Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 13.10.2010 21:48:27
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,sem slišala,mi je Lila povedala.Ju3 pride na kafe po 11-i,ko gre iz Lidla.Pridi še ti,če nimaš nič v planu. Pa Nuško pozdravi! nimam avta! Pa še mami verjetno pride te pa tak moram doma bit Škoda.Ja,če mama pride,pa bi res blo malo nerodno,če te ne bi bilo doma.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 13.10.2010 21:48:42
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Bo držalo,ja.Kaj ju3 delaš? of corse. Popoldan od 16-21h, pa gospa M. vodi tak da veš, da bom rabla 3 dni da bom spet k sebi prišla Joj moram nuško poklicat pa vprašat kaj je delala, da si je nogo zlomla :/ kaj ve še vedno tak mešano delate tam? mislim vsak dan drugače? A to bo vedno..al bojo smene al kako? Vedno je tak tukaj,ni smen v bistvu. aja...kar tedensko vam pišejo razpored?
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 13.10.2010 21:49:30
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Bo držalo,ja.Kaj ju3 delaš? of corse. Popoldan od 16-21h, pa gospa M. vodi tak da veš, da bom rabla 3 dni da bom spet k sebi prišla Joj moram nuško poklicat pa vprašat kaj je delala, da si je nogo zlomla :/ kaj ve še vedno tak mešano delate tam? mislim vsak dan drugače? A to bo vedno..al bojo smene al kako? Vedno je tak tukaj,ni smen v bistvu. aja...kar tedensko vam pišejo razpored? Ja,vsaki četrtek je za en teden naprej napisano,kak delaš.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 13.10.2010 21:50:01
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya aja...kar tedensko vam pišejo razpored? ja. Do zdaj še bilo kje sem delala se je stalno za tede dni pislo naprej, nikoli za mesec dni.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 13.10.2010 21:51:12
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya aja...kar tedensko vam pišejo razpored? ja. Do zdaj še bilo kje sem delala se je stalno za tede dni pislo naprej, nikoli za mesec dni. a res al kaj?
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 13.10.2010 21:51:32
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya aja...kar tedensko vam pišejo razpored? ja. Do zdaj še bilo kje sem delala se je stalno za tede dni pislo naprej, nikoli za mesec dni. Pri meni tudi,razen ko sem vozla ne,je blo skozi enako.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 13.10.2010 21:52:44
|
|
|
|
matcar
|
Nič,grem jaz počasi proti postli.Komaj še gledam. Nočko,babike!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 13.10.2010 21:52:58
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya aja...kar tedensko vam pišejo razpored? ja. Do zdaj še bilo kje sem delala se je stalno za tede dni pislo naprej, nikoli za mesec dni. a res al kaj? ja. Kako pa ste ve imele urnik, ko si kje delala? A za cel mesec naprej ali na smene?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 13.10.2010 21:53:21
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Nič,grem jaz počasi proti postli.Komaj še gledam. Nočko,babike! nočko, se čujemo jutri
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 13.10.2010 21:53:31
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya aja...kar tedensko vam pišejo razpored? ja. Do zdaj še bilo kje sem delala se je stalno za tede dni pislo naprej, nikoli za mesec dni. Pri meni tudi,razen ko sem vozla ne,je blo skozi enako. v massu pa mi je bilo fajn v Konjicah...ko sem si sama delala smene.....kak je pasalo... ..V mb v tej norišnici pa si tak nonstop moral bit na razpolago....i podnevi i ponoči....huje kot pri policiji
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 13.10.2010 21:56:10
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya aja...kar tedensko vam pišejo razpored? ja. Do zdaj še bilo kje sem delala se je stalno za tede dni pislo naprej, nikoli za mesec dni. a res al kaj? ja. Kako pa ste ve imele urnik, ko si kje delala? A za cel mesec naprej ali na smene? še tu skomentiram... V mb norišnica....smene ampak kaj ti pomaga...če je gsm skozi zvonil, da je treba prit prej..al pa ostajat pozno v noč ptuj....porihtane smene.....fajn ekipa...smo se zmenle, kak je keri pasalo sl konjice. smene sem si sama delala...en tedn zjutraj...(od devete do dveh..)....če je bila še kavica, pa čvek sem ostajala dlje, drug tedn popoldne, pa vsako drugo soboto do enih...luksuz
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 13.10.2010 22:03:35
|
|
|
|
tasa_m
|
a v massu si delala ti? Pol si dala odpoved ali si bila "preveč"
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 13.10.2010 22:06:15
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m a v massu si delala ti? Pol si dala odpoved ali si bila "preveč" delala sem devet let....redno sem bila zaposlena....dala pa sem sama odpoved...
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 13.10.2010 22:09:53
|
|
|
|
arabela*
|
nič..grem večerjat in na čajek...potem pa brat v postlo... lepo in mirno noč
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 13.10.2010 22:11:11
|
|
|
|
botrca
|
Čer, prebrala sem vas, ste pa "zgovorne" . matcar fajn, da si porihtala saraya pridna da telovadiš in da si zopet na "fitnes varianti" vrtnica lepo, da si se oglasila...kava bo verjetno naslednji teden in ena ti bo poslala sms dont vori .
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 13.10.2010 22:14:12
|
|
|
|
botrca
|
Če bo kostanjev piknik to soboto mene ne bo, ker grem k omi ima rojstni dan in to 80.-i. Letos pa imamo kar pestro z okroglimi kar 4 iz naše familije. (moja oma-80, moj ata 60, Marjanov brat 40 in stric 70. ). Lahko pa naredimo v nedeljo če ste za. Vglavnem predloge na dan, ker počasi ne bo več kostanjev . Ja tasa_m samo pečeni pridejo v poštev .
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 13.10.2010 22:15:33
|
|
|
|
botrca
|
Grem počasi v pižamo in vija pojsla. Jutri ena kolegica časti zjutraj kavo ker je diplomirala in bo veselo že od jutra . Pol pa na tečaj. Nočko
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 13.10.2010 22:38:35
|
|
|
|
ly117
|
Čer! Prebrala sem vas, zdaj pa par komentarjev in vija postelja.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 13.10.2010 22:40:17
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Ly, hvala,da si me danes poklicala in povedala stanje.Sem bila glih v avtu zato sem bila tako expresna Ce se prav spomnim sta vidva s tvojim sla gledat 3dedi.smo, kje pa je bilo? V Stand upu mogoce? Ni zakaj. Midva sma 3.dedi.smo gledala v Selnici. Če maš možnos si oglej.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 13.10.2010 22:41:48
|
|
|
|
ly117
|
Sem pozabla omenit. Pri nas oz. na lasnki lokaciji piknik brez problemov. Samo zmenit se moremo.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 13.10.2010 22:42:49
|
|
|
|
ly117
|
Jaz pa grem jutri v boj v Hoferja za dežni komlet za L. Se mi pridruži kera.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 13.10.2010 22:43:27
|
|
|
|
ly117
|
Konec samogovoriv zato vam želim, nočko.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 13.10.2010 22:49:10
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz pa grem jutri v boj v Hoferja za dežni komlet za L. Se mi pridruži kera. Danes sem videla v Kiku hlace za dez za cca 5,50eur. Jaknice pa nisem cisto ziher,mislim pa ,dajih tudi imajo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 13.10.2010 22:49:44
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Ly, hvala,da si me danes poklicala in povedala stanje.Sem bila glih v avtu zato sem bila tako expresna Ce se prav spomnim sta vidva s tvojim sla gledat 3dedi.smo, kje pa je bilo? V Stand upu mogoce? Ni zakaj. Midva sma 3.dedi.smo gledala v Selnici. Če maš možnos si oglej. Nacrtujem,da bi si za najino obletnico konec oktobra sla kam tole pogledat
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?