|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2.del
25.11.2010 12:55:29   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

no, zdaj se pa lahko pohvalim s tistim klicem, ki sem ga čakala user posted image  dobila sem službo!!! Woooooohooooooo user posted image  6.12. začnem, danes pa moram zbrati pogum in svojim trenutnim šefom povedat, da odhajam user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BRAVO!!!!

Kaj pa boš delala?

hvala user posted image  delala bom pa vse živo user posted image  niso si še zmislili naziva delovnega mesta, lahko bi pa rekli temu vodja pisarne. Sej veš, v majhni firmi moraš bit univerzalc user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
25.11.2010 12:59:32   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: SRCCEK

SVAKA ČAST.....in to v teh časih, ko ni nobenih pametnih služb user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image  
JEST BI TUT user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala user posted image  sem kar lep čas iskala, dobila pa potem, ko sem si v glavi poštimala in nisem šla na vsak razgovor  s tistim občutkom, da me noben noče, ker imam samo enega in še to majhnega otroka. In še so firme, ki se ne ustrašijo podatka, da imam doma malčka, ki bo seveda tudi kdaj zbolel in dejstva, da verjetno ne bomo ostali pri samo enem otroku user posted image  Samo verjet je treba.

(odgovor članu SRCCEK)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
25.11.2010 13:00:36   
felix7
tudi jaz pošiljam vsem bolančkom, smrkavčkom in kašljavčkom user posted image user posted image user posted image  zdaj je pa pritisnil pravi zimski mraz, mogoče bodo virusi pocrkali user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
25.11.2010 13:03:54   
KOKICA32

tudi jaz pošiljam vsem bolančkom, smrkavčkom in kašljavčkom user posted image user posted image user posted image  zdaj je pa pritisnil pravi zimski mraz, mogoče bodo virusi pocrkali user posted image

Ja..Jutri bo pa sneg!user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
25.11.2010 13:03:58   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Grem v Mullerja!user posted image

Itak!user posted image
Čuj, kaj v tem našem Mullerju sploh imajo igrače? Mam njihov katalog igrač, pa se ne morem spomnit, da bi jih res imeli toliko kot je v katalogu!user posted image

Saj nisem do tja prišla, le do C&A in H&M. user posted image Se tudi sama to sprašujejem, ker v gornji štuk pa res nikoli ne hodim...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
25.11.2010 13:04:02   
KOKICA32

no, zdaj se pa lahko pohvalim s tistim klicem, ki sem ga čakala user posted image  dobila sem službo!!! Woooooohooooooo user posted image  6.12. začnem, danes pa moram zbrati pogum in svojim trenutnim šefom povedat, da odhajam user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BRAVO!!!!

Kaj pa boš delala?

hvala user posted image  delala bom pa vse živo user posted image  niso si še zmislili naziva delovnega mesta, lahko bi pa rekli temu vodja pisarne. Sej veš, v majhni firmi moraš bit univerzalc user posted image

Jaaaa! Yes!user posted image user posted image user posted image user posted image Vem ja...Super še enkrat!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
25.11.2010 13:18:35   
tasa_m
Feliša naj ti bo, ker si pač lepo novico povedala, da si prva. Drugače pa to ni fer veš?? user posted image  user posted image  user posted image
Ne moreš jkuj prit pa bit prva na strani user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
25.11.2010 13:22:12   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Feliša naj ti bo, ker si pač lepo novico povedala, da si prva. Drugače pa to ni fer veš?? user posted image  user posted image  user posted image
Ne moreš jkuj prit pa bit prva na strani user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
25.11.2010 13:22:38   
KOKICA32
Tasa- kako je Lija? je kaj bolje spala?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
25.11.2010 13:41:30   
tasa_m

spali smo okej, sicer je kašljala ampak se vsaj premetavala ni. user posted image
Prej sve šle ven in je že bla cela boga spet user posted image

Zdaj pa sem naročila voziček user posted image user posted image da bove spet mobilni. Namreč ta ki ga imamo zdaj je čist oletni in piha iz vseh strani user posted image in ga ne more met.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
25.11.2010 13:48:24   
KOKICA32

spali smo okej, sicer je kašljala ampak se vsaj premetavala ni. user posted image

Zdaj pa sem naročila voziček user posted image user posted image da bove spet mobilni. Namreč ta ki ga imamo zdaj je čist oletni in piha iz vseh strani user posted image in ga ne more met.

Pa se še hoče voziti? Mi smo ga že posodili naprej! No, samo začasno! Saj sedaj pa bodo tako sanke spet aktualne.

Katerega pa si naročila?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
25.11.2010 13:52:59   
tasa_m

Pa se še hoče voziti? Mi smo ga že posodili naprej! No, samo začasno! Saj sedaj pa bodo tako sanke spet aktualne.

Katerega pa si naročila?

ma ja se vozi. Če ne druga ko greve v vrtec pa oiz njega. Ker sem zdaj brez avta in bove pešačle.
Kar na Bolhi sem ga vzela...Brevija.
http://www.bolha.com/ostali-vozicki/otroski-vozicek-brevi-oglas1272710957

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
25.11.2010 13:54:58   
Najaa

Čestitke še tuki! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
25.11.2010 14:08:21   
KOKICA32

Katerega pa si naročila?

ma ja se vozi. Če ne druga ko greve v vrtec pa oiz njega. Ker sem zdaj brez avta in bove pešačle.
Kar na Bolhi sem ga vzela...Brevija.
http://www.bolha.com/ostali-vozicki/otroski-vozicek-brevi-oglas1272710957

Aha, razumem! Super, če je tako. Je kar ugoden, ne?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
25.11.2010 15:43:38   
KOKICA32
Šibam počasi domov!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
25.11.2010 17:06:47   
tasa_m

Aha, razumem! Super, če je tako. Je kar ugoden, ne?

kot nov je.
Vozen je bil max. 5-kat. Je pa roza barve user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
25.11.2010 21:44:15   
tasa_m
Lahko noč :)

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
26.11.2010 7:45:50   
Tulipan12
Dobro jutro!
Jao -3!!! Jaz obožujem sneg, mraza glih ne, ampak vem, da to spada zraven, ampak kaj naj oblečem čez trebuh??? Nobena bunda ali plašč mi ne gre čezuser posted image
Kavico spijem, pa se bom potem ubadala s tem vprašanjem, ker grem h G. Danes mam pred sabo še norišnico, letim še po eno darilo, pa po sestavine za tiramisu, ga naredim (nikoli še nisem delala tiramisuja za 20 ljudiuser posted image user posted image ), potem peljem Lio na nastop, pridem domov, tuš, pa pičim na večerjo s prijateljicami.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
26.11.2010 7:53:36   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

Tulipan, ja ni kaj pestro boš imela.user posted image Obleči debel pulover in jakno/bundo čez brez da si jo zapreš pa še kak debeli šal okrog vratu. Jaz sem tako delala, ko si nisem več mogla bunde zapreti. user posted image
Jaz pa imam danes le službo in po službi poslovilno čago dveh zaposlenih.user posted image Tak, da bo še pestro. 

Neposredna povezava do sporočila: 2919
26.11.2010 8:03:23   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Grem v Mullerja!user posted image

Itak!user posted image
Čuj, kaj v tem našem Mullerju sploh imajo igrače? Mam njihov katalog igrač, pa se ne morem spomnit, da bi jih res imeli toliko kot je v katalogu!user posted image

Saj nisem do tja prišla, le do C&A in H&M. user posted image Se tudi sama to sprašujejem, ker v gornji štuk pa res nikoli ne hodim...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  logično! Joj, jaz tut moram v C&A, Lia nujno rabi neke žametke al kaj takega toplega, ker ima samo trenerke, kavbojke in oblekce, pa sem bila včeraj v Europarku (Zara, Okaidi, HM)in nisem našla nič takega.user posted image

Lia pa je prava šoping girl postala - sva bile v Okaidiju, pa najde škornje, se sezuje, hoče škornje obut, pa so ji bile premale, skače po trgovini bosa, najde naušnike, si jih da na glavo in ko sem jaz vidla, rečem naj si jih da dol, ker greva, pa mi škrat mali pobegne iz trgovine - bosa, z naušniki na glavi, zraven pa se full smeji!user posted image user posted image user posted image  Itak da so se vsi v trgovini smejali, ker je bila res smešna, jaz jo komaj zunaj dobim, prinesem not, ona pa: mami, dat kapico teti, placamoooo!user posted image  Opica mala! Itak da ji nisem kupila, ker ne vem kaj naj si počnem z njimi, ker mora imet glavo zaščitenouser posted image  No, naslednji program je imela v HMu, kjer je našla neko kapo (tako nikakvo, roza, brez kakršnihkoli olepšav, mi je sploh čudno, da se je odločila za tako navadno, če je imela zraven take s HK) in je ni hotla dat dol. Prideva na blagajno, ji trgovka reče, da ji mora dat kapo, ker jo moramo plačat, ona pa ne, mela kapo, pa trgovka nazaj, ja, potem pa je ne moreš met, ji hitro da kapo dol, ona odčita kodo, Lia pa že roke drži, placano, kapa Liina, daj nazaj!!!user posted image user posted image user posted image  No, mi je trgovka rekla, da jo lahko jutri nazaj prinesem, če ne bo šla spat z njo!user posted image user posted image user posted image  Svašta.

Sem malo štorij napisala, da ste lahko kavico v miru spile!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
26.11.2010 8:06:02   
Tulipan12

Dobro jutro!user posted image

Tulipan, ja ni kaj pestro boš imela.user posted image Obleči debel pulover in jakno/bundo čez brez da si jo zapreš pa še kak debeli šal okrog vratu. Jaz sem tako delala, ko si nisem več mogla bunde zapreti. user posted image
Jaz pa imam danes le službo in po službi poslovilno čago dveh zaposlenih.user posted image Tak, da bo še pestro. 

Ja, saj tak tudi mislim, ker si ne bom kupovala bunde za te 3 tedne, če si pri Lii nisem, ko sem bila celo zimo okrogla!
O, ti pa maš danes pravi petek!user posted image  Pa po pameti za šankom, ker bo sneg, ko greš domov!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
26.11.2010 8:17:17   
KOKICA32
Bravo za Lio! user posted image user posted image user posted image Sem se nasmejala sedaj.

Pa ja, sneg pa to, upam, da ga še ne bo. user posted image Za šankom pa bom pila le ohne alko zadeve.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2922
26.11.2010 8:20:09   
tasa_m
user posted image  user posted image  user posted image kak sem se nasmejala Lii user posted image  user posted image  

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
26.11.2010 8:24:24   
tasa_m
Dobro jutro.
Kolko je pač dobro, snega ni tak da... user posted image user posted image   user posted image

Lija ga je ponoči spet žgala, kuj naenkrat, zdaj pa je nima več. Mislim ej, pa saj nisem dovolj več pametna. Itak do ponedeljka nebo okej, ko bom mogla delat it tak da ne vem kaj naj naredimuser posted image

Kokica, ti pa boš mela še veselo...se vidi da se veseli december približuje user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
26.11.2010 8:38:54   
Najaa
Dobro jutro.

Sem se nasmejala Lii. user posted image user posted image user posted image

tasa ne boš bolniške vzela? Sej praktično jo imaš že zdaj... Pri vas nimate tako, da če na dopustu kdo zboli, da zamenjaš za bolniško?

No jaz sem pa naredila vsa poročila, se pripravila, zdaj pa počasi grem delat. Lepo se mejte. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?