Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 28.10.2010 23:10:54
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA laufanje ,štemanje ,pa plezanje po drogu so edini športi ,ki so mi vedno smrdeli. Sem živela za šport sploh smučanje,odbojka, košarka, pa nogomet -dečke faulirala ko pri norcah ,tenis, neko laufanje ko se nič ne dogaja je . Vem,pa ,da kg ne bi blo ,če bi to blo redno .Ampak za mene mora bit zraven žoga ,da se sploh spustim v tek .Samo zadnje čase se še temu izogibam ,ker me joški gor treskajo pa mi gre na živce . kaj je to štemanje? pri nas je štemanje, če razbijaš z mašino kak cegu al pa beton Štemarca je pa udarni vrtalnik
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 28.10.2010 23:10:59
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Okej, Feliša je prišla z aerobike, zdaj pa naj pride sem napisat kaj je njen mož rekel, na včerajšni džumbus doma, ko je domov prišo. Ker dvomim, da je tist raztur lahko takoj pospravla sem mogla prej vse prebrat, preden lahko odgovarjam
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 28.10.2010 23:14:19
|
|
|
|
felix7
|
zdaj sem pa koma... Cel dan na sadju, pol aerobika, pa še premalo spim, ker vedno šele ob večerih oživim jutri pa spet zgodaj vstat, tako da grem zdaj v horizontalo. Lepe sanje!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 28.10.2010 23:18:43
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA laufanje ,štemanje ,pa plezanje po drogu so edini športi ,ki so mi vedno smrdeli. Sem živela za šport sploh smučanje,odbojka, košarka, pa nogomet -dečke faulirala ko pri norcah ,tenis, neko laufanje ko se nič ne dogaja je . Vem,pa ,da kg ne bi blo ,če bi to blo redno .Ampak za mene mora bit zraven žoga ,da se sploh spustim v tek .Samo zadnje čase se še temu izogibam ,ker me joški gor treskajo pa mi gre na živce . kaj je to štemanje? pri nas je štemanje, če razbijaš z mašino kak cegu al pa beton Štemarca je pa udarni vrtalnik V mb je to drog ,ki je na višini in pol se z rokami primeš za njega in gor potegneš celo telo tako ,da maš brado nad drogom . Drugač je ,pa štemanje v gradbeništvu pri nas tudi razbijanje.Ok sem že rekla ,da se moram prave slovenščine naučit.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 29.10.2010 8:29:39
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: SRCCEK OOOOOOOO MOJE MARČEVKE 2009!!!! Že leto in pol se nismo nič brale in čvekale. Vidim, da uspešno čvekate še naprej o naših mulčkih Sej vem da se me ne spomnite. Rodila sem 31.03.2009 ob 17.44 uri fantka po imenu MAJ!!! In sem fulllll vesela, da ste še vedno na kupu in bom lahko z vami počvekala o naših malčkih dobrodošla...ampak jaz se te po pravici povedano res ne spomnim Jaz se pa spomnim, ampak že takrat nisi bila pridna čveka!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 29.10.2010 8:29:49
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika Maruša ima novo foro: ko greva po stopnicah, ponavadi jaz stopnice na glas štejem in ji je ful smešno... ampak mislim da jih bo od danes naprej kar Maruša štela: an, da, di (prevod: ena, dva, tri) saj stopnic je več, ampak še ni osvojila vseh številk Tako se je Tija pri dveh letih naučila štet do 17. Ker ima tašča do stanovanja 17 stopnic.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 29.10.2010 8:29:53
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA To,pa moram delit z vami. Medtem ko je Tomaž spal v svoji postelji jaz ,pa počivala z zaprtimi očmi na sedežni je Anže zlagal čevlje ,evo dokaz. Očitno me je zmes zmanjkalo, ker ko sem vidla čevlje tak v vrsto postavljene sem začela po kljukah prijemat ,če nam je kdo noter prišo .Pa še rečte ,da moj otrok ni pravi as . Faca! Muca copatarica nima dela pri vas! Sem misla čist isto napisat!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 29.10.2010 8:31:03
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA .Samo zadnje čase se še temu izogibam ,ker me joški gor treskajo pa mi gre na živce . pa daj ti si opica jedna. Kak se smejim ko norka
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 29.10.2010 8:32:08
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA tulipan- zdaj ti moram povedat ,da tiste tvoje slike sem jaz samo od daleč malo obrise vidla tak,da drugič boš mi ti listala ob kavi,da bom te jaz tudi vidla kak si se naštelavala Aja? Zmenjeno!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 29.10.2010 8:32:29
|
|
|
|
Najaa
|
Dobro jutro. Punce jaz kar lebdim, ker sem za dobro jutro izvedela prelepo novičko. To me bo držalo pokonci, ker ne smem jest vsaj do 12h. No, imam zdravniški pregled in seveda moram biti tešča pol pa kdo ve, kako dolgo bo trajalo. Računam, da bom ob 12h pojedla neki... Po včerajšnjem sadnem dnevu je tole prav grozno. Smo pa včeraj tudi mi migali. S Tijino skupino + starši smo šli na izlet in se mal nahodili. Pol smo počakali, da je bila tema in otroci so imeli baterije in so svetili po poti nazaj. Prav fajn je bilo, sam za Niko malo premrzlo, ker se je vozila v vozičku. Tak da je imela nogice tak mrzle, da mi je kar na jok šlo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 29.10.2010 8:38:26
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Dobro jutro. Punce jaz kar lebdim, ker sem za dobro jutro izvedela prelepo novičko. To me bo držalo pokonci, ker ne smem jest vsaj do 12h. No, imam zdravniški pregled in seveda moram biti tešča pol pa kdo ve, kako dolgo bo trajalo. Računam, da bom ob 12h pojedla neki... Po včerajšnjem sadnem dnevu je tole prav grozno. Smo pa včeraj tudi mi migali. S Tijino skupino + starši smo šli na izlet in se mal nahodili. Pol smo počakali, da je bila tema in otroci so imeli baterije in so svetili po poti nazaj. Prav fajn je bilo, sam za Niko malo premrzlo, ker se je vozila v vozičku. Tak da je imela nogice tak mrzle, da mi je kar na jok šlo. Dobro jutro! Kaj samo jaz ne vem al pač ne vem, ker res ne vem - dobra novička?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 29.10.2010 8:40:01
|
|
|
|
Najaa
|
Ne, sej noben ne ve. Mislim, naše sorodstvo se bo povečalo za še enega člana sam ve sam ožji krog. Pa nisem jaz!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 29.10.2010 8:58:43
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ne, sej noben ne ve. Mislim, naše sorodstvo se bo povečalo za še enega člana sam ve sam ožji krog. Pa nisem jaz!!!! Kak te nisi ti, zakaj pa maš pregled? čestitke za novi naraščaj!!! Ji je ime na P.? Ker njo poznam iz tvoje familije
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 29.10.2010 9:02:05
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dobro jutro! PETEEEEK JEEEEEEEEEEEEE!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 29.10.2010 9:07:26
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Dobro jutro! PETEEEEK JEEEEEEEEEEEEE!!! Dobro jutro! JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 29.10.2010 9:10:51
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Dober večer! Je katera tu? LAČNAAAAA!!!! Jaz pa ne, ker mi eni kluči apetit jemljejo kaki kluči?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 29.10.2010 9:10:53
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Kokica je zaspala od lakote! Pa še res je bilo...je imel Valentin vročino popoldan (38.2), pa je žeob 18h zaspal, potem pa še jaz kmalu za njim. Zjutraj je bil pa že okej in sem ga peljala v vrtec!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 29.10.2010 9:33:12
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Kokica je zaspala od lakote! Pa še res je bilo...je imel Valentin vročino popoldan (38.2), pa je žeob 18h zaspal, potem pa še jaz kmalu za njim. Zjutraj je bil pa že okej in sem ga peljala v vrtec! Upam, da si že potešila lakoto! Valentin pa je itak pravi borec!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 29.10.2010 9:44:58
|
|
|
|
Tulipan12
|
Pa daj, celi roman sem spisala in se potožila, pa me je ven vrglo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 29.10.2010 9:46:45
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Kokica je zaspala od lakote! Pa še res je bilo...je imel Valentin vročino popoldan (38.2), pa je žeob 18h zaspal, potem pa še jaz kmalu za njim. Zjutraj je bil pa že okej in sem ga peljala v vrtec! Upam, da si že potešila lakoto! Valentin pa je itak pravi borec! Do sedaj sem le en čaj spila...pospravljam pa ne čutim lakote...Sem pa prej stopiloa na vago in mi kaže 1,9 kg minusa! Saj vem, da gre na začetku hitro dol, ker izgubljam vodo ampak je pa fajn videti.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 29.10.2010 9:47:57
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Kokica je zaspala od lakote! Pa še res je bilo...je imel Valentin vročino popoldan (38.2), pa je žeob 18h zaspal, potem pa še jaz kmalu za njim. Zjutraj je bil pa že okej in sem ga peljala v vrtec! Upam, da si že potešila lakoto! Valentin pa je itak pravi borec! Do sedaj sem le en čaj spila...pospravljam pa ne čutim lakote...Sem pa prej stopiloa na vago in mi kaže 1,9 kg minusa! Saj vem, da gre na začetku hitro dol, ker izgubljam vodo ampak je pa fajn videti. za -1,9!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 29.10.2010 11:03:18
|
|
|
|
KOKICA32
|
Kosilo- popečena govedina s koruzo in radič solata pa juha brez zakuhe zame, za moja dva pa palačinke.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 29.10.2010 11:31:02
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kosilo- popečena govedina s koruzo in radič solata pa juha brez zakuhe zame, za moja dva pa palačinke. Če ne gremo v zooland kaneloni in francoska solata, če gremo... hmmm... mcdonalds?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 29.10.2010 12:21:38
|
|
|
|
KOKICA32
|
Joj, ne vem kako bom zdržala te dni s to dieto, ker imamo danes eno čago, pa jutri piknik, v ponedeljek in torek pa RD!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 29.10.2010 12:29:53
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Joj, ne vem kako bom zdržala te dni s to dieto, ker imamo danes eno čago, pa jutri piknik, v ponedeljek in torek pa RD! eh...nič se ne sekiraj... jaz sem se med to dieto tudi večkrat pregrešila pa sem ravno tako izgubila željene kilograme.... tako da se ne rabiš nekaj ful nazaj držat...nekaj preveč nažirat pa tudi ne
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?