
Klarilu
dan
da se malo oglasim sam k res skoz delamuser posted image v soboto sem domov iz službe prišla ob 23 no par minutk je manjkal delala sem pa od 9 zjutriuser posted image ta teden sem popoldne do 21.30 razen jutri k sem spet cel dan
tamala je ful bošček tko da se mi prov smili in mi je tko hudo k ne morem bit z njo da se mi srček prov drobiuser posted image v zdravstvenem domu se noben ne oglasi tko da se zgleda spet prislužujejo tiste tehnike z odloženo slušalkotko da k se bo zbudila jo bom kar dol peljala in bom čakala,ker jo mora pogledat k je čist fertik ker ne je,ne pije vročino ima,kašlja tako da se davi in včeri zvečer je še bruhala,pa 1x nehala dihat tko da ne grem se več

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 223
23.11.2010 8:20:31   
lean
Dobro jutro

zdaj pa res ne smem pozabit kopirat, že tako komaj uspem pridet do compu. pol pa še to pozabim in ne objavi . Ma kdaj bo že ta RR delal normalno, tole mi gre že pošteno na živce. Še enkrat napsat pa ne uspem, že zdaj mam totalno gužvo, kako bom še zlaufala s službo . Za ****, moram se nekako organizirat, tako ne gre več , mal sem jezna nase, ne mi zamert.

sasek sem že zlo pozna, a si jih že naročila? Jaz sem jih primerjala pa ni kakšne razlike, topla podlaga je prišita ločeno, na podplat in okrog copatka, ni kot vložek. Upam da razumeš, drugače ne znam razložit. Naša ima trenutno št. 21,5 pa imamo od 12 do 18, ko jih obujem ima 1cm še lufta, sam treba upoštevat, da elastika ko hodijo zateguje nazaj copat, tako da bom morala verjetno vseeno elastiko malenkost povečat, da ji ne bodo prehitro premajhni, da jih bo lahko nosila celo zimo. Tako da ni nujno, da mu bodo večja številka fejst preveliki, sam sigurno pa nisem. Poročaj za kakšne se boš oddločila 

klarilu bogica, naj se čimprej pozdravi. Neva tud še zmer kašlja in malo ji teče še z noska, se kar ne neha, sicer vročine nima pa dobro je razpoložena, sam tile napadi kašlja so včasih kar hudi. Je včeraj vseeno po enem tednu šla v vrtec, ker če bom zmer čakala, da ji ne bo nič potem jo lahko kar izpišem. Skoraj vsi otroci v vrtcu malo kašljajo in smrkajo. Me pa zanima kako dolgo bo, saj spet nekaj zelo razhaja in je zelo malo otrok v vrtcu.

mož , Klemen faca mala, prebrisan kot vedno. Te moram vprašat, a ima mogoče podočnjake okrog oči? Sicer naša spi, ok ne tako veliko kot drugi pa ima skoz grozne podočnjake. So me že spraševali, če mala zelo slabo spi 

Pa a ste že vse nabavle zimske kombinizone. Iščem nekaj za v vrtec, nekaj bolj temnejšega pa možnosti da niso roza. Ti cenejši so vsi taki, ostali so pa kruto dragi, a je mogoče katera vidla kje kaj cenejšega in primernega?
Brr, zdaj pa grem zakurit, zima je pred vrati, komaj se je začel mraz jaz pa že komaj čakam toplo poletje.

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 224
23.11.2010 20:46:29   
sasek79
Dober večer!

Naš fant je spet bolan. Ima vročino, grdo kašlja, pa še zelo mehko kaka. Sumimo tudi vodene koze, vendar ima zaenkrat samo tri mozoljčke na obrazu in tri na ritki.  Koze razsajajo pri nas v vrtcu, vendar v naši skupini jih še nima nobeden. Bomo opazovali.

Copatkov še nisem naročila, ker nimam dinerčkov. Še vedno čakam septembersko plačo. user posted image

Kombinezon: Jaz sem kupila dva zelo lepa rabljena. Eden menda sploh ni bil nošen (13 eur), drugi pa le cca. 5x za na sankanje (15 eur). To so povedale mamice prodajalke. Nabavila sem preko "Mojega albuma".

Nas pa čaka še ena težka vročična noč. user posted image

Klarilu: Upam, da bo Klari kmalu bolje.

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?