Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 19.10.2010 8:25:53
|
|
|
|
Katjusa
|
pikica naš si kr škornje obuje k je najenostavneje in mu rata drugače pa ja dons ni mrzlo? a ti si doma nikjer ne delaš?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 19.10.2010 8:27:42
|
|
|
|
Katjusa
|
Milči dobro jutro. Kako kej? se mi zdi da imaš našo punčko:)dej javi se kej?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 19.10.2010 8:38:05
|
|
|
|
Pikica_82
|
Katjuša doma sem ja. Iščem službo (zaenkrat neuspešno ) pa končujem vmes faks (zeloooo počasi...).
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 19.10.2010 8:38:13
|
|
|
|
Katjusa
|
punce kam ve dajete igrače, ki sicer niso zanič jih pa ne boste več rabli.... mi bomo zdej imel ene par škatl tega? kam nej to dam pride to komu sploh še prav?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 19.10.2010 8:40:18
|
|
|
|
tanci29
|
jutro pijem kofi čebela-hvala tebi za kofo...ful dobro da gre hana rada v vrtec...tvoj plan pa kar bo bo ne pretegni se glih...kako križ katjuša-ja vidim na slikicah da uživa...ma sej sploh ne vem kaj nej kupim...mal ma je strah ker mu duplo sploh niso neki zanimive...njemu so samo avti zakon..pol ga pa sprašujem če bi mel vlaka pa pravi da ja, u drugi sapi pa da bi mel gasilski avto...tko da sem gledala tist legovile za 99€ od duplota ta velik vlak...sam tale duplo tomažek mi je pa tud ful simpatičen sam ma bolj malo notri...a to se lahko vse skupaj kombinira al kako...tud tist most ki ga lohk posebaj kupiš, a gre pol to na tomasa od duplo...mah jest sem čist za luno pikica-nice da je bolje in da mali aleks ni prov fejst bubančkan erik še spi...je zaspal okol polnoči...sam je kinknu zvečer okol 6h za kako urco tko da se je naspal...danes se ni niti enkrat zbudil..včeri sem ga mal na brzaka stuširala pol se pa gleda u špegu pa sprašuje..kaj mam to jest..kaj je to..a pikice mam..ma ful je priden res, sploh ko je sam je pravi cukrček, ko sta skupaj se pa skos neki ravsata, pa oba bi bila pri mamici.no sej rada se mata pa tok da se kar kadi od njiju..hehe ajde have fun kulikopter je u zraku...NAVALI NARODE
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 19.10.2010 8:41:05
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa punce kam ve dajete igrače, ki sicer niso zanič jih pa ne boste več rabli.... mi bomo zdej imel ene par škatl tega? kam nej to dam pride to komu sploh še prav? kaj pa če boste imeli še enega ?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 19.10.2010 8:41:34
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82 Katjuša doma sem ja. Iščem službo (zaenkrat neuspešno ) pa končujem vmes faks (zeloooo počasi...). koliko pa imaš še do diplome?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 19.10.2010 8:42:18
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa punce kam ve dajete igrače, ki sicer niso zanič jih pa ne boste več rabli.... mi bomo zdej imel ene par škatl tega? kam nej to dam pride to komu sploh še prav? mi smo dali eni prjatlci za v vrtec...tiste k so mal boljše mam naštimane za v naš vrtec..pa še kar čakajo...ta cuckane sem dala sodelavki k je glih njena sestra dobila punčko...še en kup jih pa čaka na boljše čase
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 19.10.2010 8:42:47
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 čebela-hvala tebi za kofo...ful dobro da gre hana rada v vrtec...tvoj plan pa kar bo bo ne pretegni se glih...kako križ štiha me,ampak sem naslonjena in je boljše ....kako je Erik in njegove pikice?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 19.10.2010 8:43:03
|
|
|
|
tanci29
|
bela čebela...how are you
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 19.10.2010 8:44:20
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 čebela-hvala tebi za kofo...ful dobro da gre hana rada v vrtec...tvoj plan pa kar bo bo ne pretegni se glih...kako križ štiha me,ampak sem naslonjena in je boljše ....kako je Erik in njegove pikice? ti se kar nasloni, pa uživaj..zakaj bi te bolel po nepotrebnem...erik je bolje, vsaj ponoči je spal. bom vidla k se zbudi. še kar kinka... a imena imaš že zbrana?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 19.10.2010 8:45:59
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 čebela-hvala tebi za kofo...ful dobro da gre hana rada v vrtec...tvoj plan pa kar bo bo ne pretegni se glih...kako križ štiha me,ampak sem naslonjena in je boljše ....kako je Erik in njegove pikice? ti se kar nasloni, pa uživaj..zakaj bi te bolel po nepotrebnem...erik je bolje, vsaj ponoči je spal. bom vidla k se zbudi. še kar kinka... a imena imaš že zbrana? kar naj počiva-sej vreme je glih tapravo za počivanje ......za sva ga že izbrala,za pa sploh ne prideva skupaj
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 19.10.2010 8:46:19
|
|
|
|
Katjusa
|
tanci kar je duplo in kar je pač vlekec al tomažek al navaden al pa tiri se posebej dokupijo vse se kombinira..... če ne veste za vlakeca jst mu ga nebi silila lahko pa res v ikei kupie tega lesenega http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/30064359 tole pride 10€ in se da dokupit še ful tega.... če ima raje avte pol se pa nej raje z avti igra..... druigače pa nas obiščite k mi imemo sma vlakece pa bo vidu če mu je všeč
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 19.10.2010 8:46:53
|
|
|
|
tanci29
|
sem gledala next pa majo za erika tolk dobre cune...ej jest ne vem a sem sam jest tolk čudna mama ampak men je ful kul za fanta kupovat...se mi zdi da je ful več izbire....kolumbo in tamika kaj je vama luštno..
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 19.10.2010 8:46:59
|
|
|
|
Pikica_82
|
Čebela 2 izpita, seminarsko in diplomo. Vse mam na pol že narjeno, sam dokončat se mi ne ljubi... Mi je malo zmanjkalo volje. Greva neko sadje kupit, mali bi sam sadje am am
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.10.2010 8:47:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 19.10.2010 8:47:29
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa punce kam ve dajete igrače, ki sicer niso zanič jih pa ne boste več rabli.... mi bomo zdej imel ene par škatl tega? kam nej to dam pride to komu sploh še prav? kaj pa če boste imeli še enega ? tega kar bom dala stran ne bomo rabli..... tud benjamin tega ni uporabljal je kr takoj prešaltal iz tistih ropotuljc na duplo in vlakece....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.10.2010 8:48:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 19.10.2010 8:48:50
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa punce kam ve dajete igrače, ki sicer niso zanič jih pa ne boste več rabli.... mi bomo zdej imel ene par škatl tega? kam nej to dam pride to komu sploh še prav? mi smo dali eni prjatlci za v vrtec...tiste k so mal boljše mam naštimane za v naš vrtec..pa še kar čakajo...ta cuckane sem dala sodelavki k je glih njena sestra dobila punčko...še en kup jih pa čaka na boljše čase bom vprašala v vrtcu hvala.... drugače sem misla tudi na podarimo.si sma boh vedi če to kdo vzame....
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 19.10.2010 8:49:00
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo O HULIKOPTER TO MI DELI hehe prav tebe sem čakala...se mi je zdelo kako te lohk pocukam za rokav
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 19.10.2010 8:49:58
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82 Čebela 2 izpita, seminarsko in diplomo. Vse mam na pol že narjeno, sam dokončat se mi ne ljubi... Mi je malo zmanjkalo volje. Greva neko sadje kupit, mali bi sam sadje am am sej si čist pod vrhom ....fajn kupujta
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 19.10.2010 8:50:45
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 sem gledala next pa majo za erika tolk dobre cune...ej jest ne vem a sem sam jest tolk čudna mama ampak men je ful kul za fanta kupovat...se mi zdi da je ful več izbire....kolumbo in tamika kaj je vama luštno.. no mene nisi vprašala ampak vseeno jst bi pa za punčke kupovala pa imam 2 pobča.... na žalost pa zelo malo kupujemo k imamo vsega dovolj kar nam vedno primankuje so nogavičke
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 19.10.2010 8:51:05
|
|
|
|
tanci29
|
katjuša-ma ja sej vem, sam se mi zdi da bi mogu met en komplet vlakca...sam nal se bojim k je glih RD pa da mu ne bo darilo brez veze...ma lan sva mu kupla od kettlerja tist bicikel brez koles..ful zažiga..sam mu sploh ni bil zanimiv...zdej se pa ne odlima od njega..prov šponski je
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 19.10.2010 8:51:17
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo O HULIKOPTER TO MI DELI hehe prav tebe sem čakala...se mi je zdelo kako te lohk pocukam za rokav to pa že dolgo ne:) KONČNO
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 19.10.2010 8:54:07
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 sem gledala next pa majo za erika tolk dobre cune...ej jest ne vem a sem sam jest tolk čudna mama ampak men je ful kul za fanta kupovat...se mi zdi da je ful več izbire....kolumbo in tamika kaj je vama luštno.. no mene nisi vprašala ampak vseeno jst bi pa za punčke kupovala pa imam 2 pobča.... na žalost pa zelo malo kupujemo k imamo vsega dovolj kar nam vedno primankuje so nogavičke katjuša ej brez zamere njiju sem omenla sam zato k masta celo gardo fantov..itak vas je veliko k maste po dva fantička..pa sej ni problem v tem da ne kupujem rada za punčko sam bolj se mi dopadejo cunce za fante...drgač pa nogavičke so pa zmeri problem tud pri nas... ej fullll hvala za nasvete od vlakecov...zgleda da bomo mogli res v Vitanje da vidmo kaj rula
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?