|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2011
16.2.2011 8:50:39   
ava_sa
jaz sem pa včeraj imela totalno slab dan. user posted image od zajtrka mi je bilo slabo ceeeel dan in nisem mogla nič pojest, poleg tega me je začel križ bolet, pa še v trebuhu sem imela ful občutek tiščanja, proti večeru me je pa še špikalo čisto spodaj. je to normalno in se bom mogla pač navadit, da mi trebuh raste - bo to tiščanje prisoto v celi nosečnosti? špikat me pa glih ne bi smelo, a?
bomo vidli kaj bo ju3 G na morfologiji rekel.
lp

(odgovor članu zupica)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
16.2.2011 9:50:23   
delfinka2211
mene tudi včasih tišči v trebuhu samo to naj bi bile spremembe v telesu, ker nam bušiji rastejo in potem vezi mal našpona (sm vprašala G).

Drugače pa tud mene najin mali včasih tk brcne v mehur da bi se lahko takoj polulala user posted image , sploh če me malo tišči imam pol tak občutek kokr da bi se mi usedel gor ker ga moti, češ mami pejd lulat k nimam prostora. Ful smešen občutek.

(odgovor članu ava_sa)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
16.2.2011 10:05:26   
Mihelinka
Ko smo ravno pri brcah, naša je včeraj zvečer tako brcala, da je ati vsako brco videl in jo za vsako brco pohvalil user posted image . Danes zjutraj pa me je nabrcala v rebra, kar mi je bilo prav hecno ker nisem pričakovala, da je že tako visoko na popkom. Je pa res, da je mene tudi včeraj bolel trebuh ves dan oziroma sem ves dan čutila raztegovanje v trebuhu, kot takrat ko se ful preveč naješ in se ti zdi, da se ti želodec kar razteguje. No posledično sploh nisem mogla jest, lačna pa ko pes. Da dol padeš...

(odgovor članu delfinka2211)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
16.2.2011 10:10:14   
fluf

IZVIRNO SPOROČILO: Mihelinka

Ko smo ravno pri brcah, naša je včeraj zvečer tako brcala, da je ati vsako brco videl in jo za vsako brco pohvalil user posted image . Danes zjutraj pa me je nabrcala v rebra, kar mi je bilo prav hecno ker nisem pričakovala, da je že tako visoko na popkom. Je pa res, da je mene tudi včeraj bolel trebuh ves dan oziroma sem ves dan čutila raztegovanje v trebuhu, kot takrat ko se ful preveč naješ in se ti zdi, da se ti želodec kar razteguje. No posledično sploh nisem mogla jest, lačna pa ko pes. Da dol padeš...

to je moj standard... zato skoz jem... pri vsakem kosilu se prepričujeva, da more mami mal jest...

(odgovor članu Mihelinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
16.2.2011 10:27:57   
delfinka2211
hehehe...naš pa začne brcat po obroku, in pol opazujem da če mu je neki všeč (pač zdi se mi) bolj brca hehe....

Punce že mogoče premišljujete o stekleničkah. Namreč zasledila sm tale kompletek in tud nekak dobre kritike sm že slišala pa me zanima še vaše mnenje. http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=209538

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
16.2.2011 10:37:12   
karmen7
Jaz imam pa danes slab dan, nekaj sem ga pobiksala v službi in samo čakam, da pride šef; bom imela uhe kot zajc. user posted image
Naš pa neha brcat ko daš roko na trebuh, takoj ko jo umakneš pa akcija dalje. Edino z mačkom se pa zadnje čase vse zmenita. On da sprednje tace na trebuh in brunda, mali pa brca. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2456
16.2.2011 10:38:57   
delfinka2211
karmen7....držim pesti da ne bo hudo...itak si pa samo človek in vsak se lahko zmoti in naredi napako.

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
16.2.2011 10:47:55   
fluf
uu stekleničke... ja midva greva dans v BC pogledat, ker mava bon za tomme tippee, pa so mi te flaške še najbolj všeč. Sam bom itak kupila samo eno ali dva za vsak slučaj... morm pa še pogledat a bom tud njihove dudike vzela al bom rajš aventove... morm videt jest to, drugač ne morm kr tko... itak je pa za to čas. Sama mene zdej tok križ daje, da sva rekla da bova take stvari še skupaj kupila, ker moj noče brez mene (se boji da ne bo ok)...

Neposredna povezava do sporočila: 2458
16.2.2011 11:05:41   
delfinka2211
ja js sm tud dobila od kolegice bon za par evrov tk da sma rekla boma pa tk neki uporabnega kupla. pa sm v reviji zasledila te flaške.

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
16.2.2011 11:14:48   
Udb
Tomme tippee so super flaške - naš sinko je imel najprej aventove (tudi zelo dobre), ampak potem ko smo šaltali na tomme je imel občutno manj krčev.

Neposredna povezava do sporočila: 2460
16.2.2011 11:40:05   
Mihelinka

IZVIRNO SPOROČILO: delfinka2211

hehehe...naš pa začne brcat po obroku, in pol opazujem da če mu je neki všeč (pač zdi se mi) bolj brca hehe....

Punce že mogoče premišljujete o stekleničkah. Namreč zasledila sm tale kompletek in tud nekak dobre kritike sm že slišala pa me zanima še vaše mnenje. http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=209538

Mene so poučili, da če bom dojila ne rabim stekleničk oziroma eno ali največ dve do 2dcl za čajeke. Baje lahko nekje po 9 mesecu začneš prakticirat lonček in se steklenički čisto izogneš. Ne vem. Zagotovo pa bom do PDP kupila le 1 stekleničko 125 ml toliko, da imamo za čaj, če bo potrebno. Res bi namreč rada dojila.

Neposredna povezava do sporočila: 2461
16.2.2011 11:41:49   
pokoyo
Pozdrav še od mene...

Jaz bom rodila v MB. Sem prebrala tudi precej kritik, slišala pa sem po drugi strani ogromno pozitivnih mnenj. Meni je bistvenega pomena to, da je zdravstveno osebje strokovno podkovano in da vem, da bodo, če bo treba- upam, pa da bo seveda vse ok-najbolje mogoče poskrbeli za mene in za dojenčka....

Mihelinka, po vsej verjetnosti bom šla v šolo za starše maja. Malo še moram pogledati termine...

delfinka2211, jaz si bom nabavila vse od Tommee Tippee, bom kar tukaj http://www.da-da.si/catalog vse naročila, flaško in dudo, pa še tisto sponkico za dudouser posted image

user posted image

user posted image

user posted image

karmen7, ma se zgodi.... Kdor dela, ta greši.... NI prijetno, ampak kaj čmo. Upam, da imaš takšnega šefa, ki se ne bo zapičil samo v to, da te skritizira, ampak bo začel iskatu neko rešitevuser posted image

Mene pa je začel ful matrati križ.... Se mi zdi, da se ne držim ravno pravilno in da tudi zaradi tega... Imam mogoče katera kakšen predlog/idejo???

Se beremo...

(odgovor članu ava_sa)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
16.2.2011 11:43:27   
delfinka2211
hvala za nasvete...zdaj pa sm res v precepu katero vzet ;))

(odgovor članu pokoyo)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
16.2.2011 11:46:19   
onur
karmen7....držim pesti da ne bo hudo...itak si pa samo človek in vsak se lahko zmoti in naredi napako.

Se strinjam z delfinko.

Stekleničke: jaz sem imela od aventa, tommie tipe. Pa so mi bile od aventa nekako bolj pri srcu in jih bom tudi zdaj nabavla (eni dve, več se itak ne splača oz. kupiš sproti). Dude bom pa tudi njihove vzela. Prva jih je povlekla, bomo videli kako bo pa sedaj, lahko bo pa treba kakšne druge nabavt, ali pa bo šlo brez. user posted image
Bomo pa videli kako bo z dojenjem. Ma se zdaj preveč ne sekiram, sem se v prvo preveč.

Mi pa dobimo v petek sobo za tamalo, no za obadva. Zdaj pa se malo ubadam z nakupom prešite oddeje in vzglavnika. Kakšna ideja?

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

Neposredna povezava do sporočila: 2464
16.2.2011 11:51:53   
karmen7
Hvala punce za tolažbo. Bo treba počakat da pride iz sestankov, pa upam da ne bo prehudo user posted image

Drugače pa stekleničke in dude: mi je zadnjič ravno kazala prijateljica katere ima, ker mala dud sploh noče in ji zdaj vse stojijo doma. Cela znanost je to.

Moj pa bo ta vikend prebarval najino spalnico, pa prostor bo že pripravljen za malega oziroma njegove stvari. Komaj čakam! user posted image

< Sporočilo je popravil karmen7 -- 16.2.2011 11:52:53 >

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
16.2.2011 11:58:11   
delfinka2211
onur...odeje in to se splača it v ikeo k tle so mal predrage zadeve.

Ravno zdaj sm še dobila komentar od ene prijateljice in je rekla da so aventove flaške super, samo cuclje morš pazit kolk velke kupiš (luknjice), pa definitivno bom uporabljala dude od chicco, k sin od ravno te kolegice se je skoraj zadavil ker je spravil celo trdo navadno dudo v usta, te k so pa chicco iz kavčuka so pa mehke tk da tud če jo da v usta se kamot da ven.

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
16.2.2011 12:11:27   
Mihelinka
pokoyo tele verižice roza barve pa jaz že imam user posted image . So bile v leclercu v akciji user posted image .

Drugače pa mi je mama (bodoča babica) namignila, da zdaj moja dva nista šla na sestanek v MB (kot sta meni rekla) ampak gledat kinderpete user posted image user posted image user posted image . Iskreno, sej sem vedela, da moj ata komaj čaka na prvega vnukeca in da ji bo probal čim več kupit, ampak počasi me že preseneča! No bomo videli, a sta šla samo gledat ali kupovat tudi user posted image .

Aja, ravno sem se pri Lukmanu na 3D naročila. Ko mi določijo termin, me pokličejo nazaj! Na MŠ sem se pa pozabila naročit, sam ziher grema v aprilu. Drugače pa sem tudi jaz razmišljala a bi sploh hodila ali ne, pa sma se odločila, da boma hodila bolj zaradi mojega. On ful rad sliši kako strokovno mnenje, pa še MB porodnišnice ne poznava, da malo vidiva kako in kaj.

(odgovor članu pokoyo)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
16.2.2011 12:13:10   
fluf
Jest mislim kupit eno ali 2 flaški... mali, lih tok da mam za vsak slučaj, pa za čaje... bomo pol kupoval če bo treba, pa še to ne vem če bi...

dudike bom tud kupla samo dve (ker običajno so po 2 pakirane)... tommie tippee mi niso všeč, tko da se še odločam med chicotovimi, nukovimi in aventovimi... ma sej mamo še čez glavo časa, pa se že s tem obremenjujemo.

Midva sva učer mela debato tud o plenicah... kere? Muller, Hofer, Pampers, Lumpi, Sparky... al pač tiste ki nam bodo pod roko prišle... ajej...

Neposredna povezava do sporočila: 2468
16.2.2011 12:16:56   
Mihelinka
Imam datum! Torej mi imamo 3D ogled naše lepotičke 21.2.2011 ob 19:30. Torej že v ponedeljek! Komaj čakam!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2469
16.2.2011 12:22:10   
karmen7

Imam datum! Torej mi imamo 3D ogled naše lepotičke 21.2.2011 ob 19:30. Torej že v ponedeljek! Komaj čakam!!!

Mihelinka bi ti meni prosim samo povedala kolk je cena? Sej verjetno je kje že napisano, pa nimam pojma kje.
Midva grema pa v šolo marca, tudi MB user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2470
16.2.2011 12:39:25   
Mihelinka
karmen7 cena je 70€ in sestra me je posebej opomnila, da naj ne pozabim USB ključeka user posted image . Se mi zdi vredu cena glede na to, da berem, da nekje so čez 100€. Sem pa izvedela, da ima dr. Georgiev v Slovenj Gradcu vedno 3d UZ za svoje pacientke oziroma nosečke. To je pa kul, a ni?

Moram reči, da sicer sem mislila, da bom šla mal kasnej na 3D in me je ful presenetila, ko mi je tako hitro dala datum, pa še zmišljevala sem si, da bi po 17-ti uri itd. Pa mi je vseeno tako hitro našla datum. Takrat bo naša punčka stara komaj 24t 3d. Upam no, da se bo vseeno lepo videlo!

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
16.2.2011 12:43:02   
delfinka2211
pri dr.strah je cena 110€. midva sva naročena 18.3. tak da že komaj čakava da vidiva najinega sineka

Neposredna povezava do sporočila: 2472
16.2.2011 12:47:23   
karmen7

karmen7 cena je 70€ in sestra me je posebej opomnila, da naj ne pozabim USB ključeka user posted image . Se mi zdi vredu cena glede na to, da berem, da nekje so čez 100€. Sem pa izvedela, da ima dr. Georgiev v Slovenj Gradcu vedno 3d UZ za svoje pacientke oziroma nosečke. To je pa kul, a ni?

Moram reči, da sicer sem mislila, da bom šla mal kasnej na 3D in me je ful presenetila, ko mi je tako hitro dala datum, pa še zmišljevala sem si, da bi po 17-ti uri itd. Pa mi je vseeno tako hitro našla datum. Takrat bo naša punčka stara komaj 24t 3d. Upam no, da se bo vseeno lepo videlo!

Hvala ti Mihelinka! Moram jaz danes to z mojim možekom predebatirati, se bom jaz tudi verjetno kar naročla. Drugače pa ja, škoda da nimajo 3d vsi ginekologi. Ampak dobro, bomo že. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2473
16.2.2011 13:38:14   
Ninchy
fluf... jaz sem tudi rodila v kranju pa je bil porod res super imela sem babico Marjeto Žlebnik k je vse u nulo porihtala.... tko da same pohvale glede poroda... je blo pa potem na oddelku ene par  sester (nesramnih, vse jim je težko povedat kaj šele če jih kaj prosiš, da ti pomagajo....)  ampak sem preživela..

Delfinka2211 ... flaške ... jaz na tvojem mestu ne bi kupovala v naprej... če boš dojila toliko flaš itak ne boš rabila, ti pa svetujem, da najprej kupiš eno flaško, da sploh vidiš kako otrok iz nje pije, ker moja iz Aventovih sploh ni znala lepo piti... tko da imamo komplet aventovih  flašk (isto 2x mala, 2x velika) z črpalko praktično nerabljenih (upam da bo ta porabil te flaške) je pa čisto drugače (lepo) pila, imela manj krčev iz flašk Tomme tippee

iz telih...

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=173614

aja pa še to te male 125ml so res uporabne zelo malo časa (kakšen mesec) potem jih maš pa lahko edino za čaj ali vodo...

prav tako sploh ne zna piti iz magičnega lončka od Aventa... tko da to je zelo odvisno od otroka...enaka pesem je bila pri nas z dudami... po 3 različnih vrstah ima sedaj Mam lateks...

Plenice... jaz uporabljam že pri prvi pralne Bumgenius, ko pa gremo od doma pa imam najraje Pampers slep and play (oranžne), ker aktiv baby so mi skoz spušale že po dveh urah  pa ne vem zakaj, drugače pa full hvalijo Hofrove in Müllerjeve.... jaz sem mela en paket DM-jevih pa mi niso bile nevem kako všeč...

Sem pa porabila le polovico paketa New born (2-5kg) tko da pretirane zaloge s to velikostjo ne priporočam...

< Sporočilo je popravil Ninchy -- 16.2.2011 13:39:04 >

(odgovor članu ava_sa)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
16.2.2011 13:53:03   
ava_sa
Ninchy, kako si si odločila glih za te pralne plenice? Jaz tud razmišljam, da bi uporabljal pralne plenice in zaenkrat se nagibam k Racmankam, ker je ena velikost, cena pa sprejemljiva. Kako je pa s temi Bumgenius? (cena, velikost, koliko jih rabiš...?)

(odgovor članu Ninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?