|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 14. del
21.10.2010 19:48:41   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

botrca, kaj nimaš več starega prospekta od Lidla? Jaz sem jih danes glih beg vrgla drugače bi ti pomagala pr kitari. 

ne, ne...sprašujem zato ker sem danes gledala katalog od Neckermana in se mi zdi da je matcar dala več.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
21.10.2010 19:50:02   
botrca
Kathy83 otroke bog čuva...user posted image  user posted image  user posted image .

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
21.10.2010 19:51:44   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Tak, jaz pša danes zvečer pišem božičku user posted image  user posted image no, malo bom nardila list želj, da nebodo babice enako kupovale user posted image pa sama bom napisala kaj komu kupit. Bom kar naslednji mesec nakupla tak da nebom še decembra, ko je itak norišnica iskala pa si glavo z tem belila. Sicer za Lijo že imamo, Dorotejo od Nade tudi pa še za enega malega od kolegice tudi. edino za user posted image od Lijine boitrce je potrebno kupit body da mi Persida nariše nekaj gor, pa Persidinima malima nekaj. Ampak max.za 10€ vsakemu.
Tomažu bom pa kuj neko orodje ki si ga želi in mamo naslednji teden v Lidlu v akciji user posted image user posted image Bom lepo v klet skrila pa decembra dala user posted image

lepo si to zorganizirana....user posted image ...
user posted image ma ja, če lani sem decembra v največji gužvi iskala še darila in si glavo belila.
Zdaj pa mam odprto stan od user posted image in Baby centra pa pišem kaj rabimo. user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
21.10.2010 19:52:29   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

botrca, kaj nimaš več starega prospekta od Lidla? Jaz sem jih danes glih beg vrgla drugače bi ti pomagala pr kitari. 

ne, ne...sprašujem zato ker sem danes gledala katalog od Neckermana in se mi zdi da je matcar dala več.

in kolko je bla tam? mislim da je bla 40 al pa manj, ne spomnim se večuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
21.10.2010 19:56:04   
botrca

in kolko je bla tam? mislim da je bla 40 al pa manj, ne spomnim se večuser posted image

odvisno od dolžine je pa ena po 27€, ena po 22€ in ena po 45€.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
21.10.2010 19:58:02   
Lenči_
Ewooo mene iz joge.. kak to fajn name vpliva. Res mi je fajn. Sem dala M. ziziko in je zaspala na njej, kar se ni že 2 tedna zgodilo. Te vete kak sem umirjena user posted image ! Nič, zdaj pa pičim gledat BB!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
21.10.2010 19:59:48   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_

Ewooo mene iz joge.. kak to fajn name vpliva. Res mi je fajn. Sem dala M. ziziko in je zaspala na njej, kar se ni že 2 tedna zgodilo. Te vete kak sem umirjena user posted image ! Nič, zdaj pa pičim gledat BB!
user posted image user posted image user posted image
a ti si tudi BB fan user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
21.10.2010 20:01:28   
arabela*

super...
jaz doma prakticiram občasno take stvari za umirjanje....pa je super...user posted image

jaz tud pičim bb gledatuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
21.10.2010 20:04:21   
botrca
Jaz pa ne gledam BB user posted image user posted image user posted image .

Grem pa delat večerjo za moja moška...mogoče še jaz kaj prigriznem, pol pa cartanje in spanje ter gledanje filma na računalniku.

Lep večer vsem skupaj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
21.10.2010 20:06:27   
arabela*

Jaz pa ne gledam BB user posted image user posted image user posted image .

ko ne veš, kaj je fajnuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
21.10.2010 20:11:15   
tasa_m
Moj ima tud BB na sporedu, jaz pa malo cuj gledam, ko mi je.

Botrca kaki film boš gledala? user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
21.10.2010 20:18:35   
tasa_m

N A Š I    O T R O C I 

user posted image Saraya
 * A  & M

user posted image Vrtnica79
* L & V

user posted image Matcar
* Lea,
*Maks,
* Saš

user posted image Botrca
* Jan

user posted image Koala
* A

user posted image Marta
* Tinej

user posted image tasa_m
* Lija

user posted image Ly117
* Luka

user posted image Rubin.
* Lara
* Gaja 
* Zoja
user posted image

user posted image elevitka
* Tai

user posted image Rina22
* Timeja

user posted image Katy83

* Timotej

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
21.10.2010 20:51:43   
Blueberry
Čer! Da se spet malo javim.user posted image Malo prej sem prišla iz faxa. Danes pa sem bla pridna.user posted image Predavatelj danes je bil res carski. Take je ven metal da smo se vsi tak cepali, da smo se kr jokali polek. user posted image user posted image Hehe. Ko bi le vsi bli taki. Na finte.. Pa full je po štajersko govoril. Saraya upam da s tvojim porihtata situacijo.user posted image user posted image Katy, pridna si z diplomsko.user posted image Zanima me, kolko izpitov ti lahko manjka da začneš pisat diplomo? Letos bo pri nam kr pestro.. V absolventa pa greš avtomatsko ko končaš s 3. letnikom? Včeraj je sestra naredla božansko Nutellino torto. Pa dobre kanapejčke. Mmmuser posted image V BB pa se že nekaj kregajo.user posted image

< Sporočilo je popravil Blueberry -- 21.10.2010 20:52:20 >

¤ Nikoli ni tako hudo, da ne bi moglo biti še hujše. ¤

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
21.10.2010 21:02:35   
matcar

Matcar koliko si dala za kitaro? Kakšna je pa dolžina kitare?
49,99 je stala,je pa 4/4,velika.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
21.10.2010 21:04:35   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Tak, jaz pša danes zvečer pišem božičku user posted image  user posted image no, malo bom nardila list želj, da nebodo babice enako kupovale user posted image pa sama bom napisala kaj komu kupit. Bom kar naslednji mesec nakupla tak da nebom še decembra, ko je itak norišnica iskala pa si glavo z tem belila. Sicer za Lijo že imamo, Dorotejo od Nade tudi pa še za enega malega od kolegice tudi. edino za user posted image od Lijine boitrce je potrebno kupit body da mi Persida nariše nekaj gor, pa Persidinima malima nekaj. Ampak max.za 10€ vsakemu.
Tomažu bom pa kuj neko orodje ki si ga želi in mamo naslednji teden v Lidlu v akciji user posted image user posted image Bom lepo v klet skrila pa decembra dala user posted image

lepo si to zorganizirana....user posted image ...
Podpis!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
21.10.2010 21:07:57   
matcar

odvisno od dolžine je pa ena po 27€, ena po 22€ in ena po 45€.

Ja,saj so take cene,so pa otroške igrače,ker tako je zdaj imela in ni bila primerna.Ta "naša" pa je super,je bil včeraj bratranec ful navdušen,pa še sploh,ker je bila poceni.Ker če hočeš dobro kitaro,jih pod 55 eur ne dobiš.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
21.10.2010 21:11:22   
Lenči_
JOoo na bb se pa že kregajo in skoraj tepejouser posted image . Toti zlatko je kot tempirana bomba... Jezen ful, da jo nominiran, pomoje. Meni gre na živce. Samo dere se nekaj. Napadalen deluje user posted image .Čeprav so vsi bolj čudni. Nihče si ne zasluži zmage.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
21.10.2010 21:14:32   
Lenči_
tasa_m jaz in moja M. bi tudi radi bili na seznamčku. A naju lahko dodaš? [sm=smiley17.gif

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
21.10.2010 21:29:33   
matcar
Ne morem več,grem v postlo.
Nočko!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
21.10.2010 22:13:23   
katy83
čer.

Kje pa ste vse? user posted image   No, saj nisem mislila čvekat, malo da vas pozdravim. user posted image
Nič kaj novega, zdaj je ati 3 dni domauser posted image , jutri grem še neka darila za krst in poroko rihtat (ima svakinja to skupaj v soboto), pa nove nohte si grem naredit, da bodo pasali k oblačilom user posted image user posted image user posted image . Z diplomo sem za ta teden zaključila, naslednji teden pa spet v akcijo. Pol pa tak počasi moj rd. user posted image   Takrat pa ima, da se vse narišete na pijači. user posted image Se bomo še zmenle kdaj pa kje.

aja, kaj pozna katera koga, ki se bavi z rabljeno snowboard opremo? Imam doma par stvari, pa bi se rada znebila, pa vsaj nekaj € dobila za to. user posted image

nič bom šla počasi, nočka

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
21.10.2010 22:23:09   
arabela*
sem zaglibla pred tv, zdaj pa še večerjala....

M se mi je ob devetih zbudila od kašlja...nakar je začela bruhat..vse skozlala revica...tak da sem morala tuto kompleto vse preoblačit, jo tuširat in še ji lase oprat. Zdaj nazaj spi...aja..navrh vsega, pa se je še v glavo vdarla n robnik kaučauser posted image ...Ampak ji ni hudega...ona to vse tak lepo sprejme....upam,da se ponoči ne ponoviuser posted image

grem zdaj počasi ajčibajčiuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
21.10.2010 22:25:17   
arabela*

.Čeprav so vsi bolj čudni. Nihče si ne zasluži zmage.

ma fajni so...edino ta Zlatko je malo odsekan....pa Ines se mi zdi bolj dvolična, Igor šušmari.....ostali pa so mi okej...bi Geni privoščila zmagouser posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
21.10.2010 22:35:28   
tasa_m

N A Š I    O T R O C I 

user posted image Saraya
 * A  & M

user posted image Vrtnica79
* L & V

user posted image Matcar
* Lea,
*Maks,
* Saš

user posted image Botrca
* Jan

user posted image Koala
* A

user posted image Marta
* Tinej

user posted image tasa_m
* Lija

user posted image Ly117
* Luka

user posted image Rubin.
* Lara
* Gaja 
* Zoja
user posted image

user posted image elevitka
* Tai

user posted image Rina22
* Timeja

user posted image Katy83

* Timotej

user posted image Lenči_
* M.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
21.10.2010 22:36:05   
tasa_m

tasa_m jaz in moja M. bi tudi radi bili na seznamčku. A naju lahko dodaš? [sm=smiley17.gif
urejeno user posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
21.10.2010 22:37:29   
tasa_m
Midva pa sva zdaj remi špilala, sem ga spet namazala user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Zdaj pa Bones do konca pogledam pa šibam via postelja. Jutri delam sicer popoldan ampak pol grem ven in moram bit spočita user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?