Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 28.9.2010 14:04:03
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 pa kje naložim video? na shrani.si noče oz ni več možnosti... ima pa 43MB... govor - vse. ni da ni. večino zelo lepo govor, s črko R, samo če je v kaki povezavi - Lara , recimo, reče LALA... poskusi na FB, manjše filmčke se da tudi tam naložiti ...
|
|
[Brisano sporočilo] 28.9.2010 14:27:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.9.2010 14:41:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 28.9.2010 14:50:00
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis Mojcek, happy B.day, lepo praznuj Kradem, pa brez slabe vesti: Mojcek - vse najboljše!!! Sem se spomnila nate ob 06.00, pa ni bilo več časa comp prižgat..
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.9.2010 14:51:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 28.9.2010 14:51:54
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska Evo, še vklopla se nisem v debato, je že konec lenarjenja... Lan se je že zbudil...Jaooo Saj se ne more več tekoče vklopiti, ko pa tolk naklanfajo. Kaj bo šele, ko bo tu huda zima . Sem se našopingirala danes: bogatejša za novo jopico brez rokavov, ene hlače a la kavbojke, ene bolj šik hlače, krilo, tri H&M majčke za v službo, dve spodnji majčki.. Sem si dala duška kaj? Zdaj pa res po tamala dva, sem že hudo pozna.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.9.2010 14:53:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 28.9.2010 14:54:03
|
|
|
|
3jeMi
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 28.9.2010 15:14:13
|
|
|
|
Majuska
|
To je resnična zgodba, ki jo je povedal že pokojni župnik z Drulovke pri maši. K njemu je prišla ena jokat, ker ji je pes umrl. Potem jo je pa župnik okaral, da ko ji je mož umrl, pa ni tako hudo jokala. Pa ga ženska zaprepadeno pogleda in reče: "Gospod župnik! Dedca lahko na vsakem voglu dobim zastonj, psa sem pa kupila!"
|
|
[Brisano sporočilo] 28.9.2010 15:25:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 28.9.2010 17:04:41
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi IZVIRNO SPOROČILO: populis govori: določene stvari razločno, določene pa totalno nerazločno. Zej jo "morim" z poimenovanjem dni v tednu. ponedeljek in četrtek sta kekek, druga pa na približno ponovi. Ko sem ji to včeri začela razlagat je pa kr neki žblj rekla, kao stara dej umir se mal zato jaz malemu ne težim z ničemer, kaj naj se nauči, ker itak pride samo od sebe, če ga zanima, si že zapomni... Jaz ga tudi nič ne učim - včasih v avtu, na kaki daljši poti se kaj "učimo", drugače pa nič Drugače pa dober dan! Danes imam pa jaz pesek v očeh, Ronjo zgleda nekaj krči dajejo - upam, da je samo kaj začasnega, ampk jo revco res navija. grem za kosilo pripravit dokler še spi, ker potem ko prideta fanta domov bo spet akcija. midva se pa kr dost. kr rad ponavlja za mano... tut pesmice in izštevanke pa štejemo... mu je zabavno in ponavlja kot papiga
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 28.9.2010 17:23:56
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska To je resnična zgodba, ki jo je povedal že pokojni župnik z Drulovke pri maši. K njemu je prišla ena jokat, ker ji je pes umrl. Potem jo je pa župnik okaral, da ko ji je mož umrl, pa ni tako hudo jokala. Pa ga ženska zaprepadeno pogleda in reče: "Gospod župnik! Dedca lahko na vsakem voglu dobim zastonj, psa sem pa kupila!"
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 28.9.2010 17:24:25
|
|
|
|
glugluglu
|
mojcek, vse najboljše!!!!! neboglasnica, za produktiven nakup tims, se me pa nasmejala s Fato
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 28.9.2010 17:29:22
|
|
|
|
glugluglu
|
umpalumpa, ko že sprašuješ o govoru, pa bom povedala zadnjo cvetko naše Nine: pri nas v vrtcu je na oglasnih deskah reklama za tečaj učenja angleščine, nemščine in tudi slovenščine. In ko je Nina videla to reklamo je bila čisto navdušena in rekla, da naj nujno vpišem Tiana v tečaj slovenščine, da se bo čimprej naučil lepo govorit . ..Ja no ideja ni slaba.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.9.2010 19:03:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.9.2010 19:44:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 28.9.2010 19:52:04
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower Pa je Lanu končno uspelo povedat, da ga kakat in kakat. Prej je namreč kakanje prihranil za pleničko. Jeeeeee, !
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 28.9.2010 19:56:06
|
|
|
|
neboglasnica
|
Mmmmn, sem že pozabila kako dober je limonin čaj... Otroci po posteljah, previdevam, da bo srednja kmalu mrknila, sledila ji bo največja, mali pa bo izigraval. Jaz se pa psihično pripravljam ljubimca malce pobožat, pa se mi kar kozla. Kje so pridne pupe našega RR-ja? Tims, HD, Auroraa, RR-jevka .... na pomoč!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.9.2010 19:56:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.9.2010 19:57:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 28.9.2010 20:05:32
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Mmmmn, sem že pozabila kako dober je limonin čaj... Otroci po posteljah, previdevam, da bo srednja kmalu mrknila, sledila ji bo največja, mali pa bo izigraval. Jaz se pa psihično pripravljam ljubimca malce pobožat, pa se mi kar kozla. Kje so pridne pupe našega RR-ja? Tims, HD, Auroraa, RR-jevka .... na pomoč!!! jaz imam tudi 2 pralna stroja za speglat.. kak mi ni. Se mi je zdel, da si ti tudi med ta pridnimi.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.9.2010 20:11:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 28.9.2010 20:14:06
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Jaz se pa psihično pripravljam ljubimca malce pobožat, pa se mi kar kozla. Čudna reakcija na ljubimca, ni kaj ... morala bi biti vsa v sladkem pričakovanju Joke, GR, samo joke ... nalašč sem vzela iz konteksta, priznam
|
|
[Brisano sporočilo] 28.9.2010 20:18:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.9.2010 20:21:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?