Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 19.11.2010 9:34:05
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Dobro jutro - dober dan! Malo Nodija ne škodi otroku, a ne? Peeeeeeeeeeeeeteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk! Neee! Jeeee, res je petek, pa čeprav deževen! Imaš Lio doma?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 19.11.2010 9:34:29
|
|
|
|
KOKICA32
|
PRVA!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 19.11.2010 9:37:19
|
|
|
|
SRCCEK
|
IZVIRNO SPOROČILO: SRCCEK IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: SRCCEK IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: SRCCEK TOLE BO PA VELIK REGRES PA GA ZIHER DOBIŠ Joj ne se hecat. Zdaj ga MORAM dobit SEJ GA DOBIŠ............ampak, a ni regres junija ......al ti ciljaš na božičnico??? A delaš v javni upravi Zdaj pa se ti hecaš! MI nikoli NE DOBIMO božičnice!!! sam vprašam KOKICA, NE BI HUDA NAME
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 19.11.2010 9:47:48
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: SRCCEK KOKICA, NE BI HUDA NAME Zakaj pa bi bila? Sem samo povedala, kako je v JU, da ne bo kake pomote.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 19.11.2010 9:49:01
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ja. Sedaj pa ji ni več všeč, je včeraj povedala. ji hormoni delajo že
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 19.11.2010 9:49:59
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: SRCCEK KOKICA, NE BI HUDA NAME Zakaj pa bi bila? Sem samo povedala, kako je v JU, da ne bo kake pomote. jugoslaviji
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 19.11.2010 9:50:35
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Dobro jutro - dober dan! Malo Nodija ne škodi otroku, a ne? Peeeeeeeeeeeeeteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk! neeeee, mi smo dozo Nodija dali že skoz danes
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 19.11.2010 9:55:48
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Te je pa skoraj tak kot pri nas pri nas so na vsakih 50 metrov..Tasa super, da si uživala! Jaz sem se tudi včeraj dobila z eno sodelovko, ki je na bolniški ker je v rizični ..februarja ima rok za dvojčka. A tista ko je upala na Stokke? Ja. Sedaj pa ji ni več všeč, je včeraj povedala. O, super za prijateljico , to bo veselo, sicer pa je Persida tu, da pove iz prve roke Stokke je meni kot servirni voziček na letalu sem videla zadnjič, da imajo zimsko kolekcijo z mufi, kamor lahko daš roke, da te ne zebe - kot da v Evroparku rabiš rokavice ker za neki teren itak ni! Mpje mnenje, ne vem pa če ga je katera od vas mela
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 19.11.2010 9:58:07
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Dobro jutro - dober dan! Malo Nodija ne škodi otroku, a ne? Peeeeeeeeeeeeeteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk! Neee! Jeeee, res je petek, pa čeprav deževen! Imaš Lio doma? Ja, ja, nekaj se mi mota tu okoli nog. Drug teden bom imela malo več svobode (beri: Lia bo malo večkrat v varstvu)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 19.11.2010 9:58:49
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 PRVA!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 19.11.2010 10:00:20
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: SRCCEK KOKICA, NE BI HUDA NAME Zakaj pa bi bila? Sem samo povedala, kako je v JU, da ne bo kake pomote. Kaka finta, Kokica, jaz sploh ne vem kje delaš! sam sem skapirala, da si v centru...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 19.11.2010 10:00:25
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Te je pa skoraj tak kot pri nas pri nas so na vsakih 50 metrov..Tasa super, da si uživala! Jaz sem se tudi včeraj dobila z eno sodelovko, ki je na bolniški ker je v rizični ..februarja ima rok za dvojčka. A tista ko je upala na Stokke? Ja. Sedaj pa ji ni več všeč, je včeraj povedala. O, super za prijateljico , to bo veselo, sicer pa je Persida tu, da pove iz prve roke Stokke je meni kot servirni voziček na letalu sem videla zadnjič, da imajo zimsko kolekcijo z mufi, kamor lahko daš roke, da te ne zebe - kot da v Evroparku rabiš rokavice ker za neki teren itak ni! Mpje mnenje, ne vem pa če ga je katera od vas mela Hahhaa, res je popolnoma tako kot si zapisala. Pač tudi samo moje mnenje.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 19.11.2010 10:00:29
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: SRCCEK KOKICA, NE BI HUDA NAME Zakaj pa bi bila? Sem samo povedala, kako je v JU, da ne bo kake pomote. jugoslaviji Lahko tudi ja...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 19.11.2010 10:01:26
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: SRCCEK KOKICA, NE BI HUDA NAME Zakaj pa bi bila? Sem samo povedala, kako je v JU, da ne bo kake pomote. Kaka finta, Kokica, jaz sploh ne vem kje delaš! sam sem skapirala, da si v centru... saj sem zadnjič razlagala...tam, kjer ni božičnic in ostalih nagrad...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 19.11.2010 10:02:20
|
|
|
|
SRCCEK
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: SRCCEK KOKICA, NE BI HUDA NAME Zakaj pa bi bila? Sem samo povedala, kako je v JU, da ne bo kake pomote. jugoslaviji PIŠUKA, K JE NISMO ZAPUSTILI LETA 1991
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 19.11.2010 10:04:24
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Dobro jutro - dober dan! Malo Nodija ne škodi otroku, a ne? Peeeeeeeeeeeeeteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk! neeeee, mi smo dozo Nodija dali že skoz danes Eh, jaz ji dam dvd not v njen predvajalnik, pa mislim, da je gor enih 10 delov posnetih, pa to skoz ruži Tu pa tam jim kar stavke že zaključuje, ker začetne dele ve že cela familija na pamet Ene 3 dele kar skoncentrirano pogleda, potem pa zraven dela še miljion stvari, ampak še vedno tu pa tam oko gor vrže, da ne zamudi kaj Danes je itak neverjetno pridna, nič se mi ne drži za nogo, pa ne pošilja me, da se moram igrat, no, kr kul je
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 19.11.2010 10:11:30
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: SRCCEK KOKICA, NE BI HUDA NAME Zakaj pa bi bila? Sem samo povedala, kako je v JU, da ne bo kake pomote. Kaka finta, Kokica, jaz sploh ne vem kje delaš! sam sem skapirala, da si v centru... saj sem zadnjič razlagala...tam, kjer ni božičnic in ostalih nagrad... Mi smo imeli lani božičnico tudi v obliki darilnega paketa (vino, čokolade, marmelade, pršut...), pa sej so vse te stvari uporabne, ampak se mi zdi, da dinarčki vedno najbolj prav pridejo, pa če bi sešteli kar je bilo v paketu, ne vem, če se jim je bolj splačalo to kot denar
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 19.11.2010 10:14:12
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 O, super za prijateljico , to bo veselo, sicer pa je Persida tu, da pove iz prve roke Stokke je meni kot servirni voziček na letalu sem videla zadnjič, da imajo zimsko kolekcijo z mufi, kamor lahko daš roke, da te ne zebe - kot da v Evroparku rabiš rokavice ker za neki teren itak ni! Mpje mnenje, ne vem pa če ga je katera od vas mela kak sem se pa zdaj nasmejala Meni tudi ni všeč, edino fajn je ker je visok in se ne rabiš sklanjat do otroka
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 19.11.2010 10:15:10
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Kaka finta, Kokica, jaz sploh ne vem kje delaš! sam sem skapirala, da si v centru... čuj ona je tolk krat v Mullerju da verjetno misliš da kuj tam
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 19.11.2010 10:16:18
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Eh, jaz ji dam dvd not v njen predvajalnik, pa mislim, da je gor enih 10 delov posnetih, pa to skoz ruži Tu pa tam jim kar stavke že zaključuje, ker začetne dele ve že cela familija na pamet Ene 3 dele kar skoncentrirano pogleda, potem pa zraven dela še miljion stvari, ampak še vedno tu pa tam oko gor vrže, da ne zamudi kaj Danes je itak neverjetno pridna, nič se mi ne drži za nogo, pa ne pošilja me, da se moram igrat, no, kr kul je sicer pa tulipanček, saj poznaš pregovor: ne hvali dneva pred večerom
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 19.11.2010 10:17:48
|
|
|
|
tasa_m
|
Lija pa si je sama hlače oblekla. Zraven pa govori: leva noga pa spet leva noga. Še sreča da ma dve levi nogi, da ne dve levi ROKI
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 19.11.2010 10:19:59
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Kaka finta, Kokica, jaz sploh ne vem kje delaš! sam sem skapirala, da si v centru... čuj ona je tolk krat v Mullerju da verjetno misliš da kuj tam
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 19.11.2010 10:20:29
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Lija pa si je sama hlače oblekla. Zraven pa govori: leva noga pa spet leva noga. Še sreča da ma dve levi nogi, da ne dve levi ROKI PRIDNA PUNCA!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 19.11.2010 10:21:00
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Eh, jaz ji dam dvd not v njen predvajalnik, pa mislim, da je gor enih 10 delov posnetih, pa to skoz ruži Tu pa tam jim kar stavke že zaključuje, ker začetne dele ve že cela familija na pamet Ene 3 dele kar skoncentrirano pogleda, potem pa zraven dela še miljion stvari, ampak še vedno tu pa tam oko gor vrže, da ne zamudi kaj Danes je itak neverjetno pridna, nič se mi ne drži za nogo, pa ne pošilja me, da se moram igrat, no, kr kul je sicer pa tulipanček, saj poznaš pregovor: ne hvali dneva pred večerom Si mi vzela iz jezika.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teden otroka®: Otrok – nepopisan listOb letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?