Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 6.12.2010 12:34:07
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa A sta poleg lučk še kej naredila? Ja, figurice sva navesila po stanovanju!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 6.12.2010 13:18:02
|
|
|
|
PERSIDA
|
Saj vem,če mene ni ne morete naprej . Za danes šiht gotov ,v petek zasrala vsega hudiča ,je*at ga .Mi je danes šefica prenesla informacije kako so delali ko so našli nekaj manjših vbodov cela štala.No danes sem ,pa šivala po polžje ,pa je šefica rekla ,da je kljub temu hitro .Tak,da delam sedaj na izi.One delajo že pol leta ,pa še niso na normi jaz,pa bi htela v tednu dni razturat .Ja sem se mogla prepričat,da pač ne bo šlo.Tak,da upam ,da bo danes vse ok . Upam vsaj ,da bom drugi mesec še kaj plače dobila ,če mi bodo vstran trgali za popavilo . No saj danes sem vložla za večji otroški dodatek ,ker nista v vrtcu.Pa pol ugotovim ,da mi konec meseca še otroški potečejo tak,da sem še to izpolnila,da sem brez skrbi.Ker pri nas več ne obveščajo kdaj ti poteče tak,da ,če nebi imela sreče bi še brez otroških ostala.Svašta. Tak da socialne stvari sem pošlihtala.Kosilo tudi pojedla.Zdaj,pa moram še malo izkoristit čas za sebe ko moja lepotca spita . Nekaj že dolgo hočem vprašat.Ali vaši otroci jedo solato? Kajti mojadva sta obsedena z njo tako ,da za njiju moram sedaj posebej zeleno na kocke narezat in zmešat skup ,ker ono kaj jaz jem sta skoz jemala pol se ,pa davla.V glavnem ni solate ,ki je onadva nebi jedla.Valjda sem ful ponosna samo me zanima ali imajo vaši tudi radi kislo? ali smo samo mi kisle riti
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 6.12.2010 13:21:27
|
|
|
|
PERSIDA
|
kokica - pa ti enkrat premajhen kombinizon ,enkrat ,pa prevelikega kupiš ,pa daj si lutko zraven nosi al ,pa ti jaz kroj narišem
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 6.12.2010 13:25:26
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA kokica - pa ti enkrat premajhen kombinizon ,enkrat ,pa prevelikega kupiš ,pa daj si lutko zraven nosi al ,pa ti jaz kroj narišem hahahaha, saj ponavadi kar trofim veš! Samo tu pa moram še spodnja oblačila upoštevati pa mi ne gre najbolj.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 6.12.2010 13:25:58
|
|
|
|
PERSIDA
|
Čebela - najprej za Klaro pol ,pa te morem še sku.... Ko te kličem nedosegljiva ,pošljem sporočilo me ne j****.Ka si me dala med izbrisane al kak
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 6.12.2010 13:32:01
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Nekaj že dolgo hočem vprašat.Ali vaši otroci jedo solato? Kajti mojadva sta obsedena z njo tako ,da za njiju moram sedaj posebej zeleno na kocke narezat in zmešat skup ,ker ono kaj jaz jem sta skoz jemala pol se ,pa davla.V glavnem ni solate ,ki je onadva nebi jedla.Valjda sem ful ponosna samo me zanima ali imajo vaši tudi radi kislo? ali smo samo mi kisle riti Jaaaa, zelene sicer ne najbolj razen kisa, drugače pa rdečo peso ima najraje, pa paradižnikovo, papriko in kumarice v solati. Pa vso kislo zelenjavo v kozarcih
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 6.12.2010 13:32:40
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Čebela - najprej za Klaro pol ,pa te morem še sku.... Ko te kličem nedosegljiva ,pošljem sporočilo me ne j****.Ka si me dala med izbrisane al kak ja, to je naša čEBELA!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 6.12.2010 13:41:17
|
|
|
|
Najaa
|
Solata - Nika je samo rdečo peso. Ampak to tako rada je, da me ne moti, če ne je druge. Čebela, za Klaro.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 6.12.2010 15:13:43
|
|
|
|
PERSIDA
|
A vam je miklavž prineso šibo ?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 6.12.2010 15:15:47
|
|
|
|
PERSIDA
|
Ki so tisti časi ko smo se z marčovkami dobivali ob vsaki priložnosti.Ne vem ,če nebomo še šli po zamrznjenčka . Ja dogaja mi ,ker sem zdaj spala dobre pol ure ,pa sem ko rožica .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 6.12.2010 15:17:43
|
|
|
|
Najaa
|
Nam ni prnesu šibe, ampak čokolado. Jaz tud pogrešam srečanja... Pa čeprav sem utrujena 100 na uro, me meče tak ko tebe Peesida.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 6.12.2010 17:17:29
|
|
|
|
trezika
|
DanDan! Ko ste že omenjale solato.... Maruša ne je nobene no, da se popravim...doma je ne je, v vrtecu baje poje vse, vključno s solato...očitno je ne zmešam vredu niti rdeče pese noče, kaj šele kakšnega paradižnika.... edino kaj ima pa res rada, so vložene kumarice no, pa odkar hodi v vrtec ful rada je sadje tako da smo pač bolj na sadju kot zelenjavi
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 6.12.2010 17:19:43
|
|
|
|
trezika
|
Mi smo pa bli v soboto na Miklavžu, tam v trgovini kjer M. dela, ampak smo morali predčasno zapustit prizorišče ker se je parklja tako prestrašla da se je ubožica cela tresla in jokala in oh in sploh...sploh je nisva mogla potolažit pa sva rekla da nima smisla pa še gužva je bla ful... no, je pa M. naslednji dan iz službe prinesel Miklavževo darilo...ga je dal Miklavž na stran za Marušo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 6.12.2010 17:20:35
|
|
|
|
trezika
|
zdaj pa bi morala it peglat ker mislim da jutri nimam več kaj "nezmečkanega" za oblečt
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 6.12.2010 20:31:32
|
|
|
|
KOKICA32
|
Čer! Spet je bil sorry!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 6.12.2010 20:32:01
|
|
|
|
KOKICA32
|
Pri nas je Miklavž že v soboto prinsel Parklja iz Mercatorja in pomaranče. Sedaj pa čakamo še naq Dedka mraza, v vrtcu ga imajo 21.12.2010. Sem tako vesela, da nimajo Božička ampak tako kot v starih časih, le Dedka Mraza.
< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 6.12.2010 20:33:09 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 6.12.2010 21:06:02
|
|
|
|
Najaa
|
KOKICA sej v nobenem vrtcu ni božička, povsod je dedek Mraz. Naši ga bosta pa zamudili v vrtcu, no vsaj Nika. Verjetno bo do konca leta kar doma, da se dobro pozdravi zdej po tem bronhitisu. Pri Tiji ga imajo pa zgodaj, že drug teden, no ona bo pa šla.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 6.12.2010 21:13:37
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa KOKICA sej v nobenem vrtcu ni božička, povsod je dedek Mraz. Naši ga bosta pa zamudili v vrtcu, no vsaj Nika. Verjetno bo do konca leta kar doma, da se dobro pozdravi zdej po tem bronhitisu. Pri Tiji ga imajo pa zgodaj, že drug teden, no ona bo pa šla. Super, me zelo veseli! Pa hvala za rasvetljenje!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.12.2010 9:09:46
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.12.2010 10:15:09
|
|
|
|
Najaa
|
Dober dan. Kje pa je Tulipan?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.12.2010 11:54:46
|
|
|
|
tasa_m
|
Dan, evo po 2 dneh prijem malo na net pa nimam kaj za brat V nedeljo bili na roj.dnevu, včeraj pa sem mami imela na obisku pa se mi ni dali na računalnik. No, saj mami še je zdaj tu jaz pa sem malo izkoristla da gor skočim. Mami dela Liji gemaše te pa mora mir met Prvo za vse bolančke , čimprej se pozdravite! Ja, Lija ima tud DM 21.12 upam da nebo kj zahaklalal do takrat. Tulipaaaan.!!!! RAPORT Zdaj sem glih nek sms dobla, hmmm, mogoče od Tulipan? Hehe
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.12.2010 11:56:05
|
|
|
|
KOKICA32
|
Sedaj pa šibam malo na sončka. Ufff je lepo vreme in predvsem toplo. Tulipanček?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.12.2010 13:20:57
|
|
|
|
PERSIDA
|
Dan bejbe. Taaaaaaaaasi pogrešam te . Šiht za mano kosilo v trebuhu jaz ,pa ajana .Ja kosilo je pasalo tak ,da me je ravno uspavalo . Kaj zdaj bo pisala kera kak roman al moram spet jaz .Zdaj jaz ne bom grem svojo debelo truplo razvlečt po sedežni . Da se še malo pohvalim nenamerno sem izgubila 5kg ,tak,da upam,da sedaj ko malo gledam kaj jem še gre kaki kg fuč .Samo pozor to še ne pomeni ,da sem sedaj suha ko imam par kg manj . Pridne bit.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.12.2010 14:29:24
|
|
|
|
Najaa
|
Jaz bi tud počivala, pa Nika noče spat. KAJ JI JE??? A naj jo dvignem al kaj? Še mal pa ne bom mela več srca jo matrat, ko ne more zaspat... Sam vem, da bo pol ob petih pa dol padla. Sem jima obljubila, da ko se spočijemo, bomo smrekico naredile.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.12.2010 14:40:16
|
|
|
|
KOKICA32
|
Persida, čestitke za manj kg! Jaz sem sedaj v neki čudni fazi, ko bi se še držala te diete po eni strani pa se mi dozdeva, da ne bi rabla več in minti več ni najbolj. Zato se tudi zadnje dni tako velikokrat pregrešim. Punce kako pa zgleda ona nadaljevalna 90-dnevna dieta? A ve katera? Prosim za info! Najaa- upam, da si spočiješ in da Nika omaga pred 17h uro. Moj je tudi včeraj ob 17.30 zaspal, pa sem ga ob 18.30 uri zbudila, ker ne mislim biti potem z njim do 23h pokonci. Dela imam toliko, da se ven ne vidim....Bežim!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?