Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 11.10.2010 22:23:45
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca Imam pa v prodaji ful lepe podložene in nepodložene modrčke in malo debelejše nogavice oz. žabe če katero zanima. od kdaj pa ti prodajaš, kaj sem zamudila?? JAz bi nujno rabla moderc samo ne vem ali naj reskiram in si ga spet kupim v Lisci ali pa kuj neki kikiriki, kateri mi ne paše pa še na špic se mi zdi da so vsi si zamudila... ...ne nisi...malo se s tem bavim, da imam kaki dinar za prvo silo...komaj sem začela s tem...mogoče se mi pa odpre pa dobim ki službo, ker drugače se mi bo zmešalo. Modrček kak rabiš podložen? Št? botrca kaj si ti po poklicu?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 11.10.2010 22:24:08
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 si te že predstavljam v debelih štumfih, pa legicah prek, pa v modrčku...ker druga tak nea rabiš za zimo opica pa saj veš kaj mislim, pa take pa to ;)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 11.10.2010 22:24:55
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz bom ziher mela nekaj,samo po 15-tem. ...te bom počakala, pa se zmenimo za kostanjev piknik v soboto pa boš takrat kupila... Komot! Pa zokne ne pozabit! kaj boš imela moške in ženske?
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 11.10.2010 22:24:55
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: katy83 si te že predstavljam v debelih štumfih, pa legicah prek, pa v modrčku...ker druga tak nea rabiš za zimo opica pa saj veš kaj mislim, pa take pa to ;) igen
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 11.10.2010 22:25:17
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Moj ma tudi dvojne. Smo že pred leti kupli in boje še držale par let. Pa njihovo perilo je meni ful,ful kul. Sam kak ko je drago ko , in ne dam tolko ker sem škrt. Jaz sem si nazadnje modrc v Lisci kupla, dala 22€ zanj in je zakon. PA ni bel, da nebo pomote. Je roza z srčki
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 11.10.2010 22:25:57
|
|
|
|
tasa_m
|
Ej Ly ti si danes po kombinizon prišla??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 11.10.2010 22:25:58
|
|
|
|
arabela*
|
madonca...ste lapaste danes
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 11.10.2010 22:26:27
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: katy83 vidiš, tega pa že dolgo nisem prakticirala, ga moram enkrat presenetit spet midva sva par dni nazaj obujala spomine...pod tušem
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 11.10.2010 22:27:12
|
|
|
|
katy83
|
jaz sem si spodnje perilo do zdaj vedno v Šoku kupovala, pa ga menda ni več
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 11.10.2010 22:27:32
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Moj ma tudi dvojne. Smo že pred leti kupli in boje še držale par let. Pa njihovo perilo je meni ful,ful kul. Sam kak ko je drago ko , in ne dam tolko ker sem škrt. Jaz sem si nazadnje modrc v Lisci kupla, dala 22€ zanj in je zakon. PA ni bel, da nebo pomote. Je roza z srčki Jaz bi tudi rabla nekaj novih modrčkov. Nazadnje kupla ko daljnega leta 2009.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 11.10.2010 22:27:39
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m od kod pa maš to robo? Jaz trenutno nič ne rabim iz Italije...
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 11.10.2010 22:27:41
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: katy83 vidiš, tega pa že dolgo nisem prakticirala, ga moram enkrat presenetit spet midva sva par dni nazaj obujala spomine...pod tušem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 11.10.2010 22:28:52
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ej Ly ti si danes po kombinizon prišla?? Ja mela sem namen spodnji del kupit, in po 5min tak več nič ni bilo. Nisem pa prišla samo po to kot si opazla.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 11.10.2010 22:29:04
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz bom ziher mela nekaj,samo po 15-tem. ...te bom počakala, pa se zmenimo za kostanjev piknik v soboto pa boš takrat kupila... Komot! Pa zokne ne pozabit! kaj boš imela moške in ženske? Jap! Saj so bombažne.ne? Za moške mislim.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 11.10.2010 22:29:18
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 si te že predstavljam v debelih štumfih, pa legicah prek, pa v modrčku...ker druga tak nea rabiš za zimo kak si me pa zdaj nasmejala, že dolgo me ni kdo tako
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 11.10.2010 22:30:34
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: katy83 vidiš, tega pa že dolgo nisem prakticirala, ga moram enkrat presenetit spet midva sva par dni nazaj obujala spomine...pod tušem
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 11.10.2010 22:30:35
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 si te že predstavljam v debelih štumfih, pa legicah prek, pa v modrčku...ker druga tak nea rabiš za zimo kak si me pa zdaj nasmejala, že dolgo me ni kdo tako me veseli
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 11.10.2010 22:30:46
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m saj pa te nena kopalk vsako leto kupiš, ali? Jaz si kupim kopalke in jih nosim oz. znosim do konca jaz pri kitajcu kupujem...poceni in lepe saj zato pa ne kupim tako drage, jaz imam ene že vsaj 7 let pa sem dala zanj nekje 5€
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 11.10.2010 22:30:54
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 botrca kaj si ti po poklicu? ek.tehnik
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 11.10.2010 22:30:59
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya madonca...ste lapaste danes
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 11.10.2010 22:31:49
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya madonca...ste lapaste danes danes pa res...se nam je pipa odprla
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 11.10.2010 22:32:21
|
|
|
|
matcar
|
Enega še dunem,upam,da nem compa pokozlala zraven,pa pičim ležečki.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 11.10.2010 22:32:26
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 botrca kaj si ti po poklicu? ek.tehnik aja, pa ni nekega šihta, ne?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 11.10.2010 22:32:43
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: katy83 vidiš, tega pa že dolgo nisem prakticirala, ga moram enkrat presenetit spet midva sva par dni nazaj obujala spomine...pod tušem
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 11.10.2010 22:33:28
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 botrca kaj si ti po poklicu? ek.tehnik aja, pa ni nekega šihta, ne? ne...pa bi ful rada delala, tudi v trgovini
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?