Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nova-ovulacisjki testi 2.10.2010 8:37:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro. Jaz sem delala teste na 24 ur - popoldne, ker z jutranjim urinom naj ne bi točno pokazalo,... Mi je pa sestrična zrihtala teste nekje iz Avstrije, tako da niso ti naši. Samo pa na večini piše, da so 99% natančni, tako da mislim, da bi morali biti dobri. Nekaj info si lahko prebereš tudi na tej strani (pod sliko): http://www.selfcheck.si/baby-start-test-ovulacije.php Drugače pety17 kako se počutiš danes? Je že kaj novega? Držim pesti, vendar ne pričakovat preveč, ker pol boš še bolj razočarana, če ne bo. Če bo, bomo pa itak še me vesele za tebe. anity: mogoče je res najboljše na 2-3 dni, ampak to včasih ni izvedljivo, sploh verjetno ko se že več mesecev trudiš,....
|
|
|
|
RE: nova-ovulacisjki testi 2.10.2010 10:15:43
|
|
|
|
Pety17
|
aniti-1, hvala a odgovor.
|
|
|
|
RE: nova-ovulacisjki testi 2.10.2010 10:25:56
|
|
|
|
anity_1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen anity: mogoče je res najboljše na 2-3 dni, ampak to včasih ni izvedljivo, sploh verjetno ko se že več mesecev trudiš,.... Ja, to pa mi je jasno.. Zdaj, ko se midva trudiva prvi krog, nama ni problem.. Pa tudi razmišljava ne kaj dosti o tem, oziroma, da "morava".. Verjamem, pa da potem tudi na psiho vdari, ko ni in ni tistih dveh črtic..
|
|
|
|
RE: nova-ovulacisjki testi 2.10.2010 12:42:06
|
|
|
|
Pety17
|
Drugače pety17 kako se počutiš danes? Je že kaj novega? Držim pesti, vendar ne pričakovat preveč, ker pol boš še bolj razočarana, če ne bo. Če bo, bomo pa itak še me vesele za tebe. Oj anonimna,....hvala za izcrpen odgovor in hvala, za zgoraj napisano.----danes nic novega, v ponedeljek je tisti dan, ko naj bi dobila ,...danes tudi izcedka nimam vec,...ne vem, tako, kot si rekla, ne smem pricakovati prevec,....hvala pa vsem, ki stiskate pesti in zame, predvsem hvala, da se vam kle preko foruma lahko zaupam....
|
|
|
|
RE: nova-ovulacisjki testi 2.10.2010 13:27:53
|
|
|
|
Katte
|
To se pa dobro sliši, Pety17 . Držim pesti .
|
|
|
|
RE: nova-ovulacisjki testi 3.10.2010 19:15:11
|
|
|
|
krisv
|
Živjo punce! Sem nova na tem forumu in imam podobne težave kot ti, Pety17. Tudi jaz sem delala O teste, vsak dan, in vsi so bili negativni . Me je malo zaskrbelo! Ampak sem potem nekje brala, da veliko dejavnikov lahko vpliva na rezultat... Test naj bi delala pozno popoldne, ko je koncentracija hormona najvišja. Pred delanjem testa naj ne bi pila vsaj dve ure, ker tekočina razredči urin in s tem koncentracijo hormona. V glavnem, smo v novem krogu in upajmo da novim zmagam naproti.
|
|
|
|
RE: nova-ovulacisjki testi 4.10.2010 8:06:08
|
|
|
|
vesna_b
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pety17 Oj anonimna,....hvala za izcrpen odgovor in hvala, za zgoraj napisano.----danes nic novega, v ponedeljek je tisti dan, ko naj bi dobila ,...danes tudi izcedka nimam vec,...ne vem, tako, kot si rekla, ne smem pricakovati prevec,....hvala pa vsem, ki stiskate pesti in zame, predvsem hvala, da se vam kle preko foruma lahko zaupam.... - kakorkoli se obrne, ne obupaj. pač, če bo hudo, se zjokaj, naj bolečina gre, potem pa glavo gor in naprej! drugače pa ja, vsak naslednji krog je težje, se mi zdi. ker kmalu nihaš med razočaranjem, obupavanjem, žalostjo... in ponavadi ravno takrat izveš za par novih nosečk... ampak ne obupaj. komaj čakam, da nam poveš veselo novico. in ja, tudi jaz sem vesela vas, moje RR-jevke, ker z nekom se moraš mal pogovorit... evo, en šopek za vas vse
|
|
|
|
RE: nova-ovulacisjki testi 4.10.2010 13:04:58
|
|
|
|
Pety17
|
Katte in vesna_b hvala obema,..... danes je dan ko bi morala dobit ...sam se cudno pocutim, spika me v jajcniku zelo in to konstantno izcedek je pa cisto bel, tko malo bolj gost,.....no ja, sem se odlocila, da bom popoldan naerdila test , un za hitro ugotavljanje nosecnosti iz mullerja, ker ne bom mogla pocakat,.....sem cakala, da nastopi ponedeljek,....joj,.....punce moje drzte pesti da bo . eno vprašanje, je mozno, da bi test naprimer pokaze da sem srečkaaaa , pa potem nisem, ali je to dovolj zanesljivo in se na te teste lahko zanesem?? Hvala,....
|
|
|
|
RE: nova-ovulacisjki testi 4.10.2010 13:19:25
|
|
|
|
vesna_b
|
no, bom držala cel dan pesti! upam, da ne pride. sploh - in to kar nekaj časa. in pa - če ti test pokaže +, pol si noseča. ker BAJE da lažnih pozitivnih rezultatov ni... izcedek sem pa tud jaz imela, kar nekaj časa, sedaj se je hvala bogu umiril. pa ne zato, ker bi bilo kaj narobe, sam... nikol ne rabim nosit dnevnih vložkov, pa mi je blo mal čudn občutek... ha ha ha evo, še en , in eno za srečo, da nam čimprej sporočiš, da si srečka
|
|
|
|
RE: nova-ovulacisjki testi 4.10.2010 13:22:56
|
|
|
|
Pety17
|
vesna_b, ti si res en tak soncek,......bi te te kar objela,.... aha, torej ce bo plus, , pol je to to,.....joj,....upaaaam,....hvala za pikapoko, jo bom rabla,...... me pa tako spika u jajcniku,...izcedek pa ja, tako, kot sem napisala, tak belkast gost,......joj danes, naerdim, sprva z unim iz mullerja, pa jutri zjutraj se z clear blue,......upam,.....hvala vesna_b, ..javim!!!!
|
|
|
|
RE: nova-ovulacisjki testi 4.10.2010 13:27:05
|
|
|
|
vesna_b
|
ej, verjemi, da bom res srečna, ko boš napisala, da si zagledala +... in naj sonček potem sije in sije, a ne? sploh ko bo čas, da se sprehajamo s svojimi sončki...
|
|
|
|
RE: nova-ovulacisjki testi 4.10.2010 13:28:36
|
|
|
|
Pety17
|
ja to pa res ja,.... kolko casa si pa ti noseca?oprosti, ker ne vem,.....zelim ti lep dan in da sta oba z tvojo sreco lepo......
|
|
|
|
RE: nova-ovulacisjki testi 4.10.2010 13:29:28
|
|
|
|
vesna_b
|
7. teden oz rok imam konec maja. prvi pregled pa šele čez 10 dni
|
|
|
|
RE: nova-ovulacisjki testi 4.10.2010 13:31:35
|
|
|
|
Pety17
|
bravoooo!!! si v redu, pocutje in to?? na pregledu pa tudi vse ok,...bos vidla,.....kako pa to, da tolko casa cakas na prvi pregled, a je to normalno??
|
|
|
|
RE: nova-ovulacisjki testi 4.10.2010 13:34:38
|
|
|
|
vesna_b
|
ja, v redu. mi je bilo par dni slabo, mal sem utrujena, zaspana, drugače pa gre. moj je najbolj vesel ogromnih jošk moram danes v mestu kak nov modrc kupit - moji C me vežejo... pregled pa - pri nas kar naročajo po 8. tednu, ker je takrat že sigurno, da se sliši srček. enim se sicer že po 6. tednu, ni pa sigurno, po osmem pa je bolj zihr, al je al ni... in ja, upam, da bo vse ok...
|
|
|
|
RE: nova-ovulacisjki testi 4.10.2010 13:38:03
|
|
|
|
Pety17
|
stiskam pesti, full,...posiljam pozitivno energijo,...... si me nasmejala, moj bo tud najbolj vesel ( ko bo) vecjih modrcev,...se grem stavit.-) hvala in sej ves, stiskej pestke!!!hvala.
|
|
|
|
RE: nova-ovulacisjki testi 4.10.2010 13:43:58
|
|
|
|
Katte
|
Pety17, tudi jaz stiskam pesti. Zate pa tudi zame, da se vidiva v temi Junijke 2011 . Jaz moram čakati še cel teden, če bo . Ti pa čim prej naredi test in sporoči rezultat .
|
|
|
|
RE: nova-ovulacisjki testi 4.10.2010 13:50:16
|
|
|
|
Pety17
|
Katte, hvala,.....bom sporocila, tok sem nervozna ze cel dan, da sploh ne morem delat,...joj,...... Katte stiskam pestke full,....zelim, da ugledas ,...je pa tezko cakat, ne,......meni ej danes se posebej tezko,.... te objemam in ti posiljam pozitivno energijo, sej bo bos vidla,.....
|
|
|
|
RE: nova-ovulacisjki testi 4.10.2010 13:50:16
|
|
|
|
vesna_b
|
ja, katte, tudi zate bom držala pesti! punce, dajmo "pozitivno lulat" dejte se no še ve mal zredit... v seveda
|
|
|
|
RE: nova-ovulacisjki testi 4.10.2010 19:27:30
|
|
|
|
Pety17
|
Punce moje zlate,...naresila sem test, najprej unga iz mullerja 8za hitro ugotavljanje) pa je pokazal,......pol pa se clear blu in je pokazal lep plusek,..... me happpppppyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy mesa se mi, .....komaj cakam, da pride moj domov (k je na eni poti) da mu povem,.......pa sem najprej z vami to delila joj,...u jajcniku me sicer nenormalno spika, upam sam, da je sve ok, in da je to to!!! Hvala vsem ki ste mislile name,....res HVALAAAAAA!!!!! Katte, stiskam pesti zate, pa se za ostale.Javi!!!!
|
|
|
|
RE: nova-ovulacisjki testi 4.10.2010 21:08:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Vaaau - super! Sem ful vesela. Upam, da tudi ostale pridemo še ta mesec za tabo, da bomo dalje čvekale. Moji O testi so bili pol še kar tri dni zapored močno obarvani, tako da čez 14 dni bo znan rezultat,....
|
|
|
|
RE: nova-ovulacisjki testi 4.10.2010 21:12:28
|
|
|
|
Pety17
|
siskam pesti, upam, da bo tudi pri meni vse ok,..... Anonimna, upam, da bo.....
|
|
|
|
RE: nova-ovulacisjki testi 5.10.2010 8:13:13
|
|
|
|
vesna_b
|
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sem ti rekla, da bo sem tako vesela zate sedaj pa ti želim lepih 9 mesecev in eno zdravo bebico o, si mi polepšala tale turoben dan čestitke, mami - še mal pa boš takale... he he he
|
|
|
|
RE: nova-ovulacisjki testi 5.10.2010 8:39:18
|
|
|
|
Katte
|
Sem vedela!!! Bravo, Pety17! Tudi jaz ti želim mirnih 9 mesecev in zdravega ter glasnega . Dan res ni več tako turoben, ko zveš za tako novico . Jaz pa še sporočim. Katte.
|
|
|
|
RE: nova-ovulacisjki testi 5.10.2010 8:42:31
|
|
|
|
vesna_b
|
ja, katte, ajdi, sedaj navijamo zate
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?