Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 11.10.2010 22:14:48
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Tasa, kake programe imaš to za koledarje? jaz bi to tudi imela? nisem si jih še dol potegnila. Napiši na RR izdelava koledarjev apa ti bo ven vrglo...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 11.10.2010 22:15:01
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Je moj pod tušem, pa sem hitro izkoristla malo, da sem gor prišla. drugače ne smeš ma ne, samo je on zdaj bil na netu, pa sem prišla pogledat preden grem jaz tudi pod tuš.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 11.10.2010 22:15:36
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Pa dobim še ženske spodnje majčke, pa fantovske boxarce...pa mogoče še kaj. Fantovske? Od kolko št. naprej? Moram za Maksa kupit.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 11.10.2010 22:15:42
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca modrčki so 7€, nogavice pa 8€, imam pa še tanjše nogavice po 6€. Lahko si pogledate ko dobite plače pa si kaj kupite...samo mi morate povedat, da ne vračam robo dobavitelju a prej p si ni možno? seveda je, samo reci kdaj in kje...pridem takoj (zadnjič ni nobena nič hotela, ker so vse imele izgovor po 15.-em)
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 11.10.2010 22:15:57
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Je moj pod tušem, pa sem hitro izkoristla malo, da sem gor prišla. Jutri pa v sredo me itak zvečer ne bo gor, ker bom diplomo pisala, ker sem si zadala, da ko bo moj dopoldan v službi, bo zvečer za malega poskrbel, pa lahko jaz diplomo pišem tam od 19. do 23.ure. Upam, da bom pridno upoštevala moj urnik. Te pa si tu,namesto da bi bla z njim pod tušem? vidiš, tega pa že dolgo nisem prakticirala, ga moram enkrat presenetit spet
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 11.10.2010 22:16:32
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Tasa, kake programe imaš to za koledarje? jaz bi to tudi imela? nisem si jih še dol potegnila. Napiši na RR izdelava koledarjev apa ti bo ven vrglo... o, hvala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 11.10.2010 22:16:36
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca modrčki so 7€, nogavice pa 8€, imam pa še tanjše nogavice po 6€. Lahko si pogledate ko dobite plače pa si kaj kupite...samo mi morate povedat, da ne vračam robo dobavitelju a prej p si ni možno? seveda je, samo reci kdaj in kje...pridem takoj (zadnjič ni nobena nič hotela, ker so vse imele izgovor po 15.-em) Pa Tase ni blo zraven.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 11.10.2010 22:16:36
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m pa ne dam toliko za kopalke ni šans, to kar ji nosi 7x na leto...no way saj pa te nena kopalk vsako leto kupiš, ali? Jaz si kupim kopalke in jih nosim oz. znosim do konca
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 11.10.2010 22:16:43
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca Pa dobim še ženske spodnje majčke, pa fantovske boxarce...pa mogoče še kaj. Fantovske? Od kolko št. naprej? Moram za Maksa kupit. bom vedla ko dobim, je pa rekel da bo širok razpon...pa mislim, da bo za Maksa ker je bolj močen fant...počakaj da dobim nekje sreda-čet.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 11.10.2010 22:17:08
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 vidiš, tega pa že dolgo nisem prakticirala, ga moram enkrat presenetit spet
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 11.10.2010 22:17:13
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Je moj pod tušem, pa sem hitro izkoristla malo, da sem gor prišla. Jutri pa v sredo me itak zvečer ne bo gor, ker bom diplomo pisala, ker sem si zadala, da ko bo moj dopoldan v službi, bo zvečer za malega poskrbel, pa lahko jaz diplomo pišem tam od 19. do 23.ure. Upam, da bom pridno upoštevala moj urnik. Te pa si tu,namesto da bi bla z njim pod tušem? vidiš, tega pa že dolgo nisem prakticirala, ga moram enkrat presenetit spet Ja,te pa brzina! Al ti ni zdaj?
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 11.10.2010 22:17:38
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m saj pa te nena kopalk vsako leto kupiš, ali? Jaz si kupim kopalke in jih nosim oz. znosim do konca saj zato pa ne kupim tako drage, jaz imam ene že vsaj 7 let pa sem dala zanj nekje 5€
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 11.10.2010 22:18:40
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca Pa dobim še ženske spodnje majčke, pa fantovske boxarce...pa mogoče še kaj. Fantovske? Od kolko št. naprej? Moram za Maksa kupit. bom vedla ko dobim, je pa rekel da bo širok razpon...pa mislim, da bo za Maksa ker je bolj močen fant...počakaj da dobim nekje sreda-čet. Uf,super.Ja,on trenutno nosi 128,pa še te ga ribajo med nogicami.Bokserce pa ima 116.Tak,da od 116-122 bom ziher rabla.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 11.10.2010 22:18:44
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca seveda je, samo reci kdaj in kje...pridem takoj (zadnjič ni nobena nič hotela, ker so vse imele izgovor po 15.-em) od kod pa maš to robo? Jaz trenutno nič ne rabim, modrc si bom zaželela za roj. dan od T. tak da, trenutno ne potrebujem nič. Debele štunfe sem si lani kupla za zimo, pa legice mam že od predlani tak da druga pa tak niam za zimo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 11.10.2010 22:19:07
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m pa ne dam toliko za kopalke ni šans, to kar ji nosi 7x na leto...no way saj pa te nena kopalk vsako leto kupiš, ali? Jaz si kupim kopalke in jih nosim oz. znosim do konca Sma že spet 2.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 11.10.2010 22:19:24
|
|
|
|
ly117
|
Čer! Vidim da ste že na novem delu. Ste pa načvekale. Kaj novega da se lahko v debato vključim, ker preden vas preberem bote tak vse skliznile spat.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 11.10.2010 22:20:05
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Je moj pod tušem, pa sem hitro izkoristla malo, da sem gor prišla. Jutri pa v sredo me itak zvečer ne bo gor, ker bom diplomo pisala, ker sem si zadala, da ko bo moj dopoldan v službi, bo zvečer za malega poskrbel, pa lahko jaz diplomo pišem tam od 19. do 23.ure. Upam, da bom pridno upoštevala moj urnik. Te pa si tu,namesto da bi bla z njim pod tušem? vidiš, tega pa že dolgo nisem prakticirala, ga moram enkrat presenetit spet Ja,te pa brzina! Al ti ni zdaj? ne glih
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 11.10.2010 22:20:35
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čer! Vidim da ste že na novem delu. Ste pa načvekale. Kaj novega da se lahko v debato vključim, ker preden vas preberem bote tak vse skliznile spat. Čer! O kopalkah se menimo,pa take pa to...
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 11.10.2010 22:20:37
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca saj zato pa ne kupim tako drage, jaz imam ene že vsaj 7 let pa sem dala zanj nekje 5€ Ja, saj jaz si tud kupim najcenejše Tomaž pa je htel met eno barvne oz. max. 2-barvi in na boxarce in jih niso imeli drugje kot v Skinyu, zatio jih je dobil. Drugače jaz tud nea dam tolko za take stvari Škoda dnara, res. Edino na Liji ne šparamo, tam pa do konca gremo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 11.10.2010 22:20:39
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca Imam pa v prodaji ful lepe podložene in nepodložene modrčke in malo debelejše nogavice oz. žabe če katero zanima. od kdaj pa ti prodajaš, kaj sem zamudila?? JAz bi nujno rabla moderc samo ne vem ali naj reskiram in si ga spet kupim v Lisci ali pa kuj neki kikiriki, kateri mi ne paše pa še na špic se mi zdi da so vsi si zamudila... ...ne nisi...malo se s tem bavim, da imam kaki dinar za prvo silo...komaj sem začela s tem...mogoče se mi pa odpre pa dobim ki službo, ker drugače se mi bo zmešalo. Modrček kak rabiš podložen? Št?
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 11.10.2010 22:21:21
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca seveda je, samo reci kdaj in kje...pridem takoj (zadnjič ni nobena nič hotela, ker so vse imele izgovor po 15.-em) od kod pa maš to robo? Jaz trenutno nič ne rabim, modrc si bom zaželela za roj. dan od T. tak da, trenutno ne potrebujem nič. Debele štunfe sem si lani kupla za zimo, pa legice mam že od predlani tak da druga pa tak niam za zimo si te že predstavljam v debelih štumfih, pa legicah prek, pa v modrčku...ker druga tak nea rabiš za zimo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 11.10.2010 22:21:23
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Je moj pod tušem, pa sem hitro izkoristla malo, da sem gor prišla. Jutri pa v sredo me itak zvečer ne bo gor, ker bom diplomo pisala, ker sem si zadala, da ko bo moj dopoldan v službi, bo zvečer za malega poskrbel, pa lahko jaz diplomo pišem tam od 19. do 23.ure. Upam, da bom pridno upoštevala moj urnik. Te pa si tu,namesto da bi bla z njim pod tušem? vidiš, tega pa že dolgo nisem prakticirala, ga moram enkrat presenetit spet Ja,te pa brzina! Al ti ni zdaj? ne glih Boš pa drugič!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 11.10.2010 22:22:27
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca seveda je, samo reci kdaj in kje...pridem takoj (zadnjič ni nobena nič hotela, ker so vse imele izgovor po 15.-em) od kod pa maš to robo? Jaz trenutno nič ne rabim, modrc si bom zaželela za roj. dan od T. tak da, trenutno ne potrebujem nič. Debele štunfe sem si lani kupla za zimo, pa legice mam že od predlani tak da druga pa tak niam za zimo si te že predstavljam v debelih štumfih, pa legicah prek, pa v modrčku...ker druga tak nea rabiš za zimo Ja,pa Lidl-ovo majco preko!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 11.10.2010 22:22:52
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca seveda je, samo reci kdaj in kje...pridem takoj (zadnjič ni nobena nič hotela, ker so vse imele izgovor po 15.-em) od kod pa maš to robo? Jaz trenutno nič ne rabim, modrc si bom zaželela za roj. dan od T. tak da, trenutno ne potrebujem nič. Debele štunfe sem si lani kupla za zimo, pa legice mam že od predlani tak da druga pa tak niam za zimo si te že predstavljam v debelih štumfih, pa legicah prek, pa v modrčku...ker druga tak nea rabiš za zimo Ja,pa Lidl-ovo majco preko!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 11.10.2010 22:23:38
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca saj zato pa ne kupim tako drage, jaz imam ene že vsaj 7 let pa sem dala zanj nekje 5€ Ja, saj jaz si tud kupim najcenejše Tomaž pa je htel met eno barvne oz. max. 2-barvi in na boxarce in jih niso imeli drugje kot v Skinyu, zatio jih je dobil. Drugače jaz tud nea dam tolko za take stvari Škoda dnara, res. Edino na Liji ne šparamo, tam pa do konca gremo Moj ma tudi dvojne. Smo že pred leti kupli in boje še držale par let. Pa njihovo perilo je meni ful,ful kul. Sam kak ko je drago ko , in ne dam tolko ker sem škrt.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Očarljiva imena za deklice s francoskim pr...To je izbor 28 najlepših imen v Franciji - nekatera ste zagotovo že slišali, druga so precej posebna, ampak zvenijo pa z...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?