Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.11.2010 8:52:02
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ evo jaz pa sem zakorakala v 24t ....ena me je spraševala če dojemam:ubistvu sploh ne popoldan imam pa sestanek v vrtcu in pa s Hano imava zobarja hehe...bom šla kupit srajčko in kravato men je moda za fantke tud ful huda a ni no!!! shit no...že 24 teden...to ti pa je noro, ressss....čas beži hmmm.....zobar s hano??? kako si prišla do njega? jst sm preklicala že vse možno v naši okolici in pred 3,5 leti sploh ne vzamejo...no comment kaj pa fluorove tabletke....jih kera daje otrokom? za kaj je sploh to dobro.... aaa za greš v šoping-itak .....ja naš bo ziher tak šmeksi okrog hodil da bo joj-se bom izživljala tko kot pri Hani .....sej ti si pa samo 3 tedene za mano ....zobarja sva imeli pa pri 9m(itak še nobenga zobka na vidiku,kaj šele v ustih ) in je rekla,da čez 1 leto spet kontrola...tko da sem prejšni mesec klicala in dobila za danes datum(še zmišljevala sem se lahko okrog ure ).....tablet ji nobenih ne dajem...vsake toliko jo prepričam,da zobke umijeva s pasto(ji je fuj,čeprav ima okus po čigumiju),drugače jih pa drgneva kar z vodo ne v bistvu grem v šoping bl zase....morm kako lepo majčko nosečniško kupit.... pa itak da bo neki tud za ja sj jst sm tud klicala pr 9 mescih pa so rekl, da do 3,5 let sploh ne sprejmejo kaj kompliciram..pol sm pa v lj klicala pa sploh na vrsto ne pridem.... kje maš ti zobarja? ma bi jo pelala kamorkoli....k me mal skrbi k ma tolk dudo...pa da vidim če kaj vpliva.... v vrtcu so sicer spet uspele, da jo ma samo za spat, doma pa tega ne uspemo, ker je jok in užaljenost na kubik.... mi2 jih pa še nič s pasto..sam z vodo...zvečer pred spanjem....sj ma lepe, ampak vseen.... ja sj jst tud komi čakam pedenčkanje....spet vse jovo na novo..... petrušk..super za
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.11.2010 8:52:35
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ ne v bistvu grem v šoping bl zase....morm kako lepo majčko nosečniško kupit.... pa itak da bo neki tud za ja sj jst sm tud klicala pr 9 mescih pa so rekl, da do 3,5 let sploh ne sprejmejo kaj kompliciram..pol sm pa v lj klicala pa sploh na vrsto ne pridem.... kje maš ti zobarja? ma bi jo pelala kamorkoli....k me mal skrbi k ma tolk dudo...pa da vidim če kaj vpliva.... v vrtcu so sicer spet uspele, da jo ma samo za spat, doma pa tega ne uspemo, ker je jok in užaljenost na kubik.... mi2 jih pa še nič s pasto..sam z vodo...zvečer pred spanjem....sj ma lepe, ampak vseen.... ja sj jst tud komi čakam pedenčkanje....spet vse jovo na novo..... kaj fajnega kupi mi smo vabilo dobili pri 9m....v zD v Domžalah...mene tudi malo skrbi kaj bo povedala,ker ima Hana rahlo krive zobke-dvomim da od dude moj je zadnjič rekel:glih luštno nam je ratalo,greva pa jovo na novo
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.11.2010 8:53:21
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: baki sjmm...vaju je pa res zabasalo.sem mislila da ne bo hujšega.a je mel maj vročino? vročine za1x nimava, Maj je bil neki topel ponoči, sam termometer ni izmeril vročine...upam, da ne pride kako pa kaj nik??? je kaj bolje??? ja ponoči nisem merla vročine je tudi bil malo topel,sam zjutraj je ni mel .upam da ne pride .za znoret
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.11.2010 8:57:25
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ ne v bistvu grem v šoping bl zase....morm kako lepo majčko nosečniško kupit.... pa itak da bo neki tud za ja sj jst sm tud klicala pr 9 mescih pa so rekl, da do 3,5 let sploh ne sprejmejo kaj kompliciram..pol sm pa v lj klicala pa sploh na vrsto ne pridem.... kje maš ti zobarja? ma bi jo pelala kamorkoli....k me mal skrbi k ma tolk dudo...pa da vidim če kaj vpliva.... v vrtcu so sicer spet uspele, da jo ma samo za spat, doma pa tega ne uspemo, ker je jok in užaljenost na kubik.... mi2 jih pa še nič s pasto..sam z vodo...zvečer pred spanjem....sj ma lepe, ampak vseen.... ja sj jst tud komi čakam pedenčkanje....spet vse jovo na novo..... kaj fajnega kupi mi smo vabilo dobili pri 9m....v zD v Domžalah...mene tudi malo skrbi kaj bo povedala,ker ima Hana rahlo krive zobke-dvomim da od dude moj je zadnjič rekel:glih luštno nam je ratalo,greva pa jovo na novo kake izjave imajo naši desci ..kdo bi jih zastopu moj je bil pri prvi čist zagnan, pol pri drugem na momente..k je bil pač fant, pri tretjem smo mau okleval al ja al ne...no, pa je bil čist hepi k smo ga delal....pri četrtem ga je pa že ideja zašokirala ..zdej je pa itak vsak dan na novo presenečen kaj vse prinesejo mulčki v najino življenje
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.11.2010 8:57:43
|
|
|
|
baki
|
če se nik včeraj ob 23.00 nebi zbudil sploh nebi vedla da je bil topel,in bi ga dala danes v vrtec.bomo vidli kako bo dones,če ne bo pa še jutr doma.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.11.2010 8:57:54
|
|
|
|
Pikica_82
|
Če te bo kaj pomirlo petrusk, od mojih sosedov mala (stara 8 let) ma še sedaj dudo. Sem se pogovarjala z njeno mamico, baje je ta duda vplivala na obliko stalnih zobkov, ne še mlečnih. Glede na to, da so še kr mičkeni (nimajo še 2 leti), te po moje ne rabi preveč skrbet. Ampak to je moje laično mnenje seveda. Mi je pa hecno, da vaju nočejo vzet pred 3 letom, baje maš pravico do zobozdravnika vsako leto? Tak je meni rekla, da naj se sama odločim, al se vidimo čez eno leto, ali pa komaj na sistematskem (ko ti itak vabilo pošljejo).
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.11.2010 8:58:39
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ ne v bistvu grem v šoping bl zase....morm kako lepo majčko nosečniško kupit.... pa itak da bo neki tud za ja sj jst sm tud klicala pr 9 mescih pa so rekl, da do 3,5 let sploh ne sprejmejo kaj kompliciram..pol sm pa v lj klicala pa sploh na vrsto ne pridem.... kje maš ti zobarja? ma bi jo pelala kamorkoli....k me mal skrbi k ma tolk dudo...pa da vidim če kaj vpliva.... v vrtcu so sicer spet uspele, da jo ma samo za spat, doma pa tega ne uspemo, ker je jok in užaljenost na kubik.... mi2 jih pa še nič s pasto..sam z vodo...zvečer pred spanjem....sj ma lepe, ampak vseen.... ja sj jst tud komi čakam pedenčkanje....spet vse jovo na novo..... kaj fajnega kupi mi smo vabilo dobili pri 9m....v zD v Domžalah...mene tudi malo skrbi kaj bo povedala,ker ima Hana rahlo krive zobke-dvomim da od dude moj je zadnjič rekel:glih luštno nam je ratalo,greva pa jovo na novo a ni zanimivo...naj bi blo enotno zdravstvo pa ene skenslajo da kaj težim pred 3. letom, vam pa pošljejo vabilo pri 9 m hehehe...ja sj to je res...zj so res luštni a niso no....pr nas je bla dons zjutri čist štala, k oči ne zna repkov nardit za v vrtec, sta nesla kar elastike in vzgojitelco prosila
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.11.2010 8:58:45
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: baki sjmm...vaju je pa res zabasalo.sem mislila da ne bo hujšega.a je mel maj vročino? vročine za1x nimava, Maj je bil neki topel ponoči, sam termometer ni izmeril vročine...upam, da ne pride kako pa kaj nik??? je kaj bolje??? ja ponoči nisem merla vročine je tudi bil malo topel,sam zjutraj je ni mel .upam da ne pride .za znoret mau preventive...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.11.2010 9:01:31
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82 Če te bo kaj pomirlo petrusk, od mojih sosedov mala (stara 8 let) ma še sedaj dudo. Sem se pogovarjala z njeno mamico, baje je ta duda vplivala na obliko stalnih zobkov, ne še mlečnih. Glede na to, da so še kr mičkeni (nimajo še 2 leti), te po moje ne rabi preveč skrbet. Ampak to je moje laično mnenje seveda. Mi je pa hecno, da vaju nočejo vzet pred 3 letom, baje maš pravico do zobozdravnika vsako leto? Tak je meni rekla, da naj se sama odločim, al se vidimo čez eno leto, ali pa komaj na sistematskem (ko ti itak vabilo pošljejo). ejjj....ja sj vem da je še zgodaj, sam jo ima res veliko zj zadnja 2 mesca...odkar je v vrtcu...prej jo je imela samo za spančkat.... sj upam, da bo kmal boljš in tud dudiko čez dan na dopust pošljemo ja pravica gor alpa dol...ta naša pač ne sprejema otrok mlajših od 3 let, druzga za mlajše pa v našem koncu ni!!! sm klicala že v lj in ne vem kam še vse pa majo vsi za tamičkene totalno zaseden urnik in ne sprejemajo novih.
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.11.2010 9:10:40
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ ne v bistvu grem v šoping bl zase....morm kako lepo majčko nosečniško kupit.... pa itak da bo neki tud za ja sj jst sm tud klicala pr 9 mescih pa so rekl, da do 3,5 let sploh ne sprejmejo kaj kompliciram..pol sm pa v lj klicala pa sploh na vrsto ne pridem.... kje maš ti zobarja? ma bi jo pelala kamorkoli....k me mal skrbi k ma tolk dudo...pa da vidim če kaj vpliva.... v vrtcu so sicer spet uspele, da jo ma samo za spat, doma pa tega ne uspemo, ker je jok in užaljenost na kubik.... mi2 jih pa še nič s pasto..sam z vodo...zvečer pred spanjem....sj ma lepe, ampak vseen.... ja sj jst tud komi čakam pedenčkanje....spet vse jovo na novo..... kaj fajnega kupi mi smo vabilo dobili pri 9m....v zD v Domžalah...mene tudi malo skrbi kaj bo povedala,ker ima Hana rahlo krive zobke-dvomim da od dude moj je zadnjič rekel:glih luštno nam je ratalo,greva pa jovo na novo kake izjave imajo naši desci ..kdo bi jih zastopu moj je bil pri prvi čist zagnan, pol pri drugem na momente..k je bil pač fant, pri tretjem smo mau okleval al ja al ne...no, pa je bil čist hepi k smo ga delal....pri četrtem ga je pa že ideja zašokirala ..zdej je pa itak vsak dan na novo presenečen kaj vse prinesejo mulčki v najino življenje sej pravijo,da so moški z Marsa tega je zdej šele bolj sprejel,ker ga mali prej ni hotel brcati(7t se je umiril,ko je dal ati roko gor),zdej ga pa vsak večer full nabrca(oz.mene ) in je moj ves happy,pa da sine uporajta
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.11.2010 9:11:28
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki če se nik včeraj ob 23.00 nebi zbudil sploh nebi vedla da je bil topel,in bi ga dala danes v vrtec.bomo vidli kako bo dones,če ne bo pa še jutr doma. kaj pa če je bil le topel zaradi spanja?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.11.2010 9:14:22
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ ne v bistvu grem v šoping bl zase....morm kako lepo majčko nosečniško kupit.... pa itak da bo neki tud za ja sj jst sm tud klicala pr 9 mescih pa so rekl, da do 3,5 let sploh ne sprejmejo kaj kompliciram..pol sm pa v lj klicala pa sploh na vrsto ne pridem.... kje maš ti zobarja? ma bi jo pelala kamorkoli....k me mal skrbi k ma tolk dudo...pa da vidim če kaj vpliva.... v vrtcu so sicer spet uspele, da jo ma samo za spat, doma pa tega ne uspemo, ker je jok in užaljenost na kubik.... mi2 jih pa še nič s pasto..sam z vodo...zvečer pred spanjem....sj ma lepe, ampak vseen.... ja sj jst tud komi čakam pedenčkanje....spet vse jovo na novo..... kaj fajnega kupi mi smo vabilo dobili pri 9m....v zD v Domžalah...mene tudi malo skrbi kaj bo povedala,ker ima Hana rahlo krive zobke-dvomim da od dude moj je zadnjič rekel:glih luštno nam je ratalo,greva pa jovo na novo a ni zanimivo...naj bi blo enotno zdravstvo pa ene skenslajo da kaj težim pred 3. letom, vam pa pošljejo vabilo pri 9 m hehehe...ja sj to je res...zj so res luštni a niso no....pr nas je bla dons zjutri čist štala, k oči ne zna repkov nardit za v vrtec, sta nesla kar elastike in vzgojitelco prosila v Domžalah imajo tak sistem ja zdej so res tooook luštni-pa kok se mala trudi povedat in tok časa eno isto ponavlja(v kitajščini) da na koncu le uganeš kaj bi rada in pol je čist vesela,da jo mami zastopi pri nas damo zjutraj le špangico gor,čene si skos laske popravlja in zgleda full fina,ko si jih popravlja
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.11.2010 9:27:22
|
|
|
|
Čebel@
|
evo perušk neki zate:
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.11.2010 9:44:14
|
|
|
|
Čebel@
|
če bo kera naročala preko nexa mi naj plis pove-bi se verjetno prištulila zraven
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.11.2010 9:45:51
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ evo perušk neki zate: heheh....kje si pa to stavhala...res super zadevica pa zate tud, ane
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.11.2010 9:46:24
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ če bo kera naročala preko nexa mi naj plis pove-bi se verjetno prištulila zraven jst bi tud kej luštnga
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.11.2010 9:47:12
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ ne v bistvu grem v šoping bl zase....morm kako lepo majčko nosečniško kupit.... pa itak da bo neki tud za ja sj jst sm tud klicala pr 9 mescih pa so rekl, da do 3,5 let sploh ne sprejmejo kaj kompliciram..pol sm pa v lj klicala pa sploh na vrsto ne pridem.... kje maš ti zobarja? ma bi jo pelala kamorkoli....k me mal skrbi k ma tolk dudo...pa da vidim če kaj vpliva.... v vrtcu so sicer spet uspele, da jo ma samo za spat, doma pa tega ne uspemo, ker je jok in užaljenost na kubik.... mi2 jih pa še nič s pasto..sam z vodo...zvečer pred spanjem....sj ma lepe, ampak vseen.... ja sj jst tud komi čakam pedenčkanje....spet vse jovo na novo..... kaj fajnega kupi mi smo vabilo dobili pri 9m....v zD v Domžalah...mene tudi malo skrbi kaj bo povedala,ker ima Hana rahlo krive zobke-dvomim da od dude moj je zadnjič rekel:glih luštno nam je ratalo,greva pa jovo na novo a ni zanimivo...naj bi blo enotno zdravstvo pa ene skenslajo da kaj težim pred 3. letom, vam pa pošljejo vabilo pri 9 m hehehe...ja sj to je res...zj so res luštni a niso no....pr nas je bla dons zjutri čist štala, k oči ne zna repkov nardit za v vrtec, sta nesla kar elastike in vzgojitelco prosila v Domžalah imajo tak sistem ja zdej so res tooook luštni-pa kok se mala trudi povedat in tok časa eno isto ponavlja(v kitajščini) da na koncu le uganeš kaj bi rada in pol je čist vesela,da jo mami zastopi pri nas damo zjutraj le špangico gor,čene si skos laske popravlja in zgleda full fina,ko si jih popravlja pr nas v vrtcu ne sme imet špangice...in rata pol problem, je že cel mesec pika nogavička
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.11.2010 9:49:49
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ evo perušk neki zate: heheh....kje si pa to stavhala...res super zadevica pa zate tud, ane pri next-u ....ja za krst bi jaz takle imela
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.11.2010 9:51:58
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ pr nas v vrtcu ne sme imet špangice...in rata pol problem, je že cel mesec pika nogavička .....pri nas ne komplicirajo nič,ker drugih otrok me motijo in puncam ne jemljejo špangic-je pa res da jaz ji dam kar malo večje špangice,tko da se res ne da pogoltnit
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.11.2010 9:53:30
|
|
|
|
Čebel@
|
no danes ga ni še nobena častila
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.11.2010 9:54:50
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ pr nas v vrtcu ne sme imet špangice...in rata pol problem, je že cel mesec pika nogavička .....pri nas ne komplicirajo nič,ker drugih otrok me motijo in puncam ne jemljejo špangic-je pa res da jaz ji dam kar malo večje špangice,tko da se res ne da pogoltnit pr nas so pa res še zlo mičkeni v skupini in res čist vse nesejo v usta....in sm ene 2x probala s špangico, pa sm jo vedno v omarci pol dobila...čopke ji pa še popravita, če se kaj razdrejo...tko da bo kar čopka še neki časa...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.11.2010 9:58:32
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ pr nas v vrtcu ne sme imet špangice...in rata pol problem, je že cel mesec pika nogavička .....pri nas ne komplicirajo nič,ker drugih otrok me motijo in puncam ne jemljejo špangic-je pa res da jaz ji dam kar malo večje špangice,tko da se res ne da pogoltnit pr nas so pa res še zlo mičkeni v skupini in res čist vse nesejo v usta....in sm ene 2x probala s špangico, pa sm jo vedno v omarci pol dobila...čopke ji pa še popravita, če se kaj razdrejo...tko da bo kar čopka še neki časa... važno da jo laske ne motijo
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.11.2010 10:39:18
|
|
|
|
birdy
|
Haej hoj! Kako ste? jst sem fajn, sem se naspala, sam mal kratko je bilo, pet ur. Ja, to je pa če ponočuješ z RR čveko iz pred treh let, zjutri pa otroc nimajo usmiljenja. Tko da bo dons še ena runda spanja padla. včer me je itak čist zvil, sej sem tud utrgana, sem pospravila spalnico v nulo, pobrisala omaro, pod pojstlo, okno, zamenjala posteljnino... Da pa to ne bi bilo zadost sem se spravla pa še okna pomivat v kuhni in dnevni, pa zavese razbarvat (mava spet bele, prej so ble vijolične), namontirat gor, pa seveda pri tem še za kosil naštimat, pa pozavgat k sem mela že sesalc zvlečen, pa standart klasika- cunje. Drugač pa sem že vse pozabila kar sem prebrala, tko da pošiljam za vse bolančke!
|
|
[Brisano sporočilo] 25.11.2010 11:33:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.11.2010 11:34:51
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: baki če se nik včeraj ob 23.00 nebi zbudil sploh nebi vedla da je bil topel,in bi ga dala danes v vrtec.bomo vidli kako bo dones,če ne bo pa še jutr doma. kaj pa če je bil le topel zaradi spanja? mogoče
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
ime za fantkamarkicaaKatero ime vam je bolj všeč?Ožbi (
33%)
(
67%)
Število vseh glasov: 352Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!