Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 16.1.2011 12:43:02
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Te čisto razumem, sam ti si pozabla večerjo za mačke, jaz pa posrano plenico. Sej sem omenla, kako Nikin drekec smrdi ne? No, danes jo previjem pri prababici v domu in seveda bom kao odnesla dol v smeti, da ji to ne bo smrdelo... ja, spomnila sem se pele na pol poti nazaj v Lj, da je tisti paket ostal tam. No grem zdaj spat, ko sem spila pivo in to sama, ker Persida ni zakurblala metle in sem mogla še njenega. Da se slučajno ne pokvari, boh ne dej.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 16.1.2011 12:44:08
|
|
|
|
PERSIDA
|
Kaj si ti nor uspelo prit na novo stran.No to si ,pa moram ravno .Se vidi ,da je lepo vreme ,da mene meče.Joj ko bi se skoz tak počutla .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 16.1.2011 13:05:27
|
|
|
|
PERSIDA
|
ematiara malo se lahko javiš kaj
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 16.1.2011 17:21:20
|
|
|
|
ema tiara
|
saj vas berem no
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 16.1.2011 22:05:26
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Maš mejl. kaj se zdaj tu šunjata po mailu. pošlji še ga meni!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 16.1.2011 22:07:21
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Zaradi mene piše na flaši pahor meni je pivo pivo Daj ofni že toti pir nena me tolko sprašuj kaj pijem ,ker se mi je sendvič vstavo . Veš kaki dobri pir smo včeraj pile .Mehikana pir ne vem kaj je tam not samo je dober zapo*izdit .Moram drugič vprašat ,če lahko za sabo dobim,res mljask. In veš kaj dela tasa? zdaj ravno se naliva s totim pirom.Mater sem ji favš .Samo po čagah hodi ,blagor njej . ja ja Mojito pir je zakon Pa včeraj sem spila samo enega, ker sem vozla. Ostalo bila voda ali juice. Aja, pa veš kaj draga moja Persida, včeraj mi je htel nek drug pir podtaknit pa sem ga dobla. Je reko, da jih nima dovolj in je neko tekilo prneso. Sam jaz sem se za zelenega zagrebla
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 16.1.2011 22:12:20
|
|
|
|
tasa_m
|
Pa dober večer. Tako kot je Persida napisala 2 dni zaporedoma sem bla v Rico Toresu. Danes me od vse te hrane boli želodček, tak da srčno upam,da naslednjič ne gremo na tako veliko pojedino Od zdaj naprej jem še samo solatke (če verješ). V glavnem,danes bili pr babi Dajki in dediju Mijku na kosilu in se je to tak zavleklo, da smo prišli ob 21h domov. Lijo sem sam previla, zaželela si je čaj, dala flašo čaja in je spala. Ata pa tud. Jaz si zdaj spet mal avtke nagledam te pa šibam spat, če bom lahko ker me res vse boli kak sem se nažirala zdaj 2 dni. Ne vem če nebom ogla prst v usta pa ker drugač tak nebom mogla spat. Aja, pa mojega dopusta je konec jutri delam od 16 - 21, pol 2 dni fraj Koamja čakam,da se spočijem malo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 17.1.2011 8:25:08
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dobro jutro. Ja, moje mariborčanke, v petek zvečer je bilo zelo lepo in predvsem nastitno. Moj dragi se me je zjutraj usmilil in z otrokom šel okrog, tako, da sem lahkko do devetih spala. Aha, torej so vam slike všeč. Super!!! Meni tudi. Vikend je bil prečudovit, še bi takih dni. Joj, komaj čakam pomlad res a kaj bo bo čez par dni spet sneg in mrzloooo. No, ne bomo jamrali, danes je zunaj taki sonček, da me kar ven vleče. Sem komaj sedaj prišla v službo, ker sva z Valentinom bila pri zobozdravniku. Vse je okej, rekel je, da lahko kmalu pričakujemo petke in kontrola čez pol leta. Pohvalil ga je, da več nima dude in da lepo umiva zobke. Dobil je štampiljko na rokico in šel ponosno v vrtec, kjer jo je razkazoval. Tako, sedaj spijem čaj in šibam delati, da si zaslužim plačo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 17.1.2011 8:30:30
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Maš mejl. kaj se zdaj tu šunjata po mailu. pošlji še ga meni!!!! Ne povem, ne povem!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 17.1.2011 8:31:41
|
|
|
|
Najaa
|
KOKICA sonček? Pri nas je megla, da jo lahko režeš. Baje pa da bo čez dan zelo toplo in ja, naužijmo se toplote, ker pol bo baje spet mrzlo... Želim vam en lep dan.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 17.1.2011 8:32:58
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa KOKICA sonček? Pri nas je megla, da jo lahko režeš. Baje pa da bo čez dan zelo toplo in ja, naužijmo se toplote, ker pol bo baje spet mrzlo... Želim vam en lep dan. Jaaaaa, ja saj za LJ niti ne dvomim. Pridi na Štajersko, Štajerka!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 17.1.2011 8:40:32
|
|
|
|
Najaa
|
Ne ne, bom kar tukaj ostala in se bentila zarad megle. KOKICA se že kaj pripravljate na praznovanje 2ke?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 17.1.2011 8:46:06
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ne ne, bom kar tukaj ostala in se bentila zarad megle. KOKICA se že kaj pripravljate na praznovanje 2ke? Niti ne, samo logistiko rešujem kako letos vse skupaj izpeljati, ker ne mislim delati spet 3 čage. Eno za žlahto in eno za marčevke. Sedaj pa ne vem koga od žlahte in kolegov vse povabiti. Tiste, ki imajo otroke že a ostale, ki so mi super kolegi in še nimajo otrok, pa se dosti družimo..Tudi, ne? Pa bo spet lepa cifra ljudi nastala. Pa vi?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 17.1.2011 9:21:06
|
|
|
|
Najaa
|
Mi tudi še ne, sam tudi meni ni jasno, kako izpeljat vse skupaj. Stanovanje imamo premajhno za vse, da bi delala 2-3x mi pa ni. Mogoče bomo pa sam najožji, tako kot pri Tiji. Pojma nimam še.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 17.1.2011 9:29:07
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Mi tudi še ne, sam tudi meni ni jasno, kako izpeljat vse skupaj. Stanovanje imamo premajhno za vse, da bi delala 2-3x mi pa ni. Mogoče bomo pa sam najožji, tako kot pri Tiji. Pojma nimam še. Ja, ja, mi prostor imamo a kaj ko je toliko priprav in potem čiščenja, da te kap. Sem se pa odločila, da v ponedeljek 28.02.2011, ko ima V. RD si bova oba z mojim vzela dopust in bomo čisto sami in se šli kopati in bomo uživali v troje.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 17.1.2011 9:38:10
|
|
|
|
Najaa
|
Zelo lepo. Jaz pa ob pon delam popoldan in sem že zdej žalostna zarad tega, Nikin RD tud pade na pon. Mogoče bom pa tudi vzela dopust.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 17.1.2011 10:13:12
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Mi tudi še ne, sam tudi meni ni jasno, kako izpeljat vse skupaj. Stanovanje imamo premajhno za vse, da bi delala 2-3x mi pa ni. Mogoče bomo pa sam najožji, tako kot pri Tiji. Pojma nimam še. Zato bomo mi najeli en prostor, če bo le fraj v tistem kafič, kjer imajo prav igralnico za otroke in je to to. Ne gre ven drugače. Lani so bili še pr miru, letos pa nebodo več. Za domače pa bomo kar skup nardili- moje in njegove pa čao pero.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 17.1.2011 10:15:58
|
|
|
|
tasa_m
|
Pa dobro jutro vsem
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 17.1.2011 10:17:52
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Mi tudi še ne, sam tudi meni ni jasno, kako izpeljat vse skupaj. Stanovanje imamo premajhno za vse, da bi delala 2-3x mi pa ni. Mogoče bomo pa sam najožji, tako kot pri Tiji. Pojma nimam še. Zato bomo mi najeli en prostor, če bo le fraj v tistem kafič, kjer imajo prav igralnico za otroke in je to to. Ne gre ven drugače. Lani so bili še pr miru, letos pa nebodo več. Za domače pa bomo kar skup nardili- moje in njegove pa čao pero. temu sem se že v petek tako nasmejala Si si kaj razredčila liker?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 17.1.2011 10:29:02
|
|
|
|
tasa_m
|
Ja, če pa je res. Lani, so bili ker še niso vsi hodli in so še plazli. Pa še tobogana nimamo Februarja pa bo še prehitro da bi roj.dan praznovali na igrišču Sem razredčla. FULL je dober, samo močen pa tud. Tomaža je kuj zalepnilo (za žabe ni seno a ne? )
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 17.1.2011 10:39:02
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ja, če pa je res. Lani, so bili ker še niso vsi hodli in so še plazli. Pa še tobogana nimamo Februarja pa bo še prehitro da bi roj.dan praznovali na igrišču Sem razredčla. FULL je dober, samo močen pa tud. Tomaža je kuj zalepnilo (za žabe ni seno a ne? ) Ja, mi ga tudi nimamo, pa bodo morali brez njega preživeti. Liker je zate in ne za T! Hecam se...samo te tak ni to za njega, če ga je zalepilo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 17.1.2011 11:08:11
|
|
|
|
tasa_m
|
Ja, pa veš da mora on vse povsod svoj klun(ček) namočit Ja, samo vi imate plac, mi še placa nimamo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 17.1.2011 11:13:29
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ja, pa veš da mora on vse povsod svoj klun(ček) namočit Ja, samo vi imate plac, mi še placa nimamo ja, ja vem...MOŠKI!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 17.1.2011 11:21:51
|
|
|
|
tasa_m
|
Ja, se moški. O njih, bi se dalo pisat. Pol bi verjetno hitro prišle na 3.del. Jaz pa bom verjetno na TNZ hodla. Je mesečna karta "samo" 20€. Če si že nohtov več ne privoščim, bom si vsaj miganje
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 17.1.2011 11:33:59
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ja, se moški. O njih, bi se dalo pisat. Pol bi verjetno hitro prišle na 3.del. Jaz pa bom verjetno na TNZ hodla. Je mesečna karta "samo" 20€. Če si že nohtov več ne privoščim, bom si vsaj miganje Go, go, go girl!
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?