Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pomoč - divjačinska pečenka 27.9.2010 8:48:52
|
|
|
|
Luni
|
Divjačino daš dan prej obvezno v marinado. Jaz naredim takole: meso posolim, dodam začimbe (obvezno brinove jagode, česen in čebula v kosih, ostalo po okusu: peteršilj, poper, malo majarona... ) in polijem z oljem (jaz to naredim z olivnim, ker drugega skoraj več ne uporabljam). Seveda pa k marinadi lahko dodaš še zelenjavo, katera se bo pekla skupaj s pečenko: korenje, koleraba,....
_____________________________
|
|
|
|
RE: Pomoč - divjačinska pečenka 27.9.2010 9:17:13
|
|
|
|
Volga
|
pa dobro je dva dni marinirat. Lahko dodaš še koren, poper v zrnju, majaron, lovor, brinove jagode, česen, čebulo, peteršilj, pa obvezno vino in malo vode.
|
|
|
|
RE: Pomoč - divjačinska pečenka 27.9.2010 9:58:42
|
|
|
|
Luni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga pa dobro je dva dni marinirat. Lahko dodaš še koren, poper v zrnju, majaron, lovor, brinove jagode, česen, čebulo, peteršilj, pa obvezno vino in malo vode. Ja, točno, vino, obvezno rdeče ali črno!
_____________________________
|
|
|
|
RE: Pomoč - divjačinska pečenka 27.9.2010 10:29:29
|
|
|
|
razigrana
|
Super. Hvala vama
|
|
|
|
RE: Pomoč - divjačinska pečenka 27.9.2010 11:44:38
|
|
|
|
Felicita
|
pa ko pečeš pazi da zadeve ne presušiš. peči pokrito, samo na koncu potem odkrij da se naredi skorjica. pa zraven (za postrežt) fajn paše kaka kisla marmelada - brusnice, ribez, drnulja.
_____________________________
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Pomoč - divjačinska pečenka 27.9.2010 19:52:42
|
|
|
|
Pokora
|
Jaz bi ti pa predlagala da jo spečeš v tistih vrečkah za peko. Poleg mesa daš v vrečko tudi vse ostalo kar so ti že punce napisale. Meso tako ostane lepo sočno. Vrečke za peko pa kupiš v vsaki trgovoni kjer prodajajo vrečke za gospodinjstvo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcuMarjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?