Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.10.2010 10:04:33
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Pa daj, kak ne veš kak zgleda? Najbolj ajnfoh slaščica Biskvit, sadje (jaz dam kr kompot marelic, ananasa in kakšno banano), čez pa smetana! Nisem ne sladkosned, ne ljubitelj sadja ampak ta kombinacija mi je ubijalsko dobra! No, nisem si še je uspela naredit, ker je mala zdaj zdrava, veliki - ati, pa bolan. Kuham čaje in delam vitaminske zvarke, za kak priboljšek za nosečo mamico, ni časa! aha, bo treba prit na Pohorje probat
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.10.2010 10:04:40
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Zdaj sem imela najlepši obisk v službi! Lia in ati Je bila Lia kr pogumna in čvekava, čeprav ne pozna mojih sodelavcev, ki jih je 25, ženske pa smo samo 3. Pa je kr v moške pisarne hodila in se jim nekaj tam nasmihala in pačila, hahah! Pestro! Super je, ti povem! Prej sem delala v podjetjih, kjer so bile zaposlene same ženske - ej, not good, not good at all! To je ena sama velika faušija in šimfanje, eh, nisem jaz za take fore! MI ne rabiš pravit, no, pri nas nismo same ženske, smo pa v večini in te starejše gospe so prav , ker so na nas mlajše prav ljubosumne. vaju čist štekam tudi meni bolj ustreza moški kader
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.10.2010 10:04:46
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara vecer,malo se javim...po bruhanju in driski je lucas prinesel darilo virusni bronhitis,pa smo se tega vsak po malo erbali,je pa samo on mel inhalacije,drugi samo prehlad...je pa med malimi,velik je samo 77cm pri 10kg...bo po mami... vidim da ste zaposlene... o, kakšen drobižek pa pikepoke, da boste kmalu spet fit
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.10.2010 10:04:54
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Dobro jutro! Tudi tebi in seveda ostali bandi, če se prikaže! se ponižno javljam
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.10.2010 10:05:11
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* JS sm pa danes še zadnji dan v službi ta teden..sm prosla šefa, če lahko vzamem jutri fraj, ker ne morem več...že 2 dni hodim spat ob 9h, pa se ne naspim, ker rabim 2 uri za zaspat...odkar pišem še diplomo zraven sem ena živčna razvalina..vse mi gre narobe.. včeraj sm še zvedla, da obstaja velika možnost, da mi januarja ne bojo podaljšali pogodbe, moj dragi mora v 1 letu diplomirat (pa ma še 8 izpitov), čene bomo mogli vračat vso štipendijo (20.000 €)... nikakor se ne morem povlečt iz tega dreka ven...vse na kupu tako da jutri ostanem doma in ne **** žive sile...grem spat kot polh še čez dan, pol pa na kakšno masažo al neki...malo spremembe in relaxa absolutno, ki čene me lahko peljejo takoj v Idrijo... ma daj, zakaj pa misliš, da ti ne bi podaljšali? jaz pa verjamem, da ti bodo, boš vidla, na koncu se bo vse poštimalo. Možeku pa verjetno težijo s faksom bolj zato, da izvajajo nek pritisk, da čim prej diplomira. Sicer je pa brihtna buča, pa bo zrihtal tale faks in bo. Ti si pa odpočij, naspi se, potem pa se javi, da ti rečemo še kakšno vzpodbudno
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.10.2010 10:23:06
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Hello Felix! Jure je zdrav, da si v službi? Kje pa so ostale? Še Tulipan je nekam izginila... hvala za vprašanje no, težko rečem, da je zdrav, še vedno mu malo teče z noska, ampak da bi bil popolnoma zdrav, je pa utopija... oz. če zdravega dam v vrtec, še isti dan pride z mokrim noskom domov Ja, zdrav nosek je res utopija, ker res vsi nekaj smrkajo...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.10.2010 10:37:07
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* JS sm pa danes še zadnji dan v službi ta teden..sm prosla šefa, če lahko vzamem jutri fraj, ker ne morem več...že 2 dni hodim spat ob 9h, pa se ne naspim, ker rabim 2 uri za zaspat...odkar pišem še diplomo zraven sem ena živčna razvalina..vse mi gre narobe.. včeraj sm še zvedla, da obstaja velika možnost, da mi januarja ne bojo podaljšali pogodbe, moj dragi mora v 1 letu diplomirat (pa ma še 8 izpitov), čene bomo mogli vračat vso štipendijo (20.000 €)... nikakor se ne morem povlečt iz tega dreka ven...vse na kupu tako da jutri ostanem doma in ne **** žive sile...grem spat kot polh še čez dan, pol pa na kakšno masažo al neki...malo spremembe in relaxa absolutno, ki čene me lahko peljejo takoj v Idrijo... Kaj naj ti rečem? Glavo gor, misli pozitivno, vedno se najde neka rešitev, čeprav zdaj zgleda vse črno! Jutri pa si le vzami dan zase in užiiiiiiiivaaaaaaaaaj na polno!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.10.2010 10:37:15
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* JS sm pa danes še zadnji dan v službi ta teden..sm prosla šefa, če lahko vzamem jutri fraj, ker ne morem več...že 2 dni hodim spat ob 9h, pa se ne naspim, ker rabim 2 uri za zaspat...odkar pišem še diplomo zraven sem ena živčna razvalina..vse mi gre narobe.. včeraj sm še zvedla, da obstaja velika možnost, da mi januarja ne bojo podaljšali pogodbe, moj dragi mora v 1 letu diplomirat (pa ma še 8 izpitov), čene bomo mogli vračat vso štipendijo (20.000 €)... nikakor se ne morem povlečt iz tega dreka ven...vse na kupu tako da jutri ostanem doma in ne **** žive sile...grem spat kot polh še čez dan, pol pa na kakšno masažo al neki...malo spremembe in relaxa absolutno, ki čene me lahko peljejo takoj v Idrijo... le odklopi malo. Da boš pol spet sveža kot rožica. Pa kaj ti ni šefe reku, da te bo dal na center? Kaj pa je s tem?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.10.2010 10:37:21
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara vecer,malo se javim...po bruhanju in driski je lucas prinesel darilo virusni bronhitis,pa smo se tega vsak po malo erbali,je pa samo on mel inhalacije,drugi samo prehlad...je pa med malimi,velik je samo 77cm pri 10kg...bo po mami... vidim da ste zaposlene... Revček.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.10.2010 10:37:47
|
|
|
|
KOKICA32
|
Tulipan- kako si zrihtala pohištvo?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.10.2010 10:38:11
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Hello Felix! Jure je zdrav, da si v službi? Kje pa so ostale? Še Tulipan je nekam izginila... hvala za vprašanje no, težko rečem, da je zdrav, še vedno mu malo teče z noska, ampak da bi bil popolnoma zdrav, je pa utopija... oz. če zdravega dam v vrtec, še isti dan pride z mokrim noskom domov Ja, zdrav nosek je res utopija, ker res vsi nekaj smrkajo... Imaš prav. Moji dve imata skoz izcedek iz noska in to ni pri nas nič takega. Če ne bi meli izcedka, bi mi bilo kar čudno.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.10.2010 10:39:40
|
|
|
|
Najaa
|
Pa še dober dan. Moja Nikica pikica ima danes 20 mesecev. Kako čas beži... Moram jo slikat z njenim telebajskom in medvedkom, kakor sem jo prve mesece. Sam zdej ne bo hotla na miru ležat kakor takrat. Pa kuhat moram zdele, čeprav sem še od včeraj zvečer tak sita, da joj. KOKICA sta že šla z V. na plavanje?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.10.2010 10:42:33
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tulipan- kako si zrihtala pohištvo? Se bom kar v Brežice na izlet peljala v njihov salon! Mogoče mi kaj drugega pade v oči kot tista zelena, mogoče pa imajo celo kak košček barve lesa tam in si bom lažje predstavljala... Če pa mi ne bo nič ok, bom pa pri Lip Poljčane naročila ostali del, ker imam njihov kinderped in komodo s previjalno... Sem ugotovila, da kakorkoli obrnem, se bom znebila 550 evrov za posteljo in omaro in se je treba s tem sprijaznit.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.10.2010 10:44:08
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Pa še dober dan. Moja Nikica pikica ima danes 20 mesecev. Kako čas beži... Moram jo slikat z njenim telebajskom in medvedkom, kakor sem jo prve mesece. Sam zdej ne bo hotla na miru ležat kakor takrat. Pa kuhat moram zdele, čeprav sem še od včeraj zvečer tak sita, da joj. KOKICA sta že šla z V. na plavanje? Čestitke Nikici pikici za 20ko Moja Lia pa je imela včeraj 18 mesecev, pa nismo nič zalili!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.10.2010 10:45:29
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Hello Felix! Jure je zdrav, da si v službi? Kje pa so ostale? Še Tulipan je nekam izginila... hvala za vprašanje no, težko rečem, da je zdrav, še vedno mu malo teče z noska, ampak da bi bil popolnoma zdrav, je pa utopija... oz. če zdravega dam v vrtec, še isti dan pride z mokrim noskom domov Ja, zdrav nosek je res utopija, ker res vsi nekaj smrkajo... Imaš prav. Moji dve imata skoz izcedek iz noska in to ni pri nas nič takega. Če ne bi meli izcedka, bi mi bilo kar čudno. Trkam po lesu tok tok tok - samo 3x v letu in pol, najhuje je bilo za rojstni dan!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.10.2010 10:46:39
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Pa še dober dan. Moja Nikica pikica ima danes 20 mesecev. Kako čas beži... Moram jo slikat z njenim telebajskom in medvedkom, kakor sem jo prve mesece. Sam zdej ne bo hotla na miru ležat kakor takrat. Pa kuhat moram zdele, čeprav sem še od včeraj zvečer tak sita, da joj. KOKICA sta že šla z V. na plavanje? Čestitke Nikici pikici za 20ko Moja Lia pa je imela včeraj 18 mesecev, pa nismo nič zalili! Sej lahko danes! Čestitke!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.10.2010 10:47:11
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Pa še dober dan. Moja Nikica pikica ima danes 20 mesecev. Kako čas beži... Moram jo slikat z njenim telebajskom in medvedkom, kakor sem jo prve mesece. Sam zdej ne bo hotla na miru ležat kakor takrat. Pa kuhat moram zdele, čeprav sem še od včeraj zvečer tak sita, da joj. KOKICA sta že šla z V. na plavanje? BRAVO Nikica Pikica!!!! Kaj pa si jedla včeraj, da si še vedno sita? Ne, ne bova šla sedaj na tečaj, sem se odločila, temveč spomladi, ko bo star 2 leti in ga bom lahko vpisala v skupino od 2-3 leta, ker sedaj bi bil v skupini od 1-2, pa se mi zdi, da bi se kar dolgočasil.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.10.2010 10:47:13
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara vecer,malo se javim...po bruhanju in driski je lucas prinesel darilo virusni bronhitis,pa smo se tega vsak po malo erbali,je pa samo on mel inhalacije,drugi samo prehlad...je pa med malimi,velik je samo 77cm pri 10kg...bo po mami... vidim da ste zaposlene... Revček. Mali pikec je ! Sej moja Lia je tut drobižek pri 80cm in 10,2kg.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.10.2010 10:48:04
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Pa še dober dan. Moja Nikica pikica ima danes 20 mesecev. Kako čas beži... Moram jo slikat z njenim telebajskom in medvedkom, kakor sem jo prve mesece. Sam zdej ne bo hotla na miru ležat kakor takrat. Pa kuhat moram zdele, čeprav sem še od včeraj zvečer tak sita, da joj. KOKICA sta že šla z V. na plavanje? BRAVO Nikica Pikica!!!! Kaj pa si jedla včeraj, da si še vedno sita? Ne, ne bova šla sedaj na tečaj, sem se odločila, temveč spomladi, ko bo star 2 leti in ga bom lahko vpisala v skupino od 2-3 leta, ker sedaj bi bil v skupini od 1-2, pa se mi zdi, da bi se kar dolgočasil. Valentin piflar!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.10.2010 10:48:15
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara vecer,malo se javim...po bruhanju in driski je lucas prinesel darilo virusni bronhitis,pa smo se tega vsak po malo erbali,je pa samo on mel inhalacije,drugi samo prehlad...je pa med malimi,velik je samo 77cm pri 10kg...bo po mami... vidim da ste zaposlene... Revček. Mali pikec je ! Sej moja Lia je tut drobižek pri 80cm in 10,2kg. eh, saj pa ni tak..moj je pri 19 mesecih velik 84cm in težak cca 11kg!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.10.2010 10:49:02
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Pa še dober dan. Moja Nikica pikica ima danes 20 mesecev. Kako čas beži... Moram jo slikat z njenim telebajskom in medvedkom, kakor sem jo prve mesece. Sam zdej ne bo hotla na miru ležat kakor takrat. Pa kuhat moram zdele, čeprav sem še od včeraj zvečer tak sita, da joj. KOKICA sta že šla z V. na plavanje? BRAVO Nikica Pikica!!!! Kaj pa si jedla včeraj, da si še vedno sita? Ne, ne bova šla sedaj na tečaj, sem se odločila, temveč spomladi, ko bo star 2 leti in ga bom lahko vpisala v skupino od 2-3 leta, ker sedaj bi bil v skupini od 1-2, pa se mi zdi, da bi se kar dolgočasil. Valentin piflar! ma ne, piflar, samo mislim, da bi mu te vaje bile dolgočasne,če pa že plava z rokavčki.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.10.2010 10:49:17
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Pa še dober dan. Moja Nikica pikica ima danes 20 mesecev. Kako čas beži... Moram jo slikat z njenim telebajskom in medvedkom, kakor sem jo prve mesece. Sam zdej ne bo hotla na miru ležat kakor takrat. Pa kuhat moram zdele, čeprav sem še od včeraj zvečer tak sita, da joj. KOKICA sta že šla z V. na plavanje? BRAVO Nikica Pikica!!!! Kaj pa si jedla včeraj, da si še vedno sita? Ne, ne bova šla sedaj na tečaj, sem se odločila, temveč spomladi, ko bo star 2 leti in ga bom lahko vpisala v skupino od 2-3 leta, ker sedaj bi bil v skupini od 1-2, pa se mi zdi, da bi se kar dolgočasil. Sej midva tud še nisva vpisala Tije, začne se pa jutr. No sej je še cel dan čas danes. Jedla sem eno božansko solato in kruhek ala pica s pelati, sirom in česnom. Njaaaaaami...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.10.2010 10:50:03
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara vecer,malo se javim...po bruhanju in driski je lucas prinesel darilo virusni bronhitis,pa smo se tega vsak po malo erbali,je pa samo on mel inhalacije,drugi samo prehlad...je pa med malimi,velik je samo 77cm pri 10kg...bo po mami... vidim da ste zaposlene... Revček. Mali pikec je ! Sej moja Lia je tut drobižek pri 80cm in 10,2kg. eh, saj pa ni tak..moj je pri 19 mesecih velik 84cm in težak cca 11kg! Nika je tud neki takega. Za kg nisem čist ziher, velika je pa 84.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.10.2010 10:51:19
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara vecer,malo se javim...po bruhanju in driski je lucas prinesel darilo virusni bronhitis,pa smo se tega vsak po malo erbali,je pa samo on mel inhalacije,drugi samo prehlad...je pa med malimi,velik je samo 77cm pri 10kg...bo po mami... vidim da ste zaposlene... Revček. Mali pikec je ! Sej moja Lia je tut drobižek pri 80cm in 10,2kg. eh, saj pa ni tak..moj je pri 19 mesecih velik 84cm in težak cca 11kg! Nika je tud neki takega. Za kg nisem čist ziher, velika je pa 84. Jaz tudi za težo nisem ziher. Te pa bi bila lep par!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.10.2010 10:51:47
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 ma ne, piflar, samo mislim, da bi mu te vaje bile dolgočasne,če pa že plava z rokavčki. En velik aplavz! Kar spomladi ga daj, ja. Pri nas je pa ravno ta fora, da bi bila Tija najmlajša, ker je od 4 leta dalje pa me kar malo skrbi, da ne bi preveč zahtevali od nje. Med mlajše je pa ne mislim dat. Tak da... zato cincama. Pa še toliko vsega imamo... moj predavanja, izpit za avto, špili... jaz predavanja... pa tako., no.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?