Tulipan12
|
Moj net štrajka, RR je očitno dovolj hiter. Pa vidim, da ste cel dan nakupovale, tak da nisem veliko zamudila! Kokica itak, da se Lia ne bo naučila koreografije, ker ima še samo ene vaje pred nastopom, pa še od najmlajše članice je pol leta mlajša, tak da ne ponavlja ravno kot oni, bo pa verjetno smešna, ko sem jim bo potikala med nogami in sodelovala samo, ko se primejo za roke in sučejo v stilu ringa raja, ampak to je ona in meni je lušna! Kaj je z njenim spanjem, ne vem, čakam, da mine ta luna, ker ji res full nagaja - se ne smem preveč čudit, imam tudi jaz že celo življenje probleme s temi lunami, skoz se nekaj derem, pogovarjam, hodim, jabolko pač ni padlo daleč od drevesa Regres mi smo tudi prejšnji mesec dobili še malo, kar nam ga je ostalo, drugače ga dobimo pred letnim dopustom - si ga napišeš v koledar na firmi in 10 dni pred nastopom dobiš regres. Imamo to kar kul zmenjeno, pa še firma nima tako velikega finančnega zalogaja naenkrat. Danes sem glih razmišljala, da sem se tako veselila, ko sem Lio spravila v red z dnevnim spanjem, mi spi od 12h do cca 14.30, včasih do 14h ali pa tudi do 15h. Ampak zdaj pa je edino takrat sonček in najbolj topli del dneva, midve pa doma lahko bi jo sicer dala v voziček, ampak potem doma RES ne bi bilo nič narejeno, pa še totalno zlajhana bi bila po 3 urnem sprehosu, tak da se moram s tem sprijaznit, ne? Nikoli mi ni nič prav
|