Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Vsem, ki imajo moj mail 26.9.2010 12:09:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop meni gredo pa na živce, ker gre za sistem nabiranja mailov. vsi ti pošiljatelji pošiljajo maile tako, da se vidijo. že, če bi pošiljali v skriti kopiji, bi bilo pol manj težav. what goes around, comes around. in posledično dobiš še več spama. Točno TO - tu ne gre za nobeno zbiranje denarja, ampak zato, samo za nabiranje mailov, na kar se je tudi v medijih že 100X opozarjalo - zato sem tudi jaz prav jezna, ko dobim tole in vidim, da je tudi moj mail šel lepo naprej, četudi jaz ne posredujem dalje. Pa če ljudem, ki ti take posredujejo lepo napišeš nazaj, da gre za goljufijo in naj ti takih več ne posredujejo, gre kar mimo njihovih ušes. mora biti za vsakega nekaj, ko potrkaš na njihovo dušo, da posredujejo dalje: - nekaj slabega se ti bo zgodilo - pomagajmo punčki z rakom - zaslužiš lahko milijone dolarjev - ...
|
|
|
|
RE: Vsem, ki imajo moj mail 26.9.2010 16:17:22
|
|
|
|
Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita @ gina - na žalost je tut to produkt nekoga ki nima pojma o biotehnologiji... 'plesen' ne more kr tko pridt k citronski kislini (če bi recimo mikronski filtri zatajil bi jo pa 100% ubili baza in kislina) ravno tko - si predstavljaš kako vražje bi smrdel če bi na zrncih (sicer ne vem kako bi blo to možno, pa ajde) ostala samo SLED žveplove kisline? oz. te vprašam koliko je blo že odpoklicev citronske kisline zaradi vsebnosti bodisi plesni bodisi kisline, bodisi baze? ker jest ne vem za nobenga. Ja, to je gotovo tudi res, se strinjam s tabo. Čeprav, če mene vprašaš, mi je bolj apetitlih, če bi bila narejena iz limone. Pa jo kupujem in uporabljam kar precej, ker se mi načeloma stvar ni nikdar zdela nevarna - kljub temu, da pa obstajajo reči, ki pa jih v resnici nočem jest, če se da drugače (npr. "poštupanega" krompirja in prelepe poštupane solatke sredi zime, pa podobnih reči, za katere vem, kako se proizvajajo in da se je nanje dajalo reči, ki so zdravju v večjih količinah strupene) - jih pa vseeno jem, v manjših količinah, kadar ne gre drugače. Ne uporabljam pa tudi vseh ostalih reči, ki so dokazano strupene v manjših količinah - kadar to gre seveda. IN ljubše so mi reči, ki so naravnega izvora.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?