|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2.del
7.10.2010 13:48:30   
Tulipan12
Anybody here? Moji torki in četrtki v službi zgledajo tak, da delam do 12h ko nora, potem pa 3 ure čakam, da grem domov - vmes mogoče kaj malega naredim... no, vam je jasno kak mi je tečno?user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 826
7.10.2010 13:49:20   
Tulipan12
Ja, v torek sem bila tut non-stop prva!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 827
7.10.2010 14:05:37   
KOKICA32
Jaz sem tu...samo jaz še moram kar nekaj narediti danes, ker potem ne vem, kdaj bom spet v službi.

Neposredna povezava do sporočila: 828
7.10.2010 14:37:46   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Jaz sem tu...samo jaz še moram kar nekaj narediti danes, ker potem ne vem, kdaj bom spet v službi.

Te pa pridno delaj, jaz grem počasi domov.
Pa user posted image user posted image user posted image  , če se ne javiš do ponedeljka! Drži se!
Pa-pa

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 829
7.10.2010 14:39:18   
KOKICA32
Papa, Tulipan!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 830
7.10.2010 20:28:25   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Pa še dober dan. user posted image

Moja Nikica pikica ima danes 20 mesecev. Kako čas beži... Moram jo slikat z njenim telebajskom in medvedkom, kakor sem jo prve mesece. Sam zdej ne bo hotla na miru ležat kakor takrat. user posted image
Pa kuhat moram zdele, čeprav sem še od včeraj zvečer tak sita, da joj. user posted image

KOKICA sta že šla z V. na plavanje?

slika je super, očitno je bila pri miru user posted image  pa še tu vse najboljše!

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 831
7.10.2010 20:28:38   
felix7

Jedla sem eno božansko solato in kruhek ala pica s pelati, sirom in česnom. Njaaaaaami...user posted image

in potem je zmanjkalo prostora za sladico user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 832
7.10.2010 20:29:06   
felix7

Mnjami...user posted image user posted image user posted image Si mi kar lušte naredila...

Sej sem jih sebi tudi. Zdej bom šla bolj z užitkom kuhat. user posted image

Kako ve naredite porovo juho? Imam en por že nekaj dni v hladilniku, pa je treba nekaj naredit z njim...

por vržem na olivno olje, lahko tut mal čebulce prej popražiš, pol pa por, pa mal krompirčka + poljubna zelenjava (al pa tut ne user posted image ), zaliješ (lahko z govejo juho, če maš), miceno muškatnega oreška, zeliščna sol in na koncu zmiksam ter dam kislo smetano. Pol pa še toast oz. kruhek narežem na kockice in popečem in voila user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 833
7.10.2010 20:29:47   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Dan, kako?
Evo, jaz šibam delat počasi. Imao sestanek z področnim in mi gre že zdaj na user posted image . Odkar imamo novo poslovodjo, gre vse samo user posted image . Meni ni bila simpatična niti na začetku, pol mi je bila nekaj časa okej, se je dalo z njo normalno menit, zdaj pa jo spet neke drži in je tečna kot driska. Ma kaj driska..kaj je še huje user posted image user posted image V glavnem ugotovila sem, da prvi vtis vseeno zmagal.

Majale veeelik objemček, in misli pozitivno. Tebi BODO podaljšali pogodbo ( v to sploh ne dvomim), M. pa bo tudi naredil vseh 8. izpitov in diplomiral v letu dni user posted image user posted image user posted image Saj nači sploh nemre bit. user posted image Pa naspi se, sem ti rekla da je najbolj pametno smo po 6.ur spat, ne pa cel dan user posted image user posted image

ematiara user posted image user posted image user posted image

Koga sem pozabila? Kokica, Tulipan, Najaa, Felix vam pa en velik hello in objemček!

user posted image  to you too
in kaj je blo pol na sestanku? Upam, da ste se kej fajnga zmenil pa da ni predolgo trajal user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 834
7.10.2010 20:29:57   
felix7

Nika vse naj naj za 20-tko. Kafe boš mi plačala ko bom v Lj. user posted image user posted image user posted image user posted image

No kdaj pa boš? Ko že tak obljubljaš? user posted image

z Jano sva se zmenile novebra ko imam dopust da pridem na obisk. user posted image Te pa bove se še midve dobile user posted image

Ma, zdaj ta mesec gre avto spet na popravilo. Sem zdaj brez avta. Za kozlat, dobesedno!

čak, čak, čak, jest tuuuuuuuuuuuuuut user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 835
7.10.2010 20:30:17   
felix7

Joj te plenice, jaz upam, da bo Lija res čimprej ven iz njih.
Namreč, 2 paketa sem kupila v Mullerju in oba paketa mi premočita čez noč. Ma, zdaj sem odločen,a da ji Pampersk sploh ne kupim več v Mullerju. Tudi tašči sem naročila, da ji naj ne kupuje, ker je brez pomena, da da 15€ za paket, pa jo moram sredi noči previjat, ker je vsa mokra user posted image user posted image Pa bi rekla, če bi to bil samo en paket, pa neee. še v drugem paketu je tako sranje. Plus tega da še smrdijo tak. Te pa so neklateri rekli da made in Poland smrdijo, milomater kak smrdijo še Made in Germany.
Zdaj pa ne vem ali ali je taka serija al so pa se tak pokvarle?

a od Mullerja pleničke ti pa ne odgovarjajo? Nam premočijo mogoče vsake par mesecev enkrat, pa še to takrat, ko mi ponoči spije celo flašo mleka in še flašo čaja user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 836
7.10.2010 23:15:11   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

por vržem na olivno olje, lahko tut mal čebulce prej popražiš, pol pa por, pa mal krompirčka + poljubna zelenjava (al pa tut ne user posted image ), zaliješ (lahko z govejo juho, če maš), miceno muškatnega oreška, zeliščna sol in na koncu zmiksam ter dam kislo smetano. Pol pa še toast oz. kruhek narežem na kockice in popečem in voila user posted image
user posted image user posted image muškatnega pa še nisem nikoli cuj dla. Bom poiskusila.
In ti praviš, da nisi kuharca? Hmmmm, ne verjamem ti to!

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 837
7.10.2010 23:15:51   
tasa_m

Nika vse naj naj za 20-tko. Kafe boš mi plačala ko bom v Lj. user posted image user posted image user posted image user posted image

No kdaj pa boš? Ko že tak obljubljaš? user posted image

z Jano sva se zmenile novebra ko imam dopust da pridem na obisk. user posted image Te pa bove se še midve dobile user posted image

Ma, zdaj ta mesec gre avto spet na popravilo. Sem zdaj brez avta. Za kozlat, dobesedno!

čak, čak, čak, jest tuuuuuuuuuuuuuut user posted image
ja, itak  !! Veš da nate nebom pozabila, ko sem že tam user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 838
7.10.2010 23:18:12   
tasa_m

in kaj je blo pol na sestanku? Upam, da ste se kej fajnga zmenil pa da ni predolgo trajal user posted image
bil skoraj 2 urci user posted image namestnica poslovodje in poslovodja sta se pokazači v pravi vlogi... vlogi user posted image . Ma nekateri res mislijo, da smo stroji :( in da so oni nezmotljivi. Brezveze.
Še sreča, da smo od 17h bile samo mladi tim 24-30let in smo se res zabavale, nobenega pritiska nič. Ob 20,40 smo bile že konec in pol samo na easy vse skup dokončale.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 839
8.10.2010 8:38:44   
felix7

user posted image user posted image muškatnega pa še nisem nikoli cuj dla. Bom poiskusila.
In ti praviš, da nisi kuharca? Hmmmm, ne verjamem ti to!

men se je najtežje na svetu zmislit, kaj naj skuham user posted image  če bi mi vsak dan nekdo povedal, kaj naj kuham, pa bi bil problem rešen user posted image  ker ko se enkrat spravim za štedilnik, še kar gre, samo me vseeno redko vidiš tam user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 840
8.10.2010 8:38:54   
felix7

ja, itak  !! Veš da nate nebom pozabila, ko sem že tam user posted image user posted image

si  moram dat kar v opomnik user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 841
8.10.2010 8:38:56   
felix7

bil skoraj 2 urci user posted image namestnica poslovodje in poslovodja sta se pokazači v pravi vlogi... vlogi user posted image . Ma nekateri res mislijo, da smo stroji :( in da so oni nezmotljivi. Brezveze.
Še sreča, da smo od 17h bile samo mladi tim 24-30let in smo se res zabavale, nobenega pritiska nič. Ob 20,40 smo bile že konec in pol samo na easy vse skup dokončale.

ja, kruti kapitalizem, ne morem druzga rečt user posted image  je pa veliko olajšanje, če se s preostankom ekipe dobro razumeš, pol tut ta smotane nekako odmisliš user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 842
8.10.2010 8:47:36   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Misliš, da je od spola odvisno?user posted image

Če pa jih vse, ki imate punčke šinfate, meni pa so ptav fajn!

O ne, pri nas se tudi najboljše obnesejo prav hoferjeve. Že pri Tiji so se, pri Niki pa tudi. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 843
8.10.2010 8:47:40   
Najaa

Jedla sem eno božansko solato in kruhek ala pica s pelati, sirom in česnom. Njaaaaaami...user posted image

in potem je zmanjkalo prostora za sladico user posted image

A veš, kok mi je blo drug dan žal?! user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 844
8.10.2010 8:47:47   
Najaa

Mnjami...user posted image user posted image user posted image Si mi kar lušte naredila...

Sej sem jih sebi tudi. Zdej bom šla bolj z užitkom kuhat. user posted image

Kako ve naredite porovo juho? Imam en por že nekaj dni v hladilniku, pa je treba nekaj naredit z njim...

U, tole si bom pa prepisala. user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 845
8.10.2010 8:50:30   
Najaa
Dan...Sam na hitro vas pozdravim, ker z Niko šibama h P po pikico. Ma jaz mona... tak sem se hvalila, kok je to zadnja pol pa miiiiiir a neeeee?? NEEEEEE! To je šele tisto cepljenje pri enem letu! Ma vse sem pobrkala, ko smo v takem zaostanku. In zdej se bom spet tresla, da bo ja zdrava naslednjič... user posted image
No sem pa vesela tega, da sem včeraj kooončno pogledala naše zaloge čevljev in guess what! V pon me ne v lidl, ker ima Nika beri in se čudi, 3 pare škornjev! user posted image haha, eni od Tije, ki jih skoraj nič ni nosila, so pa fajn kvaliteta in vse, so št. 21/22 in sem bila ziher, da ji niso več prav... pa so ji! No ko te preraste, ima še ene 24, pa še ene 21 sem ji spravla gor... eh škornjev za izvoz! user posted image

čao!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 846
8.10.2010 9:07:04   
Tulipan12
Dobro jutro!
Petek!user posted image user posted image user posted image

No, da se malo izkašljam - včerqaj sva imela z dragim 2. obletnico zaroke, na katero sem pozabila!user posted image  No, midva imava 12.10. obletnico najinega začetka. Letos bo 3 leta. In ker on ni vzdržal, da bi me zaprosil na ta datum, me je 5 dni prej in jaz vedno pobrkam vse skupaj, itak mi je najpomembnejši 12.10. In ker sem bila zdaj 2 dni jezna na njega, sem res vse skupaj pozabila, on pa včeraj pride z rožicami in me pelje na kosilo!user posted image  No, za nameček pa sem mu še povedala, da sem zmenjena s puncami zvečer, če je pozabil...user posted image  Vse se je dobro izteklo, sva pomirila mojo 2-dnevno jezo, se pocartala, sem se dobila s puncami, prišla domov ob 1h, Lia je celo noč norela, na koncu vstala ob 5h, mislim, da ima rožica nekje v kotu danes več energije od mene!!!!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 847
8.10.2010 11:21:37   
Tulipan12

Dan...Sam na hitro vas pozdravim, ker z Niko šibama h P po pikico. Ma jaz mona... tak sem se hvalila, kok je to zadnja pol pa miiiiiir a neeeee?? NEEEEEE! To je šele tisto cepljenje pri enem letu! Ma vse sem pobrkala, ko smo v takem zaostanku. In zdej se bom spet tresla, da bo ja zdrava naslednjič... user posted image
No sem pa vesela tega, da sem včeraj kooončno pogledala naše zaloge čevljev in guess what! V pon me ne v lidl, ker ima Nika beri in se čudi, 3 pare škornjev! user posted image haha, eni od Tije, ki jih skoraj nič ni nosila, so pa fajn kvaliteta in vse, so št. 21/22 in sem bila ziher, da ji niso več prav... pa so ji! No ko te preraste, ima še ene 24, pa še ene 21 sem ji spravla gor... eh škornjev za izvoz! user posted image

čao!

Dobro zrihtajta! Pa user posted image  za Nikico pikico, ker bo dobila pikico!
user posted image  za zalogo čevljev! Prava Carry Bradshow je!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 848
8.10.2010 11:22:18   
Tulipan12

ja, kruti kapitalizem, ne morem druzga rečt user posted image  je pa veliko olajšanje, če se s preostankom ekipe dobro razumeš, pol tut ta smotane nekako odmisliš user posted image

Podpis!user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 849
8.10.2010 13:12:15   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Dobro jutro!
Petek!user posted image user posted image user posted image

No, da se malo izkašljam - včerqaj sva imela z dragim 2. obletnico zaroke, na katero sem pozabila!user posted image  No, midva imava 12.10. obletnico najinega začetka. Letos bo 3 leta. In ker on ni vzdržal, da bi me zaprosil na ta datum, me je 5 dni prej in jaz vedno pobrkam vse skupaj, itak mi je najpomembnejši 12.10. In ker sem bila zdaj 2 dni jezna na njega, sem res vse skupaj pozabila, on pa včeraj pride z rožicami in me pelje na kosilo!user posted image  No, za nameček pa sem mu še povedala, da sem zmenjena s puncami zvečer, če je pozabil...user posted image  Vse se je dobro izteklo, sva pomirila mojo 2-dnevno jezo, se pocartala, sem se dobila s puncami, prišla domov ob 1h, Lia je celo noč norela, na koncu vstala ob 5h, mislim, da ima rožica nekje v kotu danes več energije od mene!!!!user posted image

Čestitke za obletnico in user posted image za dragega, res se je izkazal.

Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?