Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 24.11.2010 19:46:08
|
|
|
|
Pikica_82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čer Eno slikico vam pokažem, kaj več pa jutri ko naložimo slikico na računalnik Iiiii, kak cukrček!
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 24.11.2010 19:46:44
|
|
|
|
Katjusa
|
Onasiss mmm jst bi tudi rogljičke kak pa zgleda piknik v otroški? pa za zdravje Tanci kako ste? A je fino v hiški? jst sem tud začela sanjarit o hiški no sje tle mi nič ne manjka sam neke lušte imam
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 24.11.2010 19:51:40
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa mihailo še malo še malo pa boste na svojem kako si pa kej ti in tvoja nosečnost je kej boljše? Ja Katjusa se malo,se tako veelim...saj ves kako je lepo...nosecnost vredu,ni vec takega pritiska in spikanja se je malo umirilo...hvala ,ker si vprasaala...in kako tvoja roka??? gre na boljse?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 24.11.2010 19:51:42
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ malo iščem skibuske za Hano...teli so zankrat na 1. mestu: uau a imajo številko 39 ful so lepi..... sem vas hotla brat pa mi kr očis kupi vleče.. grem počivat mal pred tv če bom zdržala drgač se bom pa v pojstlo preselila sej to ne moreš verjet kake spremembe..... lče bo šlo tako naprej bo pa novo leto čakat res pravi podvig
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 24.11.2010 19:55:27
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa mihailo še malo še malo pa boste na svojem kako si pa kej ti in tvoja nosečnost je kej boljše? Ja Katjusa se malo,se tako veelim...saj ves kako je lepo...nosecnost vredu,ni vec takega pritiska in spikanja se je malo umirilo...hvala ,ker si vprasaala...in kako tvoja roka??? gre na boljse? ja roka je ful boljše sma mal grdo zgleda k je zdej ta zgornja koža tak mal zasušena...... ampak je ful fajn k ni več mravljincev, boli tudi ne več tak da delam pa tudi lahko čist lepo v službi edino kake klešče težko stisnem pa si mal z levo pomagam no na srečo mi jih ni potrebno prav veliko uporabljat..... imam ful raznoliko delo tak da je super pa še s sodelavci se dosti hecamo.... upam, d abo tako tudi zdej k se selim v drugo pisarno.... sem zadnič neki lotala (ponedeljek 1. delovni dan) pa je miro prišel do mene in naenkrat je blo 5 folka tam in so se mi smejeli pa so se hecal neki vs mislu no pa poglejmo kako ji bo šlo pod pritiskom tko face so res:) je pa tud to fino da jih večina že od prej poznam (se večkrat dobimo pa kake karte vržemo al pa z enimi smo hodl na namizni tenis...)
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 24.11.2010 19:56:39
|
|
|
|
Katjusa
|
punce moje jst vam želim eno sanjsko, mirno in prespano nočko... lepo se imejte... aja pa ju3 da ste vsi zdravi
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 24.11.2010 19:57:44
|
|
|
|
MIHAILO
|
Da vidim jaz kaksna je to kuhinja
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 24.11.2010 20:48:22
|
|
|
|
Ajvy
|
čerrrrrrrrrrrrrrrrrr.... KAko smo kaj... MAksi...o ti revca....uf..upam ,da te preveč ne zmatrajo....POvej kako ste kaj? sjmm....jst mislim ,da se nimaš kej sekirat glede kil...to je itak samo ena številka več v lajfu... Ampak ...sej veš....mi te mamo kle radi....tvoj možek pa itak pravi ,da si popolna.... Ojej..kaj te pa zdejle šlata po grlu....upam,da skenslaš zadevo... KOlumbo. ....ojej...to me pa zares žalosti....revčka mala... Urša....ja..je bilo kr grozno..prenavljajo kuhinjo,..pa je zgleda hudo , če je malo zaprto Pupi sta ok....nekak vozimo..upam ,da nam uspe odrajtat tole soboto...ob 11 mamo Ronalda v McD -ju..kolkr božiček scena....nečakca praznujeta 3 r.d. ob 15...upam zare.s... KAko si ti?PO mojem kr svetiš..te kar vidim Birdy..ti kar lepo pozitivno.....v tretje se boš tolk hitr odprla ,da ti bo kar mal slabo...he he .... LEpo počivkaj...tvojga pa kar dol zrin Čebela...matr tvoja nosečnost brzi...a jo dohajaš ? JA...pr vas res dogaja...hm..ne vem kaj naj ti rečem....kolkr se boš odločla...jst se podpiram... Petrušk...jst pravim da bo punčka.... SUper ,da je vse ok....dan pa je bil prekrasen...še takšnih Katjuša....super ,da je vse superca v službi... Upam,da se Benjamin hitro do konca pozdravi...
< Sporočilo je popravil Ajvy -- 24.11.2010 20:49:39 >
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 24.11.2010 20:56:10
|
|
|
|
sjmm
|
čer! mami na bolniški...sva popoldan še u šoping rinla, po sesanju in pomivanju stanvanja...zdej me je pa kr skrivil...sem zauzela položaj na kavču in zahtevala mau miru Maj se je grozn jokalk ga je moj nesu spat...sam zdej je tišina sem vas prebrala...sam mam komi oči odprte...tak d sam rečem nočko....pa urša...Eva je res prava princeska , komaj čakam na več slikovnega materiala, pa hvala za pikepoke vsem in pošiljam naprej vsem ki jih tudi potrebujete
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 24.11.2010 21:03:00
|
|
|
|
Ajvy
|
Onasiss..a maste tolk dela? Pr nas tut babyvac...skoz na tapeti....HB da so ga izumili.... Tancy...kako si kaj? PIkica 82....superca...takšno razvajanje popolnoma podpiram... Urša..iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kakšna princeska Mihailo..čestitke tvoji sestrici....naj se lepo crkljata... Kako si ti ?
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.11.2010 7:28:28
|
|
|
|
baki
|
jutro.....nik je spet mel vročino ponoči.mu nisem dala kaj,ker ni mel tk visoke.zjutraj je ni imel to je pa za znoret.pa kaže da ga v ustih boli.upam da spravimo skozi s to mojo čebulo in česnom,da nebi blo treba AB.je pa zabasan do kraja.mu povsot vn teče .a mislite da zdej ko mu dajem to mojo mešanco da se mu je vse odprlo?....kolumbo... .....urša...tvoja eva je pa res princeska..lepo jo cartaj. ...sjmm....tebi tudi veliko pikapok ....aja pa za mojga nika .KOSILO...RIŽOTA+SOLATA
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.11.2010 7:35:53
|
|
|
|
petrušk_
|
jutro!! pikepoke za vse k jih rabte... urša----res je lepa princeska tvoja....sm pa super, da sta jo fanta tolk dobr sprejela jst že u službi, je dons evo peljal oči, da gre mami lohk po šihtu še u šoping...pol pa po malčico.... stave...ja no rezultat sliči bolj v nepravo smer nam je zrastu lulček....oči upa, da tako tudi ostane
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.11.2010 7:58:29
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro jaz že zajterkujem-sem šla spotoma v pekarno po skutin zavitelj in pa buhtelj s čokolado za vse ki jih potrebujete urša.....iiiiiiiiii princeskica petrušk......in kaj si greš kej lepega kupit?..... za
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.11.2010 8:00:30
|
|
|
|
Čebel@
|
evo jaz pa sem zakorakala v 24t ....ena me je spraševala če dojemam:ubistvu sploh ne popoldan imam pa sestanek v vrtcu in pa s Hano imava zobarja
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.11.2010 8:09:49
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ evo jaz pa sem zakorakala v 24t ....ena me je spraševala če dojemam:ubistvu sploh ne popoldan imam pa sestanek v vrtcu in pa s Hano imava zobarja hehe...bom šla kupit srajčko in kravato men je moda za fantke tud ful huda a ni no!!! shit no...že 24 teden...to ti pa je noro, ressss....čas beži hmmm.....zobar s hano??? kako si prišla do njega? jst sm preklicala že vse možno v naši okolici in pred 3,5 leti sploh ne vzamejo...no comment kaj pa fluorove tabletke....jih kera daje otrokom? za kaj je sploh to dobro....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.11.2010 8:14:07
|
|
|
|
sjmm
|
jutro! mami in Majči na bolniški...mami hujš k Majči....on že divja....mami pa bi za spremembo še mau spala, ker je blo ponoč burno zarad mene in malega...ma je oči reku d bo mau na pomoč prskoču...pa je spal k tank...tak d sm mau smotana...upam, da hitr mine...mi štema u glavi k da bi šlo zares...grem ene par zvarkov prštimat..pol k malemu na kavč
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.11.2010 8:16:08
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ evo jaz pa sem zakorakala v 24t ....ena me je spraševala če dojemam:ubistvu sploh ne popoldan imam pa sestanek v vrtcu in pa s Hano imava zobarja hehe...bom šla kupit srajčko in kravato men je moda za fantke tud ful huda a ni no!!! shit no...že 24 teden...to ti pa je noro, ressss....čas beži hmmm.....zobar s hano??? kako si prišla do njega? jst sm preklicala že vse možno v naši okolici in pred 3,5 leti sploh ne vzamejo...no comment kaj pa fluorove tabletke....jih kera daje otrokom? za kaj je sploh to dobro.... aaa za greš v šoping-itak .....ja naš bo ziher tak šmeksi okrog hodil da bo joj-se bom izživljala tko kot pri Hani .....sej ti si pa samo 3 tedene za mano ....zobarja sva imeli pa pri 9m(itak še nobenga zobka na vidiku,kaj šele v ustih ) in je rekla,da čez 1 leto spet kontrola...tko da sem prejšni mesec klicala in dobila za danes datum(še zmišljevala sem se lahko okrog ure ).....tablet ji nobenih ne dajem...vsake toliko jo prepričam,da zobke umijeva s pasto(ji je fuj,čeprav ima okus po čigumiju),drugače jih pa drgneva kar z vodo
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.11.2010 8:17:18
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm jutro! mami in Majči na bolniški...mami hujš k Majči....on že divja....mami pa bi za spremembo še mau spala, ker je blo ponoč burno zarad mene in malega...ma je oči reku d bo mau na pomoč prskoču...pa je spal k tank...tak d sm mau smotana...upam, da hitr mine...mi štema u glavi k da bi šlo zares...grem ene par zvarkov prštimat..pol k malemu na kavč čimprej te naj bacili zapustijo
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.11.2010 8:28:32
|
|
|
|
baki
|
sjmm...vaju je pa res zabasalo.sem mislila da ne bo hujšega.a je mel maj vročino?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.11.2010 8:28:40
|
|
|
|
Pikica_82
|
Jutro. Najina noč , zjutraj pa tako zganjanje trme, da me kr glava boli. Me je že v vrtcu opozorila, da je začel trmo zganjat, je mela na žalost čist prav. Midva sva mela prejšnji mesec zobozdravnika. Nama je priporočala zobno pasto s flurom, ampak da sam čist malo dam na ščetkico in ne spiram. Tak da najprej z weledino pasto umijeva, nato pa še samo to čez zobke namaževa. Mi je pa rekla, da danes ne spremljajo samo čistosti zobkov, ampak tudi rast ugriza in njegovo obliko, ker je vedno več anomalij. Če jih pravi čas ugotovijo, jih lahko začnejo sanirat že pri kakih 4 letih, ne čakajo več na prve stalne zobe. Zato jih je priporočljivo zgodaj peljat k zobozdravniku že, da spremljajo razvoj čeljusti. Sjmm za vaju! Pa tudi za Nika!
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.11.2010 8:37:58
|
|
|
|
baki
|
nik je pašteto je že pojedu,. pa dve mandarini.tk da upam da nebo hujšega morda pa so res samo zobje.kaj pa veš,pr takih malih tk ne veš kaj jim je komaj čakam da to prerastemo.zdej mu pa grem nos spucat.spet bo dritje
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.11.2010 8:43:15
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ evo jaz pa sem zakorakala v 24t ....ena me je spraševala če dojemam:ubistvu sploh ne popoldan imam pa sestanek v vrtcu in pa s Hano imava zobarja hehe...bom šla kupit srajčko in kravato men je moda za fantke tud ful huda a ni no!!! shit no...že 24 teden...to ti pa je noro, ressss....čas beži hmmm.....zobar s hano??? kako si prišla do njega? jst sm preklicala že vse možno v naši okolici in pred 3,5 leti sploh ne vzamejo...no comment kaj pa fluorove tabletke....jih kera daje otrokom? za kaj je sploh to dobro.... aaa za greš v šoping-itak .....ja naš bo ziher tak šmeksi okrog hodil da bo joj-se bom izživljala tko kot pri Hani .....sej ti si pa samo 3 tedene za mano ....zobarja sva imeli pa pri 9m(itak še nobenga zobka na vidiku,kaj šele v ustih ) in je rekla,da čez 1 leto spet kontrola...tko da sem prejšni mesec klicala in dobila za danes datum(še zmišljevala sem se lahko okrog ure ).....tablet ji nobenih ne dajem...vsake toliko jo prepričam,da zobke umijeva s pasto(ji je fuj,čeprav ima okus po čigumiju),drugače jih pa drgneva kar z vodo ne v bistvu grem v šoping bl zase....morm kako lepo majčko nosečniško kupit.... pa itak da bo neki tud za ja sj jst sm tud klicala pr 9 mescih pa so rekl, da do 3,5 let sploh ne sprejmejo kaj kompliciram..pol sm pa v lj klicala pa sploh na vrsto ne pridem.... kje maš ti zobarja? ma bi jo pelala kamorkoli....k me mal skrbi k ma tolk dudo...pa da vidim če kaj vpliva.... v vrtcu so sicer spet uspele, da jo ma samo za spat, doma pa tega ne uspemo, ker je jok in užaljenost na kubik.... mi2 jih pa še nič s pasto..sam z vodo...zvečer pred spanjem....sj ma lepe, ampak vseen.... ja sj jst tud komi čakam pedenčkanje....spet vse jovo na novo.....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.11.2010 8:44:33
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82 Jutro. Najina noč , zjutraj pa tako zganjanje trme, da me kr glava boli. Me je že v vrtcu opozorila, da je začel trmo zganjat, je mela na žalost čist prav. Midva sva mela prejšnji mesec zobozdravnika. Nama je priporočala zobno pasto s flurom, ampak da sam čist malo dam na ščetkico in ne spiram. Tak da najprej z weledino pasto umijeva, nato pa še samo to čez zobke namaževa. Mi je pa rekla, da danes ne spremljajo samo čistosti zobkov, ampak tudi rast ugriza in njegovo obliko, ker je vedno več anomalij. Če jih pravi čas ugotovijo, jih lahko začnejo sanirat že pri kakih 4 letih, ne čakajo več na prve stalne zobe. Zato jih je priporočljivo zgodaj peljat k zobozdravniku že, da spremljajo razvoj čeljusti. Sjmm za vaju! Pa tudi za Nika! za nočko... ja sj zato sm mislla jo peljat k zobozdravniku...pliz preber kaj sm čebeli napisala
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.11.2010 8:45:10
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki nik je pašteto je že pojedu,. pa dve mandarini.tk da upam da nebo hujšega morda pa so res samo zobje.kaj pa veš,pr takih malih tk ne veš kaj jim je komaj čakam da to prerastemo.zdej mu pa grem nos spucat.spet bo dritje mal preventivnih pa upejmo da so sam zobki
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.11.2010 8:50:10
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki sjmm...vaju je pa res zabasalo.sem mislila da ne bo hujšega.a je mel maj vročino? vročine za1x nimava, Maj je bil neki topel ponoči, sam termometer ni izmeril vročine...upam, da ne pride kako pa kaj nik??? je kaj bolje???
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
spanjetailorob kateri uri hodijo vaši otroci spat?ob 19h (
15%)
ob 20h (
42%)
ob 21h (
29%)
0b 22h (
8%)
ob 23h (
3%)
drugo (
2%)
Število vseh glasov: 453Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!