|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2011
9.2.2011 13:12:43   
delfinka2211
Živjo punce

Imam vprašanje kar se tiče toksoplazme....če je mogoče katera bila pri prvem testu negativna, je mogoče šla že na drugi test? Js mam doma mačko, ki je skoz doma, pa prvič sme bla negativna, čeprav sm bla 1000% da sm že prebolela. Tak da načeloma naša mačka ni zunaj in moj prdno puca njen wc in mislim da bi moglo bit vse ok tudi zdaj. Kaj menite?

Drugače pa tudi moj buši pridno raste, iskreno povedano se pa zdaj že dolgo nism vagala...bom v petek na pregledu in lahk povem kako je moje novo stanje hehehe....

Pa voziček bom tudi fotkala da boste videle kak je, samo da še lupinico dobimo.

(odgovor članu LunaSonce)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
9.2.2011 14:18:32   
rado_vednica_
Jaz sem se do 20.tedna zredila za dobrih 5 kg...jem pa kakšen dan več, kakšen dan manj. Odvisno od razpoloženja. Trebuh mi pa tud že kar fajn raste. Jutri greva z mojim na pregled (morfologija), potem pa greva malo uživati v toplice:)

(odgovor članu Pety17)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
9.2.2011 14:21:52   
karmen7
Mi smo pa imeli danes mofologijo. Vse je tam kot mora biti, se pa sploh ni  pokazalo to naše dete. Šele ko smo se nekaj smejali se je pokazal user posted image , pa še to ni 100%. Tak da bomo čakali še en mesec, da bo čisto sigurno. Ampak, samo da je vse OK.user posted image

(odgovor članu rado_vednica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
9.2.2011 14:30:22   
lana_22
Pozdravljene souser posted image ,

upam, da uživate v sončnih dnevih. Sonce je res zakon..energija kar prekipeva. Za mano prvi delovni dan, pa je jutri že četrtek...jupija...kako se priležejo podaljšani vikendi.

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
9.2.2011 14:45:31   
lana_22
Delfinka,
moj G je rekel, da je pozitivnih na toksoplazmozo zelo malo...še manj, pa da bi seokužile med nosečnostjo...ker si negativna, te bodo še testirala. Mislim, da glede na to, da ne čistiš WC ni bojazni, da bi jo dobila.

Radovednica uživaj v toplicah.

Jaz imam pa morfologijo šele konec meseca...sem že prav nestrpna. se pa sine počasi navaja na to, da bo imel bratca. Prej sploh ni hotel slišat oz. ni imel pojma o čem mu govorim. Zdaj smo pa šli pogledat nekaj dojenčkov in je očitno ugotovil za kaj gre...tako, da že poboža trebušček in mu da lubčka.

Men gre tud že počasi na živce ves ta kraval okoli nosečnosti...odgovarjaš na ena in ista vprašanja...se mi ne da več...po možnosti sprašujejo eni in isti iste stvari, iz navade pač...kaj sprašujejo, če jim ni do tega, da bi si zapomniliuser posted image

Hruška debeliška lepe fotke.

Kilogramčki...aktualna tema...v tej nosečnosti sesploh ne vagam...razen pri G...vem zjutraj, ko se hočem oblečt...ko moram pol omare ven zmetat, da najdem kaj uporabnega...bo že.

(odgovor članu delfinka2211)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
9.2.2011 16:47:09   
fluf
delfinka jest sem se o toxi že prej fuuul pozanimala, predvsem zaradi mojega hobija...

toxa se prenaša PREDVSEM z zunanjimi mačkonarji, ki jedo okuženo meso. Večinoma tokso pr3enašajo mladiči. Toksa se prenaša samo z kakci. Tko da če maš mačko, notranjo, je preverjeno hrano... je resnično zelooooo malo bojazni, da boš sedaj pozitivna.

Btw... jaz sem ena tistih srečnic ki je pozitivna na tokso user posted image

(odgovor članu lana_22)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
9.2.2011 16:51:22   
delfinka2211

IZVIRNO SPOROČILO: fluf

delfinka jest sem se o toxi že prej fuuul pozanimala, predvsem zaradi mojega hobija...

toxa se prenaša PREDVSEM z zunanjimi mačkonarji, ki jedo okuženo meso. Večinoma tokso pr3enašajo mladiči. Toksa se prenaša samo z kakci. Tko da če maš mačko, notranjo, je preverjeno hrano... je resnično zelooooo malo bojazni, da boš sedaj pozitivna.

Btw... jaz sem ena tistih srečnic ki je pozitivna na tokso user posted image

uf ful hvala za te informacije...k me je malo skrbelo...ni ravno fajna zadevica. Glede na to da sem imela mačke tako notranje in zunanje poleg mene celo življenje sem tudi mislila da bom pozitivna, ampak ni bilo tako. Ja naša mačka seveda je samo briketke in pa kako mačjo palčko...pač naša carta ni kej.

lp

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
9.2.2011 16:54:18   
mayalottie
Jaz sem tudi pozitivna. In se strinjam s Fluf, da je skoraj nemogoče, da se okužiš z notranjo muco. Seveda pa malo paziš s higieno, pa bo.

Neposredna povezava do sporočila: 2258
9.2.2011 18:06:26   
Bloby
Jst sm tud pozitivna na tokso... pomoje nas je pa kar dost pozitivnih. Baje naj bi te pa testiral v vsakem tromesečju al pa saj tam okol 25. tedna spet. Moj G je lih gledov, ka nej mi da pregledat pa je reku... aha sej tokse pa ni treba za naslednji pregled k ga mam 28.2., ste pozitivna.

Delfinka hvala za kontakt za slikanje, bom vidla. Sm poslala povpraševanje, sam zgleda da me bo slikala kar sestrična, ni profi, sam dela na tem da bi bla profiuser posted image  je velik cenejše. Zmankuje monicije za vse naenkrat...

(odgovor članu mayalottie)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
9.2.2011 19:07:42   
fluf
delfinka sej če bi bla pozitivna ne bi blo panike, če ni sveža okužba... nevarna je samo sveža... je pa nekak tko k sm napisala... jest sm pozitivna, se z našimi vsemi normalno crkljam... samo WCja jim pa ne čistim... toj to...

ampak sem kar pike dobila, ko patronažne prodajajo, da mačka je treba dat stran oz. ne sme bit zraven v nosečnosti... me je moj ornk prjel za roko, ker je vidu da bom šla v luft, pa da se bom skregala... men je šlo pa kar na jok, kako so lahko patronažne sestre tko nepoučene user posted image

(odgovor članu Bloby)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
9.2.2011 19:19:20   
delfinka2211
fluf ....ja res ful strašijo na vseh mogočih koncih s tokso...in pol itak te mal zaskrbi. Midva mava mačko in psa.In ni šans da bi dala stran katerega koli od njiju k sta del družine. Mačka celo spi pri nama in je nadvse hvaležna k sva jo vzela k je bila najdenček in vsa rahitična...zato bi mi bilo še toliko bolj hudo da bi jo dala stran. je taka carta in vse razume kar ji rečm (bolj k pes user posted image )...res super mucka je pa še eno leto ni stara.

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
9.2.2011 19:26:14   
fluf
delfinka te z 2 psoma, 3 mačkonarji in enim zajcem pošteno šišam pri živalcah user posted image od tega 2 mačkonarja najdenčka in dudarja, kooomaj preživela. Pa tudi od babice je dudarček pa sem ga ubistvu jaz gor spravla... tko da... o toksi sem bila podučena že zdavnej, preden sem razmišljala o otrocih, ker se mi zdi, da je o tem ŽAL še vedno premalo povedanega in napihnjeno.

no da ne bo kira misnla, pri vseh živalcah sem super hvaležna staršem, tastu in tašči ter sestri za vso pomoč, tko da so zdej več al manj v skupnem lastništvu, je blo pa do nedavnega to vse v moji oskrbi...

Neposredna povezava do sporočila: 2262
9.2.2011 19:44:14   
Reggie
Jst sm bla prepričana,da ne bo problemov,kar se tokse tiče,saj sem prebolela mikrosporijo. pri G pa sem ugotovila,da to sploh ni isto. Edina skupna lastnost tema dvema boleznima je,da ju prenašajo mačke,po tem gre vsaka bolezen svojo pot. za tokso sem negativna,tko da moram kar redno dajat kri na teste. 2krat sm jo že dala (22 t),bomo vidl kokrat še...

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
9.2.2011 20:48:33   
fluf
Reggie jest sm tud prebolela mikrosporio v zelo hudi obliki... je rekla, da tko lahko da takrat stakneš oboje skupaj, ni pa nujno... pač nekih statističnih dokazov pač ni, da je to povezano... tko da... je ful odvisno...

(odgovor članu Reggie)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
9.2.2011 20:59:36   
delfinka2211
Jaz sem zdaj v 21tednu, v petek mam pregled tk da bom vidla al mi bo dala kri pregledat al ne.

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
9.2.2011 21:04:45   
fluf
Verjetno ti jo bo... za tokso...itak boš negativna, tko da sploh ni panike.... user posted image

men kri pogledajo vsakič user posted image za tokso pa 3x (oz. ob pozitivnem testu samo 1x)...

Neposredna povezava do sporočila: 2266
9.2.2011 21:09:40   
delfinka2211
no kul...ma zarad mene me lahko skoz pikajo samo da bo vse ok user posted image

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
9.2.2011 22:31:15   
Mihelinka
Drage user posted image , sporočam, da sem zabeležila spremembe, ampak jih ni velik, vem pa da nas ima nekaj jutri morfo in verjetno bo jutri seznam še popolnejši user posted image !

Torej, jaz srčno upam, da naš user posted image jutri pokaže kaj ima med nogicami user posted image

Lep večer vam želim!

Neposredna povezava do sporočila: 2268
9.2.2011 22:55:00   
ava_sa
Glede tokse: mislim, da je nevarno da jo dobiš tudi preko solate iz domačega vrta (kjer izločajo mucki), pa tud premalo toplotno obdelano meso je nevarno. Jaz sem hvala bogu pozitivna.

A se bo še katera pustila presenetit glede spola? Z možem sva se odločla, da bova rajš, ko se bo user posted image rodil, vprašala kr njega. user posted image Da bo vsaj malo presenečenja. Pa še vsem firbcem ko sprašujejo kaj bo, ne bom rabla lagat.  Upam sam da ne bo na morfologiji ginekolog sam povedal.

(odgovor članu Mihelinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
9.2.2011 23:09:12   
mayalottie
Po moje ti ne bo povedal, če bosta tako želela...Samo lahko pa, da bosta vidla na slikci:)

(odgovor članu ava_sa)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
   [Brisano sporočilo]
10.2.2011 0:05:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mayalottie)
  Neposredna povezava do sporočila: 2271
10.2.2011 8:27:10   
Mihelinka
Včeraj sem se tudi jaz okvirno dogovorila za slikanje. Le tega bomo izvedli v 33t ali 34t, upam, da bom še zgledala nekak user posted image . Nič pol, zdaj se grem pa počasi zrihtat, kaj pojest in čakat da bo ura 13h ko imamo morfo user posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
10.2.2011 8:49:12   
rado_vednica_
No tudi jaz sem prišla iz morfologije, kjer jepokazalo, da nosim zdravega fantka:) user posted image sedaj pa grem lahko brezskrbno uživati:) lp

(odgovor članu Mihelinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
10.2.2011 9:24:19   
fluf

IZVIRNO SPOROČILO: ava_sa

Glede tokse: mislim, da je nevarno da jo dobiš tudi preko solate iz domačega vrta (kjer izločajo mucki), pa tud premalo toplotno obdelano meso je nevarno. Jaz sem hvala bogu pozitivna.

Govora je blo o mačkonarjih user posted image   jest mam celo študijo iz te tokse narjeno user posted image
pole mačjih iztrebkov, je nevarna domača zelenjava, sadje, kr se lahko zanjde kakšen mačkonar (dejansko lahko tud kupljena, samo je verjetnost za to je majhna), nevarno je okuženo meso (ki ni toplotno obdelano), zato se odsvetuje paršut, biftek, itd., ker je surovo... ampak če zeljenjavo opereš in meso toplotno obdelaš in ne čistiš mačjega WCja... no ja verjetno za okužbo obstaja, ampak majhna user posted image

(odgovor članu ava_sa)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
10.2.2011 9:46:45   
ursia
hej nosečke da se še jaz malo javim po dolgem času. Glede tokse sem bila tudi jaz prepričana da sem jo že prebolela glede na to kolko mačk sem prevlačla pa spala z njimi, pa je še nisem, tako da mora biti res mala možnost da jo  dobiš. Drugače pa moj bebek prav močno že brca dostikrat v mehur tak da so obiski stranišča kar pogosti. komaj čakam na morfologijo ki jo imam naslednji petek da ga spet malo vidimo. Trebuh pa je ogromen pa tudi kilogrami naraščajo že 7 sem jih pridobila, pa kaj saj bomo kasneje hujšale. Zanima me če tudi vas peče koža na trebuhu in na hrbtu, mene kljub rednemu mazanju kar peče pa srbi. No mogoče pa moram olje menjat. Lepo cartajte svoje buheke pa uživajte te prekrasne sončne dni.

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......