|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vsem, ki imajo moj mail
25.9.2010 10:23:09   
špelin@
PROSIM, nehajte mi pošiljat verižna pisma, kot je npr. tole, ker jih res ne prenašam user posted image

> V normalnih okoliščinah takih mailov ne posredujem naprej, a to pismo
> sem prejel od dobrega prijatelja, ki je advokat in se mi zdi zanimiva
> priložnost.
>
>
> Če on pravi, da to deluje, potem mu verjamem. V vsakem primeru ne moreš nič
> izgubiti.
>
>
> Obrazložil mi je naslednje:
>
> Sem advokat in poznam zakone. To drži, kot pribito. Ne zavajajte se,
> podjetji AOL in Intel se zavedata obljube sodišča in miljonskim
> odškodninskim zahtevam,
> kot se je to nedolgo tega zgodilo med pojetjema PEPSI COLA in podjetjem
> General Electric.
>
>
> Dragi prijatelji, ta mail ne smatrajte za neumno potegavščino. Bill Gates
> zdaj deli svoje premoženje.. V kolkor ne boste reagirali zdaj, vam bo
> morda kasneje
> žal. Windows je še vedno najpogosteje rabljeni program.
>
> Microsoft in AOL spremljata po tem e-mailu poslano vsebino (e-mail beta
> test). V kolikor ta e-mail pošljete prijateljem, znancem, potem Microsoft
> 2 tedna sledi
> temu e-mailu. Za vsako osebo, kateri ste poslali ta e-mail plača Microsoft
> 245 EUR-ov. Za vsako osebo, kateri ste poslali e-mail in bo ta oseba
> posredovala ta
> e-mail naprej plačajo dodatnih 243 EUR-ov, za tretjo osebo, ki prejme to
> sporočilo pa plača Microsoft 241 EUR-ov. Po dveh tednih ti bo Microsoft
> poslal pismo, v katerem te bo prosil za potrditev tvojega poštnega
> naslova, nakar ti bo poslal ček.
>
>
>
> Charles S.Bailey General Manager Field Operations
> 1-800-842-2332 Ext. 1085 or 904/245-1085 or RNX 292-1085
> MAILTO: *Charles_Bailey@csx.com*<http://us.mc365.mail.yahoo.com/mc/compose?to=Charles_Bailey@csx.com>
>
>
>
>
> Jaz sem to smatral za prevaro, vendar me je Microsoft dva tedna po tem, ko
> sem prejel in posredoval naprej ta e-mail prosil za naslov in mi poslal
> ček v
> vrednosti 24.800 EUR-ov. Čimprej odgovorite na ta e-mail, dokler še traja
> test kajti, če se vam ponudi priložnost jo je potrebno izkoristiti.
>
>
> Za Bila Gatesa je ta izdatek le reklama. Prosim pošljite ta e-mail čim več prijateljem,
> znancem. Najmanj 1.000 EUR-ov bi morali dobiti.Nebi vam
> posredovali ta E-mail v kolikor nebi imeli koristi tudi mi.
>
>
> Prijatelj mojega očeta je sodeloval v tem testu. Ko sem ga nazadje obiskal
> mi je pokazal en ček. Vrednost je bila 4.324,44 EUR-ov. Teta Patricija,
> teta mojega
> prijatelja dela pri Intelu, nedolgo tega je dobila ček v vrednosti 4.543,23 EUR-ov
> po tem, ko je posredovala ta e-mail.
>
>
> Kot sem omenil, poznam zakone in to je tudi res, da se podjetji Intel in
> AOL ravnokar pogovarjata o tem, da bosta posatala največja ponudnika
> programske
> opreme na svetu, zato sprovajata ta test, da bosta sigurna v to, da ostanejo
> pri najpogosteje uporabljenem programu.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vsem, ki imajo moj mail
25.9.2010 10:32:38   
m_o_i
ja sej...zdaj jih v kos meces, cez dva dni bomo pa brali, kake katastrofe (ala zlomljen noht, nevplacana sedmica, polito olje) se ti dogajajouser posted image

user posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.9.2010 11:10:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

PROSIM, nehajte mi pošiljat verižna pisma, kot je npr. tole, ker jih res ne prenašam user posted image

Za vsako osebo, kateri ste poslali ta e-mail plača Microsoft
> 245 EUR-ov. Za vsako osebo, kateri ste poslali e-mail in bo ta oseba
> posredovala ta
> e-mail naprej plačajo dodatnih 243 EUR-ov, za tretjo osebo, ki prejme to
> sporočilo pa plača Microsoft 241 EUR-ov.

user posted image user posted image user posted image  torej za vsakega naslednjega dobiš 2 EUR manj. pri 123-tem zaslužiš le še 1 EUR, kaj pa potem? ti plačuješ njim al kako? še vedno (ker seštevaš le cela števila) ne vem, od kje jim decimalke ala 4.324,44 EUR...

user posted image user posted image user posted image

pardon, za posredovanje dobiš 2 EUR manj. no, še vedno so to cela števila...user posted image

< Sporočilo je popravil mizantrop -- 25.9.2010 11:11:38 >

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
25.9.2010 12:57:02   
*miska.mcc*
...tudi vsem, ki imajo MOJ mail!

velja za vsa "fdw" pisma! user posted image

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.9.2010 14:23:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc*

...tudi vsem, ki imajo MOJ mail!

velja za vsa "fdw" pisma! user posted image

kaj pa če si kopiraš v status FB in prosiš ostale, da si kopirajo v status FB? user posted image user posted image user posted image

98, 7563% ljudi ne bo tega kopiralo v svoj status FB, boš ti.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *miska.mcc*)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
25.9.2010 16:01:41   
Gina
V bistvu ti gredo ti maili na živce, ker nisi čisto zihr, da ne prinašajo nesreče. Če bi bila popolnoma prepričana, da je to pač en brezvezni mail, te ne bi jezil. Mirno bi ga zbrisala, kot zbrišeš vse ostale brezvezne maile. Ker vseh ljudi ne moreš prepričat, da nehajo pošiljat neprej- saj je trkanje na dušo, da se ti lahko kaj slabega zgodi prehudo - je edina rešitev, da samo sebe prepričaš ali da je to res, ali pa da na tem ni nič, ampak popolnoma nič. Dokler pa ti ni vseeno, imaš pa res problem. Se strinjam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.9.2010 17:59:31   
Felicita
IZVIRNO SPOROČILO: Gina

V bistvu ti gredo ti maili na živce, ker nisi čisto zihr, da ne prinašajo nesreče. Če bi bila popolnoma prepričana, da je to pač en brezvezni mail, te ne bi jezil. Mirno bi ga zbrisala, kot zbrišeš vse ostale brezvezne maile. Ker vseh ljudi ne moreš prepričat, da nehajo pošiljat neprej- saj je trkanje na dušo, da se ti lahko kaj slabega zgodi prehudo - je edina rešitev, da samo sebe prepričaš ali da je to res, ali pa da na tem ni nič, ampak popolnoma nič. Dokler pa ti ni vseeno, imaš pa res problem. Se strinjam.

meni je sladko vseeno. res sladko. če mi bo ne-pošiljanje maila, ne-smetenje poštnih nabiralnikov mojih kolegov, ne-dajanje naslova spamerjem prineslo ne-srečo... well, bring it on!

mene taki niti ne pogrejejo. mene blazno pogrejejo tisti, ki so o razni hrani, aditivih, pijačah, zdravilih ... kjer že po mal googlanja vidiš, da je ČIST brez podlage, folk pa brezveze paniko širi. in potem rajš verjamejo mailom kot... ja no, kakšnemu revidiranemu članku, ki ga je podpisal kakšen, ki je dal kako šolo čez. ena taka dobra fora je izpred par let, da je aditiv E330 superduperultra karcinogen. nek nadobuden novinar je potem ugotovil (nekako zbrskal avtorja članka, ki je postal mail), da je E330 citronska kislina, ki sodeluje v Krebsovem ciklu. krebs po nemško pomeni rak; ergo se je en brihtol spomnu da citronska kislina povzroča raka. jaaaa... kr kocine mi grejo pokonc ob teh mailih. več o tem pa še stric tuki pove: http://info.org.il/irrelevant/may02-smilepop-soapbox4.swf

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.9.2010 19:37:34   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita

meni je sladko vseeno. res sladko. če mi bo ne-pošiljanje maila, ne-smetenje poštnih nabiralnikov mojih kolegov, ne-dajanje naslova spamerjem prineslo ne-srečo... well, bring it on!

mene taki niti ne pogrejejo. mene blazno pogrejejo tisti, ki so o razni hrani, aditivih, pijačah, zdravilih ... kjer že po mal googlanja vidiš, da je ČIST brez podlage, folk pa brezveze paniko širi. in potem rajš verjamejo mailom kot... ja no, kakšnemu revidiranemu članku, ki ga je podpisal kakšen, ki je dal kako šolo čez. ena taka dobra fora je izpred par let, da je aditiv E330 superduperultra karcinogen. nek nadobuden novinar je potem ugotovil (nekako zbrskal avtorja članka, ki je postal mail), da je E330 citronska kislina, ki sodeluje v Krebsovem ciklu. krebs po nemško pomeni rak; ergo se je en brihtol spomnu da citronska kislina povzroča raka. jaaaa... kr kocine mi grejo pokonc ob teh mailih. več o tem pa še stric tuki pove: http://info.org.il/irrelevant/may02-smilepop-soapbox4.swf

NO vidiš, vsakemu gre na živce tisto, kar ga prizadane. Mene tudi zdravstvene reči, to pa zato, ker se mi zdijo ljudje včasih malo premalo razgledani na tem področju, v današnjih časih pa moraš biti, ker sicer ti država proda vse sorte namesto zdravja.

Kar se citronske kisline tiče - enkrat že dolgo tega sem brala, da pri citronski je problem, ker se dela umetno, ni iz naravnih proizvodov vzeta. Goji se jo pa (ne me vleči za besedo, bom pa vsekakor poiskala še danes tisti članek, če mi bo le net delal - vsake par minut mi ga za vsaj pol ure ven vrže) s pomočjo plesni.

Ne morem citirat, sem gledala, pa mi ne odpira strani, je preveč gor, zato citiram od doma:
Včasih so citronsko kislino izdelovali s kristalizacijo iz soka limon. Po prvi svetovni vojni, ko je bil transport limon omejen, so začeli uporabljati danes najbolj razširjeno metodo pridobivanja citronske kisline s pomočjo kultur plesni Aspergillus niger. Kulture se hranijo na sladkorju, pri čemer proizvajajo citronsko kislino. Po končanem procesu plesni prefiltrirajo ter citronsko kislino izločijo s pomočjo apna (kalcijev hidroksid). Tvori se kalcijev citrat, ki je ena izmed oblik za nadaljno uporabo. Citronsko kislino dobijo iz citrata nazaj s pomočjo žveplene kisline.
Citronska kislina, ki se danes večinoma uporablja, ni naravnega izvora, temveč produkt biokemije in dodatne kemične obdelave. Zato PREVIDNOST ni odveč. Z vnosom "umetne" citronske kisline lahko v telo vnesemo tudi ostale snovi, s katerimi kislina pride s stik med proizvodnim procesom. Torej, plesni, kisline in baze.

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.9.2010 20:29:09   
Anonimen

V bistvu ti gredo ti maili na živce, ker nisi čisto zihr, da ne prinašajo nesreče.

meni gredo pa na živce, ker gre za sistem nabiranja mailov. vsi ti pošiljatelji pošiljajo maile tako, da se vidijo. že, če bi pošiljali v skriti kopiji, bi bilo pol manj težav. what goes around, comes around. in posledično dobiš še več spama.

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
25.9.2010 20:32:11   
Anonimen
Kaj pa vem...ne pošiljam naprej in na novo niti ne prihajajo-mogoče vsake kvatre enkrat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
25.9.2010 20:34:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka

Kaj pa vem...ne pošiljam naprej in na novo niti ne prihajajo-mogoče vsake kvatre enkrat.

jaz pa ob mailu ala "pošlji xx prijateljem, če ne..." vedno pošljem nazaj samo temu pošiljatelju user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
25.9.2010 20:40:55   
TomTaylor
Teli Gatesovi maili po moji zaslugi glih že ene 10 let krožijo po računalnikih tega sveta. Do danes bi morala biti že multimiljarderka. Klinac palac! Še zmeri na šiht hodim in čakam ček od Billa.

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.9.2010 20:42:13   
TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop

jaz pa ob mailu ala "pošlji xx prijateljem, če ne..." vedno pošljem nazaj samo temu pošiljatelju user posted image

jz se občasno še potrudim, da tej osebi še cel teden nazaj pošiljam enaiinisti mail.

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
25.9.2010 20:45:30   
Dashenka

IZVIRNO SPOROČILO: Felicita

Pred leti so me ti alter-eko.bio-newvawe-kvazi-dognanja (najpogosteje seveda le patetični poskusi honorarnih novinarčkov) tudi pogreli - pa moram reč, da me z leti vse manj.
Stisnem tipko delete in si pri tem msilim "sveta preproščina".

Glede na svoje čase še kar zavidljiv nivo znanja tehnike in naravoslovja v tej podalpski državici in posledično nivoja splošne razgledanosti, pa me pri vsem skupaj edino žalosti to, kam smo kot nacija potonili.

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 14
25.9.2010 20:49:23   
Anonimen
Nikamor nismo potonili.
Se je dobro pokazalo ob lanski epidemiji gripe, ko je kljub močnemu medijskemu pritisku in "strokovno podkovanim mnenjem, ki so potrjevala pravilnost cepljenja", javnost lepo rekla ne.

(odgovor članu Dashenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
25.9.2010 21:00:36   
Dashenka
Ah daj no daj.
Folk se ni cepil zato, ker do pravega izbruha prašičje gripe sploh ni prišlo. Tisti hip, ko bi se začela širit pa bi se dobesedno tepli za cepiva.
Samo spomni se panike, ki so jo uspeli novinarčki napumpat ob prvih primerih ptičje gripe v Evropi. Folk si je dobesedno nagrabil Tamiflu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
25.9.2010 21:03:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dashenka

Tisti hip, ko bi se začela širit pa bi se dobesedno tepli za cepiva.

Napačna predpostavka.

Bila je gripa kot gripa, z enako verjetnostjo razširjenja in z enako verjetnostjo smtrnosti kot vsaka druga gripa zadnjih nekaj deset let.

(odgovor članu Dashenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
25.9.2010 21:09:50   
Dashenka

Napačna predpostavka.

Bila je gripa kot gripa, z enako verjetnostjo razširjenja in z enako verjetnostjo smtrnosti kot vsaka druga gripa zadnjih nekaj deset let.

Ne bo držalo - z navadno gripo so ljudje pač navajeni živet. Eni se cepijo vsako leto - drugi nikoli.

Glede te zadnje, pa je bila masa spanizirana 2x - po eni strani jih je bilo strah gripe, po drugi pa cepiva. In samo zato, ker se ni razširila, se niso drli cepit. Tisti hip, ko bi začeli množično obolevat (tudi če bi bile komplikacije in smrtnost primerljive z navadno, torej sezonsko), pa bi prišlo vsesplošne panike.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
25.9.2010 21:12:34   
Felicita

Nikamor nismo potonili.
Se je dobro pokazalo ob lanski epidemiji gripe, ko je kljub močnemu medijskemu pritisku in "strokovno podkovanim mnenjem, ki so potrjevala pravilnost cepljenja", javnost lepo rekla ne.

eh k... se je. tut tuki so bli posredi maili o 'smrti' zaradi cepiva pa o tem kako je narjen iz bojnega strupa in kako vsebuje žive viruse pa.... ja, v sloveniji big pharma ni prilubljena. oz. je osovražena do smrti  (za razliko od little pharme, ki je pa popularna še pa još, ane) in potem je ta 'narejena' pandemija sprožila teorije zarote in smo tam kjer smo. poleg tega po tistem, ko so bla zunej enkrat negativna mnenja, ni blo boga k bi lahko še prepričov ljudi v pozitivno. ipak so vedno najbolj glasni tisti ki so proti. če ne verjameš poglej mal komentarje iz tistega časa, pa ti bo prec jasna klima.

@ gina - na žalost je tut to produkt nekoga ki nima pojma o biotehnologiji... 'plesen' ne more kr tko pridt k citronski kislini (če bi recimo mikronski filtri zatajil bi jo pa 100% ubili baza in kislina) ravno tko - si predstavljaš kako vražje bi smrdel če bi na zrncih (sicer ne vem kako bi blo to možno, pa ajde) ostala samo SLED žveplove kisline? oz. te vprašam koliko je blo že odpoklicev citronske kisline zaradi vsebnosti bodisi plesni bodisi kisline, bodisi baze? ker jest ne vem za nobenga.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
25.9.2010 21:15:03   
Anonimen

Napačna predpostavka.

Ne bo držalo - z navadno gripo so ljudje pač navajeni živet. Eni se cepijo vsako leto - drugi nikoli.

Saj "ta" gripa ni bila nič drugačna od vsake druge navadne user posted image .
Samo medijska podpora je bila izvrstna.
Enako kot pri kobajagi finančni krizi - prestrašiti ljudi - da si lahko večina bank zdaj knjiži zgodovinsko visoke dobičke.

(odgovor članu Dashenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
26.9.2010 9:46:35   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

jz se občasno še potrudim, da tej osebi še cel teden nazaj pošiljam enaiinisti mail.

Hehe, na to idejo pa res še nisem prišla user posted image

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 21
26.9.2010 9:50:37   
špelin@

Gina, meni gre na živce, ker so ti ljudje dejansko tako naivni (brez zamere, ampak RES, no), da v gornje skropucalo verjamejo user posted image In da mislijo, da sem tako zabita, da verjamem tudi jaz... Pa da ne pošiljam vsakemu posebej maila, me večina pozna tudi na RR, zato tema tule.

Mislim, da niti nisi prebrala mojega pisanja, ker navedeni mail ob ev. neposredovanju naprej ne govori o kakšni nesreči user posted image

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 22
26.9.2010 9:51:05   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i

ja sej...zdaj jih v kos meces, cez dva dni bomo pa brali, kake katastrofe (ala zlomljen noht, nevplacana sedmica, polito olje) se ti dogajajouser posted image

user posted image

Aaaaaaaaaaa, zato sem si včeraj zlomila noht user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 23
26.9.2010 11:02:28   
zmajaz
meni gredo pa na živce, ker gre za sistem nabiranja mailov. vsi ti pošiljatelji pošiljajo maile tako, da se vidijo. že, če bi pošiljali v skriti kopiji, bi bilo pol manj težav. what goes around, comes around. in posledično dobiš še več spama.

Točno TO - tu ne gre za nobeno zbiranje denarja, ampak zato, samo za nabiranje mailov, na kar se je tudi v medijih že 100X opozarjalo - zato sem tudi jaz prav jezna, ko dobim tole in vidim, da je tudi moj mail šel lepo naprej, četudi jaz ne posredujem dalje. user posted image  Pa če ljudem, ki ti take posredujejo lepo napišeš nazaj, da gre za goljufijo in naj ti takih več ne posredujejo, gre kar mimo njihovih ušes. user posted image

Ta večja: 05.01.2008
Ta mali: 01.05.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
26.9.2010 11:09:46   
Felicita
IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz

Točno TO - tu ne gre za nobeno zbiranje denarja, ampak zato, samo za nabiranje mailov, na kar se je tudi v medijih že 100X opozarjalo - zato sem tudi jaz prav jezna, ko dobim tole in vidim, da je tudi moj mail šel lepo naprej, četudi jaz ne posredujem dalje. user posted image  Pa če ljudem, ki ti take posredujejo lepo napišeš nazaj, da gre za goljufijo in naj ti takih več ne posredujejo, gre kar mimo njihovih ušes. user posted image

jest sm takim začela dajat - reply to all (torej vsem naslovnikom) in potem več linkov, kjer pravijo da je to goljufija - največ takih verižnih pisem je razkrinkanih na www.snopes.com al pa urbanlegends.about.com pa pošljem linke al pa to, tko da takim ljudem pol nerodno - vsaj pri meni to deluje. poskusi s tem.

recimo, tale bill gates: http://www.snopes.com/inboxer/nothing/microsoft-aol.asp

ampak zadeva, ki je pa ne razumem je pa zakaj in kako se da komu te zadeve dejansko PREVAJAT v slovenščino... to mi bo pa vedno vprašanje, res.

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?