|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2.del
17.12.2010 19:36:01   
PERSIDA
[color=#000000 size=3]Čer.
[color=#000000 size=3]Kaj jamrata saj sem tu .
[color=#000000 size=3]Pridem pozno več grozno.
[color=#000000 size=3]Ja jelko postavljamo ,pa kugle razbijamo.Pa knjige čitamo ,pa hišico naročujemo,beri plastično,pa,pa,pa….
[color=#000000 size=3]Danes sta hodla z atijom prosim na dedka mraza ,so ga imeli na firmi , no babi je mogla bit seveda zraven. Kako je bilo pišem jutri.
[color=#000000 size=3]Jutri smo zjutraj v Planetu, popoldan 3rojstni dan praznujemo,zvečer bogve kaj . V nedeljo  ,se ,pa tolko dogaja ,da ne vem kam bi šli.Ma nekam že zagotovo.Je treba bit v družbi.
[color=#000000 size=3]Zelo rada imata družbo ,tako kot mami in hb ,da je tako.
[color=#000000 size=3] 
[color=#000000 size=3]V službi je bila danes prava norišnica ,stroj mam za en k… ,tak,da je bilo veselo.Ampak ok sem hb doma.Bavca sta ostala pri babici ,mojga ni tak ,da uživam sama.Moram še nekaj na majčko narisat ,za jutri.Danes je bil cel podvig v trgovini k rdeči majčki skombinirat bilo kaj ,ker je na zalogi vse samo v roza.Ok o tem smo že veliko.V glavnem sem na koncu le nekaj našla .
[color=#000000 size=3]Če bo volja,pa še sedem malo za šivalni stroj.
[color=#000000 size=3]Kokica tako zeeeeeeeeeeeeelo mi je žal ,ker sem hotela nekaj naredit za skokeca ,pa mi ne rata.
[color=#000000 size=3] 
[color=#000000 size=3]Nič tulipanček pazi na sebe ,pa polepšaj mi božič ;)
[color=#000000 size=3] 
[color=#000000 size=3]Kokica sirup imam jaz od Bimbi firme za izkašljevanje ,slezov,pa za pomirjanje.Ko mi je kašljanja  prek preveč jima zečer pred spanjem dam oba tak,da sta že od tega zdrogirana.
[color=#000000 size=3]Vročina je ,pa zato ,ker se nekaj dogaja.Kaj ,boš ,pa zvedela čez čas.Jaz bi šla k zdravniku v primeru,če bi posledično poležaval zaradi vročine ali ,če bi trajala več kot tri dni nad 38.5 in je ne bi mogla zbit.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
17.12.2010 19:40:49   
PERSIDA
Jaz nič kriva za te šifreuser posted image ,sem hotela jih zbrisat ,pa ne greuser posted image .

Očitno bi nekdo rad ,da dam odpoved ampak NEEEEEEEE BOOOOOOOOMuser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
17.12.2010 19:41:20   
PERSIDA
Kje jezdaj tasa ,da bi mi orkester poslala user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
17.12.2010 21:55:05   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Obroke hrane sta malo zmanjšala tak,da ne jemo več vsako uro .Po novem ,pa laibnizi ne štejejo več zdaj so aktualne napolitanke .Hvalabogu za obiske bi rekla  .Pa sok takrat dobita oni sladki,jah takrat ,pa sta ko dve kravi pri napajalniku .
Mandarine so no.1 ,pomembno je ,da si sama lupita ,ker jaz ne znam lupit več,če jima dam krhlje na krožnik ne jeta več hočeta sama.Jabolko mora imet olup ,da lahko pol pljuvata olupke in živcirata mamico.

to pa je tako kot da bi Marušo opisovalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
17.12.2010 21:59:33   
trezika
Persida kaj se bomo letos še kaj videli?user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
17.12.2010 21:59:35   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Obroke hrane sta malo zmanjšala tak,da ne jemo več vsako uro .Po novem ,pa laibnizi ne štejejo več zdaj so aktualne napolitanke .Hvalabogu za obiske bi rekla  .Pa sok takrat dobita oni sladki,jah takrat ,pa sta ko dve kravi pri napajalniku .
Mandarine so no.1 ,pomembno je ,da si sama lupita ,ker jaz ne znam lupit več,če jima dam krhlje na krožnik ne jeta več hočeta sama.Jabolko mora imet olup ,da lahko pol pljuvata olupke in živcirata mamico.

to pa je tako kot da bi Marušo opisovalauser posted image user posted image user posted image

No niso se zastonj družli user posted image .Tak,da vsaka pot na ptuj se je splačalauser posted image .
Trezika kak pogrešam Ptujuser posted image ,res. 

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
17.12.2010 22:00:18   
PERSIDA

Jutri pridita ob 11 v Planet tuš pride deda mrazuser posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
17.12.2010 22:00:32   
trezika

No niso se zastonj družli user posted image .Tak,da vsaka pot na ptuj se je splačalauser posted image .
Trezika kak pogrešam Ptujuser posted image ,res. 

sva že dve user posted image

ta mraz pa mi gre že tak na živce, da znoriš....niti malo nimam rada zime  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
17.12.2010 22:01:16   
trezika

eh, jutri sva že zasedeni...greva na prvorojstnodnevno žurko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
17.12.2010 22:02:26   
PERSIDA

eh, jutri sva že zasedeni...greva na prvorojstnodnevno žurko user posted image user posted image user posted image

Pa menda ja ne že zjutraj ,daj pršlepajta se.user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
17.12.2010 22:03:07   
PERSIDA
Drugač ,pa po božiču upam ,da se vidimo,da si bosta vzele čas.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
17.12.2010 22:04:01   
trezika

Pa menda ja ne že zjutraj ,daj pršlepajta se.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image nič ne obljubim...mogoče pa res vskočivauser posted image user posted image

zdaj pa te moram žal zapustit... moram odstopit rač. user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
17.12.2010 22:04:43   
trezika

Drugač ,pa po božiču upam ,da se vidimo,da si bosta vzele čas.

ja tisti teden pa se res lahk zmenimo...jaz imam itak počitnice user posted image jeeeeeeeeee ...komaj čakam user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
17.12.2010 22:11:01   
PERSIDA
Tulipanček in Kokica danes sem ,pa bla tu ,pa vaju ni tak,da user posted image
Pa vseeno vaju mam rada ja user posted image
Lahko noč grem se razvlečt ko hrakluser posted image ( za nevedneže, olepšano  ko čigumiuser posted image )

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
17.12.2010 22:12:20   
PERSIDA
user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
18.12.2010 22:21:40   
tasa_m
Kaj zdaj, danes pa nobene tu, ko sem ja fraj??

Persida kak je blo na Božičku? Si  mela vse od kontrolo?? user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
19.12.2010 11:10:37   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Kaj zdaj, danes pa nobene tu, ko sem ja fraj??

Persida kak je blo na Božičku? Si  mela vse od kontrolo?? user posted image

Vejš da user posted image .O podrobnostih na pijačkiuser posted image .Čuj fajn taščo mašuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
20.12.2010 8:10:35   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

Da nas vržem na 1. stran!user posted image

Persida, kaj ti ni ratalo?user posted image

V petek sta obe službeni čagi max uspeli. Domov sem prišla ob 2h.user posted image user posted image user posted image Fajn sem se naplesala. Pa še presenečenje smo imeli, ker je nam je prišel Alfi N. zapeti 3 pesmi. Seveda obvezno Silvestrski poljub. user posted image

Valentin je bil že v petek brez vročine, vendar ga še nisem nekaj izpostavljala vremenu, ker sem mu oči še vedno mazala s Tobrexom, kljub temu, da so na pogled okej. Samo piše, da bi še naj 4 dni po tem nadaljeval.user posted image Kašlja pa še, še sploh ponoči, kljub Panatusu.user posted image Danes sem ga peljala v vrtec, pa je tako delal, tako se je drl, kot da ga iz kože dajem. Pa babo je klical, ker je bila v četrtek in petek ona z njim in ga razvajala do nezavesti.user posted image Upam, da se je že pomiril.

Mi je pa tašča včeraj rekla naj ga še ne dam v vrtec ta teden, ker mu vidi, da še oči niso okej, ker ima otečene veke. Ne vem kje je ona to videla, ker jih ni imel zatečenih niti, ko je imel vidno vnete. user posted image Eh, brez veze.

Sedaj pa delati...

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
20.12.2010 8:17:14   
KOKICA32
Tulipan? Kako si?user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
20.12.2010 10:21:16   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Tulipan? Kako si?user posted image

Dober dan!
Verjetno sprašuješ, če sem še tuuser posted image  ja, ja, jauser posted image
Sicer pa sem saj se še spomniš kak (al si tolko prej rodila, se ne spomnim kdaj si imela rok), v glavnem muka mi jeeeeeeeeeeee...

ŠE 3 DNI DO ROKA!user posted image user posted image user posted image

Uh, si se pa res načagala, ne vem kdaj sem bila nazadnje na dveh čagah zaporedoma.user posted image  Mi pa jo imamo 30.12. tak da avtomatsko odpadem, ker takrat pa že mislim cartat svoj novi zaklad.user posted image
Super za Valentina, ta teden pa je otoplitev napovedana, tak da ne bo straha za ven hodit! Sicer pa v vrtcu tudi hodijo ven, ne?
O taščah in njihovih komentarjih pa mi ne govori... smo bili v soboto na enem praznovanju, pa je moja tašča izjavila svojim 2 svakinjam (ki sta super tašči), da ona noče bit tašča v pomenu te besede in se full nazaj drži!!!! No, ker mene najbolj moti to, da je ena velika glumica. Jaz pravim, da NOBEN človek ne more bit VEDNO nasmejan in dobre volje-to me moti pri njej, ker vedno daje tak videz. In sta ji potem njeni svakinji kar rekli: potem pa nisi iskrena do L. in glumiš.user posted image user posted image user posted image

Tasa nič kaj nisem še šla...user posted image  mogoče danes... lunica me je gledala ponoči, danes je polna, lajala bom v njo, bomo vidli kaj bo prinesla.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
20.12.2010 10:30:53   
KOKICA32
Tulipan, okej, samo da je vse okej!user posted image Uf, verjetno boš tudi letos čez rok, ha? Ker, če hočeš biti na božični večer že doma z svojim novim zakladokom, moraš iti že danes roditi.user posted image

Ja, v vrtcu hodijo ven. user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
20.12.2010 13:43:56   
KOKICA32
Buuuu!user posted image

Imate že vse darila za pod smrečko? Jaz še nimam nič!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
20.12.2010 14:32:55   
Tulipan12

Buuuu!user posted image

Buuuuuuuuu, nazaj! Jaz mam delno. Nimam še vseh, pa tak sem se hvalila, kak bom letos pohitelauser posted image  Pa zdaj sva bili z mamo v mestu in sem njej pomagala izbirat, zase pa nič nisem gledala, ker me je tak okupirala, da je joj!

Lia je včeraj z atijem pisala Božičku, da si želi smuči. Evo, to imamo.user posted image

Kaj boste partnerjem kupile???

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
20.12.2010 14:35:38   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Buuuu!user posted image

Buuuuuuuuu, nazaj! Jaz mam delno. Nimam še vseh, pa tak sem se hvalila, kak bom letos pohitelauser posted image  Pa zdaj sva bili z mamo v mestu in sem njej pomagala izbirat, zase pa nič nisem gledala, ker me je tak okupirala, da je joj!

Lia je včeraj z atijem pisala Božičku, da si želi smuči. Evo, to imamo.user posted image

Kaj boste partnerjem kupile???

Si na boljšem kot jaz.user posted image

Jaz mu bom kupila parfum/srajco. Pa ne vem še...moram razmisliti, če je bil sploh priden.user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
20.12.2010 14:57:20   
PERSIDA
Zdravo bejbe.

Kokica lepo tebi ko po feštah hodišuser posted image .Jaz ,pa grem drug teden.Še tri dni odpikam pol ,pa dopust upam vsaj ,da bo na poslovilnem sestanku povedo kako dolgo smo doma ,ker samo mučkajo.
Valentin,pa bo premago krizo itak jo bo.Meni bo še enkrat tudi tako hudo kot je sedaj tebi.Jih babi čuva ,pa ti ne morem povedat kako me Tomaž objema ko pridem,tak me še ati neuser posted image .
Glavno ,da bo on v svoji družbi doma ,pa itak ima tebe zaplenjenouser posted image .

Tulipanček saj sem ti že rekla ,da čakam sms user posted image .Vidim ,da te tvoji otroki že iz trebuha ven nič ne ubogajouser posted image .

Kokica in tulipanček a vaju lahko prosim za vajin naslov doma ,prooosimuser posted image .

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?