Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 29.10.2010 22:14:00
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ jooj so tečni! Naj si sami kuhajo! Pa boga Urška. Pač je samo zelenjavo pa tuno. Je rekla nana, da je 7 krompirov pojedla. No,saj zdaj bo šele zanimivo ratalo...saj verjetno se ti tu notri po teh tednih že verjetno možgani kisajo,po moje. face so... Sandrička tak odhaja na Finsko, ona je full fajn punca.....Činč je tud super, zajebant, gena mi je sicer favorit, vendar sem malo skeptična, da ga v nedeljo ne bojo skenslali kje , Ines....mi deluje tiha in mirna voda...taki so ponavadi zahrbtni in hudi, Igor...mi ni preveč všeč,ker je preveč samosvoj in neprilagodljiv, Nana mi je tud fajn, malo preveč se rada v tuje stvari vtika, pa hantle dela, Urška tud ni karakterno napačna...se zna prilagajat, ni neka opravljivka...Zlatko...mi ni preveč všeč to njegovo obnašanje....koga pozabila Ja,Makija pa Mišota! ne namerno ju nisem....
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 29.10.2010 22:15:07
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Jaz pa bila v šoli...bilo spet fajn in zanimivo zdaj pa smo akvarij rihtali....je moj privlekel domov, samo še ribe moram kupit jutri Podpis ma ja..meni tak ni za imet tega pr bajti...moj je želel, pa predvsem zarad otrok, da bosta neko skrb imele in hranle...pa to.... Lepo,jaz mam tudi namen nekaj k bajti privlečt,pa mi ne rata,ker nikjer ne dobim. lahko mojega vprašam, če lahko kje kaj ceneje dobi....če želiš?...
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 29.10.2010 22:16:37
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Jaz pa bila v šoli...bilo spet fajn in zanimivo zdaj pa smo akvarij rihtali....je moj privlekel domov, samo še ribe moram kupit jutri Podpis ma ja..meni tak ni za imet tega pr bajti...moj je želel, pa predvsem zarad otrok, da bosta neko skrb imele in hranle...pa to.... Lepo,jaz mam tudi namen nekaj k bajti privlečt,pa mi ne rata,ker nikjer ne dobim. lahko mojega vprašam, če lahko kje kaj ceneje dobi....če želiš?... Lahko,samo ne ribic. jaz bi rada mela perzisko muco,po možnosti bele barve,pa babiko.To pa tak težko kje dobit,da groza,sem že čisto obupala.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 29.10.2010 22:17:10
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Jaz pa bila v šoli...bilo spet fajn in zanimivo zdaj pa smo akvarij rihtali....je moj privlekel domov, samo še ribe moram kupit jutri Podpis ma ja..meni tak ni za imet tega pr bajti...moj je želel, pa predvsem zarad otrok, da bosta neko skrb imele in hranle...pa to.... Kar se tiče otrok...jaz imam sicer samo bučko doma z nekimi malimi ribicami,ki pa se množijo ko zajci...nabavili smo na Mitjevo željo s slovesno prisego,da jih bo on hranil...če,bi jih,do zdaj ne bi blo več nobene...
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 29.10.2010 22:19:41
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Lahko,samo ne ribic. jaz bi rada mela perzisko muco,po možnosti bele barve,pa babiko.To pa tak težko kje dobit,da groza,sem že čisto obupala. Sem dobila en dober mejl,kak si perzijsko muco sam narediš navadno s ponvo po gobcu pokneš
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 29.10.2010 22:19:50
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Lahko,samo ne ribic. jaz bi rada mela perzisko muco,po možnosti bele barve,pa babiko.To pa tak težko kje dobit,da groza,sem že čisto obupala. aja...sem te razumela, da bi ribe imela...
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 29.10.2010 22:20:34
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Lahko,samo ne ribic. jaz bi rada mela perzisko muco,po možnosti bele barve,pa babiko.To pa tak težko kje dobit,da groza,sem že čisto obupala. Sem dobila en dober mejl,kak si perzijsko muco sam narediš navadno s ponvo po gobcu pokneš Pa ne v tem smislu,z tumpastim nosom.Dolgodlako sem mislila,no...
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 29.10.2010 22:20:42
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Lahko,samo ne ribic. jaz bi rada mela perzisko muco,po možnosti bele barve,pa babiko.To pa tak težko kje dobit,da groza,sem že čisto obupala. Sem dobila en dober mejl,kak si perzijsko muco sam narediš navadno s ponvo po gobcu pokneš ma idi se solit
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 29.10.2010 22:21:19
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Lahko,samo ne ribic. jaz bi rada mela perzisko muco,po možnosti bele barve,pa babiko.To pa tak težko kje dobit,da groza,sem že čisto obupala. aja...sem te razumela, da bi ribe imela... Ma ne,če mam mačka doma.Bi ribe ble ravno par ur,še to ne verjetno.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 29.10.2010 22:21:57
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Lahko,samo ne ribic. jaz bi rada mela perzisko muco,po možnosti bele barve,pa babiko.To pa tak težko kje dobit,da groza,sem že čisto obupala. Sem dobila en dober mejl,kak si perzijsko muco sam narediš navadno s ponvo po gobcu pokneš Pa ne v tem smislu,z tumpastim nosom.Dolgodlako sem mislila,no... Eh,vredu..te so še prebavljive
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 29.10.2010 22:23:52
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Lahko,samo ne ribic. jaz bi rada mela perzisko muco,po možnosti bele barve,pa babiko.To pa tak težko kje dobit,da groza,sem že čisto obupala. Sem dobila en dober mejl,kak si perzijsko muco sam narediš navadno s ponvo po gobcu pokneš Pa ne v tem smislu,z tumpastim nosom.Dolgodlako sem mislila,no...
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 29.10.2010 22:24:29
|
|
|
|
tasa_m
|
sem požrla kislo zelje, Simse pa i ni za špilat več
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 29.10.2010 22:24:33
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Lahko,samo ne ribic. jaz bi rada mela perzisko muco,po možnosti bele barve,pa babiko.To pa tak težko kje dobit,da groza,sem že čisto obupala. Sem dobila en dober mejl,kak si perzijsko muco sam narediš navadno s ponvo po gobcu pokneš Pa ne v tem smislu,z tumpastim nosom.Dolgodlako sem mislila,no... Eh,vredu..te so še prebavljive Ma,jaz bi tak vse mela,kar leze pa gre. Samo pač ne morem,ker sem pri mojih.Ko pa bomo za sebe,v svoji bajti,pa brez velikega psa ne bo šlo,al pa ki 2-h,da se o mačkah ne menimo.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 29.10.2010 22:24:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ma ne,če mam mačka doma.Bi ribe ble ravno par ur,še to ne verjetno. ma saj akvarij je zaprt...lojzika
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 29.10.2010 22:25:28
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ma ne,če mam mačka doma.Bi ribe ble ravno par ur,še to ne verjetno. ma saj akvarij je zaprt...lojzika Ma,naš maček bi najdo vhod noter,ziher.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 29.10.2010 22:26:05
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Grem posodo pomit, ker možek skače od maleckega do TVja, te pa da ne bom "grda" izpadla. Upam, da vas pol dohitim. Ma daj,če se že tak vun meče,pa še naj piskre pomije
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 29.10.2010 22:26:29
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Lahko,samo ne ribic. jaz bi rada mela perzisko muco,po možnosti bele barve,pa babiko.To pa tak težko kje dobit,da groza,sem že čisto obupala. Sem dobila en dober mejl,kak si perzijsko muco sam narediš navadno s ponvo po gobcu pokneš Pa ne v tem smislu,z tumpastim nosom.Dolgodlako sem mislila,no... Eh,vredu..te so še prebavljive Ma,jaz bi tak vse mela,kar leze pa gre. Samo pač ne morem,ker sem pri mojih.Ko pa bomo za sebe,v svoji bajti,pa brez velikega psa ne bo šlo,al pa ki 2-h,da se o mačkah ne menimo. jaz pa ne bi nič imela,nimam rada žvali v bajti aja..mogoče ko se preselimo v večje...bi imela siamsko mačko sive barve
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 29.10.2010 22:27:07
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ma ne,če mam mačka doma.Bi ribe ble ravno par ur,še to ne verjetno. ma saj akvarij je zaprt...lojzika Ma,naš maček bi najdo vhod noter,ziher.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 29.10.2010 22:27:59
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ma,jaz bi tak vse mela,kar leze pa gre. Samo pač ne morem,ker sem pri mojih.Ko pa bomo za sebe,v svoji bajti,pa brez velikega psa ne bo šlo,al pa ki 2-h,da se o mačkah ne menimo. Ma ,če bi bili v bajti,bi tudi blo več živali okoli nas,čeprav jaz sem bolj komot,radi lutamo okoli,mam še z rožami problem,ko gremo na dopust
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 29.10.2010 22:28:04
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz pa ne bi nič imela,nimam rada žvali v bajti aja..mogoče ko se preselimo v večje...bi imela siamsko mačko sive barve Jaz pa jih obožujem,moj pa itak.Mu na firmi pravijo Dr. Doolitle.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 29.10.2010 22:29:22
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ma,jaz bi tak vse mela,kar leze pa gre. Samo pač ne morem,ker sem pri mojih.Ko pa bomo za sebe,v svoji bajti,pa brez velikega psa ne bo šlo,al pa ki 2-h,da se o mačkah ne menimo. Ma ,če bi bili v bajti,bi tudi blo več živali okoli nas,čeprav jaz sem bolj komot,radi lutamo okoli,mam še z rožami problem,ko gremo na dopust Zato pa jaz nimam rož,oz. zelo malo(beri2,ki še živita),ostalo je pocrkalo,pa sem doma.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 29.10.2010 22:29:38
|
|
|
|
tasa_m
|
Jaz tudi nisem ne za živali in ne za rože No, imela bi maltežana to pa je tudi vse. Samo ne v bloku. Mogoče enkrat čez čas, če se nebomo prej na Studence preselili
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 29.10.2010 22:29:50
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz pa ne bi nič imela,nimam rada žvali v bajti aja..mogoče ko se preselimo v večje...bi imela siamsko mačko sive barve Jaz pa jih obožujem,moj pa itak.Mu na firmi pravijo Dr. Doolitle. moj je tud nor na žvali..Sploh na pse in mačke
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 29.10.2010 22:29:57
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m sem požrla kislo zelje, Simse pa i ni za špilat več Kaj boš s Simsi,če maš pa nas tu? Podpis!
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.