Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Grem v Mullerja! Itak! Čuj, kaj v tem našem Mullerju sploh imajo igrače? Mam njihov katalog igrač, pa se ne morem spomnit, da bi jih res imeli toliko kot je v katalogu! Saj nisem do tja prišla, le do C&A in H&M. Se tudi sama to sprašujejem, ker v gornji štuk pa res nikoli ne hodim... logično! Joj, jaz tut moram v C&A, Lia nujno rabi neke žametke al kaj takega toplega, ker ima samo trenerke, kavbojke in oblekce, pa sem bila včeraj v Europarku (Zara, Okaidi, HM)in nisem našla nič takega. Lia pa je prava šoping girl postala - sva bile v Okaidiju, pa najde škornje, se sezuje, hoče škornje obut, pa so ji bile premale, skače po trgovini bosa, najde naušnike, si jih da na glavo in ko sem jaz vidla, rečem naj si jih da dol, ker greva, pa mi škrat mali pobegne iz trgovine - bosa, z naušniki na glavi, zraven pa se full smeji! Itak da so se vsi v trgovini smejali, ker je bila res smešna, jaz jo komaj zunaj dobim, prinesem not, ona pa: mami, dat kapico teti, placamoooo! Opica mala! Itak da ji nisem kupila, ker ne vem kaj naj si počnem z njimi, ker mora imet glavo zaščiteno No, naslednji program je imela v HMu, kjer je našla neko kapo (tako nikakvo, roza, brez kakršnihkoli olepšav, mi je sploh čudno, da se je odločila za tako navadno, če je imela zraven take s HK) in je ni hotla dat dol. Prideva na blagajno, ji trgovka reče, da ji mora dat kapo, ker jo moramo plačat, ona pa ne, mela kapo, pa trgovka nazaj, ja, potem pa je ne moreš met, ji hitro da kapo dol, ona odčita kodo, Lia pa že roke drži, placano, kapa Liina, daj nazaj!!! No, mi je trgovka rekla, da jo lahko jutri nazaj prinesem, če ne bo šla spat z njo! Svašta. Sem malo štorij napisala, da ste lahko kavico v miru spile!
|