Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 13.10.2010 22:50:52
|
|
|
|
Sacherca
|
Jaz pa zdaj tudi grem pocasi.Nocka
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 14.10.2010 7:18:55
|
|
|
|
matcar
|
Jutro! Sporočam novico,da sem v veselem pričakovanju.naredila 2 testa,enega včeraj pozno popoldan in enega danes zjutraj,oba sta +! Tako,da enkrat konec junija bomo zibali!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 14.10.2010 7:26:21
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tako,da enkrat konec junija bomo zibali! bravo rakica.... ....
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 14.10.2010 7:27:00
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tako,da enkrat konec junija bomo zibali! bravo rakica.... .... Al pa dvojčka! Ker bom itak CR in ga prej delajo,kot je rok.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 14.10.2010 7:27:34
|
|
|
|
arabela*
|
jaz pa stuširana, oblečena, ob jutranji kavici...M še porihtam....zobe umijemo, potem pa pičimo via vrtec
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 14.10.2010 7:28:03
|
|
|
|
matcar
|
Naslednji teden pa moram še k G na pregled,upam,da jih bom dobila,da se lahko naročim.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 14.10.2010 7:28:16
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tako,da enkrat konec junija bomo zibali! bravo rakica.... .... Al pa dvojčka! Ker bom itak CR in ga prej delajo,kot je rok. ja....uf...dvojčki smo... .....
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 14.10.2010 7:28:45
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz pa stuširana, oblečena, ob jutranji kavici...M še porihtam....zobe umijemo, potem pa pičimo via vrtec Jaz že 3-tjo pijem,nisem mogla spat,sem ob pol 6-h že po compu bluzla.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 14.10.2010 7:29:23
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tako,da enkrat konec junija bomo zibali! bravo rakica.... .... Al pa dvojčka! Ker bom itak CR in ga prej delajo,kot je rok. ja....uf...dvojčki smo... ..... Ja,odvisno od podznaka! kaj zaj,še vedno čakam na datume in ure.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 14.10.2010 7:29:24
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz pa grem jutri v boj v Hoferja za dežni komlet za L. Se mi pridruži kera. zgleda res super in še podložen, bom šla pogledat, samo popoldan ..ja pa malo je drag...
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 14.10.2010 7:29:58
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tako,da enkrat konec junija bomo zibali! bravo rakica.... .... Al pa dvojčka! Ker bom itak CR in ga prej delajo,kot je rok. ja....uf...dvojčki smo... ..... Ja,odvisno od podznaka! kaj zaj,še vedno čakam na datume in ure. joj saj res......bom se zravn spravla in poiskala.....
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 14.10.2010 7:30:46
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz pa stuširana, oblečena, ob jutranji kavici...M še porihtam....zobe umijemo, potem pa pičimo via vrtec Jaz že 3-tjo pijem,nisem mogla spat,sem ob pol 6-h že po compu bluzla. ma jaz sem se od treh, kaj je moj vstal nekaj mrdala in se zbujala.....kaj teje to danes...?
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 14.10.2010 7:31:21
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Naslednji teden pa moram še k G na pregled,upam,da jih bom dobila,da se lahko naročim. joj...jaz tudi...ampak da si kontracepcijo že enkrat zrihtam...madonca
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 14.10.2010 7:31:23
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tako,da enkrat konec junija bomo zibali! bravo rakica.... .... Al pa dvojčka! Ker bom itak CR in ga prej delajo,kot je rok. ja....uf...dvojčki smo... ..... Ja,odvisno od podznaka! kaj zaj,še vedno čakam na datume in ure. joj saj res......bom se zravn spravla in poiskala..... Ja,cajt bi že bil .Grem pa potem k Amaliji na kofe,če hočeš,mi zdaj poišči pa ji rečem da pogleda.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 14.10.2010 7:32:31
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tako,da enkrat konec junija bomo zibali! bravo rakica.... .... Al pa dvojčka! Ker bom itak CR in ga prej delajo,kot je rok. ja....uf...dvojčki smo... ..... Ja,odvisno od podznaka! kaj zaj,še vedno čakam na datume in ure. joj saj res......bom se zravn spravla in poiskala..... Ja,cajt bi že bil .Grem pa potem k Amaliji na kofe,če hočeš,mi zdaj poišči pa ji rečem da pogleda. ah kje te naj najdem zdaj...za mojega in mene tak vem...samo za mičkene kje iskat...v materinski verjetno, ne?.....ti javim če bom našla slućajno do takrat
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 14.10.2010 7:32:35
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz pa stuširana, oblečena, ob jutranji kavici...M še porihtam....zobe umijemo, potem pa pičimo via vrtec Jaz že 3-tjo pijem,nisem mogla spat,sem ob pol 6-h že po compu bluzla. ma jaz sem se od treh, kaj je moj vstal nekaj mrdala in se zbujala.....kaj teje to danes...? Ne vem,mene je zgleda firbec tak dajal,ni nisem mogla več spat. Sem takoj šla naredit,že ob pol 6-h!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 14.10.2010 7:33:26
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ne vem,mene je zgleda firbec tak dajal,ni nisem mogla več spat. Sem takoj šla naredit,že ob pol 6-h! ....džekica....
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 14.10.2010 7:33:45
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tako,da enkrat konec junija bomo zibali! bravo rakica.... .... Al pa dvojčka! Ker bom itak CR in ga prej delajo,kot je rok. ja....uf...dvojčki smo... ..... Ja,odvisno od podznaka! kaj zaj,še vedno čakam na datume in ure. joj saj res......bom se zravn spravla in poiskala..... Ja,cajt bi že bil .Grem pa potem k Amaliji na kofe,če hočeš,mi zdaj poišči pa ji rečem da pogleda. ah kje te naj najdem zdaj...za mojega in mene tak vem...samo za mičkene kje iskat...v materinski verjetno, ne?.....ti javim če bom našla slućajno do takrat Te pa ne veš,kdaj si katero rodila? Ja,tudi v materinski piše,al pa roj.list.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 14.10.2010 7:34:03
|
|
|
|
arabela*
|
pičim M sporihtat.......
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 14.10.2010 7:34:36
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tako,da enkrat konec junija bomo zibali! bravo rakica.... .... Al pa dvojčka! Ker bom itak CR in ga prej delajo,kot je rok. ja....uf...dvojčki smo... ..... Ja,odvisno od podznaka! kaj zaj,še vedno čakam na datume in ure. joj saj res......bom se zravn spravla in poiskala..... Ja,cajt bi že bil .Grem pa potem k Amaliji na kofe,če hočeš,mi zdaj poišči pa ji rečem da pogleda. ah kje te naj najdem zdaj...za mojega in mene tak vem...samo za mičkene kje iskat...v materinski verjetno, ne?.....ti javim če bom našla slućajno do takrat Te pa ne veš,kdaj si katero rodila? Ja,tudi v materinski piše,al pa roj.list. ne spomnim se točno na minuto....nočem švinglat...
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 14.10.2010 7:34:47
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ne vem,mene je zgleda firbec tak dajal,ni nisem mogla več spat. Sem takoj šla naredit,že ob pol 6-h! ....džekica.... Moreš pa vedet,da še ne zamuja,jaz pa ob atesta pozitivna.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 14.10.2010 7:35:32
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ne vem,mene je zgleda firbec tak dajal,ni nisem mogla več spat. Sem takoj šla naredit,že ob pol 6-h! ....džekica.... Moreš pa vedet,da še ne zamuja,jaz pa ob atesta pozitivna. hormoni eh...saj si......
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 14.10.2010 7:35:43
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya pičim M sporihtat....... Maks pa že šiba v vrtec zdaj,Saš-a pa mam doma,preveč grdo kašlja,čeprav nima vročine,ga bom kr doma mela do ponedeljka.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 14.10.2010 7:36:45
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ne vem,mene je zgleda firbec tak dajal,ni nisem mogla več spat. Sem takoj šla naredit,že ob pol 6-h! ....džekica.... Moreš pa vedet,da še ne zamuja,jaz pa ob atesta pozitivna. hormoni eh...saj si...... Itak! Mi je Amalija včeraj rekla,ko sem ji sms poslala,da je pozitivno,jah,pupa je,ni kaj!
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?