|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Testo za orehove štruklje....
27.9.2010 9:10:46   
diana 28
Prosila bi za pomoč...

Rada bi naredila kuhane orehove štruklje vendar sem že skoraj obupala. Že dvakrat so romali v koš za smeti user posted image
Prvič je testo bilo pretrdo...verjetno zaradi preveč moke... Sploh ni postajalo kompaktno zato sem dodajala moko in so postali štrulkji pretrdi (kot kamenuser posted image ). Včeraj pa nisem dala skoraj nič moke (da bi postali rahli) in ko sem kuhala se je vse zdriskalo user posted image   in je šlo vse spet v smeti..... Delala pa sem z krompirjevim testom... A ima kdo recept za pripravo kuhanih orehovih štrukljev? ..... Še enkrat vseeno probam user posted image ......
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Testo za orehove štruklje....
27.9.2010 9:34:43   
špelin@
Tudi jaz sem jih že delala štruklje s krompirjevim testom (s takim, iz kakršnega delam npr. slivove cmoke) in sem ugotovila, da je take rahle najbolje:
a) kuhati zavite v krpo
b) sopariti.
Ne postanejo zdrizasti.

(odgovor članu diana 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
27.9.2010 9:43:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu diana 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
27.9.2010 9:47:33   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Tudi jaz sem jih že delala štruklje s krompirjevim testom (s takim, iz kakršnega delam npr. slivove cmoke) in sem ugotovila, da je take rahle najbolje:
a) kuhati zavite v krpo
b) sopariti.
Ne postanejo zdrizasti.

Šlacik, pravimo pri nas.user posted image

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.9.2010 10:57:19   
diana 28
Hvala vam za nasvete user posted image .... Bom upoštevala vse in upam, da mi rata to čudo. Zanima pa me še koliko moke daste npr. na 1/2 kg krompirja? Al dodajate po občutku?

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.9.2010 13:31:42   
Anja25
Za vse vrste štrukljev vedno uporabljam vlečeno testo. Naredim štruklje, zavijem v peki papir in skuham (cca 20 min.) Vedno ratajo odlično.
Lahko kupiš že pripravljeno vlečeno testo, katerega samo premažeš z oljem, ali pa vlečeno testo narediš sama;
Moka, voda olje in malo kisa.

Pa dober tek

(odgovor članu diana 28)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.9.2010 14:50:31   
diana 28
Ja, lahko bom pa res probala tudi to varjanto z vlečenim testom.. Mogoče bo lažje.... user posted image  Hvala

(odgovor članu Anja25)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.9.2010 14:12:19   
Jessy
Moja mama je delala orehove štruklje s kvašenim testom, kuhala pa jih je na sopari ali pa zavila in jih dala v krop. Vedno so bili rahli in dobri.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu diana 28)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.9.2010 21:06:52   
stonogae
Kako  naredite orehe za filo?

Hvala.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.9.2010 15:14:17   
diana 28
Orehe sem jaz kupila že zmlete (v vrečkici jih prodajajo) .... Dodala sem malo mlačnega mleka (toliko, da postane zmes ''kompaktna'' vendar še vedno tekoča. Nato sem dodala rozine po občutku, sladkor, in malo ruma. No, po želji lahko dodaš še malo maka, ki se ga prav tako kupi v trgovini že pripravljenega.  Lahko pa obstala še kakšen boljši nadev. Meni moj nadev ni bil slab user posted image .

(odgovor članu stonogae)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ideje za zdrave rojstnodnevne prigrizke
Medtem ko otroci odštevajo dneve do svoje rojstnodnevne zabave, kjer se bodo veselili in praznovali s sovrstniki, se sta...
Kdaj lahko dojenčku uvajamo mandarine in d...
Včasih je veljalo, da naj bi se citruse uvajalo po 1. letu starosti. Vendar so priporočila dames drugačna. Kdaj in kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?