Anonimen
|
Pozdravljene, no pa sem se le opogumila, in sem se tudi sama prijavim na tale forum, katerega sem do sedaj le prebirala. Tudi sama si želim postati mamica in tako kot večina od vas vsak mesec čakam in upam,... Moja zgodba je malo daljša, pa sem se odločila, da jo vseeno delim z vami, in sicer pred petimi leti, ko so vse moje prijateljice postajale mamice (stare smo bile 30 let) je mene doletela drugačna novica in sicer, da sem zbolela za limfomom, in sem skoraj 2 leti preživljala na onkološkem institutu, kjer sem dala skozi tako kemoterapije, kakor tudi obsevanja. Vmes sem zgubila menstruacijo zaradi agresivnih zdravil, zaradi zapletov pri začetku zdravljenja, pa mi niso vzeli mojih spolnih celic, tako, da je bilo od vsega začetka vprašljivo ali bom sploh lahko kdaj postala mamica:-(. Vendar se nisem dala, zmagala sem z boleznijo in brez hormonov se mi je povrnila tudi menstruacija in sem nestrpno čakala, da pride dan, ko mi bo onkologinja dala zeleno luč, da lahko začnem sploh razmišljati o otočku kajti pred tem je bilo nemogoče, zaradi količine strupov, ki sem jih zaužila tekom zdravljenja. Prišla se, do dneva, ko je onkologinja rekla, mislim, da bi sedaj lahko bilo vse ok. Vmes sem zaradi obsevanj in okvare ščitnice pristala na ne terapiji z eutyroxom, ki pa naj bi bila trajna in baje v kolikor je količina hormonov prava na potek nosečnosti in na samo nosečnost ne vpliva. Od avgusta imava s fantom zeleno luč, vem, da je zelooo malo časa, kar poskušava na otročku, pa niti ni t namen mojega pisanja, kot to, da se težko pogovarjam s komerkoli drugim, kot pa z vami, ki ste nekako tudi na tem, da si želite zanosit. Moje vprašane jej sledeče in sicer, kupila sem ovulacijske teste, saj si bazalne temperature ne merim in v mesecu septembru opravila test na vse tiste dneve ko naj bi ovulacijo imela in še na tiste, ko naj je po izračunu ne bi imela in mi test niti enkrat ni pokazal, da je ovulacija prisotnaL. Seveda si lahko mislite, da sem bila L. Pa me zanima, ali ima še katera take izkušnje in predvsem ali je katera kljub temu, da ji ovulacijski test ni podal prisotnosti ovulacije zanosila. Dr.Pušenjak mi je odgovoril, da to ne pomeni nujno, da ovulacije sploh ni, kar me je seveda pomirilo….mene pa zanimajo predvsem vaše izkušnje glede tega vprašanja. kateri testi so najboljsi?Najbolj precizni'Je katera test opravila večkrat an dan??Je še katera na tem forumi, ki se je zdravila zaradi raka in uspešno zanosila? Vljudno prosim za odgovore in vam želim vsem čim več sreče pri zanositvi, čim več in čim več zdravih in otročičkov,
|