Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 22.10.2010 9:33:47
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Pridna si in dobro organizirana Na srečo pri nas ni navade.da bi se obdarovali za paraznike,samo otroke...nas je kar precej v žlahti,te glava zapeče koliko denarja in tudi časa bi šlo za to ja, saj mi bomo tudi samo otroke, no pa moji pa njegovi pa je takoj nas 15 Milomater, samo letos bom za stare drugače nardila...nardila čokoladni liker in voila. samo kakšne zokne še mamam cuj pa čao pero,so ospikali. Vsi otroci poa dobijo tak piđame. kaj mate to? za božička ? Jap,tasa se je odločila,da bo letos do konca novembra imela že vsa božičkova darila doma
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 22.10.2010 9:33:58
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Pridna si in dobro organizirana Na srečo pri nas ni navade.da bi se obdarovali za paraznike,samo otroke...nas je kar precej v žlahti,te glava zapeče koliko denarja in tudi časa bi šlo za to ja, saj mi bomo tudi samo otroke, no pa moji pa njegovi pa je takoj nas 15 Milomater, samo letos bom za stare drugače nardila...nardila čokoladni liker in voila. samo kakšne zokne še mamam cuj pa čao pero,so ospikali. Vsi otroci poa dobijo tak piđame. pri nas nas tud ni glih nevem kak dosti... sam mi gre naživce to obdarovanje... ker vsem za RD pa božička... pol pa ti čez 3 leta zmanjka idej komu kaj, da se ne ponavljaš. (oni majo navado ful darila kupovat-jaz glih nimam tolk keša da bi razmetavala in pol se počutim glupo) sem že 100 X rekla da bomo to ukinli pa skoz kaj privlečejo te pa ne morem da jaz nebi vrnila, ker nočem bit nič dolžna nobenmu MILUMATER
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 22.10.2010 9:41:10
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Pridna si in dobro organizirana Na srečo pri nas ni navade.da bi se obdarovali za paraznike,samo otroke...nas je kar precej v žlahti,te glava zapeče koliko denarja in tudi časa bi šlo za to ja, saj mi bomo tudi samo otroke, no pa moji pa njegovi pa je takoj nas 15 Milomater, samo letos bom za stare drugače nardila...nardila čokoladni liker in voila. samo kakšne zokne še mamam cuj pa čao pero,so ospikali. Vsi otroci poa dobijo tak piđame. kaj mate to? za božička ? Jap,tasa se je odločila,da bo letos do konca novembra imela že vsa božičkova darila doma to sploh ni slaba ideja... sam ko nimam idej...
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 22.10.2010 9:45:55
|
|
|
|
Lenči_
|
Uf, kje je še božiček. Me kr mine, ko se spomnim, da morem it še darila nabavit . Mi se tud obdarujemo. Ca. 15 dalil vsako leto imam da nabavim. Na koncu si pa tak kake bedarije podarimo, ko so samo za prah nabirat. Res škoda dinarčkov. Ne rečem, otročičkom itak maš kaj kupit in so vedno veseli, ko dobijo darilo, običajno igračo. Cunj itak niso veseli! (vsaj moji trije nečaki) Najstarejši je pa tak razvajen, da če ni prava igračka, bo še užaljen Ko smo ravno pri darilih. Moj ati ima roj. dan... kakšen predlog za darilo?? Itak ima vse, kaj ti srce poželi. Tak da kakšno izvirno??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 22.10.2010 9:51:04
|
|
|
|
elevitka
|
saj pri nas je isto... vsi imajo vse , tak da neveš kaj kupit in pol kupiš nekaj tolk da kupiš in se samo potika po bajti in se prah gor nabira.... brezveze. Nevem če nebom moškim kako buteljko, ženskam kaj sladkega, otročkom pa igračke pa fertik. jaz sem atiju pa kr mami zraun (sicer imata 2 meeca narazen RD.)kopalno karto z kosilom in masažo v termah na Ptuju. Se rada namakata, in tako imata malo časa sama zase da se razvajata in posvečata drug drugemu!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 22.10.2010 9:54:35
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Pridna si in dobro organizirana Na srečo pri nas ni navade.da bi se obdarovali za paraznike,samo otroke...nas je kar precej v žlahti,te glava zapeče koliko denarja in tudi časa bi šlo za to ja, saj mi bomo tudi samo otroke, no pa moji pa njegovi pa je takoj nas 15 Milomater, samo letos bom za stare drugače nardila...nardila čokoladni liker in voila. samo kakšne zokne še mamam cuj pa čao pero,so ospikali. Vsi otroci poa dobijo tak piđame. pri nas nas tud ni glih nevem kak dosti... sam mi gre naživce to obdarovanje... ker vsem za RD pa božička... pol pa ti čez 3 leta zmanjka idej komu kaj, da se ne ponavljaš. (oni majo navado ful darila kupovat-jaz glih nimam tolk keša da bi razmetavala in pol se počutim glupo) sem že 100 X rekla da bomo to ukinli pa skoz kaj privlečejo te pa ne morem da jaz nebi vrnila, ker nočem bit nič dolžna nobenmu MILUMATER Meni je tudi to obdarovanje mimo...žal.Vsi imamo že itak polne riti vsega in potem celo večnost študiram,kaj bi dotični osebi kupila-priznam,najrajše se kar s denarjem izmažem,kjer se le da . Sicer,kar je najbolj zanimivo,vsi okoli mene vejo,da sem knjigožer,pa mi samo ena prijateljica za rojstni dan kupuje knjige ,večina pa rože,čeprav nimam za rože(lončnice) niti najmanjšega talenta-pri meni preživijo le najbolj trpežne
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 22.10.2010 9:55:25
|
|
|
|
arabela*
|
morning
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 22.10.2010 9:57:38
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Na koncu si pa tak kake bedarije podarimo, ko so samo za prah nabirat. Res škoda dinarčkov. Na žalost res...imam polno vitrino raznoraznih kipcev,svečnikov itd.ki mi parajo živce,pa nimam jajc,da bi vstran vrgla,ker sem vse dobila za darilo
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 22.10.2010 10:00:24
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Ko smo ravno pri darilih. Moj ati ima roj. dan... kakšen predlog za darilo?? Itak ima vse, kaj ti srce poželi. Tak da kakšno izvirno?? Jaz sem mojemu ateju za zadnji roj.dan kar čokoladni liker dala,sem ga sama naredila,poiskala eno lepo flašo in to je to-simpl,poceni, iz srca pa še spije se v večini primerov . Pa elevitkin predlog mi je tudi všeč
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 22.10.2010 10:00:42
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Na koncu si pa tak kake bedarije podarimo, ko so samo za prah nabirat. Res škoda dinarčkov. Na žalost res...imam polno vitrino raznoraznih kipcev,svečnikov itd.ki mi parajo živce,pa nimam jajc,da bi vstran vrgla,ker sem vse dobila za darilo dobrodošla v klub
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 22.10.2010 10:03:53
|
|
|
|
elevitka
|
dan saraya se je stanje kaj umirilo pri vas?
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 22.10.2010 10:05:47
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka jaz sem atiju pa kr mami zraun (sicer imata 2 meeca narazen RD.)kopalno karto z kosilom in masažo v termah na Ptuju. Se rada namakata, in tako imata malo časa sama zase da se razvajata in posvečata drug drugemu! to je kar vredu zadevica ja. Moja dva se tudi rada namakata, samo kaj ko ga to ne bo nekaj razveselilo. Itak gre in si sam to privošči brez problema. Nekaj da ga bo na rit vrglo. Lani mi je ratalo mu kupit klobuk in je bil ful vesel. Končno enkrat, da mi je uspelo. Letos bi tud nekaj, da ga malo razveselim nooo Jooj... kaj pa moja psička ko se goni.. Jaoo meni, kako dela z njo ... tuli in si pese kliče... hahaha.. Še vredu, da ma hlačke gor z vložkom, da ne bo kakega narastka Vsi sosedi že vejo, da je naš pes goni tako dela
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 22.10.2010 10:07:37
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Ko smo ravno pri darilih. Moj ati ima roj. dan... kakšen predlog za darilo?? Itak ima vse, kaj ti srce poželi. Tak da kakšno izvirno?? Jaz sem mojemu ateju za zadnji roj.dan kar čokoladni liker dala,sem ga sama naredila,poiskala eno lepo flašo in to je to-simpl,poceni, iz srca pa še spije se v večini primerov . Pa elevitkin predlog mi je tudi všeč Moj ati pije samo refoška... Hvala, drugače fajn ideja. Jaz bi ga tud bla zelooooo vesela
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 22.10.2010 10:15:23
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya morning nazaj... Kako je stanje pri vas danes? Je M. boljše? vredu...hvala...ponoči je sicer še kašljala ampak hvalabogu ni bruhala...Čez dan je boljše...sva pa Panatus kupile
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 22.10.2010 10:17:26
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Ko smo ravno pri darilih. Moj ati ima roj. dan... kakšen predlog za darilo?? Itak ima vse, kaj ti srce poželi. Tak da kakšno izvirno?? Jaz sem mojemu ateju za zadnji roj.dan kar čokoladni liker dala,sem ga sama naredila,poiskala eno lepo flašo in to je to-simpl,poceni, iz srca pa še spije se v večini primerov . Pa elevitkin predlog mi je tudi všeč Moj ati pije samo refoška... Hvala, drugače fajn ideja. Jaz bi ga tud bla zelooooo vesela joj..meni pa je to tak mimo, da se flaša podari.... ...tak najbolj izi varjanta se mi zdi.....brezidejna...Pač moje mnenje
< Sporočilo je popravil Saraya -- 22.10.2010 10:19:00 >
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 22.10.2010 10:18:17
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka dan saraya se je stanje kaj umirilo pri vas? Glede M misliš? Ja saj čez dan je okej..ponoči biksa s kašljem in bruha
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 22.10.2010 10:21:49
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Ko smo ravno pri darilih. Moj ati ima roj. dan... kakšen predlog za darilo?? Itak ima vse, kaj ti srce poželi. Tak da kakšno izvirno?? Jaz sem mojemu ateju za zadnji roj.dan kar čokoladni liker dala,sem ga sama naredila,poiskala eno lepo flašo in to je to-simpl,poceni, iz srca pa še spije se v večini primerov . Pa elevitkin predlog mi je tudi všeč Moj ati pije samo refoška... Hvala, drugače fajn ideja. Jaz bi ga tud bla zelooooo vesela joj..meni pa je to tak mimo, da se flaša podari.... ...tak najbolj izi varjanta se mi zdi.....brezidejna...Pač moje mnenje Flaša domačega čokoladnega likerja se meni ne zdi brezidejno darilo... Naključno izbrane buteljke,ki se podarjajo serijsko so seveda druga stvar.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 22.10.2010 10:25:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Ko smo ravno pri darilih. Moj ati ima roj. dan... kakšen predlog za darilo?? Itak ima vse, kaj ti srce poželi. Tak da kakšno izvirno?? Jaz sem mojemu ateju za zadnji roj.dan kar čokoladni liker dala,sem ga sama naredila,poiskala eno lepo flašo in to je to-simpl,poceni, iz srca pa še spije se v večini primerov . Pa elevitkin predlog mi je tudi všeč Moj ati pije samo refoška... Hvala, drugače fajn ideja. Jaz bi ga tud bla zelooooo vesela joj..meni pa je to tak mimo, da se flaša podari.... ...tak najbolj izi varjanta se mi zdi.....brezidejna...Pač moje mnenje Flaša domačega čokoladnega likerja se meni ne zdi brezidejno darilo... Naključno izbrane buteljke,ki se podarjajo serijsko so seveda druga stvar. saj sem refošk mislila...sem ga odebelila
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 22.10.2010 10:29:41
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya saj sem refošk mislila...sem ga odebelila Spregledla...sorry no..kake vodke se ne bi branla.......ta vino, pa šampanjci pa...
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 22.10.2010 10:36:36
|
|
|
|
Lenči_
|
saraya refoška mu pa res ne bom kupila! Se strinjam, da ni to neko darilo! To neseš, če greš h komu na obisk, pa kavo in čokolado
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 22.10.2010 10:41:16
|
|
|
|
elevitka
|
Tasa če rabiš tipkovnico... jaz mam eno viška za posodit
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?