|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2.del
28.10.2010 22:31:15   
PERSIDA
No ,pa dajmo še malo samogovorauser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
28.10.2010 22:31:39   
PERSIDA
Persida kak si?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
28.10.2010 22:32:18   
PERSIDA
Ma gre ,pa ti ?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja dogaja kaj čemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
28.10.2010 22:33:15   
PERSIDA
Evo še en post ,pa se  bom  na celem forumu sama pogovarjalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
28.10.2010 22:34:00   
PERSIDA
Aloooooooooooooooooo se bo kdo pogovarjo z manouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
28.10.2010 22:40:55   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

tasa - pogledala ruzak ,žepe od bundice in jih NIIIIIIIII
Ko pride oča še enkrat obrnem avto ,če glih ne vem ki jih naj  iščem.Ok še bom haubo odprlauser posted image
čuj, kaj pa če so mi adli ki pr mojem sedežu dol, ko sem si jih mogoče htela dat v žep?? user posted image Ej, nevem ki so. Edino če so mi pri felii padli ki ven, to je zdaj še edina možnosl. Bemomilomater user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
28.10.2010 22:41:42   
tasa_m

Evo še en post ,pa se  bom  na celem forumu sama pogovarjalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
28.10.2010 22:42:51   
tasa_m

Ma gre ,pa ti ?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja dogaja kaj čemuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
28.10.2010 22:44:52   
PERSIDA
Ok čakam starega in pol že zice dol vržem.Upam,da me neboš še v auspuh poslala  gledat user posted image .

Ti si tak ko moja prejšna sodelavka se grema kopat ,pa jo pripeljem domov ,pa sosed njen naproti prinese njeno denarnico ,pa pravi če kaj pogreša.Pa ona ,da ne user posted image .Mislim poleg vaju mi res nima kaj bituser posted image .

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
28.10.2010 22:47:04   
PERSIDA

In princeska je omagala? Kaj včeraj je spala dalje? Pri meni sva še z Anžetom ob pol enajstih kocke zlagala.Ni hotel v posteljco ,čeprav je Tomaž že spal.Ni ,da niuser posted image .Oča je prej mrkno ko otrok tak,da je mogo s trdim spatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
28.10.2010 22:48:21   
tasa_m

Ok čakam starega in pol že zice dol vržem.Upam,da me neboš še v auspuh poslala  gledat user posted image .

Ti si tak ko moja prejšna sodelavka se grema kopat ,pa jo pripeljem domov ,pa sosed njen naproti prinese njeno denarnico ,pa pravi če kaj pogreša.Pa ona ,da ne user posted image .Mislim poleg vaju mi res nima kaj bituser posted image .

pa daj no, če pa jih res nimam doma. Vse sem pogledala, ruzak vse!!

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
28.10.2010 22:49:23   
tasa_m

In princeska je omagala? Kaj včeraj je spala dalje? Pri meni sva še z Anžetom ob pol enajstih kocke zlagala.Ni hotel v posteljco ,čeprav je Tomaž že spal.Ni ,da niuser posted image .Oča je prej mrkno ko otrok tak,da je mogo s trdim spatuser posted image user posted image user posted image
trdim vratom misliš ne user posted image user posted image user posted image

Lija je spala do 1,30h pol pa je bla lakota in pol je potegnila do 7h

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
28.10.2010 22:51:46   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

trdim vratom misliš ne user posted image user posted image user posted image

Lija je spala do 1,30h pol pa je bla lakota in pol je potegnila do 7h

Itak ja user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
28.10.2010 22:52:08   
tasa_m
Okej, Feliša je prišla z aerobike, zdaj pa naj pride sem napisat kaj je njen mož rekel, na včerajšni džumbus doma, ko je domov prišo. Ker dvomim, da je tist raztur lahko takoj pospravla user posted image  user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
28.10.2010 22:52:42   
PERSIDA
Kaj še naj povem ,da bom sama sebi zanimivauser posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
28.10.2010 22:53:12   
PERSIDA

Okej, Feliša je prišla z aerobike, zdaj pa naj pride sem napisat kaj je njen mož rekel, na včerajšni džumbus doma, ko je domov prišo. Ker dvomim, da je tist raztur lahko takoj pospravla user posted image  user posted image

A si jo nagnala user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
28.10.2010 22:54:45   
PERSIDA
A poznaš koga ,ki ima tisti sesalec ko lahko čistiš tepihe ,pa take jaz bi si to malo sposodla ,ker mi ni več za na roke čohatuser posted image .Kupla ga ,pa tudi nebom ker je predrag.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
28.10.2010 22:56:11   
tasa_m

A poznaš koga ,ki ima tisti sesalec ko lahko čistiš tepihe ,pa take jaz bi si to malo sposodla ,ker mi ni več za na roke čohatuser posted image .Kupla ga ,pa tudi nebom ker je predrag.
forverka misliš?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
28.10.2010 22:57:25   
PERSIDA

forverka misliš?

Pa take ,pa to ja

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
28.10.2010 23:02:37   
PERSIDA
user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
28.10.2010 23:10:24   
felix7

Dan.
Še jaz moj piskerček pristavim.
Prosim naju s tašo ne vabit na obiske ,ker se same vabivauser posted image user posted image user posted image  z vsemi svojimi priveskiuser posted image .

Ok zaj ,pa eno zares malo se nama je utrgalo in ,ker sva hotele videt našo felix sva ga vrezale v tiste zakotne kraje.Brez navigacije,malo poklicale ,malo povprašale ,pa je šlouser posted image .Otroci potrpežljivi no na koncu je Anžetu bilo dovolj,kasneje ugotovila,da je bila hrana razloguser posted image  ,domov,pa itak mojadva takoj zakumirala.Z Lijo sem se ,pa skor do mb-ja mogla pogovarjatuser posted image .V glavnem lepo doživeto.
S prva sem si že delala plane kako bom otroka dol vlekla z modernega pohištva na koncu hb obvladljiva ,beri so bili še večji akterjiuser posted image .Nas so bolj zanimali zamaški na ceveh,felix upam,da si jih vse našlauser posted image .
Zanimivo je gledat te naše marčevčke kako so že veliki.
felix upam,da si Jure hitro opomore od včerajšnjega šokauser posted image ,bogi otrokuser posted image .Pa se opravičujem za bilo kakšno packo ,res ni bilo več časa,bom si babico angažirala ,pa pridema pucat s tašouser posted image ,ok.
V glavnem marčevke tak se dela ,ste vidle ne. yanii in najaai pa hvala za diskretnost in dobro družbo.
To,da povem kakšno besedo manj od vas ko moram gledat z štirimi očmi in jih sukat v vse zorne kote ,pa mislim,da vse razumete.Bo še prišo čas ,ko bodo mamice mirno sedele na sedežni in srkale svojo pijačouser posted image ,Persida ,pa govorila ko navitauser posted image .
Na koncu samo ,čeprav je vse skupaj prehitro minilo je ,pa bilo vredno vsake sekunde.Hvala vam,da vam lahko potrkamo na vrata user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Aja to me še zanima?felix  kaj je bilo prvo vprašanje tvojga moža? user posted image  Kaj ga je skrbelo,omare,sedežna ,stene ,če sta vidva cela?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

kako dobro napisano user posted image user posted image user posted image user posted image  zakon ste, punce! Jure je bil včeraj res malo v šoku, ker je bilo toliko otrok v njegovi "igralnici", ampak ko je pa Liji in Anžetu šel pokazat svojo posteljo, ju je pa kar zraven povabil, pa so vsi trije po postelji lezli user posted image  
mož je prišel šele ob 23.30 in verjemi, da ni gledal, če je kaj razmetano user posted image  predvsem sem pa do takrat že uspela pospravit user posted image  in sploh ni bilo dosti pospravljanja! Igrače sem zmetala v škatlo, pa posodo z mize sem v stroj zložila user posted image  Šip pa ne pomivamo, ker itak Jure skoz prstke gor lepi user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
28.10.2010 23:10:31   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: SRCCEK

OOOOOOOO MOJE MARČEVKE 2009!!!!

Že leto in pol se nismo nič brale in čvekale. Vidim, da uspešno čvekate še naprej o naših mulčkih user posted image user posted image
Sej vem da se me ne spomnite.

Rodila sem 31.03.2009 ob 17.44 uri fantka po imenu MAJ!!!
In sem fulllll vesela, da ste še vedno na kupu in bom lahko z vami počvekala o naših malčkih user posted image user posted image user posted image

jaz se te spomnim! Tvoje prikazne slikce pravzaprav user posted image  dobrodošla!

(odgovor članu SRCCEK)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
28.10.2010 23:10:37   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Dober večer!user posted image

Je katera tu?

LAČNAAAAA!!!!

Jaz pa ne, ker mi eni kluči apetit jemljejo user posted image

user posted image  a se vsaj spomniš, kje si jih nazadnje vidla?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
28.10.2010 23:10:39   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Maruša ima novo foro: ko greva po stopnicah, ponavadi jaz stopnice na glas štejem in ji je ful smešno... ampak mislim da jih bo od danes naprej kar Maruša štela: an, da, di (prevod: ena, dva, tri) user posted image user posted image user posted image user posted image saj stopnic je več, ampak še ni osvojila vseh številkuser posted image user posted image user posted image user posted image
Lija tudi šteje, sem jo stalno morala pod pretvezo v lift dobit in ker imamo novega, sma stalno lučke štele.
In včeraj ko sva se peljali v Grosuplje, je štela lučke v predorih user posted image user posted image user posted image

dobro, da je veliko predorov med MB in Grosupljem user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
28.10.2010 23:10:42   
felix7

To,pa moram delit z vami.

Medtem ko je Tomaž spal v svoji postelji jaz ,pa počivala z zaprtimi očmi na sedežni je Anže zlagal čevlje ,evo dokaz.
Očitno me je zmes zmanjkalo, ker ko sem vidla čevlje tak v vrsto postavljene sem začela po kljukah prijemat ,če nam je kdo noter prišo user posted image user posted image user posted image .Pa še rečte ,da moj otrok ni pravi asuser posted image .

user posted image

oba sta asa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?