|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2011
1.1.2011 18:17:25   
lana_22
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

IZVIRNO SPOROČILO: strelka87

pa še eno vprašanje mam glede tistih paketov ki si jih nosečnica zbere A ali B ali E kdaj se to zbere pa kje? ali lahko vzameš kar denar ker men so kompleti kr neki... cote bi js po svojem okusu rada kupla?

lahko vzames denar, mislim da je okol 300 eur...

kdaj...kak pa je že..mesec dni pred pdp..

jaz sem vzela denar...če pa kaj želiš pa lahko še vedno nabaviš pri recinkotu po cenah, katerih sta sestavljena paketa

ja kdaj že, mislim, da vse to urejaš zadnji mesec

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
1.1.2011 18:27:07   
lana_22
...razmišljam o metuljčkih...v prvi nosečnosti nisem imela te sreče, da bi  bila pogosto deležna brc mojga fantina...zdaj upam, da bo drugače...imam tudi jaz včasih občutek, da nekaj začutim...kje jih čutite...jaz največkrat na zgornjem delu trebuha, kar pa sigurno ni zaradi premikanja user posted image , ker se nahaja čist spodaj... tako, da mislim, da gre le za raztezanje kože in te mal požgečka... nam pa  v letu 2011 želim čimveč brc naših user posted image

(odgovor članu lana_22)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
1.1.2011 19:22:38   
strelka87
lana_22 ja me že daje nakupovalna mrzlica hehe. sj vrjetno veš kok je to k prvič pričakuješ user posted image . tk da počasibom že mal gledla kaj vse je treba nabavit..
glede denarja oz. paketov ki jih zbereš u zadnjem mescubi pa lahkakej prej to nrdil ne da te še s tem obremenjujejo proti koncu. :)
želim vam veliko brcik in lepih trenutkov vuser posted image

(odgovor članu lana_22)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
   [Brisano sporočilo]
1.1.2011 21:07:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lana_22)
  Neposredna povezava do sporočila: 1204
2.1.2011 10:15:12   
lana_22

IZVIRNO SPOROČILO: lana_22

...razmišljam o metuljčkih...v prvi nosečnosti nisem imela te sreče, da bi  bila pogosto deležna brc mojga fantina...zdaj upam, da bo drugače...imam tudi jaz včasih občutek, da nekaj začutim...kje jih čutite...jaz največkrat na zgornjem delu trebuha, kar pa sigurno ni zaradi premikanja user posted image , ker se nahaja čist spodaj... tako, da mislim, da gre le za raztezanje kože in te mal požgečka... nam pa  v letu 2011 želim čimveč brc naših user posted image

metuljčki se v tej fazi čutijo čisto spodaj..skoraj pri sramni kosti oz med popkom in sramno kostjo...občutek..kot da bi te nekdo oplazil...
če čutiš gor, bo to prebava..

Se mi je zdelo, da bo to nekaj druzga :(, ja tud na prebavo sem pomislila. Ampak še vedno upam, da bom v drugo bolj obdarjena z brcamiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1205
2.1.2011 11:34:44   
ursia
hej punce da se vam malo javim. Zdaj sem že v 17 tednu. Tudi meni se dozdeva da sem že čutla mojo pikico, kot bi me čisto na rahlo požgečkala pod popkom, ne čutim pa tega vsak dan.
Moj trebušček se mi zdi že ogromen, prsi pa za 2 številki večji hehe. Sem se pa zredila že za 4,5 kg :-( pa se mi zdi da nič kaj ne pretiravam s hrano, no razen med prazniki sem malo, pa to je pač vedno tak. Drugam kot v trebuh pa zizike pa se mi ne zdi da bi se zredila. Dajte punce malo napisat koliko ste se zredile do zdaj, da lahko malo primerjamo.
Lepo se cartajte pa bušije še posebaj.
Pa srečno pa zdravo pa polno otroških radosti v letu 2011.

(odgovor članu lana_22)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
2.1.2011 12:12:48   
strelka87
ursia poglej par strani nazaj ko je bla debata o kilogramčkih...

(odgovor članu ursia)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
2.1.2011 12:44:34   
_sunny_
Pozdravljene, jaz sem v 15 t in sem se zredila 2,5 kg, ampak šele v zadnjih dveh tednih, mogoče so za to krivi prazniki user posted image Upam da ne bo šlo zdaj po hitrem postopku navzgor user posted image In končno so se končale slabosti in bruhanje user posted image

Midva še nič ne nakupujema, samo malo gledam po internetu in nabiram informacije! Nekje marca boma začela s prvimi nakupi!

Zanima me kdaj ste se kupile večje modrce, jaz imam zdaj za  eno številko večjega in "na posojo"  od sestre pa ne bi rada zapravljala po nepotrebnem, ker ne vem do kam bo šlo user posted image

So pa tile seznami super, ker prvič res ne veš kaj je nujno potrebno kaj je pa navlaka! Hvala vam!

Lepo se imejte in srečno 2011!

(odgovor članu strelka87)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
2.1.2011 13:16:55   
fluf
uuu jest sm kupla prvi večji modrc... pomoje da nekje v 14t... ker se mi fuuuul hitro zrastle prsi... zdej pa stojijo spet (hvala bogu, ker ne vem več kje bom pol kupovaba modrčke)... kupla sem si samo enega, pa ga na roke preperem... ker res ne vem do kam bo šlo tole user posted image

(odgovor članu _sunny_)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
2.1.2011 13:34:24   
ana**
Hello žabice.user posted image

Ma, sej nevem če se me še sploh spomniteuser posted image Na začetku sem bolj klepetala z vami, zdj pa mi je ćasa kr fejst primanjkovalo, sm bla preveč zasedena da bi vam še kaj pisala.
No, danes pa sm celi dan v službi in sm se spomnila na vas.. user posted image Bom zdaj bolj pridna z pisanjem, I promise.user posted image

Prejšnji teden smo bli na enem "urgentnem" UZ, in je naš user posted image tko poziral,da smo seveda spol vidli user posted image user posted image Je G. rekla da je čist prepričana, da je to to, in da ne bo več nobenih presenečenj pri spolu user posted image Tko,da lahko zdaj izbiramo imena in začnem zares uživat v nosečnostiuser posted image

Metuljčki&brcike sm jih začutla ful prej kot pri Valu. Sej pravijo,da bi jih prvorodke naj "kasneje" začutle.. So pa bli metuljčki čist v spodnjem delu trebuha in taki čiiiist nežni.user posted image Če nebi bla drugič noseča, ziher nebi vedla,da je to bebi v trebuščku.

Kupovanje
- še nisem čist nč. Razn božiček pri babicah je prinesel eno malenkost za bebija. Drugače pa bom najbrž mogla kupit nov voziček. user posted image Čeprav smo pred 2 letoma kupli čist novega quinnya, smo meli nesrečo in se je ogrodnje čist zvilo. user posted image Tko,da ga zdaj niti Val več nima.. Ostalo pohištvo bo najbrž mel od Vala, njemu pa bomo kupili večjo posteljico,da bo glavni user posted image user posted image Oblačilca pa bom začela nekje aprila kupovat, se mi zdi dovolj zgodaj. Res pa je,da ne vem če bom vzdržala tko dolgo user posted image user posted image

No, zdaj pa grem počasi... Da lahko potem čimprej domov pobegnem, k mojima fantoma domov.user posted image

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
2.1.2011 13:39:23   
ana**
Ah, nikamor še ne grem user posted image Zdj mi je prav fajn postalo klepetat.

Modrčki jst sm si kupila enega 3.tedne nazaj, in me že tišči vse user posted image user posted image V prvi nosečnosti so se mi povečale za 3.številke, sm bla ko LaToya user posted image No, pol pa ko sm nehala dojit so nazaj "skočle" pa zdj pa se spet napihujejo user posted image So pa kr dragi ti modrčki,da bi si jih vsak mesec kupovali..user posted image

Kg
vse skupaj sm šla 4kg gor, ampak vse v trebuh. Mam samo eno žogico pred sabo, drgač pa ista postava.. No pa namesto jošk mam taki dve meloni user posted image user posted image Sej, če se bom pol spomnila lahko prilepim kakšno slikco bušija gor. To sm vedno tko rada razkazovala.. user posted image

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
2.1.2011 14:27:02   
ursia
Hja jaz sem že prvi mesec imela eno številko večje, mi je ena prijateljica dala svoje premale modrce, ki so bili precej večji od mojih prejšnjih, pa mi je le še en prav zdaj. Se mi zdi da so taak težke postale, da bi imela moderc še v postelji najraje oblečen user posted image .
Glede kupovanja pa se nisem mogla upreti enim parim bodijem, čeprav sem rekla da ne bom tak hitro kupovala, če so pa taaak luškani...user posted image .
Drugače sem si pa tudi že na netu marsikaj nagledala, bom tudi namesto paketa verjetno denar vzela, se mi zdi da ko ta paket sestavljaš vzemeš zraven tega kar ti je všeč še cel kup stvari ki ti niso tak fejst všeč samo zato da pač prideš do tiste vsote. Drugače se mi pa cene tudi ne zdijo kaj bolj poceni v paketu, kot pa v drugih trgovinah. 

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
   [Brisano sporočilo]
2.1.2011 15:03:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ursia)
  Neposredna povezava do sporočila: 1213
2.1.2011 15:38:20   
fluf
a šhit, ful sm napisala pa po nesreči zbrisala :(
dokler dobite modrčke v H&M bodite vesele... jaz MOGOČE dobim kakšnega D, pa še to moram met srečo, da je dovolj globok model... tko da sem že zdavnej pri E. Razmišljam, da bi že kar une za dojenje kupila, vsaj enega v E košarci, ker vem da bom to rabila še naprej.

Neposredna povezava do sporočila: 1214
2.1.2011 16:58:00   
Udb
Jaz nosim stare modrce. Prsi so se mi popolnile, ampak toliko se mi pa niso povečale, da bi me kaj tiščalo.

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
2.1.2011 17:51:33   
ana**

ana** zakaj so bila na urgentnem uz? je bilo kej narobe al si si samo zaželela bebice? jaz sem tolk žalostna k mam pregled šele 21.1...pa sem ga imela nazadnje 13.12. in se mi zdi ful velik razmak..

Padla sem po stopnicah, direkt na trebuh. Hvala bogu je bilo vse okej, ampak me je taka panika zgrabla,da ti neznam povedat.. Čez Valov avtek sem se spotaknila, zapeljala in evo hudiča..user posted image
Ja, sej maš velik razmak. Vse nosečke komaj čakamo,da bomo vidle to bitje v bušiju in smo cele nore na to user posted image Jst mam še zdaj MF pol pa do enga 30.tedna nič UZ-ja..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1216
2.1.2011 18:06:10   
ana**
Punce, dejte mi nekaj povedat, preden se razjočem. user posted image

Za božič sm si kupila Guess-ovo jakno in sm si jo zadnjič polila z vinom. Je ful smrdela tko da sm jo mogla ddat v pranje. Piše,da se lahko sam ročno pere, jst sm pa pač na pralnem stroju naredla na ročno pranje, je to ok?
No in zdj dobim bundo ven, je čist skupaj potegnjena, kar mi je jasno,kr je perje mokro.
Ampak, a še bo kdaj take oblike kot je bla pred pranjem? Kr sm probala na "ovratniku" in se mi je perje sprijelo v take kepe.

Ma sm že čist na robu joka, hormoni pač delajo svoje.. user posted image

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
2.1.2011 19:28:53   
strelka87
hruška debeluška jaz imam tudi ful poredko preglede :( res da je vse ok ampak vseeno se mi zdi tk dougo čakat :) pregled sm mela 22.12 dj ga mampa šele 14.2. k mam MF:

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
2.1.2011 21:50:55   
sobrate
Ana** upam da ne bo nič narobe! Jst sm tko od tamale bundico oprala pa je bla šele po enmu tednu, ko se je posušila v starem stanju. Upam da bo tudi pri tebi takouser posted image

Joj teli prazniki-samo nekaj papcamo. Sploh ne bom šla na vago neki časauser posted image .
Sam buši se pa že kr pozna, tko da ne morm skrit večuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1219
2.1.2011 21:54:43   
Tiara123
Najprej srečno, veselo in zdravo leto '11 vsem in da bi vse rodile zdrave junijske user posted image !!!

Jaz sem na silvestrovo spila en kozarček sorbeta in potem je imel user posted image v trebuhu cel žur, takrat sem ga tudi prvič konkretno čutila. Zdaj ga pa vsak dan čutim user posted image

Drugače vse po starem, kg grejo s svetlobno hitrostjo gor, v enem mescu sem se zredila za 2 kg, vse skupaj pa 5k do zdaj. Pa najbrž je kakšna kilca še dodatno zrasla med prazniki.

Nakupovanje... Še nič in še kakšna 2 meseca sigurno nič. Načeloma že vse imamo od prve pupe, edino odločit se moramo, ali bo starejša dobila novo večjo posteljico, ali bomo user posted image kupili novo.

Modrci... Nosim še svoje stare, sicer me malo tiščijo v obsegu, pa na dekolteju se pozna, da je zelooo poln user posted image Najbrž si večjih sploh ne bom kupovala, si jih že v prejšnji nisem, edino kakšnega za dojenje si bom morala še omislit.

Eno vprašanje: Kje kupujete - tiste, ki seveda nosite - žabe (nogavice) za nosečke? Jaz sem čisti zmrzljivec in bi jih res rabila, ker v samih pajkicah me zebeeee...

Neposredna povezava do sporočila: 1220
   [Brisano sporočilo]
2.1.2011 23:09:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tiara123)
  Neposredna povezava do sporočila: 1221
3.1.2011 6:03:20   
matcar
Jutro!

Mene pa tak nespačnost daje,da je joj.user posted image user posted image user posted image Upam,da ne bo tak celo nosečnost.Kar se kg tiče,sem pridelala cele pol kile v 5-h tednih,kar je skupaj 2,5 kg,sem pa v 16-tem tednu.Pregled imam tudi komaj 26.1.Trebuha pa nikjer še ni videt,nosim še stara oblačila,predvsem hlače,nič ne tiščijo,še dol mi vse leze.user posted image
Modrčke še tudi vse gor dobim,nič ne tiščijo,zaenkrat.Brcike že čutim,tudi pod popkom,pa ne vsak dan,še ne.user posted image
Kupovala tudi še nič ne bom,ker še je čas,postlo imam še od Saš-a,njemu edino bomo novo kupli,večjo.Voziček pa tudi komaj enkrat aprila,nič prej.

Imejte se lepo,se še javim kaj.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

Neposredna povezava do sporočila: 1222
3.1.2011 10:35:13   
_sunny_
Ana** tudi jaz bi potočila kakšno solzico za Guessovo jakno user posted image Če si jo prala po navodilih, ročno in na pravi temperaturi jo nesi nazaj v trgovino in poskusi menjati blago, če ne pa naj ti vrnejo kupnino!

Jaz sem malo prehlajena in se zdravim doma s čaji, medom in vitamini! Ni prehudo se pa na veliko izogibam zdravstvenega doma ker razsajajo razne viroze! Imam malo fobije pred njimiuser posted image odkar sem imela novembra trebušno virozo in sem cel vikend kampirala ob wc školjki! Čuvajte se bacilov user posted image pa lep dan!

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
3.1.2011 12:18:23   
Ninchy
Ojla user posted image !

Upam da mi danes uspe, ker zdej me je pa že nekajkrat vn vrgl k sm mela že vse napisan.....

No pri nas je vse vredu user posted image sm v 18 tednu, morfologijo imam 26.1. tko da upam da bomo videli kaj imamo, ker doma imamo punčko in če bo fantek bo potrebno kupiti kakšno cotko, ker je od 3 mesecev naprej blo vse roza user posted image . Tko da upam da bo pokazal ....

Drugače pa že vse imamo od prve user posted image tko da ne bomo nič kaj veliko kupovali razen ko sem rekla če bo fantek kakšen kompletek ampak šele potem.

V prvi nosečnosti pa sem kar kmalu začela nakupovati, ker sem striktno gledala kdaj je kaj v akciji in sva voziček kupila 2 dni pred novim letom pa sem imela rok 28.6. tko da na razne vraže ne dam nič mi je bolj pomembno da kakšen € prihranim. No to je bila prva stvar, ki sva jo kupila potem sva pa postopoma, da ni prevelik finančni šok sploh pri prvem, ko tako rekoč moraš vse kupiti...

(odgovor članu _sunny_)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
3.1.2011 12:31:36   
Ninchy
... no sm raj kar poslala da se mi spet vse ne zbriše user posted image ...

No drugače pa sem tudi cotike postopoma kupovala, naša pupa je bla velika 52 tko da je kar nekaj časa nosila 56, čeprav so me strašili, da naj je ne kupujem.... ker mi je res čudno, če ma tako majhen 3x zavihane rokavi pa da vse okol njega vsi user posted image

Glede ostalih stvari bi pa še enkrat kupila tak voziček k gre gor tud lupina k je full praktičen, če moraš skočit po kruha ali pa kakšno malenkost, da ne budiš in prestavljaš otroka.... vsekakor bi ponovno kupila trdo košaro za voziček pa čeprav smo jo imali le slabe 3 mesece, ker potem naša ni hotela biti več notr... firbčna punca....
Posteljo smo po prepričevanjih kupili 120_x_60 čeprav je bila meni zakon zibrelka, ampak je na srečo nisem kupila, ker bi jo naša ful hitr prerasla, pa pri štirih se mi je že obrnila na trebuh tko da bi jo bolj malo uporabljali...

Od kozmetike pa kaj pa vem nekaj sem imela vse ostalo mi je moj šel kupit, ker sem bila mnenja, da vse prodajajo in nima smisla v naprej kupovati. Ena taka stvar je bila črpalka pa je verjetno tudi zdaj ne bi vnaprej kupovala, ker jo dobiš povsod in ni nujno da jo sploh rabiš...

V glavnem vam priporočam da ne kupujete preveč, raje kupite takrat ko potrebujete!

Glede kilogramov pa sem sedaj na +3, tko da sem za enkrat kar zadovoljna, da gre lepo počasi gor. V prvi nosečnosti sem se zredila za 16 kg in od tega mi je ostalo do danes še cca 4 kg.

No za danes je dost.... se spet kmalu oglasim do takrat pa lepo user posted image in čim več brcik tiste, ki jih že čutite user posted image

< Sporočilo je popravil Ninchy -- 3.1.2011 12:34:01 >

(odgovor članu Ninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......