Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.10.2010 10:51:55
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Pa še dober dan. Moja Nikica pikica ima danes 20 mesecev. Kako čas beži... Moram jo slikat z njenim telebajskom in medvedkom, kakor sem jo prve mesece. Sam zdej ne bo hotla na miru ležat kakor takrat. Pa kuhat moram zdele, čeprav sem še od včeraj zvečer tak sita, da joj. KOKICA sta že šla z V. na plavanje? BRAVO Nikica Pikica!!!! Kaj pa si jedla včeraj, da si še vedno sita? Ne, ne bova šla sedaj na tečaj, sem se odločila, temveč spomladi, ko bo star 2 leti in ga bom lahko vpisala v skupino od 2-3 leta, ker sedaj bi bil v skupini od 1-2, pa se mi zdi, da bi se kar dolgočasil. Sej midva tud še nisva vpisala Tije, začne se pa jutr. No sej je še cel dan čas danes. Jedla sem eno božansko solato in kruhek ala pica s pelati, sirom in česnom. Njaaaaaami... Mnjami... Si mi kar lušte naredila...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.10.2010 10:52:18
|
|
|
|
KOKICA32
|
PRVA!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.10.2010 10:52:38
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Jaz tudi za težo nisem ziher. Te pa bi bila lep par! Za težo javim jutri, ko ima sistematskega. Ja... upam, da se kmalu kaj vidimo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.10.2010 10:53:34
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Mnjami... Si mi kar lušte naredila... Sej sem jih sebi tudi. Zdej bom šla bolj z užitkom kuhat. Kako ve naredite porovo juho? Imam en por že nekaj dni v hladilniku, pa je treba nekaj naredit z njim...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.10.2010 10:56:40
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Mnjami... Si mi kar lušte naredila... Sej sem jih sebi tudi. Zdej bom šla bolj z užitkom kuhat. Kako ve naredite porovo juho? Imam en por že nekaj dni v hladilniku, pa je treba nekaj naredit z njim... Hmmm..ga na drobno sesekljšaš, malo podušiš, zaliješ, soliš, k. smetana in še malo pokuhaš..in vse spasiraš, če želiš imeti gosto in kremno juho. Še je nisem delala.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.10.2010 10:57:24
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Jaz tudi za težo nisem ziher. Te pa bi bila lep par! Za težo javim jutri, ko ima sistematskega. Ja... upam, da se kmalu kaj vidimo. A ob letu in pol ima sistematskega? Ja, ker je bila bolana še ga ni imela, ne? Ja, kdaj boš v CE?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.10.2010 11:01:57
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Mnjami... Si mi kar lušte naredila... Sej sem jih sebi tudi. Zdej bom šla bolj z užitkom kuhat. Kako ve naredite porovo juho? Imam en por že nekaj dni v hladilniku, pa je treba nekaj naredit z njim... Hmmm..ga na drobno sesekljšaš, malo podušiš, zaliješ, soliš, k. smetana in še malo pokuhaš..in vse spasiraš, če želiš imeti gosto in kremno juho. Še je nisem delala. ok, pol jo pa probi enkrat naredit, ker recepr maš pa dober! Bom naredila tako, ja.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.10.2010 11:02:01
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Jaz tudi za težo nisem ziher. Te pa bi bila lep par! Za težo javim jutri, ko ima sistematskega. Ja... upam, da se kmalu kaj vidimo. A ob letu in pol ima sistematskega? Ja, ker je bila bolana še ga ni imela, ne? Ja, kdaj boš v CE? To je ob letu in pol ja in še zadnje cepljenje pol pa do 3.leta miiiiiiiiir! Ma ona je imela tak vse fuuul premaknjeno. Računaj, da je bila 3.cepljena pri letu in pol, no 17m. Ker se je zarad bolezni vse tak zavleklo. Tak da sam še do jutri molim boga, da ostane zdrava in dobi še to zadnjo pikico. Ti bom javla, ne vem še točno. Sam ti boš tak zdej neki časa v bolnici a ne?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.10.2010 11:06:08
|
|
|
|
tasa_m
|
Dan, kako? Evo, jaz šibam delat počasi. Imao sestanek z področnim in mi gre že zdaj na . Odkar imamo novo poslovodjo, gre vse samo . Meni ni bila simpatična niti na začetku, pol mi je bila nekaj časa okej, se je dalo z njo normalno menit, zdaj pa jo spet neke drži in je tečna kot driska. Ma kaj driska..kaj je še huje V glavnem ugotovila sem, da prvi vtis vseeno zmagal. Majale veeelik objemček, in misli pozitivno. Tebi BODO podaljšali pogodbo ( v to sploh ne dvomim), M. pa bo tudi naredil vseh 8. izpitov in diplomiral v letu dni Saj nači sploh nemre bit. Pa naspi se, sem ti rekla da je najbolj pametno smo po 6.ur spat, ne pa cel dan ematiara Koga sem pozabila? Kokica, Tulipan, Najaa, Felix vam pa en velik hello in objemček!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.10.2010 11:06:41
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Mnjami... Si mi kar lušte naredila... Sej sem jih sebi tudi. Zdej bom šla bolj z užitkom kuhat. Kako ve naredite porovo juho? Imam en por že nekaj dni v hladilniku, pa je treba nekaj naredit z njim... Hmmm..ga na drobno sesekljšaš, malo podušiš, zaliješ, soliš, k. smetana in še malo pokuhaš..in vse spasiraš, če želiš imeti gosto in kremno juho. Še je nisem delala. ok, pol jo pa probi enkrat naredit, ker recepr maš pa dober! Bom naredila tako, ja. vrei
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.10.2010 11:07:50
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Jaz tudi za težo nisem ziher. Te pa bi bila lep par! Za težo javim jutri, ko ima sistematskega. Ja... upam, da se kmalu kaj vidimo. A ob letu in pol ima sistematskega? Ja, ker je bila bolana še ga ni imela, ne? Ja, kdaj boš v CE? To je ob letu in pol ja in še zadnje cepljenje pol pa do 3.leta miiiiiiiiir! Ma ona je imela tak vse fuuul premaknjeno. Računaj, da je bila 3.cepljena pri letu in pol, no 17m. Ker se je zarad bolezni vse tak zavleklo. Tak da sam še do jutri molim boga, da ostane zdrava in dobi še to zadnjo pikico. Ti bom javla, ne vem še točno. Sam ti boš tak zdej neki časa v bolnici a ne? se mi je zdelo ja... nalsednji teden me ni ne...potem pa bom verjetno še nekaj časa na bolniški, če mi ne bodo v službi preveč težili...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.10.2010 11:08:34
|
|
|
|
Najaa
|
tasa daj mu vetra. Šefu mislim! Pa objemček nazaj!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.10.2010 11:09:01
|
|
|
|
KOKICA32
|
Tasika drži se in objemček nazaj.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.10.2010 11:09:37
|
|
|
|
KOKICA32
|
ahahah, z Najoo spet podobno misliva.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.10.2010 11:09:56
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Mnjami... Si mi kar lušte naredila... Sej sem jih sebi tudi. Zdej bom šla bolj z užitkom kuhat. Kako ve naredite porovo juho? Imam en por že nekaj dni v hladilniku, pa je treba nekaj naredit z njim... Hmmm..ga na drobno sesekljšaš, malo podušiš, zaliješ, soliš, k. smetana in še malo pokuhaš..in vse spasiraš, če želiš imeti gosto in kremno juho. Še je nisem delala. ok, pol jo pa probi enkrat naredit, ker recepr maš pa dober! Bom naredila tako, ja. jaz jo delam enako, kot je Kokica napisala.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.10.2010 11:11:34
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa tasa daj mu vetra. Šefu mislim! Pa objemček nazaj! IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tasika drži se in objemček nazaj. hvala punci !
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.10.2010 11:14:37
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ok, pol jo pa probi enkrat naredit, ker recepr maš pa dober! Bom naredila tako, ja. jaz jo delam enako, kot je Kokica napisala. Kaka fora, jaz pa sem si sedaj ta recept v glavi zamislila...mogoče pa bi morala kako kuharsko knjigo napisati..Skriti talent. Se vidi, da je moja mama kuharca po profesiji.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.10.2010 11:14:40
|
|
|
|
tasa_m
|
Aja, sem vedekla da sem nekaj pozabla!! Nika vse naj naj za 20-tko. Kafe boš mi plačala ko bom v Lj. Lia tebi pa za 18. tko. Kafe plačaš ko se vidimo !
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.10.2010 11:15:12
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaka fora, jaz pa sem si sedaj ta recept v glavi zamislila...mogoče pa bi morala kako kuharsko knjigo napisati..Skriti talent. Se vidi, da je moja mama kuharca po profesiji.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.10.2010 11:19:38
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ok, pol jo pa probi enkrat naredit, ker recepr maš pa dober! Bom naredila tako, ja. jaz jo delam enako, kot je Kokica napisala. Kaka fora, jaz pa sem si sedaj ta recept v glavi zamislila...mogoče pa bi morala kako kuharsko knjigo napisati..Skriti talent. Se vidi, da je moja mama kuharca po profesiji. No pol maš pa kuhanje v krvi! Začni s pridom izkoriščat svoj dar. In če ti kdaj v službi vse dol pade, lahko še vedno kuhaš!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.10.2010 11:19:42
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Nika vse naj naj za 20-tko. Kafe boš mi plačala ko bom v Lj. No kdaj pa boš? Ko že tak obljubljaš?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.10.2010 11:25:42
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ok, pol jo pa probi enkrat naredit, ker recepr maš pa dober! Bom naredila tako, ja. jaz jo delam enako, kot je Kokica napisala. Kaka fora, jaz pa sem si sedaj ta recept v glavi zamislila...mogoče pa bi morala kako kuharsko knjigo napisati..Skriti talent. Se vidi, da je moja mama kuharca po profesiji. No pol maš pa kuhanje v krvi! Začni s pridom izkoriščat svoj dar. In če ti kdaj v službi vse dol pade, lahko še vedno kuhaš! Ufff, ne vem no, bom raje še kak drugi skriti talent ven potegnila.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.10.2010 11:35:55
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Nika vse naj naj za 20-tko. Kafe boš mi plačala ko bom v Lj. No kdaj pa boš? Ko že tak obljubljaš? z Jano sva se zmenile novebra ko imam dopust da pridem na obisk. Te pa bove se še midve dobile Ma, zdaj ta mesec gre avto spet na popravilo. Sem zdaj brez avta. Za kozlat, dobesedno!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.10.2010 11:46:14
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa tasa daj mu vetra. Šefu mislim! Pa objemček nazaj! Podpis!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.10.2010 11:48:35
|
|
|
|
KOKICA32
|
Tulipan, poročaj mi, kako bo v Brežicah!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?