Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.11.2010 13:38:10
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ratalo mi je! bravo! Jaz pa porihtano pedikuro, 3. stroj se pere, 2. se suši, bologneze omakica se kuha... posesa pa naj nekdo, ki je bolj gibčen od mene uh, si pridna
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.11.2010 13:40:27
|
|
|
|
Tulipan12
|
Tasa povej mi, kak se obnese kuhinjica od Lije, če se prav spomnim, si jo dobila, pa me zanima, če se dosti igra z njo, ker Božiček ima to na sumu!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.11.2010 14:04:35
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ratalo mi je! bravo! Jaz pa porihtano pedikuro, 3. stroj se pere, 2. se suši, bologneze omakica se kuha... posesa pa naj nekdo, ki je bolj gibčen od mene
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.11.2010 17:22:45
|
|
|
|
PERSIDA
|
Dan,čer saj sploh ne vem kaj naj napišem ko je zunaj že tema. Danes bili pri babi,ker ima rojstni dan.Šefa sta se odločila ,da danes ne bosta spala.Preden mi je počil živec smo pol štirih pičli domov do drugega semaforja oba spala .Samo prekipala in spita še sedaj ,za eno uro je tudi mene sfalilo ,ker noč sem več ali manj prehodla.Anže kašlja samo ponoči tak,da se mi srce para.V glavnem prava štala. Sem hodla v pon. z njim zdravniku in dobil je kremo za oči.Prvič namazala in hb se takoj vidi izboljšanje mu ne teče več tako gnoj iz očke.Kašelj bo,pa mino ko bo.Ja jaz,pa v hrastovcu. Je,pa ena novost ,da sta začela hodit spat ob 22h ,pa do 7h.Pa kaj naj obljubim komu ,da bi vsaj eno noč prespali po dolgem času. Eh kaj bom jamrala bog ve kaj me še vse čaka .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 25.11.2010 8:00:40
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dobro jutro! Jaz že v polnem zagonu imam namreč norišnico. Kako to, da sta se bavca odločila spremeniti uro spanja? Meni je zrola, da mi tak pozno hodi spat, ker edino takrat (od 20h dalje) imam še nekaj časa samo zase. Od moje sodelavka mala že od vsega začetka hodi spati ob 23h, ker ima ji ob 19h še 2. spi. Pa no way ej! Drugače, pa Valentin spet fejst kašlja, sploh ponoči. Pa nikak ne moremo iz tega prehlada ven! Pa nahod tudi.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 25.11.2010 8:03:14
|
|
|
|
ema tiara
|
Pa nikak ne moremo iz tega prehlada ven![img]smileys/hudicek1.gif[/img] Pa nahod tudi. dobro jutro,dobrodosla v klubu...se nam vlecejo prehladi ko jara kaca...komaj en pride k sebi je drugi pa nazaj k prvemu ...pa vmes se cetrti,pa peti...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 25.11.2010 8:16:55
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara Pa nikak ne moremo iz tega prehlada ven![img]smileys/hudicek1.gif[/img] Pa nahod tudi. dobro jutro,dobrodosla v klubu...se nam vlecejo prehladi ko jara kaca...komaj en pride k sebi je drugi pa nazaj k prvemu ...pa vmes se cetrti,pa peti... Ja, ja, pri vas je še to, da se že v familiji prenaša, ne samo v vrtcu kot pri nas. Pa saj jaz in moj imava tudi non-stop poln nos.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 25.11.2010 9:10:24
|
|
|
|
SRCCEK
|
Dan vsem za vse vaše bolne malčke upam, da se čimpreje pozdravijo.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 25.11.2010 9:11:09
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Tasa povej mi, kak se obnese kuhinjica od Lije, če se prav spomnim, si jo dobila, pa me zanima, če se dosti igra z njo, ker Božiček ima to na sumu! Tulipan, Jure je zdaj dobil kuhinjico za Miklavža (predčasno ). Sem se odločila za kuhinjico, ker doma se ves čas mota po kuhinji, iz kuhinje mi znosi lonce v dnevno in potem tam "kuha". V vrtcu imajo tudi neko leseno kuhinjo in skoraj vedno se tam igra. No, zdaj pa ima svojo kuhinjo in mu je zelo všeč. Sem se včeraj tako smejala, ko je on "skuhal", je vzel žličko in se delal, da je
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 25.11.2010 9:11:42
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: SRCCEK Dan vsem za vse vaše bolne malčke upam, da se čimpreje pozdravijo. se podpišem!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 25.11.2010 9:14:07
|
|
|
|
felix7
|
no, zdaj se pa lahko pohvalim s tistim klicem, ki sem ga čakala dobila sem službo!!! Woooooohooooooo 6.12. začnem, danes pa moram zbrati pogum in svojim trenutnim šefom povedat, da odhajam
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 25.11.2010 9:28:24
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 no, zdaj se pa lahko pohvalim s tistim klicem, ki sem ga čakala dobila sem službo!!! Woooooohooooooo 6.12. začnem, danes pa moram zbrati pogum in svojim trenutnim šefom povedat, da odhajam BRAVO!!!! Kaj pa boš delala?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 25.11.2010 9:30:13
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Tasa povej mi, kak se obnese kuhinjica od Lije, če se prav spomnim, si jo dobila, pa me zanima, če se dosti igra z njo, ker Božiček ima to na sumu! Tulipan, Jure je zdaj dobil kuhinjico za Miklavža (predčasno ). Sem se odločila za kuhinjico, ker doma se ves čas mota po kuhinji, iz kuhinje mi znosi lonce v dnevno in potem tam "kuha". V vrtcu imajo tudi neko leseno kuhinjo in skoraj vedno se tam igra. No, zdaj pa ima svojo kuhinjo in mu je zelo všeč. Sem se včeraj tako smejala, ko je on "skuhal", je vzel žličko in se delal, da je Kot bi mojega gledala. Tudi jaz razmišljam o tem, da bi mu jo kupila. Samo ne vem več, kam naj vse to postavim.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 25.11.2010 9:58:42
|
|
|
|
SRCCEK
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 no, zdaj se pa lahko pohvalim s tistim klicem, ki sem ga čakala dobila sem službo!!! Woooooohooooooo 6.12. začnem, danes pa moram zbrati pogum in svojim trenutnim šefom povedat, da odhajam BRAVO!!!! Kaj pa boš delala? SVAKA ČAST.....in to v teh časih, ko ni nobenih pametnih služb JEST BI TUT
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 25.11.2010 11:59:55
|
|
|
|
KOKICA32
|
Grem v Mullerja!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 25.11.2010 12:03:35
|
|
|
|
Tulipan12
|
Dober dan! Akcija celi dan no, zdaj spi! Aha, očitno imamo vse mamice enkae noči, to kašljanje je res pravi ! Pa čez dan mogoče 2x zakašlja, ponoči pa non-stop!!! Začne okoli 23.30, pa vse skupaj traja do 01.30 in tak je že 4 noči Pa samo mama je dobra, ata no way!!!, ko pa je ura za vstajanje, pa kliče atija, ker ve, da si že on kavico kuha, mama pa je še v komi!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 25.11.2010 12:04:59
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Tasa povej mi, kak se obnese kuhinjica od Lije, če se prav spomnim, si jo dobila, pa me zanima, če se dosti igra z njo, ker Božiček ima to na sumu! Tulipan, Jure je zdaj dobil kuhinjico za Miklavža (predčasno ). Sem se odločila za kuhinjico, ker doma se ves čas mota po kuhinji, iz kuhinje mi znosi lonce v dnevno in potem tam "kuha". V vrtcu imajo tudi neko leseno kuhinjo in skoraj vedno se tam igra. No, zdaj pa ima svojo kuhinjo in mu je zelo všeč. Sem se včeraj tako smejala, ko je on "skuhal", je vzel žličko in se delal, da je O, fajn informacija, bo Božiček kar kuhinjo prinesel, ja. Zdaj se še mora samo odločit katero, ker jih je zilijon!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 25.11.2010 12:07:19
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 no, zdaj se pa lahko pohvalim s tistim klicem, ki sem ga čakala dobila sem službo!!! Woooooohooooooo 6.12. začnem, danes pa moram zbrati pogum in svojim trenutnim šefom povedat, da odhajam Yeeeeeeeeeeeesssssssssssssssss!!!!!!!! Braaaaaaaaavooooooooooooooo! lepo darilce za Miklavža! Šefom pa le povej, zakaj odhajaš! Njim tudi ne zmanjka poguma, ko rečejo NE za večjo plačo!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 25.11.2010 12:09:00
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Grem v Mullerja! Itak! Čuj, kaj v tem našem Mullerju sploh imajo igrače? Mam njihov katalog igrač, pa se ne morem spomnit, da bi jih res imeli toliko kot je v katalogu!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 25.11.2010 12:11:49
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Tasa povej mi, kak se obnese kuhinjica od Lije, če se prav spomnim, si jo dobila, pa me zanima, če se dosti igra z njo, ker Božiček ima to na sumu! Tulipan, Jure je zdaj dobil kuhinjico za Miklavža (predčasno ). Sem se odločila za kuhinjico, ker doma se ves čas mota po kuhinji, iz kuhinje mi znosi lonce v dnevno in potem tam "kuha". V vrtcu imajo tudi neko leseno kuhinjo in skoraj vedno se tam igra. No, zdaj pa ima svojo kuhinjo in mu je zelo všeč. Sem se včeraj tako smejala, ko je on "skuhal", je vzel žličko in se delal, da je Kot bi mojega gledala. Tudi jaz razmišljam o tem, da bi mu jo kupila. Samo ne vem več, kam naj vse to postavim. večni prostorski problemi! Ti bi morala videt našo reorganizacijo stanovanja! Beri: mama vsak dan teži atiju, da nek kos pohištva premakne drugam
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 25.11.2010 12:14:22
|
|
|
|
Tulipan12
|
Pride bodoča svakinja na kavo, greva malo balkončkat-sončkat dokler je mir iz sobice!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 25.11.2010 12:20:22
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Tasa povej mi, kak se obnese kuhinjica od Lije, če se prav spomnim, si jo dobila, pa me zanima, če se dosti igra z njo, ker Božiček ima to na sumu! ma ni niti minute na dan pr njej, tak da pr nam je to brez veze Mogoče se še bo igrala, trenutno je in samo likalna deska+likalnik. Lika pa res ful rada
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 25.11.2010 12:21:11
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Pride bodoča svakinja na kavo, greva malo balkončkat-sončkat dokler je mir iz sobice! uživajta in izkoristita sonček.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 25.11.2010 12:24:00
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 no, zdaj se pa lahko pohvalim s tistim klicem, ki sem ga čakala dobila sem službo!!! Woooooohooooooo 6.12. začnem, danes pa moram zbrati pogum in svojim trenutnim šefom povedat, da odhajam Na to pa se res pije..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 25.11.2010 12:25:37
|
|
|
|
tasa_m
|
pa kuj vsem marčevčevčkom, ker se mi zdi da jih tak vsi rabijo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?