lana_22
|
Da še jaz malce pokomentiram seznam... HIGIENA, PRIPOMOČKI povijalne plenice JA, NE Tetra plenice (20-30) JA 15 JE DOVOLJ, MISLIM, DA JIH JE 15 DOVOLJ slinčki KASNEJE (OKROG 2M), SEM JIH ZAČELA UPORABLJATI ŠELE, KO JE ZAČEL JESTI GOSTO HRANO Mandljevo ali olivno olje LAHKO, JA, SEM GA UPORABLJALA PRI KOPANJU Hladilno mazilo JA, JA Zaščitna krema za obraz (za otroke) NE, NE SEM KR HLADILNO MAZILO UPORABILA AL PA BEPANTEN Otroško milo, trdo (1) NE, DA, GA ŠE VEDNO UPORABLJAM Bombažna vata NE, NISEM ČIST PREPRIČANA, AMPAK MISLIM, DA SEM UPORABLJALA ZA UMIVANJE NA ZAČETKU 70 % alkohol JA, SE NE SPOMNIM Fiziološka raztopina za nos JA, JA Gaze za umivanje popka SE UPORABI STERILNI ZLOŽENEC, JA Robčki za brisanje rite JA, TOTO KRPICE aspirator za nos NE, IMAM TISTEGA, KI SE PRIKLJUČI NA SESALEC, KO GA RABIŠ JE ZELO KORISTEN sterilni zloženec 5x5 cm JA, JA ZA UMIVANJE POPKA bepanthen JA, JA Termometer za vodo (1) JA, JA Termometer za zrak (1) JA, NE Termometer za telesno temperaturo (1) JA, JA Škarjice z zaobljenimi konicami (1) ŠELE EN DRUGI ALI TRETJI MESEC, SE JE BOLJE OBNESLA ŠČIPALKA Gost glavniček (1) NE, JA, SPLOH ZA LASATE Mehka krtača za lase (1) JA, NE Steklenička (2) JA, NE Duda (2) JA, JA čaj za novorojenčke JA, JA 2 cuclja za steklenicki za novorojenčka številka 1 EN CUCELJ, TSTI KI JE ZRAVEN FLAŠKE, NE Ščetko za čiščenje stekleničk JA, NE prsna črpalka NI POTREBE OD ZAČETKA, ČE SVOJO ODSOTONSOT REŠUJEŠ Z APTAMILOM JE SPLOH NE RABIŠ palčke za ušesa NE, NE naravna spužva za umivanje NE, NE BOMBAŽNE KRPICE krema za obraz NE..SEM ZA VSE UPORABLJALA IZKLJUČNO RIBJE MAZILO krema za sončenje NE, JA šampon NE, JA ZARADI TEMENC kopel za večerno kopanje JA OZ JAZ SEM ZA VSA KOPANJA UPORABLJALA LINOLA FETT OLJNO KOPEL OPREMA Voziček (1) JA, JA Lupinica (1) JA, JA Stolcek Trip trap (1) PO ČETRTEM MESECU, JA Posteljica, premično dno po višini in premične stranice (1) JA, JA Jogi (1) JA, JA Rjuha (1) JA, JA Odejica za spanje (1) JA, NE, SPAL V SPALNI VREČI Preobleka za odejico (3-4) JA DVE STA DOVOLJ, SE STRINJAM Jogi rjuha (3-4) JA, DVE STA DOVOLJ, TUDI TUKAJ SE STRINJAM Gumirano platno (1) NE, JA, OBČASNO PLENIČKA NI ZDRŽALA Previjalna podloga (1) JA, JA Banjica (1) JA, JA Rokavica za umivanje (2) NE, NE Brisače kopalne (2) JA, JA odejica (mehka) JA, JA, UPORABLJALA V VOZIČKUI krpice za umivanje (male zarobljene pleničke) SE LAHKO UPORABLJAJO NAMEST ROKAVICE, JA koš za plenice JA, NE čebriček (Tummy tub) NI POTREBNO ČE JE BANJICA, NE posodica za vodo (za na previjalno mizo) JA, JA ležalnik NI NUJNO, JA 1 kom blazina za na tla LAHKO SE DOKUPI KASNEJE DRUGI MESEC, JA kengurujček NI POTREBE ..IMAM RAJE SLINGE, NE dežna prevleka za voziček NISEM NIKOLI UPORABILA, JA ZELO VELIKOKRAT V UPORABI, KER SVA BILA ZUNAJ NE GLEDE NA VREME SNEG, DEŽ prenosna posteljica ZA ZAČETEK NI POTREBE..HOTELI PONUJAJO SVOJO..., JA Prav fajn je tal e seznam, da sem si malo osvežila spomin, ne morem vrjet kako hitro vse pozabiš. Itak, pa imamo še zelo veliko časa, da se pripravimo na prihod naših malčkov. Tako, da bodo ti seznami aktualni malo kasneje.
|