maladva
|
Pozdravljene. Vidim da obstaja tudi forum marec 2009 :):):) tudi mi imamo fantka rojenega 5.3. 2009, 4370g in 54cm:):) sedaj pa pričakujemo konec marca, kaj pa nevemo :) tako da komaj čakamo da vidimo kako bo reagiral mali na dojenčka:) upamo da dobro, saj ni sramežljiv in gre k vsakemu in vsak lahko pride do njega oz. mene,.. tako da teh rpoblemov nimamo, ampak nikoli se ne ve,.. ziher pride kanček ljubosumja:) upam da bo tokrat manjši otrok, jaz nisem glih velika pa tudi ne "debela" sem kar suhica, tako da nevem ne jaz in ne drugi kje je naš korenjak skrival dobre 4kg, no pa bomo videli kaj bo,.. veliki in lepi so po možu-atiju, pametni po mamici :):):) (pravim jaz) :):):) no upam da so vaši malčki zdravi, naš je do zdaj bil enkrat prehlajen da smo šli do zdravnika, drugače pa je zdrav kot dren:) veliko leče in skače,.. sedaj je velik okrog 97-98, (nazadje sem ga merla decembra, 97cm) kg ima pa 15, tako je je kar suh,.. siceh sma oba suha, tako daje manj možnosti da bi bil debel, ampak nebi škodlo če bi imel kakšne pol kg več, ker se mu vidijo rebrca:):) drugače pa je prve korake naredil pri 10 mesecih, samostojno hodil pa za 1 roj. dan,. je pa toliko počasnejši pri govoru,. sicer pove vse kaj potrebuje,. to pa je tudi vse kar se govora tiče,:/:/:/ je pa zanimivo da govori oz. izgovorit ve zelo malo besed, govori pa vse v stavkih,.. mama tušilat, ni atija doma, tu je muc, ki je ate,,.. pa skalnja, nikoli ne bo reko ni mama,.. ampak vedno ni mame, ni dedija,.. tako da nas s te strani pa preseneča,. no sem veliko napisala o našem korenjaku,.. lepo je slišat kaj o drugih enako starih otrocih:) tako da tudi jaz kot vsaka mamica ponosno pove kaj o svojem sinku ali hčerkici:):) no lepo se mejte pa se slišimo kaj:):)
|