Tulipan12
|
O, lepo ste se razgovorile! Bom kr tak pokomentirala, da ne bom jare kače vlekla in bila prva na vsaki strani! Kuhali bomo: rižoto. Odločitev padla. Lia je kar jedec, ampak ne poje veliko za en obrok, non-stop nekaj papa. Je rekla moj prijateljica, da ko vidi Lio vedno lačna postane, ker vedno nekaj mezi! Hrenovke so tudi pri nas zakon, potem pa ji rečem: Lia, kaj pa kruhec, pa me pogleda, pa malo pobrodi po sredini, ko se vstran obrnem, pa spet po hrenovkah tolče! Meda še nisem dala včeraj v mleko, ker smo bili tak dolgo zunaj, da je za večerjo krof v avtu pojedla, doma pa samo rihtanje in spanje! Kokica, kje je predstava? Risanke: mi smo Nodi fani, ga vzamemo v avto, če gremo na daljšo pot in je mir, drugače pa ga hoče gledat, ko je sama večerjo, ker midva ne jeva večerje zraven nje in takrat lahko sedi za svojo risalno mizico, je večerjo in gleda Nodija na svojem DVDju. Pogleda cca 2 dela, odvisno kak dolgo pač je! Lumpiji so tudi pri nas zakon! Še kaj? Čebela, helou! Lepo, da okrevate! Persida, jaz sem imela v soboto čistilni dan, mi je mami Lio čuvala, kar pa jaz več ne zmorem zaradi svojih dimenzij , pa je mami spucala, jaz pa čuvala Lio. In sem v soboto zvečer prav jedla sveži zrak v stanovanju! No, danes je tako kot da sobote ne bi bilo!
|