pokoyo
|
Ojla! Jaz sem tudi z večih strani slišala, da so na začetku bodyji na preklop zakon....Tako da jaz kar te nabavljam. Tisti iz h&m so mi kar všeč, pa tudi bombaž se mi zdi fajn močn... Mihelinka, bom pa jaz na začetku mela nekje okrog 10 bodyjev. Nekaj sem že kupila, nekaj še bom, menda pa nekaj še dobim... Vsi mi pravijo, da sicer dojenčki hitro prerastejo, ampak npr. če poliva in ga je treba večkrat v dnevu preobleči, je fajn imeti zalogo, ker ne pereš ravno vsaki dan... hruška_debeluška, jaz kar računam na to, da bom bebico nahranila potem pa pot pod noge po trgovinah Računam tudi na to, da je tudi mojo garderobo potrebno malo onnoviti Mihelinka, jaz sem v Ikei kupila brisače s kapuco. Meni je ful lušna, pa cena ni pretirana, 7 EUR...Sem vzela dve za začetek, če pa bom še rabila, pa lahko vedno kdo nabavi... Glede izhoda z dojenčkom, ma vsak pravi drugače, tudi patronažne. Ampak večinoma so kolegice, ki so rodile poleti, šle z dojenčkom ven čez kakšen teden, torej ko je bil dojenček star teden dni. Seveda pa je dosti tudi odvisno od mamicinega počutja. Če bom ful rezana in šivana in bom komaj hodila, se seveda ne bom silila z nekimi hudimi sprehodi. Če pa bo počutje ok, pa vsekakor imam namen iti kaj hitro ven, ker svež zrak še nikomur ni škodil... Moje mnenje Nisem pa pristaš hoje z novorojenčkom po nakupovalnih centrih... mayalottie, novorojenček je lahko praktično od rojstva v slingu.... Glede nasvetov sorodnikov: moja dva nista vsiljiva, mi dasta vedet, da sta mi na razpolago, če bom kaj potrebovala, kaj več pa ne. Glede tašče pa imam srečo, da imam kar šarf svakinjo, ki je taščo lepo naučila, da se naj ne vmešava, če jo kdo ne prosi za to, ker drugače pa je sicer super ženska, ampak nekako misli, da ima pogosto prav in je kar dominantna, če se ji seveda pustiš. Zdaj pa pri meni raje ne dreza v mene, zaradi izkuzšenj s svakinjo UDB, ma saj se bo čez 14 dni bebica pokazala, ne skrbi... Te pa razumem, da ti ni prijetno... Pa tvoja zgodba iz P ni nič kaj lepa Upam, da bo drugič kaj bolje.... Pa če smem vprašati, se boš tokrat odločila za EA? LP
|