|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nova-ovulacisjki testi
27.9.2010 15:05:34   
Anonimen
Pozdravljene,

no pa sem se le opogumila, in sem se tudi sama prijavim na tale forum, katerega sem do sedaj le prebirala. Tudi sama si želim postati mamica in tako kot večina od vas vsak mesec čakam in upam,...
Moja zgodba je malo daljša, pa sem se odločila, da jo vseeno delim z vami, in sicer pred petimi leti, ko so vse moje prijateljice postajale mamice (stare smo bile 30 let) je mene doletela drugačna novica in sicer, da sem zbolela za limfomom, in sem skoraj 2 leti preživljala na onkološkem institutu, kjer sem dala skozi tako kemoterapije, kakor tudi obsevanja. Vmes sem zgubila menstruacijo zaradi agresivnih zdravil, zaradi zapletov pri začetku zdravljenja, pa mi niso vzeli mojih spolnih celic, tako, da je bilo od vsega začetka vprašljivo ali bom sploh lahko kdaj postala mamica:-(. Vendar se nisem dala, zmagala sem z boleznijo in brez hormonov se mi je povrnila tudi menstruacija in sem nestrpno čakala, da pride dan, ko mi bo onkologinja dala zeleno luč, da lahko začnem sploh razmišljati o otočku kajti pred tem je bilo nemogoče, zaradi količine strupov, ki sem jih zaužila tekom zdravljenja.   Prišla se, do dneva, ko je onkologinja rekla, mislim, da bi sedaj lahko bilo vse ok. Vmes sem zaradi obsevanj in okvare ščitnice pristala na ne terapiji z eutyroxom, ki pa naj bi bila trajna in baje v kolikor je količina hormonov prava na potek nosečnosti in na samo nosečnost ne vpliva.   Od avgusta imava s fantom zeleno luč, vem, da je zelooo malo časa, kar poskušava na otročku, pa niti ni t namen mojega pisanja, kot to, da se težko pogovarjam s komerkoli drugim, kot pa z vami, ki ste nekako tudi na tem, da si želite zanosit. Moje vprašane jej sledeče in sicer, kupila sem ovulacijske teste, saj si bazalne temperature ne merim in v mesecu septembru opravila test na vse tiste dneve ko naj bi ovulacijo imela in še na tiste, ko naj je po izračunu ne bi imela in mi test niti enkrat ni pokazal, da je ovulacija prisotnaL. Seveda si lahko mislite, da sem bila L. Pa me zanima, ali ima še katera take izkušnje in predvsem ali je katera kljub temu, da ji ovulacijski test ni podal prisotnosti ovulacije zanosila. Dr.Pušenjak mi je odgovoril, da to ne pomeni nujno, da ovulacije sploh ni, kar me je seveda pomirilo….mene pa zanimajo predvsem vaše izkušnje glede tega vprašanja. kateri testi so najboljsi?Najbolj precizni'Je katera test opravila večkrat an dan??Je še katera na tem forumi, ki se je zdravila zaradi raka in uspešno zanosila? Vljudno prosim za odgovore in vam želim vsem čim več sreče pri zanositvi, čim več user posted image in čim več zdravihuser posted image in otročičkov,
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nova-ovulacisjki testi
28.9.2010 7:30:11   
pomar*ANČA*
na tvoja vprašanja ti ne znam odgovoriti, ampak sem ti hotla napisati samo to, da  močno držim pesti zate in da čimprej dobiš svojo pikicouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.9.2010 8:33:00   
bučkabb
tudi jaz sem delala te O teste in sem dobila občutek da je to kr neki in nima nobenega pomena.
jaz sem jih sicer delala vsakih 48 ur, ker sem bila prepričana da ti O pokaže če bo v naslednjih 12-48 urah, pa mi ni nikoli nič pokazalo, potem sem tudi situacijo razložila pri Pušenjaku in sem dobila odgovor, da ti test pokaže ovulacijo tik pred tem ko je in potem nič več in če ne "trofiš" tistega časa ni nič s temi O testi.
tako da moraš vedeti kdaj točno boš O mela in jo potem s tem testom samo potrdiš če si prav čas, sicer ne.

skratka s temi O testi si samo možgančke kravžlamo in se še bolj obremenjujemo kot bi se lahko, zato vse odmisli in bo.....

no hočem ti povedati, da sem kljub 5 negativnim O testom v času ko naj bi O pri meni potekala zanosila in sem zdaj v veselem pričakovanju.

takop da glavo pokonci, z čim manj obremenjevanja in sekiranja in bo uspelouser posted image
držim pestiuser posted image

< Sporočilo je popravil bučkabb -- 28.9.2010 8:34:10 >

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.9.2010 9:24:36   
Anonimen
Anča, najlepša hvala,....veliko pomeni že dejstvo, da te nekdo razume...Hvala za odgovor....

(odgovor članu bučkabb)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
28.9.2010 9:27:51   
Anonimen
Oj bučkabb,

najprej najlepša hvala za odgovor, potem pa seveda ČESTITAM!!!!user posted image user posted image user posted image Ne samo, da si me z svojo sreco pomirila, ampak si mi dala upanje,user posted image ..hvala, zelo sem vesela vsakic, ko preberem kako tako zgodbico. upam, da sta tako ti kot tvoja mala sreca ok, in vama zelim lepo nosecnost in vse ostalo.

Hvala za odgovor,

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
28.9.2010 9:31:11   
Anonimen
Joj, sem nova na tem forumu se se malo ne znjadem, sem sele sedaj videla, se opravicujem, da si poma"ANČA". Moja napaka. sem pa želela še to dodati, da mi ogromno pomeni tudi to, da mi stiskaš pesti in mi pošiljaš lepe želje,...user posted image . Hvala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
28.9.2010 9:51:57   
lily32
Moja izkušnja: Tisti O testi, ki jih kupiš v DM oz. lekarni, mi niso pokazali nič (2 meseca), čeprav je O bila, saj se mi je BT dvignila. Nato sem kupila en paketek v Mullerju, ti pa so mi pokazali O in v prvem mesecu nam je celo uspelo. Zdaj sem v 7 tednu user posted image .

Držim pesti in pogumno naprej!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.9.2010 10:04:57   
nati29
Anonimna, meni se je dvakrat zgodilo, da tisti mesec, ko sem uporabljala O teste, mi O ni pokazalo, pa sem dvakrat zanosila, tako da to je mogoče. Najbolj zanesljivo je, da čez cel ciklus na dva dni, midva se bova probala ta mesec tega držat.

Aja, imela sem tiste teste iz DM, za tiste od Mullerja pa še nisem slišala, bom pa ob priliki poizkusila. Dobra stran foruma, za izvemo nove stvari.

Pa veliko sreče.

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.9.2010 10:42:44   
Pety17
Oj lili 32,
hvala za odgovor in cestitke!!!!user posted image user posted image user posted image Bravo, tudi tebi zelim vse dobro.

Ojla naty29,....hvala tudi tebi za odgovor, ja to je po moje se najboljsi recept, user posted image , bomo delali na tem....

Drugace pa , sama sem imela tiste litice iz Dm-a, kjer celo pise, da naj bi ti pokazalo, da iams ovulacijo in celo, da bo nastopila v roku 48 ur,.....seveda meni ni nikoli pokazalo nic, kar me je kar streslo,.....Punce, drzite pesti, jaz bom pa za vas,.....

Hvala, ful sem vesela, da se vsaj z nekom lahko takole "pogovorim".

Je cas, da nisem vec anonimna:-)

(odgovor članu nati29)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.9.2010 10:51:11   
lily32
Očitno tisti testi iz DM zaznajo šele zelo visoko vrednost hormona in pokažejo le vrhunec, ti iz Mullerja pa že nekoliko nižjo vrednost. Pri meni je bila črtica močna dva dneva, nato pa je zbledela.

(odgovor članu Pety17)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.9.2010 10:54:26   
Pety17
lili32,

hvala za hiter odgovor. Bomo poskusili se s tistimi.

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.9.2010 10:56:59   
bučkabb
ja kot sem ti že napisala: pokaže za 48 ur...user posted image user posted image  pa ja de.....men ni pokazal nič in sem vseeno zanosila, tako da kar pogumno user posted image  brez O testovuser posted image

držim pesti,da čim prej ugledate user posted image  na nosečniškem testu, ki je bolj zanesljivuser posted image

(odgovor članu Pety17)
Neposredna povezava do sporočila: 12
28.9.2010 11:00:59   
Pety17
Kaj naj recem drage moje, zlate ste, res,....ste mi dale novo voljo in upanje...Mojmu nocem "tezit" s tem, prijateljice so pa pac dobronamerno, vesele, da se ej bolezen tako iztekla, kot se je, in jim tudi po nepotrebnem ne postavljam takih vprasanj.....verjamem, da mi bo uspelo!!!!
Hvala!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 13
28.9.2010 13:18:26   
DannyS
Super lily32, dobro vedet, ker jaz sem pa lih hotela napisat da se mi zdi vse larifari, ker sem tudi jaz naredila naenkrat 2 ouvl testa in sicer tega iz Mullerja in je bil pozitiven in pokazal da kao naj bi bla ovulacija pol še tega iz lekarne, ki pa ni pokazal nič...

(odgovor članu Pety17)
Neposredna povezava do sporočila: 14
1.10.2010 12:24:54   
Pety17
Pozdravljene,

zgleda da bo user posted image ,....(rjav izcedel ze imam, je pa se 3 dni po koledarcku do nje, ampak,...ponavadi se vedno tako zacne)sem user posted image ,..zelo, ....user posted image sem kupla nove ovul.teste se v Mullerju, pa bomo vidli ce bo ta mesec kaj srece,upam, da bodo vsaj zaznali, da imam ovulacijol........Grozen obcutek, ko sem danes zagledala ta flek,...res te podre,...user posted image .joj,....user posted image

Upam, da imate ostale kaj vec srece in cim vec user posted image vam zelim

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 15
1.10.2010 13:40:11   
Katte
Pety17, nočem ti vzbujati lažnega upanja, ampak če je samo rjav izcedek tri dni pred user posted image  in se ne razvije v več, je možna tudi implantacijska krvavitev. user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Katte -- 1.10.2010 13:43:03 >

(odgovor članu Pety17)
Neposredna povezava do sporočila: 16
1.10.2010 14:44:37   
Pety17
Oj Katte,....ko bi le,...sam, kot sem naevdla, ponavadi imam malo rjavkastega izcedka pred user posted image , ampak upam se vedno. Jasno mi je, da mi nosecniski test sedaj se ne bi dal pravih rezultatov(ali pac???), tako da,.....ne bom se cisto obupala,.....

Hvala Kette, za tale soncni zarek,...zlata si...user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 17
1.10.2010 14:59:21   
vesna_b
tudi jaz držim pesti, da user posted image  ne bo
glede testa pa... hm, nočem ti dajat lažnega upanja, ampak... meni je pokazal + 3 dni pred pričakovano user posted image  user posted image
sem pa v muellerju kupila test za zgodnje ugotavljanje nosečnosti... enim pa že po zaostanku user posted image  ne pokaže, ker je prenizka koncentracija hormona. ne vem...
v glavnem, jaz sem na dan predvidene user posted image  še enkrat delala test, da sem bla zihr...
mogoče je pa res sam vgnezditvena krvavitev... prvič sem jo mela, ravno takrat nekje, ko naj bi prišla user posted image , v drugo pa je ni bilo

(odgovor članu Pety17)
Neposredna povezava do sporočila: 18
1.10.2010 17:24:56   
Pety17
Oj vesna_b,....nic ne bouser posted image ,...sem kupila ta test za zgodnje ugotavljanje nosecnosti,...pa je bila samo ena crta lepo lepo vidna,...na momente se mi je zdelo, da vidim mal druge,....ampak,.....to so tisti upi, k nas vodijo k temu,...si mela obe crtici izraziti?taki temni?

no jaz bom morala se mal pocakat,....danes sem user posted image user posted image user posted image ,...

no ja, upam, da bom vsaj prek ovulacijskih testov ta mesec videla, da se saj na tem podrocju kaj dogaja,....a katera dela o.teste 2 krat na dan??

Hvala,....

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 19
1.10.2010 19:32:51   
Anonimen
Oj

Pety17: tudi jaz sem se ta mesec odločila, da probam z O testi, da vidim, če/kdaj sploh imam ovulacijo, ker imam cikluse dolge od 30 - 40 dni. user posted image . No na podlagi časa in sluzi sem sklepala, da bi lahko v kratkem bila, zato sem v ponedeljek začela,... Stanje je bilo takšno: v pon. samo ena črtica, v torek in sredo rahla druga, (vendar rahla še nič ne pomeni, ker more biti enako ali bolj močna), v četrek je sploh ni blo, zato mi je blo že vse čudno in sem mislila, da je vse skupaj brezveze, vendar sem rekla, da še poleg tega probam, do konca. No in danes se je prikazala močna druga, tak da zgleda, da bo O v kratkem. user posted image Vesela sem, saj vem, da jo imam (ker sem imela probleme z dolgimi in neurejenimi ciklusi) in kakšna je takrat pri meni sluz, ker jo imam sicer zelo "obilno" in nekje teden dni, pa nisem vedla v katerem delu, če sploh res je,.... V glavnem zdaj sem se prepričala in, če mi ta mesec ne uspe mi bo to pomagalo pri nadaljnem načrtovanju user posted image
Tako da menim, da se splača malo vstrajat, da si vsaj bolj prepričan,...

LP in želim ti, da ti čimprej uspe. user posted image

(odgovor članu Pety17)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
1.10.2010 21:19:52   
mausikaa
a ti ovulacijski testi funkcionirajo samo če jih delaš na 12 ur, pa še takrat ni nujno....

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
1.10.2010 21:55:42   
vesna_b
pety - saj pravim, nekaterim nosečkam že po izostanku ne pokaže, ker imajo O kasneje in nizko koncentracijo hormona. ne obupaj še. upam s tabo, dokler ne javiš, da je prišla user posted image , in če bo, držim še naprej pesti zate, da se user posted image  čimprej poslovi za vsaj 9 mesecev.
user posted image

(odgovor članu Pety17)
Neposredna povezava do sporočila: 22
2.10.2010 3:02:26   
Pety17
ojla mausikaa, ne razumem a je to vprasanje ali odgovor, ker me res zanima, ce katera dela te teste 2 krat na dan.....
anonimen, katere teste si pa imela?'te iz mullerja??

vesna-b,.....ti si res en tak soncek,...hvala ti,.....

in hvala  vsem, ker upate z mano,.....danes, ko sem prisal domov sem se posteno zjokaal, upam, da sem zalost odjokala in da gremo dalje,....

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 23
2.10.2010 3:13:45   
Pety17
Danes sem zvedela, da je se ena kolegica noseca,...vesela sem zanjo, ampak me pa take stvari se dodatno potrejouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pety17)
Neposredna povezava do sporočila: 24
2.10.2010 6:01:53   
anity_1
Pety17, vem en dober recept za to,da ne rabiš niti kupovati O testov, ker te bodo še dodatno potrli in zaživcirali.. Po moje je najboljše to, da s tvojim user posted image lepo vsak drugi tan.. tako so tudi zdravniki priporočali.. Ker če user posted image vsak dan, bi naj bila sperma preredka in se baje zaradi tega tudi težje prime.. Naj bi bilo tako,da sperma ostane v nas okoli 2-3 dni, nekateri pravijo, da tudi več dni.. In če user posted image vsak drugi ali tretji dan, potem nekako po teoriji ne moreš sfaliti O.. je pa to res teorija.. Midva z mojim sva šla zdaj v prvem krogu samo na to, da se imava rada vsak drugi dan.. Ajde, če paše, je pač kdaj tudi še vmes, ampak ok.. user posted image In bomo videli, kaj bo čez slabe tri tedne..
seveda pa ti priporočam tudi to, da ko se spravita user posted image , delajta to zato, ker se imata rada, z ljubeznijo, in ne zato, ker "morata" naredit otročka..
Meni gre kar dobro, se nekako ne obremenjujem.. Ampak vseeno je nekje v podzavesti to, da po koncu vedno pomislim tudi na to, da sva pa mogoče zdaj naredila bejbija.. Je pa res, da vmes ne razmišljam kaj preveč o tem, ker nisem sproščena..

(odgovor članu Pety17)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?