|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2.del
19.11.2010 10:21:43   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

ste videle že to reklamo?
http://www.youtube.com/watch?v=XQcVllWpwGs

Ne!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
19.11.2010 10:21:56   
KOKICA32
Vau, že drugič!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
19.11.2010 10:22:32   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

O, super za prijateljicouser posted image user posted image user posted image , to bo veselo, sicer pa je Persida tu, da pove iz prve rokeuser posted image

Stokke je meni kot servirni voziček na letaluuser posted image  sem videla zadnjič, da imajo zimsko kolekcijo z mufi, kamor lahko daš roke, da te ne zebe - kot da v Evroparku rabiš rokaviceuser posted image user posted image user posted image  ker za neki teren itak ni! Mpje mnenje, ne vem pa če ga je katera od vas melauser posted image
user posted image user posted image user posted image kak sem se pa zdaj nasmejala user posted image
Meni tudi ni všeč, edino fajn je ker je visok in se ne rabiš sklanjat do otroka user posted image

Če otrok nima dude in flaške, se sploh ne rabiš sklanjat dokler ti jok ne gre tak na živce, da ga vzameš venuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
19.11.2010 10:24:48   
Tulipan12

Lija pa si je sama hlače oblekla. user posted image  user posted image  user posted image   Zraven pa govori: leva noga pa spet leva noga.
Še sreča da ma dve levi nogi, da ne dve levi ROKI user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  bravo Lija! Pa saj levičarji so statistično pametnejši in spretnejšiuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
19.11.2010 10:25:37   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Piflarkauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
19.11.2010 10:28:33   
Tulipan12

Kaka finta, Kokica, jaz sploh ne vem kje delaš!user posted image user posted image user posted image  sam sem skapirala, da si v centru...
čuj ona je tolk krat v Mullerju da verjetno misliš da kuj tam user posted image user posted image user posted image

Ma sej celi čas krožim z mislimi okoli tega Mullerja, pa mi ne kapne kaj je tam blizuuser posted image  Ker JU ima maximalno 45 min malice, a ne? V Mullerju se zadrži sigurno 20 min, ostane ji max 25 min za tja in nazajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
19.11.2010 10:29:28   
Tulipan12

ste videle že to reklamo?
http://www.youtube.com/watch?v=XQcVllWpwGs

Ne!

Videla, full dobra!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
19.11.2010 10:30:04   
KOKICA32

Kaka finta, Kokica, jaz sploh ne vem kje delaš!user posted image user posted image user posted image  sam sem skapirala, da si v centru...
čuj ona je tolk krat v Mullerju da verjetno misliš da kuj tam user posted image user posted image user posted image

Ma sej celi čas krožim z mislimi okoli tega Mullerja, pa mi ne kapne kaj je tam blizuuser posted image  Ker JU ima maximalno 45 min malice, a ne? V Mullerju se zadrži sigurno 20 min, ostane ji max 25 min za tja in nazajuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image točno 30 minut!

ODT, če ti kaj pomaga...user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
19.11.2010 10:32:40   
Tulipan12

Eh, jaz ji dam dvd not v njen predvajalnik, pa mislim, da je gor enih 10 delov posnetih, pa to skoz ružiuser posted image  Tu pa tam jim kar stavke že zaključuje, ker začetne dele ve že cela familija na pametuser posted image user posted image user posted image  Ene 3 dele kar skoncentrirano pogleda, potem pa zraven dela še miljion stvari, ampak še vedno tu pa tam oko gor vrže, da ne zamudi kajuser posted image  Danes je itak neverjetno pridna, nič se mi ne drži za nogo, pa ne pošilja me, da se moram igrat, no, kr kul jeuser posted image
sicer pa tulipanček, saj poznaš pregovor: ne hvali dneva pred večerom user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Si mi vzela iz jezika.

To je res, ampak jaz tak računam, da ob 12h gre spat za 2,5h, ker je danes petek, pride T. iz službe že ob 15.30, to pomeni da si lahko midve teživa samo eno urco, potem pa je lahko atijeva puncauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
19.11.2010 10:32:58   
tasa_m

Piflarkauser posted image user posted image user posted image
Piflarka na kvadrat user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2585
19.11.2010 10:34:15   
tasa_m

To je res, ampak jaz tak računam, da ob 12h gre spat za 2,5h, ker je danes petek, pride T. iz službe že ob 15.30, to pomeni da si lahko midve teživa samo eno urco, potem pa je lahko atijeva puncauser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2586
19.11.2010 10:35:08   
tasa_m

Od Druge Trgovine user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
19.11.2010 10:35:43   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: SRCCEK

PIŠUKA, K JE NISMO ZAPUSTILI LETA 1991 user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

(odgovor članu SRCCEK)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
19.11.2010 10:37:58   
Tulipan12

Aha, te pa maš 7 min do Mullerja in toliko nazaj, v 16 min moraš vse uredituser posted image user posted image user posted image  pa take gužve kot znajo bit na blagajnahuser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
19.11.2010 10:45:50   
tasa_m
Aha, te pa maš 7 min do Mullerja in toliko nazaj, v 16 min moraš vse uredituser posted image user posted image user posted image  pa take gužve kot znajo bit na blagajnahuser posted image
kokica ma veze na blagajni. Pokaže svojo službeno izkaznico pa jo takoj naprej vzamejo user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 19.11.2010 10:46:33 >

Neposredna povezava do sporočila: 2590
19.11.2010 10:49:41   
KOKICA32

kokica ma veze na blagajni. Pokaže svojo službeno izkaznico pa jo takoj naprej vzamejo user posted image user posted image

ja, ja...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
19.11.2010 10:50:02   
KOKICA32

Neposredna povezava do sporočila: 2592
19.11.2010 10:51:05   
KOKICA32

Od Druge Trgovine user posted image user posted image user posted image

Bingo!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
19.11.2010 11:21:18   
tasa_m

Bingo!

Kokica kdaj maš malco? Kateri dan imaš danes?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
19.11.2010 11:24:11   
KOKICA32

Bingo!

Kokica kdaj maš malco? Kateri dan imaš danes?

Od 12-13h, pol urce! Škrob...pa ti?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
19.11.2010 12:01:29   
PERSIDA
Dan zbrana družba.Vidim ,da so jezički nabrušeni še dobro user posted image .
Kaj naj rečem pri nas pridni ko satanuser posted image .
Glede na to ,da počivanac hitro mine ,vržem še nekaj v pisker pol ,pa grem malo za mojo mašinco.
Tak,da bom zvečer vse prebrala kaj je dogajalouser posted image .

Kokica mi rabimo zalogo plenic ,pa mehčalec plavi softlan ,če bi rada zapraljalauser posted image .

Tasa vprašaj babico ,če ji lahko bavca pripelam ,da bom še jaz uživačkiuser posted image .Kock sem se že naveličala kaj šele onadvauser posted image .Nova fora ko mami sesa ji je najlepše ugaševat sesalecuser posted image user posted image .

SRCCEK ti,pa po novem vsako jutro prlimaj kaki kafe al ,pa kakav za kokico ,da si jaz samo postrežem ko pridem tu goruser posted image

Res je petek čez dva tedna se ga bom jaz tudi še kako veselilauser posted image .

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
19.11.2010 12:15:57   
Tulipan12
Evo, dete zaspalo, mama če bi bila pametna, bi tut šla vadit kak se to dela, ampak neeeeeeee, lahko še kaj zamudi!user posted image user posted image user posted image
Za kosilo: mamina pica (beri: testo kupila v hoferu gor pa naložila, kar se mi valja po hladilnikuuser posted image ) Lia si je prej že pripravila rokavico za pečico, gledala skozi steklo v zaenkrat še prazno pečico in govorila: pica, picikaaaa, gotovaaa, pidi, pidi venuser posted image user posted image user posted image

Sva vmes še leteli v BC, ker sem videla, da je moja zaloga za novorojenčka zelo skopauser posted image  (ni mi jasno zakaj imam tak malo cunjic, ker nič nisem naprej dala, ker sem vedela, da bo drugi kmalu, stran pa tudi nisem dosti zmetala, vsaj ono od 0-3m ne?hmmm, ne vem! V glavnem, nakupila sem par teh bodijev in hlačk iz bambusa, so tak fini na otip, kak se bo pa obneslo, bom pa videla. Jutri začnem prat tetra plenice in ostalo robo, pa počasi pospravljat v predalnik, ker je čas!user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
19.11.2010 12:17:59   
Tulipan12
Persida mi se takih iger tudi hitro naveličamo, kar daj jima sesalec, metlo, krpo, to pri nas najbolj pali - ponavljanje za mamo... no, edino sesalec ne, ker se boji vseh glasnih stvariuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2598
19.11.2010 12:21:16   
Tulipan12
Tasa samo Lenart ima res dosti gostiln, včasih sem tja hodila, je imel en moj prijatelj tam neke kolege, pa smo se kar dosti stepali naokoli, no, potem sem full dosti delala promocije v MS - V Mullerjuuser posted image user posted image user posted image  in se mi je Lenart malo zagabil zaradi ceste (ni še bilo te hitre ceste), pa oni Elblov klanec, ki sem ga preklela po dolgem in počez!!!user posted image  Pa full dosti sem hodila v Agato, ko se je odprla, so mi imeli njamsi pice, potem pa naenkrat več ne!

Neposredna povezava do sporočila: 2599
19.11.2010 12:23:18   
Tulipan12
Eno vprašanje: ima katera od vas Angel Care doma? Nekak sem zdaj bolj panična kot v prvouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?