|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2.del
19.10.2010 12:27:58   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

Hvala. Bom probala danes in ji dala.user posted image

mleko ne sme imeti več kot 40 stopinj, če želiš, da med ohrani svoje dobre lastnosti, drugače bo funkcioniral samo kot sladilo user posted image

No sej to se mi je zdel. Itak ja, tudi čaj vedno čakam, da se ohladi, preden ga "zabelim" z medom. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kak sem se sedaj nasmejala.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
19.10.2010 12:28:00   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Tudi jaz sem bila sedaj pridna, saj sem skuhala kosilo, zraven pa sem v kuhinji nekaj predalov in polic pospravila in prahu pobrisala. Jutri pa naprej...mogoče.user posted image

Ta beseda mi je že 2leti najbolj všeč občasno ,pa tud ne user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
19.10.2010 12:28:24   
PERSIDA

Midva pa bova verjetno v četrtek šla (če bo slabo vreme, ker drugače bomo raje na zraku) v knjižnico na ZABAVNO LUTKOVNO PREDSTAVO, M A C J I  S E J E M (Kajetan Kovič). Me res zanima, če mu bo zanimivo in še prej, če bo zdržal in jo sploh gledal ali bodo druge stvari bolj zanimive. Kolikor sem seznanjena, so take predstave za otroke od 3 leta dalje.

Sem slišala reklamo ampak pri nas je izključeno ,ker našega vandravčka več nebi našla v knjižnici,pa knjige bi si tudi pol lahko vse na police zlagaliuser posted image .Preveč rada imasta knjige ,da bi ostale na polici.Poslušanje na mestu to še nismo jemaliuser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
19.10.2010 12:28:46   
KOKICA32

malenkost user posted image  to so me naučili bolj za pitje čaja, kjer velja pravilo, da limono lahko daš v 70 stopinj, med pa v 40 stopinj. In pol zmeraj čakam in čakam in čakam, da se bo čaj dovolj ohladil user posted image  zna biti nadležno, kadar skuham tavelik lonec user posted image

če je sila dodam mrzlo vodouser posted image ,noro ampak je istinauser posted image

al pa v gostilni...kar led!user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
19.10.2010 12:28:56   
Najaa

Midva pa bova verjetno v četrtek šla (če bo slabo vreme, ker drugače bomo raje na zraku) v knjižnico na ZABAVNO LUTKOVNO PREDSTAVO, M A C J I  S E J E M (Kajetan Kovič). Me res zanima, če mu bo zanimivo in še prej, če bo zdržal in jo sploh gledal ali bodo druge stvari bolj zanimive. Kolikor sem seznanjena, so take predstave za otroke od 3 leta dalje.

oooo super! To bi pa jaz Tijo takoj peljala gledat. Niko še ne, ker še risanke minuto ne gleda.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
19.10.2010 12:29:28   
KOKICA32

Sem slišala reklamo ampak pri nas je izključeno ,ker našega vandravčka več nebi našla v knjižnici,pa knjige bi si tudi pol lahko vse na police zlagaliuser posted image .Preveč rada imasta knjige ,da bi ostale na polici.Poslušanje na mestu to še nismo jemaliuser posted image

Mi pa bomo probali.user posted image Še vedno lahko gremo ven.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
19.10.2010 12:29:52   
Najaa

Hvala. Bom probala danes in ji dala.user posted image

mleko ne sme imeti več kot 40 stopinj, če želiš, da med ohrani svoje dobre lastnosti, drugače bo funkcioniral samo kot sladilo user posted image

No sej to se mi je zdel. Itak ja, tudi čaj vedno čakam, da se ohladi, preden ga "zabelim" z medom. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kak sem se sedaj nasmejala.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
19.10.2010 12:30:44   
Najaa

malenkost user posted image  to so me naučili bolj za pitje čaja, kjer velja pravilo, da limono lahko daš v 70 stopinj, med pa v 40 stopinj. In pol zmeraj čakam in čakam in čakam, da se bo čaj dovolj ohladil user posted image  zna biti nadležno, kadar skuham tavelik lonec user posted image

če je sila dodam mrzlo vodouser posted image ,noro ampak je istinauser posted image

To sem tudi jaz delala. In so me čudno gledali, ko em naročila "en sadni čaj z limono pa malo leda zraven, prosim" user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
19.10.2010 12:31:10   
KOKICA32

oooo super! To bi pa jaz Tijo takoj peljala gledat. Niko še ne, ker še risanke minuto ne gleda.

Saj ja....samo opažam, da če gleda risanke, kjer govorijo slovensko kar malo obstoji in so jo pogleda, še posebej, če v njej nastopajo živali..madonca, sedaj že pingvina in geparda pozna...user posted image Ker prej je skoz BAby TV gledal, sedaj pa mu včasih kar Animal planet naštimam....

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 19.10.2010 12:32:33 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
19.10.2010 12:32:50   
Najaa

Saj ja....samo opažam, da če gleda risanke, kjer govorijo slovensko kar malo obstoji in so jo pogleda, še posebej, če v njej nastopajo živali..madonca, sedaj že pingvina in geparda pozna...user posted image

Ja sej, odvisno katera risanka. Nika ima rada pujso Pepo, ampak sam ko ji jo z You tube zarolam, na tv-ju pa ne. user posted image Nenormalno je pa nora na Lumpke. Te pa zdej vsak dan čakamo na Slo1 zvečer, ko si umijejo zobke po risanki. user posted image

Aha, baby tv ji je pa všeč, si me zdej spomnila.

< Sporočilo je popravil Najaa -- 19.10.2010 12:33:29 >

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
19.10.2010 12:33:12   
KOKICA32

To sem tudi jaz delala. In so me čudno gledali, ko em naročila "en sadni čaj z limono pa malo leda zraven, prosim" user posted image user posted image

Ja, ja...če pa drugače že vsi svoje spijejo, preden jaz sploh začnem svojo.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
19.10.2010 12:34:28   
KOKICA32

Saj ja....samo opažam, da če gleda risanke, kjer govorijo slovensko kar malo obstoji in so jo pogleda, še posebej, če v njej nastopajo živali..madonca, sedaj že pingvina in geparda pozna...user posted image

Ja sej, odvisno katera risanka. Nika ima rada pujso Pepo, ampak sam ko ji jo z You tube zarolam, na tv-ju pa ne. user posted image Nenormalno je pa nora na Lumpke. Te pa zdej vsak dan čakamo na Slo1 zvečer, ko si umijejo zobke po risanki. user posted image

Aja? Ob kolkih pa so?  Jaz pa pogrešam one zajčke, ki so bili, ko smo bili še mi majhni.user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
19.10.2010 12:35:14   
KOKICA32

Mi smo s tem začeli sploh TV gledati....

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
19.10.2010 12:38:04   
Najaa

Aja? Ob kolkih pa so?  Jaz pa pogrešam one zajčke, ki so bili, ko smo bili še mi majhni.user posted image

Okol 18.40 se začne risanka na Slo1 in takoj za risanko pokažejo tiste zajčke naše mladosti, ki spijo v posteljah, za njimi so pa še Lumpki s svojo "Še zobke si umijem in v odejo se zavijem" in ko vidi Nika njih, kar vriska od veselja! user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
19.10.2010 12:49:38   
KOKICA32

Okol 18.40 se začne risanka na Slo1 in takoj za risanko pokažejo tiste zajčke naše mladosti, ki spijo v posteljah, za njimi so pa še Lumpki s svojo "Še zobke si umijem in v odejo se zavijem" in ko vidi Nika njih, kar vriska od veselja! user posted image

Aha, hvala! Bomo pogledali danes, če bomo doma....Malo se mi zdijo zgodaj. A jih nismo mi imeli ob 19.30h?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
19.10.2010 12:53:12   
Najaa

Aha, hvala! Bomo pogledali danes, če bomo doma....Malo se mi zdijo zgodaj. A jih nismo mi imeli ob 19.30h?

Pred dnevnikom, Kokica. user posted image Včasih je bil dnevnik ob 19.30, pred tem pa risanke. Zdej je pa dnevnik ob 19h. Za nas ni zgodaj, ker se po risanki gremo zrihtat in spat. Vsaj Nika, no.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
19.10.2010 13:19:58   
Tulipan12
O, lepo ste se razgovorile!user posted image  Bom kr tak pokomentirala, da ne bom jare kače vlekla in bila prva na vsaki strani!user posted image
Kuhali bomo: rižoto. Odločitev padla.
Lia je kar jedec, ampak ne poje veliko za en obrok, non-stop nekaj papa. Je rekla moj prijateljica, da ko vidi Lio vedno lačna postane, ker vedno nekaj mezi!user posted image
Hrenovke so tudi pri nas zakon, potem pa ji rečem: Lia, kaj pa kruhec, pa me pogleda, pa malo pobrodi po sredini, ko se vstran obrnem, pa spet po hrenovkah tolče!user posted image
Meda še nisem dala včeraj v mleko, ker smo bili tak dolgo zunaj, da je za večerjo krof v avtu pojedla, doma pa samo rihtanje in spanje!
Kokica, kje je predstava?
Risanke: mi smo Nodi fani, ga vzamemo v avto, če gremo na daljšo pot in je mir, drugače pa ga hoče gledat, ko je sama večerjo, ker midva ne jeva večerje zraven nje in takrat lahko sedi za svojo risalno mizico, je večerjo in gleda Nodija na svojem DVDju. Pogleda cca 2 dela, odvisno kak dolgo pač je!user posted image  Lumpiji so tudi pri nas zakon!user posted image
Še kaj?
Čebela, helou! Lepo, da okrevate!user posted image
Persida, jaz sem imela v soboto čistilni dan, mi je mami Lio čuvala, kar pa jaz več ne zmorem zaradi svojih dimenzijuser posted image , pa je mami spucala, jaz pa čuvala Lio. In sem v soboto zvečer prav jedla sveži zrak v stanovanju! No, danes je tako kot da sobote ne bi bilo!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
19.10.2010 16:40:02   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

Dober dan!

Kuhali: mi smo danes tako enolončnico s krompirjem in hrenovkami - če so hrenovke notri je itak zakon user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa smo že precej boljše in smo že nabrali nekaj gramov nazaj tak da bomo počasi za med ljudi user posted image user posted image user posted image

Uživajte

user posted image user posted image user posted image super, super.

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
19.10.2010 16:41:16   
tasa_m
hrenovke.. Lija ni ljubiteljica hrenovk oz, zadnje dni sploh ne mara mesa, edino klobasa-Poli ji diši user posted image  user posted image
Kokica... kam greta to gledat?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
19.10.2010 21:51:13   
MalaČebelica
Zdravo!

Jaz sem ravno ta vikend srečala eno kolegico, ki ima lansko aprilko in so bli v soboto na lutkovni predstavi. Pa je rekla, da je blo super. Je sicer tudi bla skeptična, ker mala ni sekunde pri miru (saj poznate ta pojav user posted image user posted image user posted image ), ampak ji je baje bilo zelo všeč in je zdržala cel čas - pol ure. Tak da Kokica poročaj, kak bo Skokcu všeč user posted image user posted image

Drugo sem pa zdaj pozabila, ker sem že pred nekaj časa skozi prebrala pa ni blo časa prej komentirat...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
20.10.2010 7:54:27   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
20.10.2010 7:54:29   
KOKICA32

Smo gledali....samo tako hitro je konec...pred njimi pa je Bacek Jon, ki je še meni zakon!user posted image user posted image user posted image

Tulipan, Tasa- v bistriški knjižnici...Pridete?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
20.10.2010 7:57:49   
KOKICA32
Danes pa je kar mrzlo zunaj, čeprav je bilo ob sedmih 6 stopinj, je tako grdo pihalo, da me je pošteno nazeblo. user posted image

Ob 13h imam kontrolo v bolnici, pa upam, da ne bo kakih čudnih rezultatov. Počutim se okej, vrat mi še malo zateguje...

Kaj boste danes kuhale? Jaz bom piščančji paprikaš naredila.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
20.10.2010 9:19:51   
Tulipan12

Smo gledali....samo tako hitro je konec...pred njimi pa je Bacek Jon, ki je še meni zakon!user posted image user posted image user posted image

Tulipan, Tasa- v bistriški knjižnici...Pridete?

Ne, ne, imam razgovor za epiduralno v porodnišnici, da vidim, če me bodo prepričali!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
20.10.2010 9:22:06   
Tulipan12

Danes pa je kar mrzlo zunaj, čeprav je bilo ob sedmih 6 stopinj, je tako grdo pihalo, da me je pošteno nazeblo. user posted image

Ob 13h imam kontrolo v bolnici, pa upam, da ne bo kakih čudnih rezultatov. Počutim se okej, vrat mi še malo zateguje...

Kaj boste danes kuhale? Jaz bom piščančji paprikaš naredila.user posted image

Če šivi niso vneti, nima kaj bit!
Danse kuha moja mami zelje in pečenice, če pa ne bo dobila pečenic, pa ne bo kuhala, ampak tudi jaz ne bom, bodo Kitajciuser posted image , ker greva takoj po službi očetovstvo podpisat, pa ne bo časa...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?