pokoyo
|
Hej, hej... Brrrrrrrrrrrrrrrr, danes pa je taki mraz, da sem v službi rabila eno uro, da se mi je obraz odtalil andreja310 in ostale, a ni fajn nakupovati te tini vini zadevice Jaz ful uživam... Pa ni nujno potrebno, da kaj kupim, lahko tudi samo pasem oči mayalottie, hja, britje tudi pri meni počasi postaja poseben projekt, za katerega so potrebne psihične priprave Zaenkrat sicer kar gre, sicer pod čudnimi koti, malo pa na otip... Zaenkrat sem še cela jk09, jaz nisem na FB, v bistvu tam sploh nimam profila, tako da ostajam tukaj... Upam, da boste tudi ostale še vedno tukaj sobrate, a brazilka ful boli??? Si nekak ne predstavljam, da bi me v salonu oskubili do golega mihelinka, zelo, zelo lepe slikice.... Jaz sem v petek naročena pri Lukmanu in komaj čakam.... Vsekakor poročam... rado_vednica, jaz sem si tudi naročila ta da-da modrček, sem ful prebrala o njih in tudi naročila, prej pa sem že naročila tiste podaljške in okrasni pas.... Z vsem ful zadovoljna, modrček pa idealen. FAjn mehek, brez kosti in šivov, pa tudi odlična opora. Jaz ga nonstop nosim... ZA kasneje pa bom vidla, ali bo potreba po kakem večjem. Sicer pa je tudi ta fajn raztegljiv.... V glavnem, jaz vsem priporočam nakup... Menjaš pa lahko brez problemov, jaz sem spraševala to pri podaljških, pa so napisali, da komot menjaš... Aja, pa številko sem naročila točno pa tisti tabeli spodaj, pa mi je kot ulit... Se mi ne zdi nič večji/manjši kot drugi... Se beremo...
|