Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Testo za orehove štruklje.... 27.9.2010 9:34:43
|
|
|
|
špelin@
|
Tudi jaz sem jih že delala štruklje s krompirjevim testom (s takim, iz kakršnega delam npr. slivove cmoke) in sem ugotovila, da je take rahle najbolje: a) kuhati zavite v krpo b) sopariti. Ne postanejo zdrizasti.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.9.2010 9:43:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Testo za orehove štruklje.... 27.9.2010 9:47:33
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Tudi jaz sem jih že delala štruklje s krompirjevim testom (s takim, iz kakršnega delam npr. slivove cmoke) in sem ugotovila, da je take rahle najbolje: a) kuhati zavite v krpo b) sopariti. Ne postanejo zdrizasti. Šlacik, pravimo pri nas.
|
|
RE: Testo za orehove štruklje.... 27.9.2010 10:57:19
|
|
|
|
diana 28
|
Hvala vam za nasvete .... Bom upoštevala vse in upam, da mi rata to čudo. Zanima pa me še koliko moke daste npr. na 1/2 kg krompirja? Al dodajate po občutku?
|
|
|
|
RE: Testo za orehove štruklje.... 27.9.2010 13:31:42
|
|
|
|
Anja25
|
Za vse vrste štrukljev vedno uporabljam vlečeno testo. Naredim štruklje, zavijem v peki papir in skuham (cca 20 min.) Vedno ratajo odlično. Lahko kupiš že pripravljeno vlečeno testo, katerega samo premažeš z oljem, ali pa vlečeno testo narediš sama; Moka, voda olje in malo kisa. Pa dober tek
|
|
|
|
RE: Testo za orehove štruklje.... 27.9.2010 14:50:31
|
|
|
|
diana 28
|
Ja, lahko bom pa res probala tudi to varjanto z vlečenim testom.. Mogoče bo lažje.... Hvala
|
|
|
|
RE: Testo za orehove štruklje.... 28.9.2010 14:12:19
|
|
|
|
Jessy
|
Moja mama je delala orehove štruklje s kvašenim testom, kuhala pa jih je na sopari ali pa zavila in jih dala v krop. Vedno so bili rahli in dobri.
|
|
RE: Testo za orehove štruklje.... 28.9.2010 21:06:52
|
|
|
|
stonogae
|
Kako naredite orehe za filo? Hvala.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ideje za zdrave rojstnodnevne prigrizkeMedtem ko otroci odštevajo dneve do svoje rojstnodnevne zabave, kjer se bodo veselili in praznovali s sovrstniki, se sta...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?