Tulipan12
|
Samo da se malo skuliram! Tasa ČESTITAM!!! Kokica hvala za slikice, joj, pravi osvajalec je že zdaj To mislim slikice iz maila . Glede slikic tu gor, pa nisi zame trofila niti pribl. Moj stil so bolj Andy Garcia, Olivier Martinez, pa Persidin je tut ok (pa ne tisti, ki okreva po operaciji , ker ga ne poznam), Tašin je lep, pa premlad, aja, Tasa ZDAJ JE SAMSKI, čula danes po radiu maladva dobrodošla! Se ti vleče kaj zadnji mesec nosečnosti? Jaz sem rodila 29.12.10 drugega otroka, boš videla, lepo je imeti spet dojenčka. Tasa vrži jih Liji v posteljo, da čimprej ozdravi! Persida saj bo, mami, glede vrtca! Jaz te bom tolažila koliko bo šlo, ker mene čaka to jeseni, če ga dobimo... sicer pa nam vse pravijo, da vse mine, upam, da bo to stiskanje pri srčku tudi. Še kaj? Ja, naj že mine ta luna, ker se nama s T. meša! Komaj sva prišla do zelene luči za , pa nama otroka bedita do 23h, potem pa samo skup padeva! To je noro, Lia kar nekaj kriči v sanjah in se joče, včeraj se prebudila za 2 uri, Luka se tut bori s temi krči... noro! Grem zdaj, ker bo kmalu alarm, odvisno samo al prehrambeni ali jokavi
|